Komt dat schot II

Zoals gezegd ga ik morgen de boot nemen naar Dubrovnik, tenminste als er eentje gaat. Heb geen zin om dat online allemaal te regelen. Dan wordt het te voorspelbaar. Mooie avonturen beleefd in Italië. Het circus was briljant, pr15393031_10154218185506973_8875412542994949736_oecies zoals ik wil reizen – go with the flow. Maar daar moet ik hier behoorlijk voor lijden. Het is zo anders aan de andere kant van de oceaan. Zo vriendelijker, warmer (ook letterlijk). Altijd wel een dolletje of 85 per dag. Hier kijkt men naar de grond, of door een kokertje. Moet daar zo aan wennen. Hopelijk wordt het in de Balkan beter. Thanks Roy. Je opmerking heeft me aan het denken gezet, en zie daar! Ik denk dat ik kerst ga vieren in Sebrenica in Bosnië-Herzogovina. Gezellig! Dat gebied fascineert me mateloos. Wilde toentertijd al, maar vond me als verslaggevertje te groen. Denk dat ik nog geen dag had overleefd. Mooiste in Italië? Het circus en de vader van Valentino. Had zeker nog een paar dagen kunnen blijven. Dan had ik Vale ontmoet. Weet ik zeker. Maar ik was op zoek naar God. En in Graziano heb ik hem ontmoet. Dan ben je klaar en moet je niets meer willen. De Guzzi is gezegend. Nou ik nog. Dobry den’! Da’s Russisch, mind you. O ja, heb nog een prijsvraag. Waar dient die steen voor, die zo prominent op mijn tanktas aanwezig is?

Share This:

11 reacties


  1. En zelfs de social media goden hebben een goede bui; we hebben een “vind ik leuk” knop
   Het lijkt hier Facebook wel…..
   Het lijkt er op dat je de kop er weer voor hebt. Ga zo door. Ga het alleen nou niet direct weer verpesten met van die mooie meiden Paul: je weet wat er van komt.

   Beantwoorden

 1. Gelukssteen?
  Voor onder de zijpikkel?
  Om opdringerige honden weg te jagen?

  Je ben weer goed bezig Paul! Succes in de Balkan.

  Beantwoorden

  1. Je hebt een prijs gewonnen, Rob. Het goede antwoord zit er tussen. Proficiat.

   Beantwoorden

   1. Bedankt voor de virtuele taart Paul.
    Tip; gebruik geen Russische of Mongoolse binnenbandcondooms anders heb je binnen de kortste keren geen twins maar een v-4.

    Beantwoorden

 2. ik had gepost voor je startmotor maar die is niet aangekomen op de site 😉

  Paar tikken en hij doet t weer ff.

  Gr, John Staffhorst

  Beantwoorden

 3. De boot naar Dubrovnik… En ik maar denken dat je aan het motorrijden was. Ook al weer plaatjes van vrouwelijk schoon. Het zal wel weer een eeuwig durende expeditie worden in Guzzigalore style. Een soort vlucht maar dan de andere kant op. (De meesten willen naar Italie) maar dat terzijde. Ik vlucht wel weer even in mijn dagelijkse drukte alhoewel daar geen motor aan te pas komt. ( de TDM’s staan lekker in de winterstalling) En ik hoef er geen blog van bij te houden, laat staan een boek van te schrijven (geen hond doe dat gaat lezen) Maar goed: Paul, sleep ons mee de balkan in en houdt ons op de hoogte.

  Beantwoorden

 4. Ik vind het ook een laffe actie eerst klagen dat ie niet in de kou de Balkan over wil vervolgens zijn reis door Italie afzeiken en dan met zijn staart tussen de benen de boot pakken……. zwaktebod, nu al! Geloof dat er een hoge druk gebied boven de Balkan ligt dus geen excuses meer om wat km’s te maken Paul!

  Ook hier staan de motoren warm en droog in de garage, maar de 1 haal ik er regelmatig uit voor een illegaal rondje offroad, de ander als de weg droog is even de italiaanse Bologna pk’s te laten bulderen en de 3e ligt deels uit elkaar, 3 cilinder 2takt in raceframe waar ik regelmatig aan sleutel.

  Beantwoorden

 5. Trouwens, het is vrijdag en nog altijd geen boot in zicht. Zit in hostel Jammin’ in Rimini. Leuke tent, weer een soort van comfortzonetje. Stak vanochtend mijn teen uit het raam en dat – dat wordt morgen. Maar dan echt. Ben op zoek naar een slaapmatje. Want die andere is lek.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *