Remmen met een Duc doe je zo

Raceoverall te koop!

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Yo Roy, ben zelf toch meer een man van XR680. En van de CRF450MFY. Om maar niet te spreken van de ZG079JJK210. En heb jij eigenlijk ooit wel eens op de FFRTY32XXX gezeten? Pittig dingetje hoor. Net als de CD900 en de GHYTR589753VV. Rauwe rakkers. Vvvvvvrrrrooooooooeeeeeemmmmm.

  Oh ja, stoere foto Paul!

  According to martijn – 00:00 (op 04 December ’08)
 2. Zo Martijn het alfabet ingeslikt? Paul verkeerde titel bij dat plaatje, want het remmen heb je als je het goed gedaan hebt, en dat heb je, daar al lang gedaan, je zit al in de bocht en any minute gaat het gas er weer vol op! Zal ook eens wat van die poser plaatjes posten……… inshallah!

  According to Roy – 08:13 (op 04 December ’08)
 3. Yo Roy,

  ‘efkes’ een vraagje ‘tussendoor’

  Mag men zich ook ‘vertonen’ met een High Performance HP2 megamoto (BMW)?

  Of is dit ‘not done’?

  Grrrrr. Maurice

  According to maurice van Bakel – 11:22 (op 04 December ’08)
 4. Een Guus met hangtieten? Tuurlijk niks mis mee, denk eens aan Gaston Rahier, aantal malen le Dakar met een BMW gewonnen! Vorig jaar op Losail deed er een frans team met een HP2 mee aan de endurance vet ding: http://bp3.blogger.com/_Mvhjidbvdzc/RtTR..

  According to Roy – 13:11 (op 04 December ’08)
 5. Ohja meiden iets anders, ik ben gisteren met mijn project team (ja ik ben baas nou goed) naar Adam geweest, voor het eerst in mijn leven dat ik met de trein via CS Adam binnen ben gekomen (en zowaar ze lieten me er nog in ook). Affijn met de tram (wat een wereldreiziger) naar het Leidseplein, de Qatari onder de aanwezige helemaal in de bonen, ook eens midden in Adam, affijn voor terug Taxi’s besteld belt die gozurt op, ja ik mag niet het leidseplein op ik sta op de Marnixstraat ik zeg pardon waar is dat, ja vlakbij, ineens gaat er bij mij toch een licht branden, de Koe, ik ken 1 straat inderhand in Adam en laat dat nu net de Marnix zijn……… nou ik vond het wel een leuk verhaal om met jullie te delen………

  According to Roy – 14:33 (op 04 December ’08)
 6. Nou het gaat in ieder geval weer over motoren…..
  jeetje Roy was zeker een hele ervaring zo uit het dorp in de grote boze stad?

  According to Barb – 15:46 (op 04 December ’08)
 7. nou zeker voor iemand van het plaade laand is het best een belevenis, maar boze stad, voelde me bv. in Caracas of Tijuna toen ik daar eens avonds de weg kwijt was wel wat onveiliger……..

  According to Roy – 16:54 (op 04 December ’08)
 8. zo zie je maar, zelfs van een BMW valt een aantrekkelijke motor te bouwen.
  gelukkig is Adam niet zo groot Roy

  According to nico – 18:16 (op 04 December ’08)
 9. niemand kwijt geraakt in de Marnixstraat Roy? http://www.telegraaf.nl/binnenland/27206..

  According to nico – 19:33 (op 04 December ’08)
 10. Whahahahaha ik heb ze niet geteld………. komt me niet bekend voor die kerel!!!!!!

  According to Roy – 21:24 (op 04 December ’08)
 11. Op diezelfde pagina, Nico, zie je dat de motorrijder 34 keer meer kans maakt zich tot snot te rijden als een automobilist. Eigenlijk zijn we met zijn allen best een stoer clubje, behalve Luc want die rijdt in een Toyota, toch? Over snot gesproken: Santiago heeft weer wat lucht in zijn neusje. Blijkbaar rem ik wat later dan jij Roy, zodat ik wat sneller de bocht uitkom. Maar dat moet jij waarschijnlijk nog leren. Geeft niks hoor. Ik zie dat Martijn langzaam maar zeker ingeburgerd raakt in het motorwereldje. Chapeau. Wellicht kunnen we hem met zijn allen een abbonnement (zitten daar echt zoveel n-en en b’s in?) voor zijn verjaardag geven. Want met de type-aanduidingen vliegt hij enigszins de bocht uit. He Maurice, rammelt die roestige XT van je nog een beetje. Ik ga toch voor de XR650 Roy tenminste mocht ik daar ooit eens geld voor hebben. Hier in Boliland kost-ie 10.000 dollar. Ik kan er mee raggen hier op de Altiplano en hem beter gebruiken voor alledag: even naar La Paz op en neer, bijvoorbeeld. En ik vind ‘t gewoon een mooie fiets. Uiteraard laat ik er wel een 20 liter tank opzetten. Wat jullie? Vandaag weer voor het eerst aan mijn boekie gewerkt na drie weken navelstaren. Wow, vloog over de pagina’s terwijl ik daarvoor muur en muurvast zat. Het gaat er ooit een keer van komen meiden. En dan gaan we met zijn allen toch een feestje bouwen, zo he, heb er nu al zin an. Gisteren met Santo op pad geweest. Met zijn tweeen de kroeg in. Geinig. ‘Biertje?’ riep ik. Hij ging er verder niet op in. Verstandig kereltje. Hij vind het toch wel zo leuk om met zijn vader (moet erg aan dat woord wennen) op stap te gaan. Dan kijkt-ie wat rozig voor zich uit, en geeft voor de rest geen kick. Behalve toen hij een van zijn befaamde scheten moest laten. Ik lach me dan gek. Zijn hoofdje loopt dan paars aan en frrrrrut. Vind ze met de dag leuker. Kortom, ik heb een nieuwe hobby – mijn mannetjes. Overigens Roy, ik doelde op die ene wijsvinger die op de hendel ligt. Ik remde altijd met 1 vinger. Eens raden welke dat is.

  According to Paul – 23:37 (op 04 December ’08)
 12. Kom maar op met die platen, Roy. Beloof je dat ik ze zal plaatsen.

  According to Paul – 23:41 (op 04 December ’08)
 13. Hahahaha die Paul, wij gaan nog eens samen op Assen rijden, kijken wie het er snelst de bocht uit komt, les 1, remmen is voor sukkels, als je dan toch moet remmen zorg dan dat je dat gedaan heb voor de bocht zodat je in de bocht het gas er al op kan zetten, als jij daar nog aan het remmen bent zijn je ballen toch wat kleiner dan je hersenen en ben je er gewoon te hard ingegaan voor je stuurmanskunsten, overigens remmen in een bocht dan gaat de fiets rechtop staan en vlieg je er helemaal uit, nu snap ik waarom je een paar keer op je bek bent gegaan met bankstel! Maar pics zijn onderweg! Denk wel dat een XR betere keuze is als je hem ook als dagelijkse fiets wil gebruiken, gewoon rijwind gekoeld de CRF heeft veel meer onderhoud nodig, maar 10,000$ mijn CRF koste 5,000$ in Qatar, hier kost ie 8,000Euro…… Fijn om te horen dat S weer lucht heeft, kan ie zijn scheten ruiken….. maar wat moet je nou met zo’n wurm in de kroeg?

  According to Roy – 10:19 (op 05 December ’08)
 14. Hola Paul,
  No sabemos si te acordaras de nosotros: somos Ferran(el “pallaso”) y Montse, nos conocimos en Ometepe (Nicaragua), con Giada y Aroldo, y estuvimos un tiempo juntos (siempre nos acordamos de vosotros y la verdad es que nos gustaría volveros a ver: aunque con Giada y Aroldo ya tuvimos la oportunidad de encontrarnos en España e Italia).
  Regularmente, miramos tu web, pero que sorpresa la última vez que la vimos: eres padre??, son dos preciosos niñ@s!!. Seguimos sin entender muy bien lo que explicas, pero… es cierto??. Por favor porque no nos escribes un poquito en español para saber más de ti y los tuyos y saber cómo te va todo y donde estás ahorita.
  Un besazo

  According to Montse y Ferran – 13:02 (op 05 December ’08)
 15. Crisis in Nederland, Paul? Dacht het wel. Zelfs in de schrijvelarij – onze tak van sport.
  De banken blijken ook hierbij wederom de grootste boeven.

  Eerst enorme winsten maken, dan onverantwoorde risico’s nemen om dikke bonussen te cashen, daarna bedelen om zuur verdiend gemeenschapsgeld, vervolgens star blijven weigeren het bedrijfsleven te financieren (terwijl Bos zijn plan daar juist voor bedoeld was) en ondanks de mondiale renteverlaging huizenhoge hypotheekrentes te blijven hanteren.

  En oh ja, tussendoor ook de duimschroeven aandraaien bij je relaties.
  Bankiers? Met z’n allen in een vliegtuig stoppen, droppen boven de Noordzee en langzaam laten verdrinken. Het Wassenaarse ons-helpt-ons tuig verdient niet beter!

  Check dit bericht:

  PCM Uitgevers onder druk banken

  vrijdag 5 december 2008, 10:49
  PCM Uitgevers onder druk banken

  PCM Uitgevers staat onder druk van banken. Het uitgeefconcern heeft van zijn banken te horen gekregen dat hij tijdig zijn leningen moet aflossen en daarnaast de financiën op peil moet houden.

  Als PCM (onder meer uitgever van Volkskrant en NRC Handelsblad) zich hieraan niet kan houden, dan moeten er bedrijfsonderdelen worden afgestoten, schrijft vakblad De Journalist. PCM heeft ruim 100 miljoen euro aan leningen uitstaan. In antwoord hierop moeten alle PCM-titels in 2009 volgens bestuursvoorzitter Bert Groenewegen ‘miljoenen euro’s’ bezuinigen om de verwachte omzetdaling van 10 tot 15 pct te compenseren.
  De kostenbesparingen moeten onder meer tot stand komen door te bezuinigen op papier en personeel.
  Bron: De Journalist via FD.

  According to martijn – 15:02 (op 05 December ’08)
 16. na de avond van sinterklaas
  ben ik m’n bancaire emoties weer de baas
  na al die gedichten is de wereld weer heel erg fijn
  leve de familie, de kinderen en… motoren, groot en klein

  According to martijn – 22:58 (op 05 December ’08)
 17. oh ja, ik heb niks met motoren maar jullie wel.
  om jullie te plezieren heb ik ze in het gedicht verwerkt.
  hebben jullie ook zo’n fijne sinterklaasvond gehad?

  According to martijn – 22:59 (op 05 December ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *