Bijna in de Alpen

 

Share This:

8 reacties


 1. Moet mijn draai nog met veel zaken zien te vinden, meiden. Het is nu zaterdag en maandag ga ik Pelle de Veroveraar nadoen. Ondanks een kloppende kies, veel antibiotica, maar veel zin. Ga eerst maar eens de Alpen over. Ben nu in Trier bij mijn maatje Coko. Als die kies niet overgaat, dan moet-ie er uit, en dan heb ik rechtsboven niets meer om te kauwen. Voel me oud, ineens. Leuk filmpje van mijn Mannetjes al zeg ik het zelf. Helemaal zelf gemaakt.

  Beantwoorden

 2. Hulde 3 werf man, geinig filmpje, je krijgt een like 👍 van mij whoehahahahaha

  Beantwoorden

 3. Volgens mij ben ik nog only living soul hier dit dit leest. Iedereen zit op je feestboek Paul. Zou als ik jou was daar maar je energie in stoppen. Mij zul je er niet vinden, bang dat ik heel de commune daaro over mij heen krijg want als ik lees wat daar gepost wordt, tenen krommend en ik kan op elke reactie wel iets lulligs antwoorden. Succes met je reis, gosah, hoor wel wanneer het boek af is.

  Beantwoorden

 4. Nou Roy, deze “dooie pier” doet ook nog vrolijk mee hoor! Het is te hopen dat Paul de boel hier binnenkort wat tot levens blaast met ijzingwekkende verhalen . ( op de guzzi wel te verstaan)

  Beantwoorden

 5. Welgeteld 5 mensen, incl. de hoofdpersoon himself…
  Het houdt inderdaad niet over.
  Als Paul niet snel met iets substantieels gaat komen, wordt het hier een holle ruimte.

  Of we ooit dat boek krijgen te lezen….

  Volgens de Russische weerkundigen is 2015 het begin van een nieuwe Kleine IJstijd. Dat hij ergens op de eenzame taiga vastvriest in een laatste pose is niet onwaarschijnlijk.
  Dan heeft hij in ieder geval zijn eigen standbeeld.

  Beantwoorden

 6. De kou van Rusland kan ook helpen als verdoving voor als je kiespijn niet over gaat. Ik zou je rotte kies er gewoon in laten zitten. Wie weet rammelt ie er van zelf wel uit als je met Guzzi vering over de Russische keien rijdt.
  En een eventueel bezoek aan een Russische tandarts maakt toch een veel beter verhaal voor je boek dat zo’n steriele Duitse tandarts in Trier. Dus gewoon even volhouden het is voor een goed doel. 😉

  Beantwoorden

 7. Balen van die kies, dat je tandarts je daar mee rond laat lopen. Anyway inderdaad wel leuk voor je boek als je hem er zelf uithaalt met een roestige nijptang.

  Beantwoorden

 8. Kom net zelf van de tandarts, kan er hopelijk weer ’n jaartje tegenaan. Ik zou die kies eruit laten trekken Paul, al dan niet met roestige knijptang. Goeie trip verder. ciao!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *