Biertje in de Koe?

He guys, ik vlieg de 22ste (juni) terug naar het paradijs dat Bolivia heet. Ik wil weer bij mijn Mannetjes horen. Om dit heugelijke feit te vieren, ga ik zondagmiddag vanaf vier uur aan de bar in De Koe (Marnixstraat, Amsterdam) zitten. Omdat ik niet graag alleen drink, lijkt het me aardig om – met wie van jullie dan ook – het glas te heffen op het feit dat ik terug ga naar mijn berg. Helaas duurt mijn bezoek tot slechts 5 januari 2016. Vanaf die datum ga ik mij voorbereiden op mijn nieuwste project Van Hier Tot Tokio.

Share This:

14 reacties


 1. Is dat zondag 14 juni a.s. Paul? Dan ben ik in de buurt en kom mogelijk ff langs

  Beantwoorden

 2. Lieverd, ik ben erbij, kom je de 21ste een dikke knuffel brengen.

  Beantwoorden

 3. Fuck man zondag de 21ste zit ik in café la vache in de Provence. Ik heb as woensdag een circuitdag op Mettet in de Ardennen dan knal ik savonds door naar Aix en Provence ga donderdag/vrijdag met paar vriendjes daar motor rijden en zaterdag/zondag wielrennen met weer andere vriendje en oa de Ventoux op! Jammer, drink niet teveel bier, dat doe ik wel voor je in la france.

  Maar gaat het SBS avontuur door?

  Beantwoorden

  1. Idd jammer Roy, dat je er niet bij bent. Veel plezier op Mont Ventoux!

   Beantwoorden

 4. Hee Barbie, dank! Dat plezier gaat zeker lukken, ik ken de kale berg goed en ben in dat opzicht in het voordeel tov mijn wielrenmaatjes! Geef Paul ook een grote manhug van mij 😛

  Beantwoorden

  1. Dank je wel Els, het is morgen, die gezelligheid in De Koe.

   Beantwoorden

 5. Hallo Paul
  Heb met veel plezier je boek bijna in 1 keer uitgelezen.
  Geweldig gedaan zo’n trip op een oude moto guzzi.
  Maar zag vandaag op you tube een filmpje van jou, daarin vertelde je dat je evt. volgende reis gaat maken op een Harley.
  Nu is mijn vraag waarom stap je over van moto guzzi naar Harley?
  met vriendelijke groet, Tejo

  Beantwoorden

  1. Tejo, nou dat filmpje moeten we dan maar snel van het net halen. Was een soort van sollicitatie voor de Harley Riding experience. Kon je een Harley mee winnen. Omdat ik behoorlijk blut ben, koop ik staatsloten en schrijf me in voor alles waarmee je maar wat kunt verdienen. Voor de rest zijn Harley’s kutmotoren.

   Beantwoorden

 6. Hai Paul,

  Was goed in de KOE. Een heel goede reis. En gezond en wel bij je Mannetjes. Wij houden contact. Groetjes ook van Yvonne ( De Dame, waar je het boek voor getekend heb) Kon Niet komen naar de KOE.

  Groet,

  Ad

  Beantwoorden

  1. He Ad, altijd goed je te zien. Dank voor je komst, Oom. Tot ergens in januari.

   Beantwoorden

 7. Beetje tamme biergelag geworden? Ik verwachtte hier allerlei ranzige berichten van hoe jullie laveloos drink uitbaterij de Koe uitgeschopt zijn! Trackday en La Doulce France was uitstekend! Heb zelfs onboard beelden van de trackday, interesse? bij deze: http://youtu.be/nSlC_FJbWCk

  Beantwoorden

 8. Kom maar op, Paul, met de verhalen over de reis, de thuiskomst en de mannen!

  X Sig

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *