Sturen met een Duc doe je zo

Foto, courtesy Roycito.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Strakke plaat Roy. Stand in?

  According to Paul – 23:31 (op 05 December ’08)
 2. Stoere mannenmacho!

  According to Barb – 08:24 (op 06 December ’08)
 3. ziet er goed uit, zit jij er op Roy?

  According to nico – 15:23 (op 06 December ’08)
 4. Kijk Paul begint ineens terug te krabbelen…. Ja jongens en meisjes dat ben ik! Als je goeie ogen hebt staat mijn achternaam op de kuipruit! Deze foto is uit een serie van Losail afgelopen April en dit is turn 6, een 180 graden bocht die je in zijn 2 moet nemen een pleuris ding heb hem zelden goed kunnen nemen, en kenner ziet hier dat ik er te wijd uitkom………..

  According to Roy – 16:12 (op 06 December ’08)
 5. Niet te kritisch op jezelf zijn Roycito. Retestrakke plaat en je zit er prachtig relaxed op, a la Joost Overzee. Zal me niet verbazen als je een snelle rondetijd hebt neergezet. Mooi, hoe je al uitkijkt naar de volgende bocht. Foto doet me smachten naar mijn raceoverall, want een V7 is ook maar een V7. En dat zegt een kenner. Waardering foto: een dikke 9. Ik heb binnenkort twee volle pagina’s in het AD. Ben blij met mezelf. Ben ook weer begonnen aan mijn boekie. Heb er weer zo’n zin in. Gisterenavond voor het eerst in tien maanden gedanst met La Rock. Mijn meisje straalde. Om zes uur waren we thuis, en toen kwam de afrekening – de jochies. Moe, moe, moe, maar gelukkig moe.

  According to Paul – 22:04 (op 06 December ’08)
 6. Paul is een echte kenner want wat ik daar inderdaad zeer goed doe is kijken naar de volgende bocht, voor alles op 2 wielen geldt: waar je naar kijkt, ga je naar toe! Dansen tot 6 uur in de ochtend???? chapeau dat zal mij niet meer lukken zelfs niet met 2 koters van 8+11 jaar! maar wie paste er op de kids dan?

  According to Roy – 12:10 (op 07 December ’08)
 7. Motorrijden lijkt dus eigenlijk een beetje op 1pk. Alle tips die ik nu lees zijn mij niet vreemd.
  Wat leuk Paul, het leven is mooi als je danst.

  Liefs van je zusje.

  According to Daantje – 14:15 (op 07 December ’08)
 8. Roy, het voordeel van een tweeling: ze kunnen een beetje op elkaar letten. Dus een oppas heb je helemaal niet nodig.

  Dansen tot 6 uur…. mmm… lekker …hoe hoe je vol Paul… op de cocablaadjes? En waar heb je daar op gedanst? Op het plaatselijke panfluitorkest?

  Ik bedoel, zonder hulpmiddelen hou ik het niet meer vol tot 6 uur. En red ik het wel, dan moet ik daar minstens 6 dagen van bijkomen. Mijn ranke veertigerslijf is toch een beetje aan slijtage onderhevig. Smeerolie of een flinke onderhoudsbeurt wil helaas niet meer helpen …

  According to martijn – 14:35 (op 07 December ’08)
 9. a la Joost O?, heb ik laatst een boekje van gelezen, daar stond toch een hele andere foto op de omslag…
  toegegeven, van mij zul je zo’n plaat nooit kunnen schieten, tegen de tijd dat het zo plat gaat lig ik er al lang vanaf 🙂

  According to nico – 15:29 (op 07 December ’08)
 10. En dat op een kleine 3000 meter hoogte. Aardig wat whisky achter mijn kiezen en la Rock ook. Adriana is erg goed met de kleintjes, en we kunnen altijd een beroep doen op een vriendin van Roxana. De volgende dag zei Roxana: ´Had jij niet een feestje vandaag.´En verdomd, jaren tachtigfeestje bij Amsterdam, formely know als Gnadenlos. Ik zou daar de muziek verzorgen. Was netjes op tijd thuis – 5 uur ´s ochtends. En zit er als altijd kwiek bij. Lijf kan nog veel hebben, meiden. Hoe is dat boek van Joost, Nico? Hoor er wisselende verhalen over.

  According to Paul – 19:42 (op 07 December ’08)
 11. Kijk een week niet en ineens allemaal mooie ontwikkelingen.
  Het is een plezier om je weer te lezen Paul.
  Ga je goed en iedereen 2 zoenen.

  According to Kees – 21:56 (op 07 December ’08)
 12. Om eerlijk te zijn, ik had het geleend in de bib en 6 weken te laat half gelezen teruggebacht.. het deel dat ik heb gelezen was best goed maar halverwege ging het wat vervelen

  According to nico – 23:18 (op 07 December ’08)
 13. Dank je Kees

  According to Daantje – 23:18 (op 07 December ’08)
 14. Ik vond het boekje van JO leuk om te lezen maar niet meer dan dat, had verwacht dat er meer onthullingen in zouden zitten, maarja JO mag dan wel ge-emigreerd zijn, geloof dat ie nog wel bijschnabbelt dus ja dan kan ie niet zijn eigen glazen ingooien toch?

  Nico, ook met een Guz is prima knietje aan de grond krijgen getuige: http://images.google.nl/imgres?imgurl=ht..

  According to Roy – 07:56 (op 08 December ’08)
 15. ja, het onderschrift is wel dat ie hem even later aan puin zou rijden, anyhow, het ligt niet aan de fiets maar aan de rijder. 🙂

  According to nico – 09:10 (op 08 December ’08)
 16. De hand die je voedt, moet je niet bijten. Maar ik vermoedde al zo iets, dat hij terughoudend was. Heb een keer een hele ruige introductie van de R1 tweede generatie bijgewoond op het Formule 1-circuit van Barcelona. Meest decadente weekeinde uit mijn leven. Lag in één avond op een Colombiaanse hoer en een Nigeriaanse. Yamaha betaalde. Echt duizenden euro’s gingen schoon aan drank en hoeren op. Briljant. Ik had een heel lief en positief verhaal over de R1 geschreven. Ik ben dus te koop. Daarna met zijn allen in het hotel al die minibars leeggezopen. Ik werd ‘s ochtends wakker en hoorde een raar geluid in mijn hoofd, soort van suis. Geklop op mijn deur. ‘Señor van Hooff, de helikopter staat op u te wachten.’ Ik strompelde naar buiten en stonden er twee helikopters naast het zwembad te ronken. Die suis waren die wieken. Ik was uitaard de laatste van het gezelschap. Moest me in de helikopter omkleden. We gingen naar het circuit. Na twee uur slapen engevaarlijk veel drank klommen we weer op de motorfietsen. Echt ladderzat reden we met een groepje van zes journalisten over de wegen te scheuren, 260 alsof het niks was. Levensgevaarlijk, door de staat waarin we verkeerden. Joost was er ook bij, en toegegeven dat we vreselijk hebben gelachen. Briljant weekeinde. Joost is een fijn mens. Maar ik vrees dat je dit soort verhalen niet in Joost boek hebt gelezen. Gemiste kans. Het zou hem onsterfelijk hebben gemaakt.

  According to Paul – 18:04 (op 08 December ’08)
 17. nee, dat verhaal stond in ieder geval niet in de eerste helft 🙂
  wel een leuk stuk over de Viagra van een collega met een foto op de omslag.

  According to nico – 21:08 (op 08 December ’08)
 18. Brinjant stukje Paul. D’r hadden al lang boeken van jou in de winkel moeten liggen.

  According to martijn – 22:15 (op 08 December ’08)
 19. Zo mannen, hoe is het hier?

  According to Barb – 21:35 (op 09 December ’08)
 20. Primadeluxe Barb. Gisteren zijn de keelamandelen en een neusamandel bij m’n dochtertje eruit gehaald. Geen kick heeft ze gegeven. Kunnen wij zielepotende mannen nog veel van leren …

  According to martijn – 22:17 (op 09 December ’08)
 21. Help! Santiago heeft 38.4.

  According to Paul – 23:27 (op 09 December ’08)
 22. Dat heb ik ook als ik heb liggen wippen! Pas bij 40 graden zorgen maken!

  According to Roy – 08:06 (op 10 December ’08)
 23. Stoere meid Martijn, is toch wel heftig voor die kleintjes. Mijn amandelen zijn er een jaar of vier geleden uitgehaald, en nooit meer een keelontsteking gehad. En is Santiago alweer opgeknapt Pablo?

  According to Barb – 10:09 (op 10 December ’08)
 24. Paulo, 38,4 is nada voor babytjes. 40 graden heel normaal als ze ziek zijn en dat kan dan zelfs een paar dagen duren. Wel in de gaten houden natuurlijk. Misschien een ontstekinkje of zo. Een paracetamol bilpil (voor babytjes!) om de koorts wat te temperen wil ook wel eens helpen. Maar ja, dat geldt natuurlijk in NL. Kweeniet wat voor ziektes je daar hebt. Check ook even deze site: http://www.babyinfo.nl/advies/medisch/ba..
  Succes
  Dokter Bernhard

  According to martijn – 11:21 (op 10 December ’08)
 25. Whahahahhaha!!!!! Paul rijdt met een stuk in zn klote gewoon 260 als een echte vent en begint zich zorgen te maken als Santi 38,4 heeft….. Kom op man, get a life! Dat gaat up en down bij zo’n worm, niks om je zorgen over te maken fiefie.
  Overigens, na het lezen van het mij trouwens al bekende verhaal over de heerlijke hoeren (die begonnen te zeuren dat ze Paul hielden (I love you Paul…) (bah) (!) ) (toen heeft onze held ze eruit geflikkerd volgens zijn zeggen) heb ik die foto’s van de beide heren nog eens goed bekenen, als niet kenner zullen we maar zeggen, ik beschik dus over wat meer objectiviteit, en zie warempel dat monsieur SR een stk lekkerder door de bocht gaat dan PvH, sorry, zeg het niet graag over die opschepper maar hij zit bijzonder relaxed op zn bike en kijkt de goede kan op, PvH daarentegen ziet er een beetje bang uit en zn hoofd staat de verkeerde kant op, nee, dat lijkt opeens nergens meer over na het zien van SR. Wel moet je wat meer aan je spagaat oefenen Surfbal want je knie zit veel te laag, omhoog dat ding, dan kan ie veel platter. Paul is zo te lezen wel veel stoerder met drank, en dan maar denken dat S&S (tamelijk riskante naam in tijden van crisis) een beetje verhoging hebben, misschien gewoon een alcohol vergiftiging??? Misschien weet doctor M hoe dat zit met baby’s en drank….

  According to Luc – 13:14 (op 10 December ’08)
 26. ja dat van die knie van van Surf was me inderdaad ook opgevallen, dan kan veeeel beter!

  According to Barb – 14:41 (op 10 December ’08)
 27. YO,

  De foto’s ook maar eens bekeken.

  Mijn visie;

  Zo’n mooi rood aardbeien lycra surfpak, wat door een pakkenpoetstertje glimmend is gepolijst, zou ik ook niet met een ‘knietje’ op de vloer laten verpesten!

  Gisteren nog met m’n XT’tje een natte gladde tramrails bocht op de Weteringschans geprobeerd.
  Ging nog scherper door de bocht dan dhr. van Hooff en surfroy.
  Gevolg; onderuit met een heerlijke crash en tegen tramlijn 32 of zoiets, met de ‘buts muts’.
  Zijn alleen geen foto’s van.

  Binnenkort misschien wel foto’s van bochten vanuit het ‘witte circuit’!

  Yahoooo.

  Gr. Maurice

  According to maurice van Bakel – 15:21 (op 10 December ’08)
 28. Goh wat een hoop kennis ineens zeg van de niet motorrijders onder ons, allereerst als die knie aan de grond ligt weet je dat je niet verder moet gaan, ten tweede zit daar een kneeslider op, die zorgt ervoor dat je pak niet kadukatie gaat Maurice en ten derde als zuunige ollandekes wil je die knieglijders niet te vaak moeten vervangen want een beetje boenderen over het citcuit doen die dingen sneller oproken dan pvh een stikkie.

  Toch geen schade aan de XT en butsmuts he Maurice? MAURICE!!!oh andere oor, of moet ik nu heel belangstellend vragen of jij niks mankeert? lichamelijk, geestelijk weten we het wel.

  According to Roy – 16:16 (op 10 December ’08)
 29. ik moest ineens aan jou denken Paul, toen ik dit gekke raport las:
  http://www.nu.nl/algemeen/1880427/mannen..

  Verder alles goed in Boliland? Hoe is de situatie nu met Evo?

  Na de Dakar komen we jou kant op… nog even geduld.. Ciao

  According to Coen en Karin-Marijke – 16:23 (op 10 December ’08)
 30. De profies gaan gewoon een beetje meer met de benen wijd SR, maar daar voel jij je natuurlijk te veel man voor…..

  According to Luc – 16:42 (op 10 December ’08)
 31. Ik weet het niet hoor Luc, maar als je je benen wijder doet, raakt je knie eerder de grond. De driehoek wordt groter, gewoon beetje wiskunde…

  According to brun – 17:59 (op 10 December ’08)
 32. Wel godverdegodver. Zit ik hier een uur lang een verhaal te tikken, wordt ‘t niet opgeslagen. Blijft moeizaam hier in Bolivia en voor Evo en zijn revolutie is het respect tot het vriespunt gedaald.

  According to Paul – 21:59 (op 10 December ’08)
 33. Volgens mij kun je in dit pakkie ook wel lekker met de benen wijd door de bocht. Alleen wel je knietjes goed optrekken! http://images.google.nl/imgres?imgurl=ht..

  According to martijn – 00:02 (op 11 December ’08)
 34. Martijn, op wat voor sites zit jij om 12 uur s’nachts?

  According to Barb – 09:26 (op 11 December ’08)
 35. Die zijn uit zijn priveverzameling denk ik, zou me niet verbazen als we hier Martijn zelf zien!!!!!

  According to Roy – 10:44 (op 11 December ’08)
 36. Volgens mij ben jij niet zo best in wiskunde Brun… Maar inderdaad, Martijn, wat zit jij te doen man?? Je vrouw ligt op dat uur zeker al te slapen..! Of zijn jullie samen lekker fout?!
  Dat plaatje van Paul op de binnenplaats onder de bloemen voor zn fiets met T-shirtje aan ziet er nu toch wel aantekkelijk uit, ik vind het maar koud hier. God zij dank is de kortste dag weer in aantocht en kunnen we weer op naar wat meer licht. Volgende maand gaan we naar de bergen Paul, huis ligt aan de piste, toppertje zo te zien.

  According to Luc – 10:57 (op 11 December ’08)
 37. Nou nou nou dames uit de provincie… meteen in de stress als ze een gay zien. En jullie hebben nog wel van strakke leren pakkies aan. In spreidstand!

  Misschien toch maar eens bellen of jullie geen bijrol kunnen krijgen in de nieuwe clip van Bearforce 1: Men on Motors Ride Harder.

  Royal Roy, die met opgestrekte knie door de bocht heen vliegt. Benieuwd vanuit welk perspectief ze dat filmen. Whoehahahahaaaaaa!!!!

  O ja ter geruststelling Luc en Barb: mijn vrouw lag te slapen en ik schreef een vette tekst voor Remia saus. Tussendoor kwam ik op dit blog. Ter inspiratie. Of zo.

  According to martijn – 23:18 (op 11 December ’08)
 38. ola paul, mis toch nog steeds een foto waar in ieder geval jij op staat met de kids. Als vader wil je toch ook wel graag met je kids op de foto. Enne vertel nog eens wat leuks over ze,of zijn ze nu allebei ziek?
  mir

  According to mir – 07:17 (op 12 December ’08)
 39. Hallo, zit iedereen in de darkroom?

  According to martijn – 12:14 (op 14 December ’08)
 40. Hoi Paul, goed te lezen dat jullie ook nog de tijd nemen om een avond uit te gaan. Zal niet meevallen met twee kleine gasten die ‘s-morgens vroeg zich weer melden. Maar jullie twee zijn ook belangrijk!! Hier alles oké, frankrijk is nog even op een later plan maar we zijn nog in the race.
  Onze plannen zijn nog steeds om jullie kids te komen bewonderen. Aan de foto’s te zien gaat het goed met ze,voor Roxanna is het een hele klus maar voor jou is het ook niet mis, zo’n verantwoording. Maar ik weet dat je er voor gaat.
  Wij gaan onze plannen maken en laat ons weten hoe wij het beste naar je toe kunnen reizen en wanneer. wij zijn heel benieuwd naar jullie kleine wondertjes.
  liefs Har en Bep en tot ziens.

  According to harry en bep – 21:26 (op 14 December ’08)
 41. Sorry jongens, ben even offline. Internet in Bolivia komt af en toe mijn keel uit. Bedoel, jullie zetten thuis de compu aan en hebben een snelle verbinding. Ik moet naar een snel internetcafé zoeken met een beetje behoorlijk toetsenbord dan wel computer (ook wel handig) en ben daar soms langer mee bezig dan het eigenlijke verhaaltje. En dan denk je alles voor elkaar te hebben, verlies je je documentje. Kom snel met nieuws, al weet ik niet wat.

  According to Paul – 22:46 (op 14 December ’08)
 42. Yo Paul, die verdwijnende documentjes dreigen wel structureel te worden. Korte nachtjes door los dos gemelos? Doe ‘s wat vaker ‘appeltje “s” ‘.

  Hoe gaat dat zoeken naar een internetcafe eigenlijk daaro? Krijg je advies van de localos?

  According to martijn – 22:59 (op 14 December ’08)
 43. Lijkt me als je ergens woont en je weet zo’n internetcafe toch niet zo heel moeilijk om dat de volgende keer weer terug te vinden… Het zal wel aan mij liggen maar heb dan toch stiekem het iedee dat je de weg kwijt bent Paulus.
  Wat denk jij bij het zien van die homobillen Martijn? Wat is de connectie tussen die bruine spleet en Remia??? Ik ga in ieder geval geen Remia kopen….
  Zeg Maurice, wordt het geen tijd voor een lekker ouderwets oud en nieuw feest op de Weteringschans?? Kunen we allemaal komen!
  Grtz

  According to Luc – 12:55 (op 15 December ’08)
 44. Probeer bijvoorbeeld nu een tekstdocument naar Pieter te sturen. Ben ik toch al een half uur mee bezig, tekst! In Zuid-Amerika barst het van de internetcafe’s omdat niemand geld heeft voor een eigen computer, laat staan internetverbinding. Maar nergens werkt het systeem zo langzaam als in Bolivia, en Nicaragua. Opvallend: landen met linkse dictaturen. Een internetcafé dat gisteren snel was, kan vandaag langzaam zijn. Vraag me niet hoe dat komt. Wifi-en kan ook. Maar daarvoor gaat hetzelfde op. Met dit verschil dat de snelle verbinding van gisteren vandaag niet bestaand kan zijn. Loop dus met mijn laptopje onder mijn armen op zoek naar uberhaupt een verbinding. Een foto versturen, duurt een half uur. Tussen tien en één uur ‘s middags zitten veel scholieren achter de computer, de verbinding verstroopt dus. Dat geldt ook tussen vijf en acht. Het openen van Facebook, als het al lukt, kan oplopen tot een half uur. Zit hier dus vooral duimen te draaien. Intussen is het tekstdocument nog altijd niet verstuurd. Als ik een eigen verbinding zou hebben, zouden de bijdragen behoorlijk toenemen. Dan kun je impulsiever te werk gaan. Stenentijdperk hier. Gisteren in de bioscoop die nieuwe James Bond gezien. Wist niet dat het over Bolivia ging. Was de enige buitenlander en lachte me rot. Boli’s lachten ook, al wisten ze niet precies waarom. Geweldig film trouwens. Daniel Graig is mijn all time Bond favoriet. Leuk piramidespel in de States, weer 55 miljard dollar door het afvoerputje. Geloof dat we aan het aftellen zijn, meiden. Als de bijbel nog had moeten worden geschreven dan zou 2008 het begin van de jaartelling zijn. Met dank aan een klein groepje van managers, financieel specialisten. Als je in Bolivia een horloge steelt en je wordt gesnapt dan hang je – letterlijk. Elke week lees je wel over een linchpartij. Twee weken geleden zijn in Achakachi elf mensen bijna afgeslacht. Achakachi is het bolwerk van de poncho’s Rojo’s, Evo’s militie. Er was een religieus dorpsfeest aan de gang. Iedereen knetterzak uiteraard, als het gaat om het eren van de heiligen drinkt men tot de dood erop volgt. Afijn, elf personen, vijf mannen en zes vrouwen, kwamen het dorp binnen en begonnen hier en daar wat te stelen. Dan heb ik het over sombrero’s, pocho’s, een uurwerkje, telefoontje. Op een gegeven moment kreeg het dorp er lucht van. De elf zijn uren lang gemarteld. Twee zijn er levend verbrand. De rest ligt met derdegraads brandwonden op de intensive care-afdeling. Overigens is de vorige burgemeester van Achakachi opgehangen omdat men ontevreden was met zijn beleid. Korte metten, hier in Bolivia. In Westerse landen worden hebzuchtige managers op hun vingers getikt als ze door malversaties miljarden verspelen. Bernard Madoff en zijn 37 miljard euro. Wat gaat er met zo’n man gebeuren? Heb er werkelijk geen woorden voor. Begin Evo te begrijpen met zijn afgunst van grootkapitaal. Evo’s belangrijkste man, kabinetchef Quintana, een schoft van een kerel, is betrokken geraakt bij een omvangrijk corruptieschandaal. Iets met de illegale invoer van 33 trucks in Pando, juist ja die provincie die in september zo in het nieuws stond vanwege de moordpartijen. Er gaan zelfs stemmen op dat die Quintana bewust de provocatie in Pando heeft opgezocht om de aandacht af te leiden van die 33 trucks. Evo wil van geen Quintana’s wijken weten. Zijn administratie is brandschoon en toegeven aan de publieke opinie is erkennen dat je belangrijkste man zo corrupt is als de pest. Evo is het slechtste wat het land heeft kunnen overkomen. Journalisten wordt het werk onmogelijk gemaakt, de katholieke kerk moet zijn bek houden en verliest privilieges, oppositieleiders worden zonder pardon opgepakt en afgevoerd naar La Paz. Ik begin erg teleurgesteld te raken in welke politieke constructie dan ook. Geloof dat Wouter Bos het goed doet. Interview gelezen in het NRC Handelsblad. Petje af voor de man. Ik breng mijn motor weg. Hij wordt opnieuw gespoten en gepolijst. Daar betaal ik 800 bol voor, zo’n tachtig euro. Een lid van de Legendario’s neemt de klus voor zijn rekening. Hij vindt het een eer om aan de motor te mogen werken. Eind van deze week vertrekken we met zijn allen naar Chaco, dicht tegen Paraguay aan. Daar staat de finca van Roxana’s moeder. Buitenlucht dus. Ze hebben paarden dus dat moet er dan ook maar eens van komen. Toen ik drie jaar oud was heb ik voor het laatst op een knol gezeten. Er is een foto van. Heb daar ook een sombrero op. Heb je nog tips zus, want moet toegeven dat ik een Duc met 18- pk minder angstig vind dan een echte pk. Met de kids alles goed. Santo heeft zijn eerste ziekte overleefd en Bas groeit en groeit. Hij staat zeker een kilo voor op Santiago. Leuke mannetjes hoor. Heb er veel schik van. Maar: begin me een beetje te vervelen, zo nu en dan. Dit kan het toch niet zijn, meiden: beetje thuis rondhangen, tegen vijfen mijn rondje door het dorp houden, schrijven en dan weer naar bed. Bedoel, ooit was ik een avonturier, nu slof ik wat door het leven. Goed nieuws: Pedro komt weer terug na wat omzwervingen door Argentinie en Chili. Welkom thuis amigo. Zit te denken om een verhaal te maken over Paaseiland. Dat ligt hier niet al te ver vandaan. Zoek naar een aanleiding. Het schijnt dat het eiland overspoelt wordt door toeristen, vergelijk dat met Machu Pinchu en de Galapagos eilanden. Paaseiland, ooit over gelezen? En zou je er een reportage over willen lezen? Bedoel, de vlucht is duur, zo’n 500 dollar. Eh, wat nog meer. Niets geloof ik. Mazzel.

  According to Paul – 20:48 (op 15 December ’08)
 45. 180 pk. Na drie uur geprobeerd het tekstdocument naar Pieter te versturen, heb ik het maar opgegeven. In dit geval werkt de klassieke post nog sneller. Weet je ook meteen waarom ik niet dagelijks op mijn site te vinden ben. Het is even niet anders.

  According to Paul – 20:53 (op 15 December ’08)
 46. Een avonturier neemt niet het vliegtuig maar zijn voor 800 boli’s opgeknapte Guz naar de paaseilanden, zal toch zeker een bootje varen, al is het een stahlrat!

  According to Roy – 22:11 (op 15 December ’08)
 47. Paaseiland is naar de knoppen gegaan door de rat. Wisten jullie dat? Tja, lijkt me toch een dure onderneming. 3000 kilometer op een bootje varen met een loodzware Guzzi als passagier. Hm, heb onderwerpen nodig.

  According to Paul – 23:18 (op 15 December ’08)
 48. Paul, leuk om weer van je te horen. Ik had het idd gelezen van die linchpartij…Moet echt niet gekker worden…!
  Super dat jullie naar Chaco gaan trouwens. Eerste keer? Schijnt erg mooi te zijn!! Maak wat kiekjes voor ons en plaats ze (als je tijd hebt om een middag te wachten achter je laptop 😉 op je website! Kunnen wij hier in NL met je meegenieten. Wie weet zullen jij en je schoonvader ‘ bonden’ in Chaco? 😉 Of gaat ie niet mee?
  Veel plezier iig. Enne…1 pk is lang zo eng nog niet! Hardstikke leuk. Groetjes aan the Rock.

  According to Roos – 14:27 (op 16 December ’08)
 49. Hm, wanneer komt dat verhaal van je nou in het f*ucking AD, dan koop ik voor 1 keertje dat kutblad… Krijg bijna medelijden met je Paul als ik lees over dat gezoek naar een snelle verbinding, in zo’n land moet je gewoon alles achter je laten en je overgeven aan de elementen denk ik, misschien wordt dat saaie leven dan uiteindelijk dragelijk…. Toch best jofel, zo’n trip naar de paarden en misschien een ontzettende gave ervaring met het paardrijden, wie weet wordt je er verliefd op, hoewel dat meer iets voor tienermeisjes is geloof ik, maar wie weet wat er in je zit. Thuis op de Weteringschans was je toch ook vaak niet meer dan een dolende lamstraal dus zo onbekend kan dat lege je niet zijn….
  Vind het wel een beetje zonde om je Guzzi over te schilderen maar waarschijnlijk zal het wel een beetje nodig zijn, heb al lang je guzzigalore schildje niet gezien….
  Grtz

  According to Luc – 16:42 (op 16 December ’08)
 50. Jongens, ik ga naar Zakynthos deze zomer. 3 weken in een prive paleisje met uitzicht over een turquoise baai. Waar overigens zeeschildpadden van 1 meter lang zwemmen.
  “Krijg nou tieten, wat heb ik nou aan m’n teen hangen?!”

  According to martijn – 20:13 (op 16 December ’08)
 51. Paul,

  Het wordt nou toch eigenlijk écht tijd dat Café Amstedam een internetaansluiting krijgt. Zou voor jou wel fijn zijn. Het duurt nu al zeker negen maanden. Mañana, mañana.
  Fijne feestdagen in Chaco. Groetjes aan Roxana van ons allen uit Stompwijk.
  Enne … geniet van de twins!!

  PS mooi stukje in Onze Wereld over Sabina. |

  Lia

  According to lia de jong-zwetsloot – 23:06 (op 16 December ’08)
 52. Martijn wat interesseerd het ons nu wat voor een tieten je aan je teen hebt hangen (is de homo periode weer over?)v pakkende tekst ook voor een reclame slogan. Ik ga misschien van de zomer naar het lake district en lekker in Anal fietsen die schilpadden en turquoise paleisjes ziin zo gaaaaaap passé………

  Paul, heb 1 keer op een paard gereden, vind er geen hol aan, doe me dan nog maar een solex met ws minder dan 1 pk, die beesten doen net niet wat jij wil, het is altijd oppassen als er gemotoriseerde voertuigen aankomen en ze stinken……….. Wat hier van te denken jongens en meisjes? misschien dat ik me zoiets ga aanschaffen kunnen die groene terroristen niet meer zeuren over geluids en stank overlast als ik langs gecrosst kom……..overigens kost het je 40 cent aan prik waar je normaal 20 Euro aan juice kwijt zou zijn…. http://www.quantya.eu/quantya-modelle/in.. en daar wordt toch flink me ge©rost met dat ding! http://nl.youtube.com/watch?v=nq9orIK7N9..

  According to Roy – 08:11 (op 17 December ’08)
 53. Wat hier van te denken Martijn? http://www.travelmaniacs.nl/index.php?op.. misschien ga ik dat wel doen, niet echt avonturistisch met alles georganiseerd maarja living in the fast lane kan dat niet altijd……

  According to Roy – 09:37 (op 17 December ’08)
 54. Yo roy,

  Net dat joe-tjoepje gekeken.
  Lijkt of ie naast z’n motor loopt door het water, vervolgens laat hij ‘m van de berg ‘afrollen’ en het lijkt alsof er alleen maar water gepruttel uit z’n uitlaatje komt!

  Viva la XT!!!

  Grrrrr,

  Maurice

  Nounou, quanta kosta una quantya?

  According to maurice van Bakel – 10:01 (op 17 December ’08)
 55. Staat op die site, geloof iets van 9 mille in Sjurmannie!

  According to Roy – 11:48 (op 17 December ’08)
 56. Voor de niet kenners dat is het zelfde geld als een peut aangedreven brommurt!

  According to Roy – 11:48 (op 17 December ’08)
 57. nou, voor 9 mille koop ik toch wel een nieuwe 125cc of een hele goede 250cc, zit iets meer gang in dan zo’n kwanta.

  According to nico – 13:16 (op 17 December ’08)
 58. Je kunt mijn CRF 450X er voor krijgen maar heb ze in een test gezien, doen niet onder voor de 125/250cc crossurts! Vergeet niet dat er veel minder gyroscopisch effect in een elektrofiets zit maw veel lichter en makkelijker heen en weer te smijten, als ze nu het gewicht omlaag krijgen zodat het zeg maar elektrisch aangedreven mountainbikes worden dan zijn ze onverslaanbaar!

  According to Roy – 14:52 (op 17 December ’08)
 59. Geen beste keuze Martijn, eiland is verziekt van het massatoerisme…..

  According to Luc – 18:42 (op 17 December ’08)
 60. Zakynthos. Heerlijk. M’n vrouw op het strandbed, m’n kids spelen in zee en ik onder m’n parasol met een koel biertje. Kan slechter toch? Maar serieus, we hebben een heel mooi huis met zwembad op een rustig plekje. 15 kilometer ver van de massa.

  En al die paradijsjes van vroeger bestaan al lang niet meer. Kijk naar Paros. Toen ik daar 20 jaar geleden was, zag je daar wat verdwaalde hippies en backpackers en kreeg je standaard een bakje inktvis bij je ouzo. Nu struikel je over de disco’s, Hard Rock cafe’s en hotels. Eigenlijk zoals zoveel vredige plekjes.

  Let op: ook Marokko gaat er aan. Dat wordt het volgende Benidorm. Maar goed, je kan de binnenlanden in met de motor. Kom je inderdaad niemand tegen. Maar of ik daar m’n kids en vrouw enthousiast voor kan maken: mwah.

  Overigens sprak ik vorig jaar een cameraman die in z’n eentje 2 weken op z’n off the road de desert van Noord Mexico had gepakt. Now we’re talking!

  According to martijn – 20:13 (op 17 December ’08)
 61. Ik kan uiteraard al die leuke filmpjes niet bekijken. Maar ging het over een elektrische fiets? Nou werd ik gisteren bevangen door een briljant idee. Zuid Afrika/Amsterdam op een elektrische motorfiets of ieder geval eentje die heel weinig benzine gebruikt, soort van milieuexperimentje. Want: waar ik van baal, is dat de Guzzi te veel oliesporen nalaat. Moet om de 2500 kilometer olie verwisselen. In Argentinië zeiden ze: “Ach laat maar lopen.” Dat kan niet meer, meiden. Maar hoe kom je in de gauwigheid aan een elektrische motorfiets? Je begrijpt dat ik geen geld ga steken in zo’n mormel. Sponsors? Ben weer met het boekie bezig. Gaat weer erg goed en ik kruip naar de honderd pagina’s. Denk niet dat ik aan kersfoto’s ga doen. Dan verwachten jullie uiteraard een foto van de kleintjes in een of andere kerstmanpakje. Kost alleen maar geld. Vandaag zijn ze ingeent. Vraag me niet tegen wat, waarschijnlijk tegen de Boliviaanse ziekte. Net via Skype met Sjaak Lucassen gesproken. Gozer gaat richting Deadhorse tijdens de winter. Min veertig. Petje af Sjaak. Trip begint vanaf 1 januari, rond februari zal hij omhoogkruipen. De nieuwe reissite… uh, ben de naam even vergeten, zal nauwgezet aandacht aan Sjaaks geploeter besteden. O ja, AD (leest die krant), 10 januari.

  According to Paul – 21:28 (op 17 December ’08)
 62. Neem je wel een verlengsnoer mee Paul, nee joh man dat wordt niks met een elektra fiets in donker Afrika. En die olie, wat is daar mis mee als het de grond in loopt? het komt er ook vandaan!!!! als het nu om een amoco cadiz gaat ofzo, oke, maar een Guz, is een historisch icoon die is het aan haar stand verplicht, die 2,5 liter, so what!

  According to Roy – 21:46 (op 17 December ’08)
 63. Ik dreig milieubewust te worden. Bedoel als mijn boluditos in de zandbak aan het graven zijn, wil ik niet dat ze op een olieplas stuiten, veroorzaakt door Pa Paul. Da’s niet goed voor een kind. Maar toegegeven, ‘t was een dwaas plan. De wiet van Renatex is wat sterker dan voorheen. Dat zal het een en ander verklaren. Roxana begint er langzaam aan te wennen dat ik over drie jaar pleitte ben voor een jaartje. ‘Hoef ik nog maar voor twee kinderen te zorgen.’

  According to Paul – 21:59 (op 17 December ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *