Paulus aan het werk

O, dan hoor je opeens dat je lui bent. Tuurlijk voel ik me dan aangesproken, en klim meteen in de pen. Denk dat er weinig schrijvers zijn die zo hun best hebben gedaan om hun boek aan de man te brengen. In de winter reed ik eenzaam van hol naar gat, een loopneus trotserend. Hieronder een link naar een van mijn presentaties.

Paulus steekt zijn handen uit de mouwen

Share This:

8 reacties


 1. Klim je meteen in de pen………… om een link te plaatsen naar wat iemand anders geschreven heeft whoeeehahahahaha hoezo lui.

  Toegegeven je bent niet lui met je boek rondbrengen door het land maar het vergaren van materiaal voor je boek kan toch enigzins gezien worden als fuckantie vieren!

  Beantwoorden

 2. Kijk, komt er meteen weer een goede foto op, beetje (opbouwende) kritiek is toch wel effectief ;-))

  Beantwoorden

 3. You go, Paulus!
  Er is nog veel vrouwelijk schoon in NL te bereiken, die moeten allemaal nog jouw boek lezen. En hun mannen ook!!!
  Willen allemaal boek 2 lezen, dus op naar Japan! Dat lijkt me helemaal geen vakantie… Welke manier is er anders om twee kinderen te onderhouden? In Bolivia in twee neusgaten peuteren?

  Hoeveel weken ben je er nog?
  Gaan we nog een rendez-vous doen in de Koe? Met Roy en Bar? De harde kern van deze blog…

  X Sig

  Beantwoorden

 4. Mooie foto….een knappe stoere broer. Elke vorm van leven heeft zijn kwelling. Thuis op de bank kritiek hebben op een afwijkende levenswandel is daar een van.

  Kus van da Zus

  ps ben erbij hoor, farewell party in De Koe

  Beantwoorden

 5. Zeg Daan, volgens mij geldt de afscheid invitatie alleen voor de harde kern, U wordt daar niet in genoemd 🙂 maar ik hoor wel wanneer waar, misschien dat het in mijn agendaatje past!

  Wat is jouw bankzittende kwelling Daan? Ik heb er geen, nouja eentje, weer een kwelling van een motor erbij gekocht. Zojuist opgehaald in de sloppen van Amsterdam (Haarlem en omstreken).

  Paul, een echte mannen motor. Het 3 cilinder 2 takt blok van een Suzuki GT 550 in het frame van een supervisor Kawasaki ZXR400 jaren 70 met 2000 gecombineerd. 3 dikke expansie uitlaten eronder. Ga ik een super motard van maken, ding moet nog afgebouwd worden YIEHAAAAA (rendengenrendgenrengdeggennnedeng).

  Beantwoorden

 6. Guus blijft hier? Ook zonde. Maar dat betekent dat de start van je Japan avontuur in Amsterdam is! Kunnen we je weer uitzwaaien 😉

  Beantwoorden

 7. Ja, een afscheidsborrel zou inderdaad wel op zijn plaats zijn. Ga het eens overleggen met degene bij wie ik woon. Is in Utrecht, leuk huis, leuke mensen en lekker centraal. Kom hier op terug.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *