Rumble in Rimini

 

 

Share This:

30 reacties


 1. Zeg vriendelijke vriend er gaat hier of iets mis of ik moet aan de wiet want ik zie niets………..

  Beantwoorden

 2. He Martijn, kreeg wel effe een vet compliment van mijn SEO graadmeter. Wat grappig! 🙂 Problems (0)
  Good job! We could detect no serious SEO problems.

  Beantwoorden

 3. Dobridjen, allemaal. Al twee dagen niet onaardig geslapen. Gelijk maar aan Van hier tot Tokio begonnen. Gaat niet onaardig. 🙂

  Beantwoorden

 4. Paul kan alles, hij is er alleen niet altijd toe in staat
  Maar nu wel 😉

  Beantwoorden

 5. Slaapmiddel binnen. Wat een opluchting. Als jullie even niets van me horen, dan ben ik in diepe winterslaap. Even een uurtje of tachtig inhalen.

  Beantwoorden

 6. Hebben ze je de “oil” opgestuurd in een motor olie flacon ?
  Die je dan zonder blikken of blozen in Guus gaat kiepen als je gecontroleerd gaat worden

  Beantwoorden

 7. Grappig hoe dat fakebook werkt nouja meer hoe Paul op facebook werkt, want als er hier kritisch bericht wordt krijgen we geen updates, op FB enkel thumbs up en zie, hele verhalen daar. Was benieuwd hoe je je vertraging uit ging leggen, ‘ik had hier in Rimini wat dingen op te lossen’ hahahahaha geen woord over wietolie, want tsja dan ben je in 80% van je volgers kwijt, kunnen ze niet aan de (m)oraalridders. Al was er wel 1 brave ridder die je vergeleek met een puber die voor het eerst op reis is, HELP hoe moet ik een kaartje voor de boot kopen zonder CC……… sjeesuz man kar naar die boot koop cash een kaartje……. hoe heb je dat met de Stahlratte gedaan bij die Darian Gap??????

  Beantwoorden

 8. Roy, meneertje zit inmiddels in Dubrovnik, alwaar hij, in 2 delen !!!, uitgebreid zijn ballen aan het auditorium van Failbook.com aan het demonstreren is, als een volleerde zilverrug-gorilla.
  En voor dat lullige ‘kunststukje’ incasseert hij weer volop applaus.
  Persoonlijk zie ik het meer als een vorm van goedkoop potloodventen…

  Ondertussen zit hij ook nog eens de spot te drijven met al onze waarschuwingen, Nota Bene’s, tips & adviezen omtrent naderend onheil.

  Maar, Paultje is weer in de olie, ziet alles weer ‘Himmelhoch jauchzend’, inclusief zijn toekomst.
  Al ik nu vilein zou zijn, dan zou ik, vanwege al deze verwaande arrogantie, hem gelijk weer een fikse sneeuwstorm toewensen.

  Van Hooff, we willen dramatische avonturen!!!
  Zeker niet dit soort vreemde-vlekken-achterlatende zelfbevrediging.

  En, tussen al die ‘drukke bezigheden’ door,… af & toe,… op dit vergeten medium,… voor het serieuzere publiek,… ook nog eens een kort schrijven.

  Beantwoorden

 9. Dank heer Rienck voor de update, ik heb mij weer eens verlaagd door ziijn vreemde-vlekken-achterlatende zelfbevrediging boek te checken.

  Wat mij opvalt is dat hij de meeste hits op zijn geslachtsdelen krijgt van mannen……….. says it all ay?

  Zit te overwegen om een soort van photobomb te gaan doen daaro door op elk bericht van iedereen te reageren, goed idee?

  Beantwoorden

 10. Roy, een photobomb…om mee te beginnen!!!

  Het kan toch niet zo zijn, dat ons hoekje alhier wegkwijnt, waar de meest waardevolle info wordt gedeeld, vanuit een op de langere termijn gerichte visie.
  WIJ trappen niet in naar complimenten snakkende berichtgeving.
  ZIJ slaken orgasmatische kreetjes, als Paultje alleen al naar het contactsleuteltje wijst.

  WIJ schrijven literaire volzinnen, met alliteratie & assonantie gevuld proza.
  ZIJ plempen slechts kreten & zinnen (jaja…het moet niet gekker worden) van 3 (!) woordjes. Alsof het kleine baby’s zijn met luier en plastic plasbroekjes.

  HIER wordt getracht het karakter van meneer Van Hooff tot een zelfstandig denkende inborst te smeden, gestaald en gehard om de meest onherbergzame oorden te bedwingen en, zonder maar één seconde terug te deinzen, onverschrokken bovenop al die Oostblok-schoonheden te kletsen. Bij iedere gelegenheid, die zich voordoet!
  DAAR is men alleen maar onwetend het conto van meneer Marc Suikerberg aan het spekken.
  BayDeWee, volgens de laatste stand van zaken staat het medium op instorten, nu dit personage zich tot moraalridder aan het opwerpen is en zich op zijn Fakebook wil bezighouden met fakenews, door voor anderen te gaan bepalen, wat wél, dan níet geoorloofd is te zeggen. Wat een pretenties! De nonvaleur!

  Om te beginnen dus, photo-bombarderen, al die “echte” vrinden.
  Vervolgens ook geen moment meer medelijden tonen en resoluut doorstoten door al spoedig daarna hun relaties te ontwrichten (met compromitterende foto’s, al dan niet enigszins gemanipuleerd), zodat ze huilend opgevangen moeten worden in mannen-praatgroepjes, waar hen, na al hun gejammer & gesnotter aangehoord hebbende, weer wordt geleerd om een ordelijke en gestructureerde communicatie met medemensen aan te gaan en te onderhouden.

  Dat zal ook Paul weer leren, om ons niet als hyena’s en ezels neer te zetten, oprecht gemeende excuses daarvoor aan te bieden en waardering uit te spreken voor onze niet-aflatende pogingen hem op ‘het rechte pad van de avonturier’ te houden.
  Daarmee voorkomend, dat hij afglijdt naar het abjecte niveau van een ordinaire vakantie-kiekjes schietende toerist.
  “hier ben ik in Dubrovnik”,
  “hier sta ik te twijfelen welke kleur zonnebril ik op zal zetten”
  “hier vriezen mijn ballen ervan af” (in een lekker Adriatisch zonnetje)
  Blablabla

  Paul, asjeblieft,….dat heeft toch geen niveau!!!

  Beantwoorden

 11. Hear hear! zoals de engelsen krachtig doch in eenvoudig termen je bovenstaande proza zouden aanmoedigen!

  Ja Rienck het is werkelijk van een ongekende treurigheid waar dat ‘andere’ medium van doorspekt is. Waar ik ook zo chagerijnig van wordt is dat je er verveeld wordt met onwillekeurige niet gewenste berichten van compleet oninteressante mensen die bv hun profielfoto vernieuwd hebben of menen ons prettige feestdagen te moeten wensen of out of the box vermoeden te denken, rot op!
  Ok dat is de tip die ik zelf graag ter harte neem en weer gauw dat ballenboek medium verlaat. Ik weiger mij te verlagen tot het posten van enig bericht daar, dus de photobomb ga ik dan ook maar niet tot uitvoer brengen, bang dat de aarde daardoor een kwart graad in omwentellingsdraaing verschiet en dan krijgen we te maken met nucleaire polarische winters voor de komende 4000 jaar, wil ik toch niet helemaal ok helemaal niet op mijn geweten hebben, al zal het wel een overgetelijke indruk op de mensheid brengen, dat dan weer wel.

  Overigens vind ik de plaatjes die PvH hier en nog meer daar post van een betreurenswaardig laag niveau welk zijn weerga bijna niet kent, als ik dan zie wat hij hier voor hoogwaardigheid in het verleden heeft gepost dan valt zijn huidige staat van fotografische kwaliteit niet eens in de categorie lollig. Kun je nog zo als een turkse worstelaar doordrenkt zijn van de (wiet)olie, niets wat daar aan helpt.

  Paul, doe iets, zo wordt je reis compleet nutteloos en krijg je niet meer dan een dagboekje met vakantie kiekjes die ieder jean et alleman van zijn burgelijke vakantietripjes maakt en welke je ongevraagd onder den neus geplaveid wordt op feesten en partijen. Daar wil ik niet eens editie van ontvangen na afloop van je trip (tweeërlei uitlegbaar)

  Beantwoorden

 12. Geachte overige drie lezers van deze site, vrolijk kerstfeest u allen en vrede op aarde.

  Beantwoorden

  1. Dank je wel Rob, insgelijks. Zo er is gelukkig tenminste nog iemand, die aan ons denkt.
   Het allerbeste terug en dat je niet teveel geplaagd mag worden door gasexplosies in de onderbuik van al die oliebollen, kalkoenen, slagroomtaartjes, wijntjes, broodje-kroket, koffie, chocoladerepen, rollade, appelgebak, aardappelpuree, likeurtjes, frikandel-speciaal, stamppot-boerenkool, cola-baccardi, bonbons, gemarineerde kippepootjes, patat-met-mayo, etc., enz., en dan alles door elkaar, van voor naar achteren en terug.

   Ons staat het huilen nader dan het lachen.
   Terwijl wij nog steeds staan te rommelen in Rimini, heeft de hoofdpersoon dit godvergeten oord allang verlaten.
   Inmiddels 2 weken geleden!!! Het is werkelijk godgeklaagd!!!
   Alleen omdat wij van die welsprekende causeurs zijn met een vlijmscherp oog voor details & inzicht in oorzaak en gevolg is het hier nog uit te houden.
   Als het zomer was geweest, dan had het strand vol gelegen met heerlijke wijven, strakke buikjes onder golvende borsten, op en neer zwoegend & snakkend naar adem, meer door onze aanwezigheid, dan vanwege de broeierig warme zon.
   Dan hadden wij zelfs geen tijd om ons met dit beschimmelde & armoedige Guzzigalore bezig te houden. Dan hadden we wel heel wat beters te doen!!! (Ik zal je de sappige details onthouden)

   Maar het is hier nu winter. En Paultje heeft ons achtergelaten.
   Het is 1000-maal gezelliger in het armzalige asielzoekers-kamp in Sint-Annaparochie, waar het troosteloze weer de kale akkers meedogenloos geselt met gure storm-winden.

   De veroorzaker van deze misère zit inmiddels in Podgorica.
   Voor de geïnteresseerde:
   Pot-jan-dorica is de hoofdstad van Montenegro. De stad ligt in het zuidoosten van het land, aan de samenvloeiing van de Ribnica en de Morača. Het telt 169.132 inwoners, een universiteit, een theater en verschillende industriële bedrijven.
   Zo, dat hebben we dan maar weer gehad.
   Is er dan ook nog wél wat leuks te beleven in deze (Monte)negorij.

   Enig speurwerk levert direct het volgende op: Lisalla Montenegro!!!
   Zij is zodanig een feest voor het oog, dat alle speekselklieren er overmatig van beginnen te druipen.
   http://www.fhm.nl/meisjes/5035/weekbreker-lisalla-montenegro.aspx.
   Edoch, zij zal geen enkele rol gaan spelen op deze reis. Dit kunststuk is nl. woonachtig in Brazilië.

   Vanmiddag heb ik gehele strand van Rimini vruchteloos afgezocht naar een rubberbootje, zodat we dan tenminste de Adriatische Zee over kunnen steken…. om het contact met Mijnheer Van Hooff niet teveel te verliezen.

   Rob, ik ben je dankbaar, dat tenminste jij nog eens langskomt.
   Rob, jij bent een goed mens. Er zouden meer moeten zijn zoals jij, die, tijdens deze donkere dagen, af en toe stil staan bij de eenzamen onder ons, de door iedereen verlaten & doorgroefde zielen.
   (Je beseft op zo’n moment weer, dat goudkorrels dun gezaaid zijn…, het is grotendeels slechts zand, wat onze aarde bedekt).

   Ik zal tijdens de beide kerstdagen een waxinelichtje voor jou aansteken. Wellicht hou je ook nog van wierook, dan doe ik dat er ook nog bij.
   Wel, makker….het ga je goed.
   Ik ga zo meteen, om de komende nachten hier op Guzzigalore te nuttigen, een stuk karton opzoeken en een plekje uit de wind, zodat ik mijn gedachten enige rust kan geven.

   Beantwoorden

 13. Vrede op aarde. Prima Rob, dank je wel. Maar we willen hier nu wel eens wat vuurwerk zien op guzzigalore….
  Dat het in Sint Annaparochie duizend maal gezelliger is kan ik me amper voorstellen Rienck. Wij hebben hier in Sexbierum qua gezelligheid de naam nog mee…..Voor de rest worden we er hier niet warmer op op die kale kleivlakte.
  Ik ben bang dat heer van Hooff deze site tijdens zijn Adriatische overtocht over boord heeft laten waaien en in Zuckerberg een betere sponsor heeft gevonden. En Rienk: zet dat stuk karton dan wel voor het beeldscherm om uit de galore wind te blijven.

  Beantwoorden

 14. Rienck, zodra je boek uitkomt wil ik het hebben, wat een proza man.

  Je begrijpt dat mijn voor alle (ahum) lezers van Guzzigalore zeer gemeende kerstwens een licht satirische ondertoon heeft richting us Paul, die wij allen proberen aan te sporen tot een enigszins literair verantwoord verhaal op deze onvolprezen (maar enigszins op een zijspoor geraakte) website. Us Paul maakt het er sinds geruime tijd zelf wel een beetje naar als hij hier niet genoeg “traffic genereert” zoals dat tegenwoordig heet en op fakebook wel aandacht krijgt. Dat krijg je nu eenmaal bij onvoldoende updates met sappige details. Hier zitten echter alle echte diehard fans (oke zijn er wel 4 maar toch) op te wachten!

  Beantwoorden

 15. Uh.. 5. Paul ben je bezig om een pin-up kalender samen te stellen? Zie alleen maar foto’s van jou in verschillende poses voorbij komen op FB. Ben heel benieuwd naar de rest van je avonturen na 4 weken vakantie in Italië moet er toch wel wat spannenders komen binnenkort? Deze site is niet meer wat hij ooit was, en hij was best lollig mede dankzij Roy, Luc, Martijn… en nu wat nieuwe kritische nieuwsgierige fans die ook graag een podium krijgen. Fijne kerst allen!

  Beantwoorden

  1. Wellicht, dat deze kerstnacht alle gemeenteleden weer naar de kerk kan lokken.
   Tegenwoordig is dat wel een beetje bon-ton: het hele jaar zondigen, om dan op kerst even naar Gods huis te komen om de ziel te reinigen, zodat we weer een heel jaar er tegen aan kunnen.
   Maar we zitten hier nu in een kerk zonder voorganger. Hij laat af en toe een boertje op dat vervloekte Fakebook en dat is het wel zo ongeveer.

   Barb, jij bent de laatste tijd ook maar weinig langs geweest.
   Drukke bezigheden of heeft Roy jou nogal afgeschrikt met zijn dreigement om jou voor je achterste te meppen?
   Ik vind dit zelf een nogal nare gewoonte.
   Toch is het tamelijk onschuldig, hoor. Sommige jongens weten zich blijkbaar geen raad met hun houding, zodra er een meisje in hun buurt komt.
   Meestal ligt achter dit onbeholpen gedrag het volgende verscholen:
   “meisjes plagen, kusjes vragen”.
   Die Roy, kleine dondersteen! Altijd in de gaten houden.

   Ja Barb, dat waren toen goede & gouden tijden.
   Helaas was ik toen nog niet geboren. Anders was ik er ook wel tussen gesprongen.
   Guzzigalore (te) laat ontdekt, heb ik het naderhand met veel plezier gevolgd en met name de discussies, disputen en orakels, die jullie op elkaar botvierden waren zeer het lezen waard.

   Moge vanaf deze kerst alle dolende zielen weer tot elkaar komen!

   Beantwoorden

 16. Nou nou zeg wat een commotie allemaal, omdat ik hier even niks laat horen gaan jullie als een (k)leuterklas tekeer omdat de juf even ongesteld is, nou en!

  Rienck, Rob, Roy, Eric, Barbara, Rob, waarom hebben jullie allemaal een R in je naam, is dat de tijd van het jaar, ‘de R is in de maand’? Anyhow ja ik was wat dolende, eigenlijk moet ik aan de lithium om mijn bipolariteit te beteugelen, nee Roy dat is niet dat ik op mannen en vrouwtjes ijsberen val……. Maarja als je in een natural high zit is dat zooooo lekker man man wat word ik daar geil van. Maar in Rimini werd ik in slaap gesust door de ervaren anesthesist Anastasia, oh oh oh wat wentelde zij lieve woordjes in mijn gedfachtes als ik mijn penieska in haar grotska aan het stampska was. Maar toen kwam mijn redding, de wiet was weer terug in mijn leven, nee nee dat is echt niet verslavend, ik kon makkelijk zonder, sliep alleen een beetje slecht joh. Die druppels hielpen mij goed slapen maar bij het ontbijt een slokje, daarna ook bij de koffie, lunch, als ik een sjekkie rol een zipje, bij het avondeten een goed glas ervan en voor slapen gaan paar druppels, jullie hebben het vast wel gezien hoe ik op het achterwiel wegspoot van Jammin (ik waande mij daar in Kingston Jamaica, I’m jammin, jammin, jammin) anyhow op het achterwiel naar de ferry en niet gelogen dat voorwiel touched ground pas weer tegen de boeg van de veerboot! Op die boot ook weer zo’n avontuur, 3 hete scandinavisch chicks in een camper, ook opweg naar Siberie, heb ze alle 3 helemaal gek geneukt, voor ik het wist stond ik met de Guz in die montenegorij, maar die chicks, gaan jullie nog meer van horen (op FB dat wel). Ik heb nu bedacht dat ik 2 weken vooruit kijk op de kaart en een fles van die godenolie laat opsturen naar mijn volgende bestemming, goed idee toch? Kom ik lekker mijn uitje naar Tokio mee door.

  Ja jongens (en Barbwire) ik reis tegenwoordig heel anders en you can blame it on the mobiele telefoon, die had ik op mijn vorige reis niet, daar moest ik in de spelonken der mensheid op zoek naar een internetkabeltje om mijn wel en wees te delen met dit medium via een houtje touwtjes klaptoppie, yeah yeah (wo)men that were the good old days, maar komop zieligheden hier, grow up time moves on, jullie zijn ingehaald door FopBoek, niks zo lekker om een stijve van te krijgen als je mobieltje in je tanktas en elk dorp wat ik passeer heeft wifi worst, worden er wat veren in mijn reet geupdated, instant bevrediging man, (bijna) beter dan sex. En verslavend yoh, kan niet meer zonder en ach dat het publiek daar als jonge individuen de ambitie hadden om op het hoogste schavot in de schijnwerpers te staan (zoals ik) maar uiteindelijk verworden zijn tot publiek, klapvee in het bijzonder, die zitten niet te wachten op dit soort negatieve gekloot van ik moet in het reine komen met mijn verleden, op zoek naar mijn innerlijke ik, dat ruwe bolster blanke pit imago, dat fake ik wel op smoelenboek, die zitten niet te wachten op literaire hoogstandjes, snappen dat niet. Merken er niks van als ik dadelijk mijn dagboekje uitgeef in oplage van 100,00’n dat ik hen flink bij de neus heb genomen, so what, this is the new me I’m in it for the money! Man in het zadel, ben ik wel 36 keer opnieuw begonnen met schrijven, daarna 113 keer alles opnieuw moeten hetschrijven, gekke henkie ga ik niet weer doen joh.

  Dus guzzigalore fans, vaarwel, misschien als jullie een lief berichtje op FB achterlaten ben ik genegen te reageren en voor de rest, richt een eigen site op, het hoe moeten we nu verder nu niemand meer naar ons zielig gejammer luisterd en of er iets mee doet wheeeheeeeeheehehehehehe.nl

  Jullie begrijpen mede commentaristen dat ik dit bericht onderschept heb van heer van Hooff want net toen hij dit hier wilde posten kreeg hij weer 312 lijken op feestboek en drukte hij per ongeluk op send email to Roy……………

  Beantwoorden

 17. Sjeezus Christus (tis kerst dus lekker toepasselijk) Rienck, ben jij een zielenpeurder van beroep, want dat doe je namelijk retegoed man, je kijkt zo bij mij naar binnen of kan iedereen dat, ligt het er zo dik bovenop bij mij…….. maar ik zal nooit een vrouw slaan, tenzij ze er om vraagt maar dan nog zal het liefkozend zijn, met zacht rode billetjes als resultaat waarbij ze van genot zachtjes kreunend mompelt meer meer meer ga door ga door……..

  Maar inderdaad welkom terug Barbwire, misschien dat jij met je vleiende teksten Paulus de boskwawouter weer hier terug kan krijgen.

  Overigens Rienck heb ik Barbwire ooit eens in het echie ontmoet en wel op een signeersessie des schrijvers man in het zadel, helaas had ze een mini barbwire bij zich wat zich met dochter liet aanspreken dus kon ik mijn ontembare charmes niet op haar los laten…..

  Beantwoorden

 18. Zozozo….dus Barbwire heeft een kleine Barbwire…., zozo… jaja…humhum….
  Nou, dat juichen we natuurlijk van harte toe!!!

  Maar als ik in mijn persoonlijke leven bij een ‘nieuw project’ op een kleine reproductie stuit, werkt dat vrijwel altijd als een handgranaat, waar de veiligheidspin twee seconden daarvoor eruit is getrokken.
  Kort gezegd, het werkt als een zo-goed-als 100 % veilig voorbehoedsmiddel.
  Positief is, het bespaart mij heel wat ellende van het soort, waar Pistolen-Paultje nu middenin verkeert en waar het einde nog lang niet in zicht zal zijn.
  Anderzijds kom ik met het verstrijken der jaren steeds meer van dat soort situaties tegen, dus ik moet het steeds vaker op een lopen zetten.
  Waar weer een positieve kant aan zit, omdat je van al dat geren altijd in een puike conditie verkeert.

  Zo zie je Roy, je hoeft je helemaal niet in het zweet te trainen op een loopband, en 50 km p/d te fietsen en ingewikkeld te doen met trainingsschema’s voor een marathon….nergens voor nodig.

  Om nu al die vrije tijd te gaan vol sporten, is niet goed voor je lichaam, vanwege de slijtage van botten, spieren en pezen.
  Ik heb een veel beter voorstel.
  Je hebt pas geleden besloten te gaan rentenieren, hetgeen wellicht een verstandig besluit kan zijn, want de Schelp zit de laatste tijd in zéééér zwaar weer. En het einde is nog lang niet nabij:
  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/12/22/prognose-aus-frankreich-oelpreis-faellt-auf-zehn-dollar/

  Aan Paul hebben we hier helemaal niets meer, dus tijd voor een paleisrevolutie. We kiezen aan nieuwe tsaar op de troon.
  Nu Paul is stilgevallen als motor voor dit Guzzigalore, waarom ga jij hem niet vervangen?
  Begin een soortgelijke wereldreis, wellicht op jouw 2-takt monster, met een fietskar voor de bagage.
  Ik heb al een aantal argumenten voor jou klaar:
  -Dit zal een geweldige dynamiek veroorzaken, overal waar jij komt.
  -Dit heeft een uitermate hoog knuffelgehalte bij jongedames, wat altijd goed is voor het verhaal.
  -De combinatie licht-tweetaktje met volle fietskar zal dramatische heldentochten opleveren, zodra het terrein al iets geaccidenteerd wordt
  -Jouw vrouw wordt horendol als jij al die tijd thuis gaat zitten.

  Denk er maar eens over na.

  Beantwoorden

 19. Beste Rienck, misschien even wat ophelderingen die op zijn plaats zullen zijn hier. Allereerst vraag ik mij af wie er achter Rienck schuil gaat, dat moet een alter ego presudoniem zijn, ik ben alleen nog niet achter de ware indentiteit maar het net begint zich te sluiten, zo zijn er hier wel meer van dit soort snuiters in het verleden geweest, ook denk ik dat wij een dubbelspion in ons midden hebben daarover later meer.

  Dat ik per eind deze week mijn dienstverband na 15 jaar vrijwillig beeindig bij de Schelp heeft inderdaad te maken met de zwakke vooruitzichten dezes broodheer. Als echte projecten man zit ik in de hoek waar de klappen vallen, lage olieprijs betekent weinig inkomsten en geen geld om te investeren in nieuwe projecten. Als de aanbod de vraag overtreft krijgt je te maken met overschot. Tevens hebben de wijze heren gemeend een concurrent over te nemen en in de rijke olieprijs een bod geaccepteerd zien woorden waardoor er dit jaar 50miljard op tafel gelegd is waarvan 30 geleend, nog nooit hebben ze zoveel schuld gemaakt maar tegelijkertijd hun groeigeilheid voor de komende 10 jaar bevredigd maw de laatste hoopvolle projecten zijn ook in de prullenbak verdwenen. Nu boden ze een geinige regeling om te vertrekken, misschien weet je dat het salaris nivo bij de Schelp best acceptabel genoemd kan worden dus heb ik fijn voor een pakket gekozen waarmee ik gegarandeerd de komende 5 jaar van dat inkomstennivo verzekerd zou zijn, zonder enig arbeid te hoeven verrichten. Echter wat dan daarna, ik zie er uit als een jonge god maar ik heb dan nog zeker 10 jaar te overbruggen voor de oude dag voorziening in dienst treed. Ik kan dan ook verheugd mededelen dat ik per mid Januari in dienst treed bij een nieuwe broodheer, waar ik heul veul zin in heb, echt. Saillant detail de inkomsten zullen aanzienlijk stijgen tov die van de Schelp en ze willen me daar blijkbaar zo graag hebben dat ik voor een beschamend hoog bedrag een auto mag uitzoeken.

  Duzzzzzzz die 2smokerit gaat er niet komen, ik zou dan uberhaupt niet voor dat knetterapparaat kiezen maar ala R1Sjaak mijn italiaanse buikschuiver gebruiken! Schiet die reis tenminste een beetje op. Ik zou ook niet om geld gaan leuren ervoor maar gewoon uit eigen zak betalen, ook zou ik er niet zo idioot lang en zielig over gaan doen, maar dit alles terzijde want ik kies toch voor de zekerheid van het burgerbestaan!

  Ohja onze spion of moet ik zeggen Matahari? Ik dicht Barbwire nl een dubbelrol toe, wat blijkt op Faulsbook, ze heeft gisteren de zus van Paul op visite gehad voor het kerstdiner, wink wink notch notch say no more!!!!! dat doe je niet met mensen waar je medelijden hebt dus die zit gewoon van 2 walletjes te snoepen!

  Overigens toen ik dat schattige webblogje van Paul checkte kwam ik weer eens tot de ontdekking wat een farce deze hele reis aan het worden is, meneer had het hier nog paar weken geleden over dat ie kerst in zijn eentje kamperend in de besneeuwde bossen van Albanie door ging brengen, toen dacht ik nog ok het gaat beginnen! Maar wat blijkt, onze vriend zit in een hotel, zogenaamd te schrijven. IK zou niet weten wat ie te schrijven heeft want zijn reis heeft tot nu toe 3 hele hoogtepunten gekend 1; laptopje zat een druppel op. 2; ventiel van zijn slaapmatje was lek. 3; hij heeft een afdekzeil voor de Guz gekocht. Benieuwd wat ie daar van weet te maken want 1 keer schipper mag ik overvaren roepen op FB en zijn overtocht wordt geregeld, zag er toch even naar uit dat zijn reis daar al zou eindigen. Eenmaal aan de andere kant doet meneertje in t-shirt een slechte imitatie van winnetoe (op zoek naar 2017 – lul die komt gewoon als je gaat rijden, richting daar waar de zon op komt) en maakt zich erg druk over dat zijn haar te kort geknipt is. IK zou zeggen Paul, lees het boek man in het zadel eens voor inspiratie, daar had je nu al met beren gevochten, was je van geweren en goede raad voorzien en werd je om de 200m de berm ingereden door een 20tonner die uit Anchorage gedenderd kwam. Maar mooie verhalen die daar uitkwamen van toevallig ontmoetingen ed. En nu meneer is al 2 maanden op reis, ja lees het goed 2 maanden en er is nog helemaal niks maar dan ook niks gebeurd, boooooorrrriiiinnnnggggg,

  Zo dat is mijn uitspraak en daar heeft u het maar mee te doen!

  Rienck met uw goedvinden ga ik zo even km of 10 hardlopen over strand en door duinen, gisteren heb ik nog heerlijk gesurfd over de woelige baren dus tsja die endorfines die je van sporten krijgt, verslavend man zo blijf ik elke dag toch sporten! btw van een stevig portie sex krijg je ze ook, ben ik ook niet vies van met of zonder nakomelingen hebbende bedpartners maakt mij niet uit!

  Beantwoorden

 20. Ho, ho, ho, jullie hebben het maar druk hier op de apenrots! Nee Rienck, meneer met de leaseauto schrikt mij niet af met stoere praat over billen tikken, maar kwam hier om verhalen mee te lezen van Paul, en als die er niet zijn heb ik er ook niets te zoeken. De vergelijking met Mata Hari gaat me wel ietwat ver, zo spannend is het helaas niet! Zo te horen zijn jullie zo vol van jullie zelf, ik zie het maar als een pauze muziekje om de ooroverdovende stilte van Paul op te vullen, dat mijn bijdrage niets toevoegt!

  Beantwoorden

 21. Beste Roy, dat jij nieuwsgierig bent naar wie er achter mij schuil gaat,is normaal. Maar je moet de dingen niet willen overhaasten. Langzaamaan leer je een ander kennen volgens een natuurlijk proces van eb-en-vloed.
  Steeds worden kleine puntjes aangestipt, verbindingslijntjes daartussen getrokken en zo ontstaat een beeld van “de ander”.

  Dat is de charme van een “koffietafel” als Guzzigalore. Iedereen maakt z’n rit, heeft zin in een bakkie leut, deelt met deze & gene vreemdeling enkele bespiegelingen.
  In dit kennismakingsproces heb ik inderdaad een kleine voorsprong, omdat ik eerder van jouw bestaan wist, dan jij van het mijne.
  Daar kan ik niets aan doen. Iemand bestaat pas, na een eerste ontmoeting. Die “geboorte” is een overdrachtelijke, meta-fysische omschrijving van die gebeurtenis.
  Door de dingen via dat soort abstracties te duiden, is een en ander ook op een ander niveau te plaatsen.

  Wat jouw ervaringen in het verleden ook geweest mogen zijn, dat jij mij nu als rare snuiter omschrijft is onterecht.
  Je moet alleen wat geduld hebben. Oftewel, naarmate ik meer post, zal het slipje van de luier opgelicht worden, zoals bij elke kennismaking.

  Een en ander heeft wel tot gevolg gehad, dat er inmiddels weer een paar anderen ook (weer) aangeschoven zijn en hopelijk gaan er nog meer uit de ouder editie van Guzzigalore een duitje in het zakje doen.

  Inmiddels is Rob weer terug. En ook Barbwire en zo wordt het weer een stuk gezelliger.
  Dat jij haar nu als MataHari presenteert, geeft haar een schier onweerstaanbaar aureool van suspense en intrige.
  Een geweldig spannende combinatie van een dubbelleven, wat de zinnen prikkelt en de fantasie doet exploderen.

  Ook ik had mij in de olie-industrie ingewerkt, in mijn geval de off-shore, waarbij de ‘1 maand op-1 maand af’ voor mij uiterst aantrekkelijk was. Dat betekent 6 maal per jaar tijd voor vakantie-reizen. De overige maanden veel geld verdienen om dat te financieren.
  Echter, de loop van de geschiedenis heeft de laatste paar jaar anders besloten. Ik ben mij nu aan het heroriënteren.

  Dat de reis van Paul een fletse vertoning is, in vergelijking tot zijn vorige ‘Viaje de las Americas’, mag een understatement genoemd worden.
  Ik heb zo inmiddels mijn gedachtes daarover….

  Beantwoorden

 22. Barb., nog even een reactie op jouw laatste schrijven:

  “apenrots”
  “stoere praat”
  “..als die [=verhalen van Paul, red.] er niet zijn heb ik er ook niets te zoeken.”
  “…zo vol van jullie zelf”
  “ik zie het maar als een pauze muziekje”

  Dit klinkt wel een beetje denigrerend.
  De kapitein/eigenaar heeft het schip reeds verlaten en wij proberen hier dit half-gezonken vaartuig nog enigszins drijvende te houden.

  We hebben hier inmiddels al de 25-ste reactie geplaatst onder één blog-artikel.
  Ik weet in het verleden deden jullie dat met 2 vingers in de neus, maar voor deze editie is 25 een respectabel aantal, bijna een zilveren jubileum-lepeltje waard.

  Ik wil jou dan ook nederig vragen om ook jouw bijdrages te blijven doen.
  Bijv. m.b.t. jouw tête-à-tête met de zus van Paul. Daaruit is vast de nodige inside-info naar buiten gekomen.
  – Zit PvH te Z. ergens mee in de knoop?
  – Is hij van zijn apropos?
  – Heeft hij zoveel olie genomen, dat hij comateus tussen de Montenegoriaanse rododendrons ligt te ontwaken?
  – ….

  Ik heb inmiddels enkele mogelijke scenario’s bedacht, die ik de komende tijd wil gaan exploreren.
  Omdat jij toch dichter bij het vuur zit dan wie dan ook van ons, misschien wil jij mijn geestelijke inspanningen van commentaar voorzien.
  Warm – koud – volstrekte nonsens, enz. Joe-neem-it.

  Beantwoorden

 23. Ik vermoed dat Paul verwend of beter gewend is geraakt aan al die medelevende en lieve berichten op FB. Hier krijgt hij enkel snoeiharde kritieken om zijn oren welke hij blijkbaar niet meer trekt, jammer vond het best wel een geinige gozer, maar ook Brutus verandert waarvan akte. Het feit dat hij hier niet meer reageert maar denk wel zeker meeleest maakt deze site tot een sterfhuis constructie die ten dode opgeschreven is, bedenkelijk want ik denk dat man in het zadel zijn succes mede te danken heeft aan dit medium. Maarja froegah was alles beter, toch?

  Beantwoorden

 24. Zoals jullie weten ben ik geen motorrijder. Mijn laatste btommobiel onder mij was een Zundapp GTS50. En dat is zo’n 35 jaar geleden.
  Toch ben ik ooit verslaafd geraakt aan de schrijfsels van Don Paulo toen hij zijn reis door Zuid-Amerika maakte.

  Hoe leuk de Facebook posts ook zijn, ze vallen in het niet bij zijn geschreven waar. Paul, laat je pen net zo brommen als je Guzzi. Ik zal je verhalen slurpen zoals jouw Guzzi benzine slurpt.

  Doe het voor mij. Doe het voor ons. Die paar fans die je altijd trouw zijn gebleven en je blog levend hebben gehouden.

  Wat een mooi voornemen voor 2017, als zeg ik het zelf. Ik wens je een geweldige jaarwisseling en een jaar dat alle voorgaande jaren in de schaduw gaat zetten.

  Voorwaarts! Martijn

  Beantwoorden

 25. +1
  Posts op FB zijn leuk. Echter je verhalen zijn mooi. Ruw en ongefilterd. Da’s het grote verschil.
  Voor Paul en alle fans een geweldige jaarwisseling en een fantastisch 2017!

  Beantwoorden

 26. Ben een weekje offline en kwam hier om bij te lezen. Nu ben ik bijna blij dat Paulus in tussen tijd geen bijdrage heeft geleverd.
  Wat een ” mooie” bijdrage van Rienck en Roy. Heb er wel even over moeten na denken voor dat ik dit zou schrijven want elkaar veren in de reet steken houden jullie geloof ik niet echt van.

  Ga nu eff checken wat er op FB is gebeurt.

  Beantwoorden

 27. Terug van weg geweest, iedereen allereerst de allerbeste wensen!

  Met 2 handen voor de ogen, tussen de vingers door, heb ik ook FB eens bekeken.
  Er is zowaar een filmpje bijgekomen.
  Het vorige nogal snoeverig, dat “het zo zonnig was en, dat het wel eens wat kouder mocht worden, want hier had hij toch niet op gerekend” (zonnebril & zomerhandschoentjes uitvoerig in beeld),
  blijkt het nu toch al weer “fokking koud”.
  Dan hebben we het dus over 3 graden onder nul.
  Maar wat moet dat worden, wanneer het – 30 is. Om maar te zwijgen van nog een paar kilometer verder, wanneer het – 300 wordt?!

  Wat mij ook opviel was het stuk hout bovenop de tanktas, dat hem uit de rijwind moet houden. Of dát echt werkt is nog maar de vraag.

  Maar verder, wat Roy hierboven al memoreerde, er gebeurt verder geen ruk!
  En dat krijg je met zo’n voorbereiding: je spreekt de taal niet, dus met wie wil je een gesprek beginnen? Hoewel daarvoor gewaarschuwd, was dat niet nodig.
  En daar zit ook een belangrijk deel van de oorzaak, dat niet Paulus, maar wij hier de leegte moeten vullen.
  De wonderolie, die onze held in slaap moet wiegen, is inmiddels geregeld.
  En daarnaast kwam de melding van een nieuwe vlam uit Boliland. Hetgeen opmerkelijk genoeg is, gezien de nodige ervaring met dat Knollenland.

  Kort intermezzo:
  Om het IQ van een land te bepalen, kun je redelijk gemakkelijk hiervoor het BBP per hoofd van de bevolking nemen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_landen_naar_bbp_per_hoofd_van_de_bevolking

  Dit is grofweg, want in de olielanden is niet veel brainpower te verwachten, omdat haar bevolking grotendeels omhooggevallen geitenhoeders zijn uit de zandwoestijn.
  Echter, zo blijkt bijv. Saoedi Arabië inmiddels zwaar in de financiële problemen te zitten, omdat ze, ondanks 80 jaar geld uit de grond, niets anders dan op het Aan/Uit-knopje van de oliepomp kunnen drukken.
  (En dus hebben de voorstanders van het ruimhartige vluchtelingenbeleid alleen maar zitten jokken, toen men beweerde, dat bijv. Syrië heel goed opgeleid was.)

  Bolivia vinden we op plek 124! Aldaar een partner voor het leven zoeken, is dus de Goden verzoeken.
  Voor de neukerij prima, maar verder….

  Tsja…. deze onderneming is een beetje een reisverslag. Waar we al tig van hebben. R1 Sjakie scheurt de wereld rond, zonder enig verhaal.
  En dat laatste was nu juist de kracht van Paul, waardoor ‘Man in het zadel’ met kop en schouder uitstak boven de massa.

  Het succes van het vorige boek kwam hoofdzakelijk door dit Guzzigallore, waar korte episodes uit de belevenissen velen gekluisterd hielden.
  Dat werd toen voor het leeuwendeel door Roy door de moeilijke periodes getild en dat was uiteindelijk voor een groot deel wat het succes van het boek garandeerde. Paulus heeft hem niet genoeg daarvoor kunnen huldigen.
  Als een jonge hond op een oude motor werd het een spannend jongensboek, totdat een simpel Boliviaans boerinnetje de stok in de spaken van de Guzzi bleek.

  En nu is er een gekwelde man op reis naar de R504, alias de ‘Road of Bones’.
  Mijn theorie is nu, dat het een reisverslag wordt met meer of minder verzonnen verhalen ertussendoor.
  Want “wie gaat mij controleren?”. En dat is waar

  En zo knaagt de inflatie overal & alles aan….

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *