Komt dat schot III

Trouwens, mijn nieuwe girlyfriend. Nilda, ze is zoooo leuk. We zijn aan het kijken of ze naar Mongolië kan komen. Zou wat zijn. Een Boliviaanse die zegt dat ik beter condooms kan gebruiken als ik een Russische aan de haak sl14963526_10154812505492868_623714466_oa, is zeldzaam. Heel zeldzaam. Kijk, als het mag, doe ik het niet. Dat snapt ze blijkbaar. Ze geeft Engelse les in Sucre. Heeft in d’r eentje gereisd. Is zelfs drie maanden in NL geweest. Vrouwtje van de wereld dus. Ik zag haar jaren geleden in Sucre voor het eerst bij het stoplicht. We waren met zijn allen op weg naar een motorfeest. De kerel bij wie ze achterop zat, remde zijn bike onderuit. Nildita plat op d’r plaat. Ze veegde ’t stof van haar kleren en kroop weer achterop. Ik was betoverd. Niet meer aan haar gedacht. Tot we elkaar de laatste keer weer tegen kwamen. Ze schijnt op me te willen wachten. Zou wat zijn, meiden.

Share This:

27 reacties


 1. He he eindelijk zit de vaart weer in deze site.
  En zo waar als je denk Paulus denk niet meer aan de vrouwtjes, lees ik dit bij het ontbijt!!
  He, als dit is wat jou die kant op trekt zeg ik doen.
  Een Boliviaanse op z’n Russisch nemen in Mongolië. Er zijn reizen met minder aantrekkelijker vooruitzichten.

  Beantwoorden

 2. Het moet niet gekker worden hier ineens out of the blue 3 items, ouderwets gosah! Allen waar dat schot nu ineens vandaan komt, verraad je leeftijd man, weet Nilda dat wel? Is het niet een gold digger die denkt zo naar Anal te geraken door een suikeroom aan de haak te slaan? Komop Paul, niet naief, je bent er al eens eerder ingestonken (god alweer zo’n oude uitdrukking – yep ook van die leeftijd)

  Beantwoorden

 3. De eerste avond dat ik Nilda tegenkwam, was in Florin (Sucre). Zat alleenig aan de bar, mijn treurige leventje een beetje aan het overdenken. Kwam ze naast me staan en nodigde me uit om aan haar tafel te zitten. Ik zei: prima, maar ik heb geen cent op zak. Ze heeft de hele avond voor me betaald. De gold digger ben ik dus. Nilda zit ook in de business, en haar familie is niet bepaald de armste. Kortom, we staan er gelijkwaardig in, eh, nee niet dus. O ja, en ze weet dat ik 44 ben.

  Beantwoorden

 4. Een echte reiziger is eigenlijk altijd een soort golddigger. Het zij naar avontuur ,informatie of geld. En een goede gold digger relatie is in balans. Beide nemen en geven, alleen meestal niet hetzelfde.

  Beantwoorden

 5. We hebben net een uitbrander van je gehad, dat we niet zoveel azijn moeten pissen, maar ik kan het niet helpen als ik patroonmatig gedrag zie.
  Je pretendeert nogal een ‘ladiesman’ te zijn. Maar ik heb niet de indruk, dat je na al die jaren inmiddels ene jota van hen begrijpt.

  Als “lieve” meisjes precies die dingen zeggen, die een man graag hoort…..NL-Alert | Crisis.nl
  Is er dan werkelijk geen vervelend en krassend geluid aan de binnenkant van jouw schedel: been there, done that, & not again !?!

  Als ik zo die foto bekijk, lijkt mij dat haar eitjes al enigszins stoffig beginnen te worden. Dat is de leeftijd, dat dames niet meer voor een hete bliksem gaan, maar voor de naïeve sukkel.
  Wat dat betreft heb je in Bolivia op meerdere terreinen al een flinke reputatie opgebouwd. (jaja, ik weet het, dit is anders…)

  Dat jouw reizen niets anders dan een zoektocht zijn, mag duidelijk zijn.
  In plaats van aan de bar je Lebenschmerz uit te dragen, is er geen psycholoog in de buurt, waarmee je eens kunt babbelen?
  Want het antwoord schreeuwt je toe, recht in je gezicht! Al jaren!

  Beantwoorden

  1. Psychologen, man dat heb ik allemaal al gehad. Flink van bil gaan is veel beter. Ik heb sterk de indruk dat jij dat al een jaartje of tig niet meer doet, Rienck. Pure kift. Ik vergeef je en ik leef met je mee. O ja, Nilda heeft twee kinderen. Nilda is echt anders, geloof me, Rienck. Echt. Nu wel. Eindelijk.

   Beantwoorden

 6. Zo Rienck die komt aan! Maaruh +1

  En volgens mij zit heer van Hooff wel lekker zo in een hostel in Rimini, ineens niks meer basic kamperen om geld uit te sparen. Overigens snap ik niet wat je in Rimini doet, ferries naar de Balkan gaan vanauit Bari of Ancona, en even dienstregeling gecheckt, ze gaan dagelijks……. ik bespeur hier een reisontwijkende houding!

  En hop naar FB voor een portie troost dan maar…….. ja maar….. snik………. ze…….hik hik hik………. ze……….. pesten me zo snif snif snif op mijn websaaaaiihaaaahaaaahaaaaaaaiiiiiit wwheeeeeheeee

  Beantwoorden

 7. Ja, geef je maar weer eens gelijk, Roy. Man, wat ben ik mild geworden. Heeft vast iets met mijn leeftijd te maken. Bedoel als je 44 bent, ben je geen 22 meer. Begrijp je dit, Roy? 44-22? Puntje is dat ik al weer dik een week gemiddeld drie uur per dag slaap. Dingetje van vroeger, niet slapen, als gevolg van een traumatische ervaring. De kat van de buren is aangereden toen ik achttien jaar oud was. Ze kwam me elke dag een kopje geven en toen BAM!, gebeurde dat niet meer. Dat heb ik niet goed verwerkt en als gevolg een chronisch slaapprobleem ontwikkeld. Sinds mijn dertigste bestrijd ik dit met God’s living proof that he loves us and want us to be happy and quiet – wiet. Peace, brother. Ik vind het een misdaad tegen de mensheid dat dit goddelijke groene goedje verboden is buiten NL. Hier in Italië is het niet te krijgen en waarschijnlijk ook niet in die moslimlanden waar ik doorheen ga toeren. Dat houdt dus in dat ik een jaartje niet ga slapen, en dat lijkt me niet wenselijk. Als ik geen wiet heb, ben ik gewoon bang om te gaan slapen, want ik weet dat er niets gebeurd. Van de week meneer Internet maar eens geraadpleegd en blijkt het notabene nog te bestaan ook – angst voor slapen. Daar blijkt 3 tot 5 procent van de niet-slapers aan te lijden, vooral vrouwen, duh. Oplossing: wiet, maar dat is er niet (Zit nog in de Sinterklaasmodus, Heerco). THC werkt ook goed tegen ADHD, waar ik hoogstwaarschijnlijk ook een tikje van mee heb gekregen. Kortom, ik moet hier iets voor bedenken, want een man van 44 die zich 52 voelt na de zoveelste nacht niet slapen is sneu. En ik krijg er wallen van. Ik moet dus aan de wietolie. Hoe krijg ik dat hier? Suggesties? Overigens is het maar beter dat we met guzzigalore niet op Facebook gaan. Daar heb ik veel mensen om me heen die oprecht van me houden. Jouw reactie op de Liefde Van Mijn Leven zou door veel mensen niet worden begrepen, Rienck, en je zou met Spek en Bonen op een ezeltje door de straat worden gejaagd, en daarna voorgoed verbannen. Jij met je hyena-gelach ook, Roy.

  Beantwoorden

 8. Patroonmatig gedrag, ja wel zeker! Maar wel goed voor de smeuigheid van de verhalen als Dhr. Van Hooff zich weer vrijwillig in een (vrouwelijk) wespennest steekt (letterlijk dan wel figuurlijk).
  Wellicht is het aloude spreekwoord “Plassurt stijf, verstand kwijt” hier van toepassing.
  Van verstandig gedrag krijg je echter geen mooie verhalen (en mooie vrouwen).
  Ik denk dat Paul het in Italia leuker vindt dan hij hier doet voorkomen. Of misschien wacht hij toch op de zoon van God?

  Beantwoorden

 9. Tja, ik weet niet wie er wie er momenteel harder trekt; Japan of Nilda. Dat is dus weer een duivels dilemma voor Paul lijkt mij. Ik zou voor de “kerstmuts” gaan.

  Beantwoorden

 10. Paul, om nu 2 ezels tegelijk door de straten te jagen…is dat niet wat te veel van het goede?
  Ik denk, dat het publiek daarvan in de war raakt.
  Laat die ene maar lekker op stal staan en geef het nog wat extra hooi. Straks krijgt dat arme beest ook nog al dat gedoe rond de kerst te verwerken.

  Beantwoorden

 11. Paul, ik heb vandaag al 2-malig jou een oplossing voor jouw probleem gestuurd en beide keren zie ik het hier niet terug.
  Blijkbaar wil jij van mij helemaal geen positief bericht horen.

  Beantwoorden

 12. Zojuist voor de derde keer, weer niet gelukt.
  Heb je een andere manier?

  Beantwoorden

 13. Dat ligt er helemaal aan wat je wilt versturen. Rienck.

  Beantwoorden

 14. Gedicht van de snelwegkat; de snelwegkat is doorgaans plat.

  De advies snelheid was 70, maar die bocht daar bij de Zilk lag er altijd zo uitnodigend bij en die nieuwe 156 van Alfa Romeo man o man wat een wolf in schaapskleren met die dikke V6 in het vooronder, een klein tikje aan het stuur, alle hulpmiddelen uit geschakeld en vol het gas erop, al driftend de bocht door, bij het uit accelereren zag ik dat ik de 110km/u aan tikte en toen ineens uit het niets als bevroren in het midden van de weg een kat. Reflexmatig probeerde ik te ontwijken maar het was te laat, ging te snel, en doffe klap en toen ik gestopt was wist ik het meteen, die kat is dood! IK stond voor een 2 onder 1 kap huis, de enige 2 huizen in de verre omtrek, ik belde aan, een jongeman deed open en introduceerde zich als Paultje, ik dacht nog wat raar hij moet toch zeker 18 zijn en dan nog zichzelf Paultje noemen? Ik hield de kat omhoog en vroeg of deze van hem was, nee zei hij wij hebben geen kat, maar de buren wel enkel die is niet zo plat…………….

  Ik dacht eigenlijk dat jouw issues voortkwamen uit te lang in een te kleine ledikant geslapen als kind, maar niet dus. Balen gosah dat je zo weinig slaapt en gelukkig dat wiet je helpt! Balen dat je het buiten NL zo slecht kunt verkrijgen, nu ik er over na denk dat zal inderdaad in de moslimlanden nog lastiger worden en in Azie helemaal, daar doen ze ook niet lullig over straffen enzo, wat natuurlijk wel een beetje ernstig naief is grote vriend dat je daar nu pas over nadenkt, maakt je reis een beetje van onmogelijk dunkt mij. Count your blessings man, rij die Guz de plomp in, pak het eerste beste vliegtuig terug naar Boliland, neuk die Nilda suf totdat ze zwanger is, drain the family als gold digger, schrijf er een leuk boekje over en iedereen, zeker die lieve luitjes van FB die zoveel van je houden zijn happy de peppy!

  Beantwoorden

 15. “Dat ligt er helemaal aan wat je wilt versturen. Rienck.”

  Een nieuwe kat natuurlijk, maar het beestje bleef niet stil liggen onder de klep van de printer. Toen heb ik er een klap op gegeven, en nu is die kat weer plat….

  Nee, jij meld een probleem, en omdat ik graag wil dat je blijft doorrijden, heb ik gelijk een oplossing bedacht.
  Want je begrijpt, die wietolie is in het buitenland net zo ‘niet toegestaan’ als ‘that green grass at home’
  Kan het zijn, dat de links, die ik erin vermeld had, het versturen verhinderen? Of staat die lelijke robot onderaan het dan niet toe?

  Beantwoorden

  1. Doe mij mail, sebasysantos@gmail.com. Overigens wordt er maandag vanuit NL wietolie opgestuurd. Want dit is niet echt vol te houden. Word er ook niet echt een blij mens van. Nog even geduld. Een druppeltje en ik slaap een week. Dank, Rienck.

   Beantwoorden

 16. Heb een beetje onderschat hoe ernstig het is, Roy. Bedoel, laatste 10 jaar nooit zonder gezeten. Het is misdadig dat de Wietplant verboden is. Behalve in een paar landen. Farmaceutische bedrijven zitten hier achter, lees de kut economie. Wietplant is Gods geschenk aan ons. Het help tegen alles. Michael J. Fox kan weer acteren dankzij THC. Als het overal legaal is zien die farmaceutische bedrijven hun inkomsten met de helft dalen. Lang leve het kapitalisme. Patria o la muerte. Viva Che.

  Beantwoorden

 17. Tsja die faramceutische industrie zolang er meer geld aan reclame wordt uitgegeven dan aan onderzoek……. Ben bij voorstelling van de verleiders geweest, slikken of stikken, gaat daar over, lekker kritisch! Maar goed, wietolie, heb ik moeten googlen, tsja wat voor verstand heb ik van drugs, dat ze verslavend zijn dan houdt het op. Het enige waar ik het van ken is alcohol en daar nuttig ik in het weekend wel eens een glaasje wijn of flesje bier van maar altijd in verstandige mate. Oh nu ik er over nadenk ben ik wel ergens aan verslaafd, ja nee nu niet allemaal lachen, ik open mijn ziel, ik ben verslaafd aan sporten! En zo erg dat ik vorig jaar besloten heb af te kicken, ik mocht nog maar 1 sport per dag doen en 1 dag in de week sportvrij! Zo dat is lastig zeg, want ik was gewend aan wielrennen naar werk, goede 50km op een dag en dan moest ik 25km enkele reis het liefst binnen 40 minuten klaren, dan was ik om 11uur het werk zat en dook ik de inpandige sportschool in en oh fuck dat trainings schema voor de 10km, dus even hardlopen, tegenwind terug naaer huis knallen met de wielrenfiets hmmmm goed surfwindje, houdt mijn eten maar warm ik ga eerst nog even uurtje windsurfen op zee.

  Maaruh die wietolie, las dat het voor kankerpatienten, mensen met chronische pijn etc zeer verlichtend werkt en ook dat je er goed van slaapt, bijwerkingen kunnen zijn loomheid, en in ergste geval high worden. Ohjee dat is erg zeg dat laatste, wil je natuurlijk absoluut niet. Maar uh het blijft natuurlijk symptoom bestrijding, ik adviseer toch bron bestrijding!

  En hoe zit het met de geur van wietolie, maakt dat niet elke drugshond geil? Maar begrijp dat je nog wel een weekje in het zeer vervelende Italie moet verblijven, wat erg zeg……….

  Beantwoorden

 18. Nou hoop ik alleen niet dat je die wietolie in een stonede bui tussen de ketting gooit of zo. Heb je wel eens gemediteerd? Kan ook helpen.
  Of met je Guzzi onder de deken. Lekker warm als je de motor aan zet. Maar serieus Paul, slapen is inderdaad wel een ding.

  Die SEO tekst van je voelt als een soa tekst. Allemaal lelijke plekjes. SEO voelt als de dood van een mooie tekst, maar ik vermoed / hoop dat het een ironisch experiment is ;-).

  Beantwoorden

 19. Roy, een slak en een haas vieren op dezelfde dag Oud-en-Nieuw.
  Wat probeer je te ontlopen?

  Beantwoorden

 20. Sjeesus wat een gewauwel hier over een fijne en mooie vrouw tegenkomen en af en toe een jointje roken… Zijn de heren commentatoren hier een beetje opgedroogd of zo. Wat Paulesuch nu weer doet is waar heel veel van dromen maar nooit zullen doen. Mogen we met z’n allen nog meegenieten ook!! Een beetje chapeau zou wel op z’n plaats zijn.

  Moest even van m’n hart. Fijne dag verder allemaal. 🙂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *