Maria zegt gedag

Onder het mom van het oog wil ook wat, of nee, gelieve een andere mom – door het oog van de naald, want dat ben ik wel zo`n beetje gekropen, besef ik nu het uur U Maria's rechteroogdan wel de Grote Dag aanbreekt. Een half jaar lang onbestraft een moordenaar (Don Diablo heeft `r acht achter zijn naam staan en ik stond op de nominatielijst) schaamteloos onder ogen komen, terwijl je zijn vrouw op alle mogelijke manieren hartstochtelijk lief hebt – dit doe je me niet na beste Guus. Ik geloof dat inmiddels heel Quito op zijn minst een vermoeden heeft, dus het lijkt me niet raadzaam hier nog langer het Amsterdamse homoventje uit te hangen. Wat ik ondermeer in Ecuador heb geleerd is dat mensen ongelooflijk dom kunnen zijn en dat ik geen moeite heb hier dankbaar gebruik van te maken. Ik heb nog nooit in mijn leven iemand zo `genaaid´als Don Dikke Lul Drie Bier en heb het met ongelooflijk veel liefde gedaan en Maria trouwens ook, de schat. Ik speel met de gedachte Don Debiel eens een kaartje te sturen, als Maria, Kleine Karen en ik weer zijn herenigd, met als opschrift: No soy gay, (ben geen homo), tu gran amigo el Holandés en denk dat ik dat maar eens ga doen. Zijn we van dat rapaille af. De wereld is een betere plek zonder mensen als Don Deugt Nergens Voor. Over Maria, voel me als een kapitein die als eerste zijn schip verlaat. Evenwel, ik ben tenminste van boord. Ik zou zeggen, laten we ons eens zorgen maken om alle Maria´s in de wereld en de mijne in het bijzonder. Want dit is haar leven, dit is haar beul, aan wie je overigens goed kunt zien dat we van de bavianen afstammen. Lang leve Maria!

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Vasil ik kan geen foto’s uploaden. Dit krijg ik steeds te lezen: Je bestand is niet geupload, en er vonden de volgende errors plaats: Toestemming is geweigerd. Kon het bestand niet naar ‘../images/’ copieren. Wat te doen? Ik kan ook mijn kaartje niet meer verzetten. Weet niet meer hoe de verwijzing heet en staat niet meer in de compu. Dank, zoals altijd grote vriend en getalenteerde webmaster. Paul

  According to Paul – 00:44 (op 17 April ’07)
 2. Paul, ik heb het idioot druk, ik probeer vanavond (het is nu heel erg ochtend) je site weer naar behoren te laten werken. Ik stuur je dan ook de link naar het kaartje, die ken ik ook niet meer uit mijn hoofd.
  Goede reis man!

  According to Vasilis – 06:41 (op 17 April ’07)
 3. Goeie reis paul!!!!!!!!!!!
  wij zijn benieuwd naar nieuwe avonturen!
  liefs uit lisse

  According to mir – 08:22 (op 17 April ’07)
 4. En dan ook nog tijd hebben voor een nieuwe Kollum op Oliepeil ! http://www.oliepeil.nl/archief/2007/04/k..

  According to Highsider – 09:09 (op 17 April ’07)
 5. Paul, Het beste met de voortzetting van de reis en hopelijk is het allemaal een beetje te realiseren voor jullie drie om weer herenigt te zijn/worden. Plek zat hier en een grote plas tussen hier en Don Dikke lul.

  Nederland is dan toch zo gek nog niet. Zat boederijtjes.

  According to Eddy Soffers – 12:15 (op 17 April ’07)
 6. Hey Paul,

  De verhalen in Quito zijn reuze spannend, te spannend denk ik. Fijn dat je weer verder reist. De buurt waar ik woon zit vol met Ecuadorianen. Na jouw verhaal zie ik overal een potentiele Don gillipolla tres cervesas in.
  Overigens, mijn plannen voor een maandje Argentinie worden met de dag concreter, wie weet?

  Groeten met zon en wind in de rug, Freerk

  According to Freerk – 12:42 (op 17 April ’07)
 7. Ben blij dat en de stap gemaakt hebt Paul!!! Ben zeer benieuwd naar de volgende update!!

  According to Luc – 16:05 (op 17 April ’07)
 8. Wat een kwaadaardig stukje over Don Fuckhoofd. Was even nodig. Heb al een half jaar zin om die klootzak een ongelooflijke trap in zijn kloterij te geven. Maria kwam op de valreep nog even langs. De batterij is opgeladen. Over een uur vertrek ik. Raar hoor, heb er enerzijds ongelooflijk veel zin in. En wat een luxe: een half jaar lang de Don Juan uithangen en dan als traktatie weer een stukje rijden. Mooi leven man. Tot snel. Zal het goed maken met jullie. Jullie zijn immers ook aardig voor mij. Dag lieve vrienden. ‘k Zie je in Buenos Aires Freerk en neem een goede set pijlen mee (zware). Ciao.

  According to Paul – 18:12 (op 17 April ’07)
 9. Goh we zijn nu 2 uur verder dus zou de goede man nu al een uur onderweg moeten zijn……verwacht zijn eerst volgende update met dat ie weer bij Maria is…….smoesje van tandenborstel vergeten of Maria moest zijn neus afvegen want er hing een verdraait taaie snottebel aan. Eens kijken of het een echte avonturier is of net als ons (laat ik voor mezelf spreken dan – ik) in de buma val gedondert is.

  According to Surfroy – 19:14 (op 17 April ’07)
 10. Hou je ons wel een beetje op de hoogte Paul?
  Het lijkt wel :Doet ie ‘t of doet ie ‘t niet.
  Geniet van je reis en de mazzsszzel,

  According to Kees – 21:25 (op 17 April ’07)
 11. ik moet af & toe wel erg om je lachen, hoor…..Surfroy!

  According to Aksel – 12:08 (op 18 April ’07)
 12. Fijn om te horen dat ik tenminste iemand heb laten lachen deze dag. Gelukkig lach je om me en me niet uit…….

  According to Surfroy – 19:50 (op 18 April ’07)
 13. Take care, Pablo, ik blijf je volgen.

  According to Pieter – 20:27 (op 18 April ’07)
 14. Paulus, eindelijk dan toch vertrokken! Ik heb’t niet gezien, maar ik geloof het toch wel. Hopelijk heb je van je guzzi meer verstand dan van je pc. Wat heb je eigenlijk bij je aan reserve-onderdelen? Ik ga over 4 weken even op en neer naar Sardinie en heb toch wel de nodige kabels, olie en gereedschap bij. Nou zullen er wel heel veel mensen gaan lachen (vooral die jappenrijders), maar het blijft toch ook een oude guzzi. Op de Le Mans staan inmiddels 107000 km en die heb ik ook zelf gereden. Ik ken hem dus een beetje en weet wat de zwakke plekken zijn. Ik hoor jou nou nergens over vertellen wat er zo eens kapot gaat (op je lekke banden na dan). Heb jij dan de enige probleemloze guzzi?
  Mazzelpik!!

  According to sjaak – 23:16 (op 18 April ’07)
 15. Morgen als het goed is Peru eens verkennen. Heb Maria slechts twee keer gebeld. Het lijden op de motor valt verrassend mee. Heb sterk de indruk dat we elkaar weer gaan zien. Sjaak over de Guzzi: kan kort over haar zijn. In twee jaar tijd geen greintje last, althans wat het blok betreft. Uitlaat begint serieus door te rotten, maar dat telt niet mee, voorvorkolie blijft lekken, ook dat telt niet mee. In Canada bleef het koolstofborsteltje van de dynamo een keertje hangen, meer malheur kan ik me toch echt niet voor de geest halen. Motor loopt als een fijn afgestemd uurwerkje. Heb de hele dag op zo´n 3500 meter gereden (Andesgebergte) en het lijkt erop dat de Guzzi, de schat, net als ik aan de hoogte begint te wennen (Kan dat trouwens?). Kortom, twee erg fijne dagen gehad. Hadden jullie me dat niet eerder kunnen vertellen dat motorrijden leuker is dan in een stad hangen. Afijn, geen foto’s. Had zin om even zonder verplichtingen te rijden. Lang leve Maria!

  According to Paul – 00:46 (op 19 April ’07)
 16. Ik trouwens ook Surfroy. Tip: let eens op je spelling. Blijf vooral schrijven. Mazzel.

  According to Paul – 00:47 (op 19 April ’07)
 17. Hé ik zat ‘ns te denken op de brommer en bedacht me het volgende: ik wil een rondje Ticitacameer, of hoe heet die plas, doen. Wordt een lang rondje kan ik je verzekeren. Afijn als ik nou eens fijn een dvd-tje brand van mijn belevenissen. Je begrijpt dat ik op dat geile Macje van me nu dvd’s kan branden. Zullen iets van een uurtje doen á 18,50 euro, misschien zelfs 20 euro, weet jij veel. Geld wordt nu echt een beetje een probleem. De Mac hakte er nogal op in, zoals je begrijpt. Ik bedoel zij (www.landcruising.nl) verkopen op hun site kaarten en schromen niet het vel van de lezers over de neus te trekken. Had ik ook kunnen organiseren, maar al mijn goede foto’s hebben jullie inmiddels kunnen zien, voor nop. Of ben ik nu weer een geldwolf Luc?

  According to Paul – 01:20 (op 19 April ’07)
 18. Goh hei iz wir ob pat n buchint te seurun offur chelt. Sorry Paul ik pretendeer geen (brood) schrijver te zijn zoals U, dus vergeef me mijn schrijffouten. Maar als je geld zoekt zou ik weer met fraaie verhalen/beelden beginnen en dan stiekum wijzen op het donatiefonds!

  Goed idee van die dvd’s………..not. Geloof dat het zuurstof gebrek in uw bovenkamer duidelijke tekenen aan begint te nenmen. Om aan hoogte te wennen gaat wel meer over heen dan 1 dagen.

  According to Surfroy – 07:14 (op 19 April ’07)
 19. Grappig dit weer. Wisten jullie trouwens dat er best veel dames stilletjes meegenieten op deze site.
  Weet je Paul, even iets anders, het zou toch zo maar kunnen dat deze website eens verfilmd gaat worden. Zou het de eerste website verfilming worden? Is er nog een leuke filmmaker onder ons?
  Zusje van Paul.

  According to Danielle Wempe – 10:08 (op 19 April ’07)
 20. Mwoch, voor een broodschrijver zit jij er ook best regelmatig naast met je spelling, Paul! Kun je wel, beetje op de d’s en t’s van die arme Surfkoningin af te geven 😉

  According to Carel – 11:52 (op 19 April ’07)
 21. Filmmakers, srcipt/scenarioschrijvers, producers, cameramannen etc genoeg in mijn omgeving! Dus Daantje als je contacten nodig hebt…..

  According to ilana – 11:55 (op 19 April ’07)
 22. Hee Lullo wij schrijven toevallig op voor nop om jouw site een beetje levendig te houden!! Wat schuift dat?? Voor elke reaktie die iemand schrijft een eurootje of 5 minimaal en iedreen die alleen maar kijkt moet gewoon betalen voor elke hit.
  Ga ons een beetje om geld vragen, nee je bent geen geldwolf maar het lijkt erop dat je of; ons een beetje voor de gek houdt over je finacien, of; gewoon geen goed idee hebt over het verdienen van geld. CDtjes, daar zul je niet rijk van worden Paulus! Verzin iets beters. Er moet toch een bezoeker van je site zijn die wel iedeen heeft over geld verdienen, reageer eens ff, bezoeker! En geef Paul een goed plan, kostenloos dan wel.
  Bij mij moet je niet zijn, ik heb zelf niks.
  Wel grappig om te zien dat het meteen een stuk gezelliger wordt op je site nu je weer aan het rijden bent Paul!! Neem aan dat je het bij bellen houdt….en niet stiekem weer terug gegaan bent. Vergeet dat Paul, geniet van het rijden!! En inderdaad, als jouw liefde voor haar zo groot is, dan zien jullie elkaar heus wel weer, dat maakt je sterk, die gedachte!! Maar ik heb sterk het gevoel dat ik in hehaling aan het vallen ben, heb je hier al een maand of 4, 5 geleden op gewezen en je aangespoord om weer te gaan rijden, nu niet zeggen dat we je meer hadden moeten stimuleren he, jij bent zelf die lamlul die van stadshangen houdt!! Of niet, weet ik veel. Rij! En uh, niet vergeten die gratis foto’s te uploaden natuurlijk!!
  SR, ik ben blij dat je weer schrijft!! Je twijfelt toch niet echt aan je zelf he? Lijk je me niet echt het type voor..maar ja, schijn bedriegt af en toe he…
  Het zonnetje schijnt hier!! Lekker dat mooie weer!!
  GRTZ

  According to Luc – 12:05 (op 19 April ’07)
 23. Heee Ilana! Laat ze de site lezen…leuk begin…misschien.. ach ja ik droom ook maar wat. 😉 Kus

  According to Danielle Wempe – 14:39 (op 19 April ’07)
 24. Ik houd niemand voor de gek. Was een goed idee dat van dat dvd-tje. Ik bedoel, als ze op een andere site 12,50 euro voor een paar kaartjes vragen. Heb zelfs al een titel, maar die zal ik niet meer verklappen. Ik heb nog 1200 euro, Luc, als je het wilt weten en er zal wel weer door een of ander kutbedrijf of instituut of hoe heet dat tuig weer geld van mijn rekening worden getrokken. Geen reserves meer. Weet je wat, houd er gewoon mee op. Rijd weer terug naar Maria. Fijne dag. En waarom zoeken naar een filmmaker als ik het zelf ben? Gefeliciteerd met je huisje, zusje en Vasil ik kan nog geen foto’s uploaden.

  According to Paul – 16:15 (op 19 April ’07)
 25. Nou, van € 1.200,00 kun je in zo’n land vast wel ff leven toch?! Neem aan dat de gemiddelde zuid-amerikaan zo’n € 100,00 per maand verdient dus dan kun je nog een jaartje vooruit he!!
  En als je terug wilt naar Maria, mijn zegen heb je! Zeg maar waar ik die dvd kan bestellen dan…
  Grtz

  According to Luc – 19:52 (op 19 April ’07)
 26. Hé jongens, nou allemaal ff niet zeuren. Man zit zonder geld. En van mijn part draait hij om en gaat hij met hangende pootjes terug naar die chica. Heb net even 25 euro overgemaakt, kan makkelijk via de Paypalknop op de home-pagina. En anders zoek je z’n rekeningnummer op (euh, hierrr.. http://www.oliepeil.nl/archief/2006/05/p..). Als iedereen dat nou even doet zijn we voorlopig weer even voorzien van verhalen die onze saaie k*tleventjes in de nieuwbouwwijk weer opfleuren. Ik krijg bladen thuis voor meer geld die me minder opvrolijken. En, wat is nou 25 pleuro tegenwoordig?

  According to Iwan – 22:09 (op 19 April ’07)
 27. jullie moeten het zo zien: Paul geen geld, geen reis. Geen reis geen verhaal. Geen verhaal, geen site. Geen site geen reacties. Geen reacties, strakjes doe je niet mee in de film! Maken die dvd.

  According to sjaak – 22:54 (op 19 April ’07)
 28. Paul in Peru, ongelogen. Ben in Tumbes aan de kust. Mensen zijn ongelooflijk aardig. Meisje in het hotel erg leuk, geen man, jong, mooi. Vroeg vijf minuten na het inchecken of ik niet langer wilde blijven. We zullen zien. Maria gebeld maar kreeg die aap aan de lijn, schiet niet op. Drugs veilig de grens over gekregen. Toch altijd spannend. Over die dvd: echt een leuk idee. Werktitel van de speelfilm dan wel prijswinnende documentaire (zal ik me alvast inschrijven voor de Idfa?): ‘Op zoek naar het Ticitaca Takkenwijf’. Aardige foto’s kunnen maken van de reis. Ben voornemens een A-, B- en C-keurmerk in te voeren. Je begrijpt dat de C-foto’s voor de site worden gebruikt. Meestal zijn die bewogen dan wel overbelicht. Als je meer wilt weten over de dvd zal ik een draaiboek in elkaar flanzen. 20 euro is niet veel voor een uur durende Idfa-docu. Twee inschrijvingen loont de moeite niet. Vergeet niet dat ik mijn motor hoogstwaarschijnlijk naar de kloten zal helpen, schijnt een erg ruw rondje te worden. Begrijp ‘t niet zo. Sjaak Lucassen kon godbetert rondkomen van de verkoop van zijn ansichtkaarten, en die andere mensen dus ook. En Paul Lul smijt met zijn foto’s alsof het niks is. Ooit wel eens een lange reis gemaakt? Iedereen probeert op zijn manier rond te komen, meestal met de verkoop van ansichtkaarten. 12,50 euro voor 6 fotootjes, mijn God waarom lukt mij dat niet. Verkoop liever wat dan dat ik mijn hand moet ophouden. Guus (Bierman) zal je eens wat A-foto’s opsturen met het Contender-logo op de motor. Dit was even snel een berichtje. Als ik foto’s op kan laden, doe ik dat. Een prettig weekeinde u allen. Ik ga eens aan de zwier met het hotelmeisje. Geloof dat ik weer een beetje de oude begin te worden, als mis ik Lang Leve Maria veel. Kan ‘t nauwelijks geloven dat ik haar bij de primaat heb achter gelaten. Heb ‘n foto van ‘m. Je zal je rot schrikken. Dag,
  Paul

  According to Paul – 02:24 (op 20 April ’07)
 29. Hola Paul,

  Los catalanes (Montse y Ferran) seguimos sin poder entender tu página web (debemos aprender idiomas!!!!!!!), sin embargo la miramos periódicamente para saber dónde te encuentras y cómo te va la vida.
  Las fotos siguen siendo geniales y cada vez que las miramos nos desplazas de nuevo a tu lado.
  Un gran beso y muchos ánimos,
  Montse y Ferran (aún no estamos embarazados, jejejejeje)

  According to Montse y Ferran – 11:59 (op 20 April ’07)
 30. Hi Paul short in cash !! Stuur die foto’s vanaf plaatsen waar Guzzi nooit van gehoord heeft .Lake Ticicata I bet daar is nog nooit een Guzzi V motor geweest .Doe het nou in zo’n omgeving en ik ga aan de gang met mijn Italiaanse vrienden om Sponsorship te krijgen voor de rest van de reis . Heb het al meer gevraagd aan je ,doen jongen !!! . Goed dat je weer “on the road “bent ,Groetjes Guus Bierman

  According to guus bierman – 13:54 (op 20 April ’07)
 31. Je kan weer foto’s plaatsen, Paul. Goed om te zien dat je weer on the road bent.

  According to Vasilis – 15:19 (op 20 April ’07)
 32. Thanks Vasil. Heb ‘ns op je site rondgezworven en moet toch zeggen dat ik er allemaal weinig van begrijp. Ik groet je. Over die drugs – slechts mijn wiet waar ik toch echt geen afstand van kon doen. Het goede van Ecuador is dat ze er erg goede wiet verkopen en voor weinig als je een goed adres hebt. Je neemt zoveel mee dat je de boete of gevangenisstraf ter plekke kunt afkopen mocht dat nodig zijn. Ben dus niet geheel van de pot gerukt. Ben nou eenmaal een wietroker. Valt niets meer aan te veranderen. Het is hier warm.

  According to Paul – 16:56 (op 20 April ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *