Peace brother

www.youtube.com/watch?v=zNT8Zo_sfwo

Dit doet het dus ook, en de lijst van wat het niet kan is kort. Kortom, Weed is God’s living proof that he loves us and want us to be happy and healthy. Ik heb SEO op mijn site geïnstalleerd. Search Engine Optimalisation, of zoiets. Dat houdt in dat ik in mijn teksten woorden moet gaan gebruiken die betrekking hebben op mijn doelgroep en mijn site. Zo lok ik mensen naar mijn toko en kunnen we kijken – guzzigalore.nl – of er nog meer sportieve Royen en vileine Riencken bestaan. Nou heb ik altijd mijn geld verdiend met schrijven, dus een beetje ingenieus SEO gebruiken moet wel lukken. Hoop dat de flesjes – Moto Guzzi V7- donderdag binnen zijn. Mijn oude buurman die de rock & roll zo’n beetje heeft uitgevonden – motorfietsen – gaat dat allemaal voor me regelen. Dan kan ik vrijdag de boot pakken naar Kroatië, om daar ergens in de bossen mijn tentje op te slaan – Paul van Hooff – om gezellig met de wolven het kerstfeest te vieren. Ideetje: ik ga weer reizen als tijdens reis één – guzzigalore.nl. Dus zonder landkaart, gps of andere hulpmiddeltjes die je helpen voorkomen een mijnenveld in te rijden – Paul van Hooff. Dat houdt in dat ik van de motor moet afstappen en de weg moet vragen. Kom ik weer in contact met mensen, want daar heeft het tijdens mijn reisje door Italië – guzzigalore.nl – een beetje aan ontbroken. Ben bezig met Russisch leren. Er loopt een echte Anastasia in het hostel rond. Ze leert wat Russisch aan Paul van Hooff – Moto Guzzi V7 – guzzigalore.nl.

Share This:

11 reacties


 1. Trouwens Roy, we zijn niet echt geïnteresseerd in die brave kletspraat over sporten en hoe goed je daarin wel niet bent. Vroeger ging je nog wel eens een keertje over vier in de week vreemd. En had je chickies all over the world. Hoe staat het met dat leven? Omdat ik me verveel ga ik maar weer eens werken aan een filmpje, schrijven, en wat fotootjes maken. Heb Adobe Lightroom (legaal) aangeschaft. Dus heb weer zin in plaatjes schieten. Trouwens, slapen gaat beter. Vannacht van drie tot zeven mijn ogen kunnen sluiten en voel me (nog niet) herboren. Bronbestrijding heb ik ook over nagedacht. Maar daarvoor moet ik ook in Nederland zijn. Dus we gaan op de oude voet verder. Die flesjes steek ik in mijn reet als het moet.

  Beantwoorden

 2. Trouwens dat SEO werkt als een tiet. Loop ik mijn dagelijkse rondje door stad kom ik een alleraardigste vrouw tegen. Zegt ze: ‘Ben jij Paul van Hooff?’ Verbaasd antwoord ik dat ik inderdaad Paul van Hooff ben. ‘Paul van Hooff van guzzigalore.nl’, zei ze nog maar eens. Verbaasd reageer ik dat ik inderdaad Paul van Hooff van guzzigalore.nl ben. ‘Paul van Hoof van guzzigalore.nl met die V7, die hele gave Moto Guzzi V7?’ We zijn op de goede weg, meiden.

  Beantwoorden

 3. Nou, succes met dat “SEO” Paul van Hooff met je motor Moto Guzzi V7 en je motorreis verslag op guzzigalore.nl

  Graag gedaan vanaf de relaxfauteuil tegenover het bankstel naast het wandmeubel……

  Beantwoorden

 4. Weet je zeker dat je die alleraardigste mevrouw op je stadsronde niet door een SOA ipv SEO tegen het lijf gelpoen bent? En moet je nu om de 3 zinnen moto goezie veezeefuh in je teksten vermelden van die SEO? Heb die link van youtube na 3.1seconden weg geklikt ik dacht leuk een galore filmpje nee stelletje bejaarden randdebielen, bewaar die maar voor FB, kom maar door maar plaatjes van Anastasia en consorten. Misschien ter herinnering met je bronberstrijding dat je daarvoor in NL moet zijn, je hebt er net een klein jaartje verkeert, had je dat toen niet aan kunnen pakken?

  Funny you mention women en hoe het daar mee staat, kom as we speak net terug van een leuke dat in een warm bed met een hele leuke, spannende en ondeugende vrouw! Btw dat reizen over de globe heb ik in de wilgen gehangen en ben sowieso gestopt met werken, eind deze maand zelfs officieel uit dienst bij de Schelp!

  Beantwoorden

 5. Blijkbaar zijn we iedereen verloren hier in de vertaling…….. Maaruh Paul wat is dat overigens voor een wiet geleuter over god’s living proof he loves us………. als overtuigd atheist geloof ik niet in God en als ie al bestaat, ben ik het zelf want ik heb het lichaam en geest van een jonge god. Nee gosah je hebt gewoon je ziel en zaligheid verkocht aan de duivel want die wiet is niet de oplossing nee juist de oorzaak van je slapeloosheid, wist je dat al?

  Nu je zonder zit, lig je hele nachren te rillen als een cold turkey en denk je geen vin te kunnen verroeren (stuck in Rimini). Je bent gewoon een zwaar verslaafde junk die nu hij clean is niet met de werkelijkheid om kan gaan en zich ook realiseert hoe onmogelijk de aankomende reis gaat worden. Vandaar dat je al een maand in het volgens jou zelf meest gehate land vast zit, te wachten op je stuff………… zodat je mellow waaaauw maaaannnnn aaim kannaa raaaaaid maaaai baaaaaik intoe de zanraaizzzzzzzz. Heb je al bedacht hoe je de komende maanden je website en veel belangerijker FB bij gaat houden? No way dat je mid Siberie waar je denk ik een jaar of 3 over gaat doen jouw gemiddelde reis snelheid kennende een internet signaaltje op kunt pikken. Maar te zwijgen over hoe je aan je weed gaat komen. (trouwens grappige netflix serie, Weeds hoe een plotseling weduwe ineens een drugsbaron(nes?) wordt om haar gezin te onderhouden)

  Beantwoorden

  1. Een paar kleine correcties op je wartaal kunnen geen kwaad, Roy. Je kunt niet verslaafd aan wiet raken, ook zijn het geen drugs. Hooguit de zeer softe variant ervan.

   Beantwoorden

 6. Nou Paul you’re the living proof dat het wel degelijk verslavend is, je kunt al 10 jaar niet zonder en ligt nu hele nachten zonder te rillen als een net geboren krielkuiken, je reis gepauzeerd omdat je op een nieuwe lading dope wacht. Volgens mij overal waar je van onder invloed raakt, lees high of stoned kunt worden is een drug lees ook wiet, wat men er ook van zegt. Net als de farmaceutische industrie is de wiet teelt ook big business. Dus correctie bij deze afgewezen!

  Beantwoorden

 7. Roy, waarom fileer jij Paul steeds over bronbestrijding, alsof hij al die door jou gememoreerde Seksujele Overdraagbare Aandoening heeft……en laat mijn vraag “Wat probeer je te ontlopen?” uit een vorig hoofdstuk te ontlopen.

  Laat ik je een voorzet doen:
  Je denkt met al die overmatige activiteit jouw angst voor het lichtknopje te bezweren.

  Beantwoorden

 8. Tsja van wie was die gezegde ook alweer, van Gaal, Cruijff, of toch Confucius… zij die wijs willen worden gaan reizen, zij die reeds wijs zijn blijven thuis.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *