Van hier tot Tokio

Heb onlangs een presentatie van mijn Japanplan gehouden bij SBS6. Uitvoerend producent heeft anderhalf uur sprakeloos naar me zitten luisteren. Werktitel is inmiddels Van Hier Tot Tokio. Hij wil het programma heel graag gaan maken, maar er zijn nog veel hobbels te nemen, financiering enzo, en een duidelijk format. Wellicht ook iets van BN-ers die het voorrecht zouden hebben om een gedeelte met me op te trekken, terwijl ik reis, zoals ik reis, rauw. Binnenkort ook een gesprek met de zendercoordinator en dan zitten we heel dicht op het vuur. Stel je voor dat dit zou lukken, meiden. Samen met Joost Ruigrok dit teasertje gemaakt van Youtube geplukt materiaal. https://youtu.be/et2eys3Glvg

Share This:

12 reacties


 1. Zo dan, dat klinkt als fokking promissing man, goed filmpje ook met nu wel lekkere muziek eronder! Er zijn de laatste tijd veel goede journalistieke reis documentaires in aanbod, gaat deze ook met die insteek gemaakt worden? of is dat niet des SBS genre?

  Beantwoorden

 2. Wow! Wat een te gekke teaser, smaakt naar meer, Paul in zijn element en op je best! Goede tekst ook! 👍

  Beantwoorden

 3. En btw wanneer gaan we borrelen, wil je nog wel zien voordat je gaat!

  Beantwoorden

 4. Ja man, dit is toch geweldig! Super goed nieuws, we blijven duimen!
  Mooi team jij en mijn broer! Echt een super filmpje geworden!

  X Sig

  Beantwoorden

  1. Ja Sig, Joost en ik liggen elkaar wel. Zou een stunt zijn. Geloof dat we 11 juni een vervolggesprek hebben. Gaat snel nu allemaal. 22 Juni ben ik in Bolivia. Krijg ik weer een cultuurshock te verwerken. Maar o wat heb ik een zin mijn Mannetjes te zien.

   Beantwoorden

 5. Vette shit kerel!
  Je boek inmiddels 2 keer gelezen (en dat is dan voorlopig ook wel weer voldoende :-)). Maar het smaakt zeker naar meer!

  Beantwoorden

 6. Paul, kom je nog naar de Moto Guzzi V7 dag in Zaltbommel? zaterdag 6 Juni 11:00-13:00 uur op de Waaldijk.

  Groet, Bas en Erik

  Beantwoorden

 7. Eh, zoals je wellicht hebt gemerkt, was ik er niet op de V7-dag, Bas en Erik. Hoop dat jullie ondanks mijn afwezigheid toch nog een leuke dag hebben gehad. 😉

  Beantwoorden

 8. Jammer dat de nestor van alle V7’s er niet bij was…
  fijne tijd in Bolivia en hopelijk tot snel in Holland!

  Groet, Bas.

  Beantwoorden

  1. Da’s zeker jammer Bas. We zien elkaar begin volgende jaar weer. All the best.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *