Santos & Sebas

Zeg maar nee, dan krijg je er twee. Godzijdank! Het lag niet bepaald in de planning, maar opeens waren ze daar: Santiago & Sebastian. Een soort van spin off van mijn reis, oftewel, het mooiste dat dit heerschap ooit is overkomen. Moet ’t een tijdje zonder ze stellen, vandaar zoveel foto’s.


Share This:

21 reacties


 1. Mooie site Paul,mijn complimenten.en jouw helden blijven leuk om te zien.ze zijn inmiddels 5 jaar als ik het goed heb.Het wordt steeds leuker toch?.
  ik blijf in de buurt……

  Beantwoorden

 2. Wat een geweldig verhaal zeg, ik heb je boek vandaag uitgelezen.
  Wat kan motorrijden toch mooi zijn, en wat geeft het je veel in je leven….

  Goetjes uit Nederland, en hopelijk maak je nog zo`n barre tocht. 🙂

  Beantwoorden

  1. Dank je wel Cor!!!!! Ja, ben toch echt van plan mijn twee Schatten in het zijspan te zetten, op weg naar Japan.

   Beantwoorden

 3. Hoi Paul,

  Je boek heb ik net uit, ben eergisteren begonnen te lezen. Estupendo! Ik heb het van mijn vader gekregen voor aanvang van mijn reis; ik ben drie dagen geleden (drie november) aangekomen in Buenos Aires voor een half jaar durende reis door Zuid-Amerika. Ik was van plan per bus te gaan reizen, maar na die aquarium vergelijking van je twijfel ik er sterk aan om ergens een motor en een rijbewijs op de kop te tikken en de reis op twee wielen af te leggen, moet ik alleen nog een betaalbare manier vinden om dat te doen. Ik lees dat jij op weg bent naar Japan, respect. Als je het leuk vindt kun je mijn bevindingen volgen via mijn website. Ik schrijf nogal aardig. Als mijn avonturen al half zo waanzinnig zijn als de jouwe ben ik een tevreden mens.

  MVG,

  Beantwoorden

 4. Hé Paul, dank voor het mogen “meerijden” op Guus. Pracht belevenis waarvan we als thuisblijvers getuigen van mochten zijn. Je ging op reis om vrij te zijn maar vond toch grond bij Roxana en de kinderen. Wat mij betreft mogen ze je boek een keer gaan verfilmen. Mocht je nog figuranten nodig hebben, bel dan gerust 06473……

  Groetjes en complimenten.

  Beantwoorden

  1. Dank je wel Albert. Tja, het was me het tripje wel, en dat noem ik een understatement. Ik zal aan je denken als we een stand inn nodig hebben ergens op de Highway 1.

   Beantwoorden

 5. Ben niet echt een lezer omdat ik zelf ook van het avontuur houd.
  Regen en storm in Januari brachten me tot je boek. VET goed.
  Heerlijk, wens je veel geluk en ben zuinig op je familie want dat is wat telt.

  Beantwoorden

 6. Gewapend met atlas en Google Earth, zojuist je boek met enorm veel plezier uitgelezen!
  Hoewel mijn CB’tje (500, Henk, uit 1972) een grote opknapbeurt verdient én hard nodig heeft, voel ik hoe hij trappelt om ook een flinke reis te gaan maken.
  Wellicht verenig ik hem ooit met pa en ma in Japan…

  Groet uit het Roermondse, Kim

  Beantwoorden

 7. Bedankt Paul!

  Halverwege het boek heb ik een Guzzi V50 gekocht.. Maar ik doe eerst de Noordkaap oké?

  Goede reizen!

  Groeten Othmar

  Beantwoorden

 8. heb net je boek uit, in 1 woord geweldig. Ben helemaal geen lezer(is me 3e boek wat ik lees in 48 jaar) had hem uit in 6 dagen hier op vacantie in turkije onder me parasol. Bedankt en het gaat je goed. Gr john

  Beantwoorden

 9. Hey Paul. Wij kennen elkaar niet maar net je boek uitgelezen. Inspirerend verhaal. Over de vrijheid, werk, verplichtingen, keuzes, het leven. Mooi hoe het bij je gelopen is. Ik ben 42 en zit weer in zon fase van…. Sleur en iets anders willen. Maar wat? Vijf jaar gelee ook een jaar weggeweest en nu begint het weer te kriebelen. Nou wilde ik zomaar even kwijt. Dont know why. Take care! Succes met je nieuw avontuur…. Gr Roel

  Beantwoorden

  1. Roel, als je open staat voor verandering dan dient de mogelijkheid zich vanzelf aan. Je moet het moment wel herkennen. En er vervolgens naar handelen. Daar word je een blij en completer mens van, zei de gek.

   Beantwoorden

 10. Beste Paul,
  Wat een onwijs leuk boek heb je geschreven! Ik had het eind vorig jaar al besteld voor mijn schoonvader’s 73e verjaardag. Hij woont in Noord-Spanje en heeft een 30 jaar oude V65. Ik leen die altijd als ik dar ben en toer dan dagen achtereen in de Pyreneeën. Heerlijk dit jaar om rond te rijden en dan ’s avonds jouw boek te lezen.
  Vol enthousiasme vertelde ik bij terugkomst mijn goede vriend Roy van G. (door hem ben ik gaan motorrijden) over jouw boek. Vertelde hij mij vervolgens dat jij hem geïnterviewd hebt over zijn Ducati Paso op het Tindalplein in Amsterdam. Hoe klein en mooi is de wereld dan weer!
  Ik kijk uit naar een volgend avontuur! Njoy life! Groet.

  Beantwoorden

 11. hoi Paul, zojuist ‘Man in het Zadel” gelezen… heerlijk boek….vooral benieuwd naar de foto’s van El Carmen de Bolivar… stoere website …
  staan die ergens waar ik overheen heb gekeken ?
  vrgr Chris Kwint

  Beantwoorden

  1. Oeps, beetje late reactie, Chris. Ga even kijken. Ze staan er wel op hoor.

   Beantwoorden

 12. Beste Paul,

  Bedankt dat ik met je mee mocht rijden….. voor een niet lezer had ik hem zo uit gelezen. uiteraard ook met google-maps erbij..

  Op het moment dat jij en Guus in Colombia reisden kwam ook het nieuws door dat Derk Bolt ontvoerd is door guerrillabeweging ELN. hoe toevallig ……

  Ik zie dat je inmiddels alweer met je volgende reis bezig bent.
  en zelfs op intensivecare hebt gelegen in Rusland….
  drink niet teveel wodka 🙂
  je hebt er een fan bij!
  ik ga je avonturen volgen.

  Groet Geert

  Beantwoorden

 13. Dank je wel, Geert. Maar Derek Bolt zei ook dat de Colombianen de liefste mensen van de wereld zijn.

  Beantwoorden

 14. Hoi Paul, Ik heb net “Man in het zadel” met een oude Bos Atlas er naast uitgelezen. wat een fantastisch avontuur. morgen begin ik aan je boek “Van hier tot Tokio.” Ik denk weer met de Atlas er naast.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *