Roomscher dan de Paus

IMG_0038
Het is toch wel even wennen als ik mijn kinderen ‘Jezus is de beste’ hoor zingen, terwijl ze huiswerk aan het maken zijn. Ze duiken ook zo een kerk in om Jezus aan te moedigen. Oké, elke houvast is er een en zeker als een vader tien maanden lang niet in beeld is geweest kan ik het me voorstellen dat ze naar andere voorbeelden uitkijken. Moet erg wennen in Bolivia. Dat moest ik altijd, maar nu iets meer. Zit hier nu een week en het voelt alweer als een half jaar. Als ik in januari terug naar Nederland ga, kom ik hier  niet meer. Waarschijnlijk krijg ik de Mannen mee, na mijn reis naar Japan. Roxana begint in te zien dat een toekomst in Europa beter is dan in dit land. Ze komt niet mee. Dat zal geen verrassing zijn. Ik heb een masterplan: naar Japan met de motor en er echt alles uithalen wat er in zit. Daarna boek schrijven, liefst klaar in een jaar. En dan het sprekersmilieu in. Wist niet dat ik dat kon – beetje voor groepen lullen. Grote schik in. Waarschijnlijk moet ik in de winter door Siberië, want ik heb geen tijd om de winter af te wachten. En een beetje kou lijden is beter voor het verhaal, lijkt me zo. Alleen zijn er in de winter veel wolven, dat maakt het verhaal nog interessanter. Tegen die tijd zal ik ook in Jezus gaan geloven.

Share This:

5 gedachten over “Roomscher dan de Paus

 • juli 3, 2015 om 09:35
  Permalink

  Toevoegen aan je Masterplan: neem je kinderen mee door Siberie. Drs P. deed dat ook, tijdens zijn trojka rit naar Omsk!!! 😉

  Beantwoorden
  • juli 3, 2015 om 22:00
   Permalink

   Ja, Brun en niemand die het overleefde, want Omsk was net iets te ver.

   Beantwoorden
 • juli 3, 2015 om 20:02
  Permalink

  Hou vast aan dat Masterplan. Zie er naar uit om de verhalen te lezen.
  Succes met het naar nederland halen van je mannen.

  Beantwoorden
  • juli 3, 2015 om 22:02
   Permalink

   Dank je wel Erik, ik zorg er gewoon voor dat het allemaal doorgaat, het leven is tot op zekere hoogte maakbaar. Toch?

   Beantwoorden
 • juli 8, 2015 om 11:03
  Permalink

  Groot voordeel van Siberie in de winter, alles is bevroren, knal je er zo door heen, schroeven in je banden en ijs speedway’n met de Guz. Neem die gasten van long way around, McGregor/Boorman kwamen in voorjaar overal vast te zitten in de drek! Laat je nog wel even een vasectomie uitvoeren voor vertek gosurt anders zit je dadelijk met een russische godovertuigde tweeling!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *