Paul in Peru

You probably will not believe me if I tell you that I left Ecuador. But it’s toch echt true. In no other country I stayed as long as in Ecuador, although I didn’t like the smallest republic in South America at all. Most of the time I stayed in Quito, which for me is a shit hole, filled with unfriendly people. And above all, it’s expensive. So why hang out that long? Hm, her name is Maria. We saw or talked to each other for half a year each day. One slight difficulty – she’s married to an absolute fuck of a husband and he’s dangerous too. I was facing the death penalty (Latinos don’t like it when you date their women, which is an understatement). But Maria and I survived. I saw her husband Don Dickhead most of the time and he had no clue. Actually he was pretty upset when I left, thinking I was his best friend ever. He wants to go to Holland now, because he thinks all the people in the Low Lands are as kind as me. So shoot him on sight when he crosses the border. On my account Maria told him that I was gay, so she could leave with me without any problem. Most of the time I visited her at her hotel, down town Quito. So the people in Quito remember me as this Dutch gay fuck, which makes me laugh. Yes I counted my blessings in Quito and still can’t believe that Maria and I got away with it. I probably will see her again. Well this was a crazy half-year in a nutshell.

Anyway the Guzzi had smooth half year in Ecuador. We climbed some volcanoes, up till 5300 meters high, but for the rest she was patiently leaning on her sidestand. The best looking Guzzin on the planetBesides some maintenance on the suspension that was leaking oil as a result of too many volcano adventures there was not much to do. To be honest, if I spent 5 hours working on the Guzzi in two years time it`s a lot. My bike doesn’t need attention just a careful hand on the throttle. She runs forever, under every circumstance. I took me three days to get at Tumbes at the north coast of Peru. The Guus ran smoothly. Any idea how much fun it is driving a 32 year old Guzzi through South America? Took some nice pictures of her. Had to make it up to her. The Guus is the only lady who waits patiently and never mourns. Personally I don’t know better-looking V7`s than mine. As you understand I’m quite a happy guy. This is what I can do best, driving the Guzzi.
I have to do some work in Tumbes (money is low) and then I’ll cruise to lake Titicaca where I’ll make a documentary about the legend of the Titicaca Kakwijf, if I find enough subscribers for the DVD. It will be another vicious adventure, that’s for sure.

If I remember Ecuador I’ll remember Maria and her husband beating her up and treating her for the rest of the day like shit. It-s quite a common thing to tread your wife like garbage in this country, thanks to the machismo. And not to mention little Karencita, Maria’s six-year-old daughter, who’s embarrassed about her father. We all are. Maria is with both hands tied to her boring life, so it will be difficult to get her out of there. Don Dickhead threatens to kill her when she leaves. Quite a tragedy indeed.
Ecuador is not only filled with Don Dickheads. If you go to the coast or to the little villages the people are nicer, but always keep their distance. I mean this is not Colombia where people tread you like a king. A true nice thing about Ecuador is the landscape. I took these pictures near Quenca and this one near the border of Peru. Well this is enough for the moment. English is still not my language. I’ll intend to write more in English, although I don’t like it. Ciao

PS: By the way, I heard that you Gringos took great care of my Dutch friend Jan who broke his hand in Mexico while driving his XT600. Thanks for that. Most kind Patrick!
PS II, deze geef ik even mee ter overdenking.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Valt toch niet mee dat geneuzel in het Engels. Woordenboek verloren. Wel aardige plaatjes toch?. Beetje weer in NL? Hier is het schofterig heet. Geloof dat ik toch liever de koude prefereer dan de hitte. Vanavond aan de salsa met Maria Rosa. Fijne dag u allen

  According to Paul – 22:03 (op 20 April ’07)
 2. En willen we met zijn allen Vasil even bedanken. Gozer heeft ‘t sinds die vaste baan van ‘m meer dan druk. Toch vindt hij tijd om mijn site te repareren als dat nodig is. Hij heeft overigens ook de webhost voor me betaald. Het komt er dus op neer dat zonder Vasil dit hele circus geen show geeft. Driewerf dank! Over circus gesproken, wat staat die Guzzi er ongelooflijk fraai bij, cierto?

  According to Paul – 22:12 (op 20 April ’07)
 3. Moge Paul,
  Ja,de Guzzi staat er stralend bij.(gepoetst?)
  Lekker dat je weer op pad bent.blijf schrijven,fotograveren en filmen.Gewoon op de site zetten dat blijft het leukst.
  Groet en geniet van de salsa……

  According to Kees – 22:59 (op 20 April ’07)
 4. Paul, bedankt dat de vaart weer in je verhaal is gekomen. Ben blij dat je daar opgehoepeld bent, en weer een frisse neus gaat krijgen. Wel ontzettend zonde van zo’n topvrouw als Maria , dat ze is overgeleverd aan de achterlijke grillen van een sukkel met een hersenbeschadiging en zo te zien een verslaving waar die gek van wordt, compleet en volslagen gek. Lijm? Mijn gratis advies: Maak haar leven mooi, als je je dingetje, je eigenlijk in dit kader zo futiele ding, hebt gedaan. Verder de hartelijke bedanken aan Suffroy, Luc , en Vasilis, die hondstrouwe oerfan die het allemaal geregeld heeft, ondanks dat ie vast werk heeft. Goed bezig die gozer!

  According to jac de Brey – 03:16 (op 21 April ’07)
 5. OK PAULI!

  Nu dus maar op zoek naar de ‘Necyra duellonia’, een klein blauw vlindertje met op de ondervleugels twee rode stippen!
  Hier in het Amsterdamse is de lucht weer lekker blauw, zitten de terrasjes weer eens ‘overvol’, gaan de meisjes weer ‘en masse’ naar de sportschool, dus dat belooft weer wat!
  Goede reis en ‘keep your eyes wide open’!

  Groet,

  Maurice

  According to mauricevanbakel – 15:17 (op 21 April ’07)
 6. Hé Paul, Je hebt een nieuwe zonnebril.

  Groetjes Jan

  According to Jan – 18:24 (op 21 April ’07)
 7. Paul
  Thanks for posting in english again. I understand it’s hard for you to write in english, but all us gringos do appreciate it. Glad to see that you are continueing with your adventures. I have a feeling that you and Marie will meet up again. I’ve been reading your friend Jan’s site also. Hope his hand is healing well. The best to both of you.
  Dave

  According to Dave Gladden – 19:20 (op 21 April ’07)
 8. Ja kek brilletje niet waar Jan. Heb ‘m al 27 jaar in bezit en voor het eerst dat ik ‘m gebruik. Was een cadeautje van mijn vader de piloot. Is het enige dat ik ooit van ‘m heb gekregen, de schraper. Hecht geen symbolische waarde aan de Ray Ban. De bril is slechts praktisch. Zoals je ziet reis ik nu zonder scherm en dan ben je aan de vliegen overgeleverd. Bovendien gaat het koud worden in Argentinie. Mijn gezicht dient beter beschermd te worden, vandaar de Ray Ban. Helm heb ik gekregen van de Motor Magazine-boys (Lees dat blad nou eens!). Helm heeft een vizier en beschermt beter. Hij heeft wel weer die goude tint. Ben nu drie dagen in Peru en vind de Peruanen meer dan tof. Lekker relaxed volk. Dag.

  According to Paul – 23:45 (op 21 April ’07)
 9. kdklds

  According to Aksel – 01:42 (op 22 April ’07)
 10. Oeps, dat was een foutje!!! Sorry!

  Paul, TOP!!!!!!! Ik lees dit met een grote smile! Je rijdt weer! En eindelijk weer gave foto’s!!(lache hoor, de sticker!!)
  Zet hem op, gozer! Keep on riding! GUZZIGALORE!!!
  Ends will meet if they’re destined!

  According to Aksel – 01:45 (op 22 April ’07)
 11. Dag Paul, leuk dat je bij ons een poot hebt achter gelaten. Jij moet niet te snel zakken, anders zijn de passen nog gesloten! En zal er overal nog sneeuw liggen. Vanaf september ergens gaan we vanaf Salta [noord Argentinië] afzakken naar het zuiden, en hopen ergens in december in Tierra del Fuego [Vuurland] te zijn. Mocht het te koud zijn in je tentje, we hebben een reserve slaapkamer voor je in onze oude bak. =Keep the rubber side down= Groets Karin-Marijke en Coen
  www.landcruising.nl

  According to Karin-Marijke en Coen – 03:20 (op 22 April ’07)
 12. Yes het rijdt weer

  According to bruce – 08:55 (op 22 April ’07)
 13. huh post ik een reactie zegtie spam not appreciated nou zeg ben ik ineens gekwalificeerd als spam?????

  According to Surfroy – 10:32 (op 22 April ’07)
 14. En nu komt deze wel aan ikniesnapnie.nog maar eens mijn originele reactie dan:

  A,B of C kwaliteit foto’s……als ik zo eens jouw verslagen tegen kom in de dik vet overbetalende motor gerelateerde blaadjes waar jij je verhaal en mass in kwijt kunt dan denk ik dat wij hier al lang met C/D/E kwaliteit foto’s van je te maken hebben. En zoals Luc al aanhaalt, wat heb je nu meer nodig dan wat peut voor de brommurt, wat te bikken en een dak boven je hoofd waar je niet meer dan 10 euro/dag aan kwijt kunt zijn, dus kan je nog maanden vooruit met die 1200 Euro. Had je ook maar niet een half jaar in dat dure Quito moeten blijven, vervolgens laat je je Appeltje voor de dorst nog jatten ook, beetje eigen schuld dikke bult jongen en dat alles nu niet ineens op ons proberen te gaan verhalen! Bedoel mezelf daar gelaten ik zie toch heel veel goed bedoelde adviezen, hulp ed hier op de reacties voorbij komen, zonder had je denk ik niet zo ver gekomen!

  Jouw SR.

  PS Jac, bedankt voor de hartelijke bedankjes, maar waarvoor bedank je mij persoonlijk eigenlijk??????

  PPS schitterende foto’s van de Guzzi, U blijkt niet alleen 1 begenadigd schrijver maar ook fotograaf blijkbaar, wel goed dat je op de 2e foto 1 van je sponsors beter in beeld laat komen door de spanband te verlagen hahahahaha die mag meteen wat extra’s in de sponsorpot stoppen!

  According to Surfroy – 10:34 (op 22 April ’07)
 15. Aha probleem gevonden ik had voor Jouw SR – 3 X’n gezet dat ziet ie natuurlijk als triple X whahahahaha

  According to Surfroy – 10:35 (op 22 April ’07)
 16. Bedankt Sur voor je goede adviezen. Je hebt gelijk, zonder jou was ik nooit zo ver gekomen. Gemiddeld 10 euro per dag zei je? Daar zou ‘t op neer kunnen komen, ware het niet dat ik nog altijd geld in NL achterlaat, benzine moet kopen, een dak boven mijn hoofd nodig heb (tent heb ik weggegeven), nieuwe computer heb aangeschaft, mijn camera’s (de kleine en de grote) heb vervangen, af en toe eens moet eten als je me dat toestaat uiteraard, mijn kleren zo nu en dan eens vervang, belasting betaal, bedelende omaatjes eens wat geld toestop, internet in de papieren loopt (slechts om jullie te behagen), mijn Guzzi aandacht nodig heeft en als ik het op mijn heupen krijg in Buenos Aires een vliegticket naar NL niet onhandig zou zijn en weet ik wat voor kostbare toestanden nog meer. Van de motorbladen kan ik niet leven. Het is hier wel lekker goedkoop. Heb net voor twee Sol gegeten (70 dollar cent) aan een kraampje, meer zit er voor vandaag niet in, want de rest geef ik uit aan internet, aan jou dus. Vanwege de nieuwe host die Vasil voor me heeft geregeld kan ik nu beter zien hoe de mensen op mijn site terecht komen. Ik zie tot mijn verrassing dat de key words Renate van Iperen toch gemiddeld zo’n surfer per dag naar mijn site trekt. Dus nog een keer: Renate van Iperen (assistent-toiletjuffrouw bij de KRO) is een lelijk en onbetrouwbaar sujet en een schande voor de vrouwelijkheid. Ze verdient om hard door Don Dickhead te worden genomen. Die twee zullen elkaar wel liggen, lijkt me zo. Hoe vind je zijn foto, die van Don Dickhead? Schrikken nietwaar? Ik dronk zojuist een kopje koffie op het plaza central in Tumbes. Was een militair gedoetje aan de hand. Allemaal kolonels, admiraals, generaals en zag ik zelfs een maarschalk met zo’n pluim op zijn hoed zoals in Stratego?, die op een podium onbeweeglijk stonden te zijn met de billen tegen elkaar geknepen alsof er een bezemsteel in hun poepgaatje was geslagen. Een kapitein hupelde een beetje heen en weer met een sabel in zijn rechterhand, maakte zo nu en dan gevaarlijke bewegingen alsof hij een mug, die hinderlijk rond zijn hoofd zoemde, door midden wilde hakken. Gelukkig vielen er verder geen gewonden en werd er voor de rest niet met scherp geschoten. Peru is in ’95 slaags geraakt met de troepen van Ecuador wat resulteerde in een heuse landjepik-oorlog. De eerste geliefde van Maria Trinidad was frontsoldaat in die tijd en dat heeft hij geweten. Nooit meer teruggekeerd de arme ziel. Daarna leerde ze die aap kennen. Vertel ‘t me maar Sur hoe die frontsoldaat van Maria Trinidad heette?

  According to Paul – 18:09 (op 22 April ’07)
 17. Hé Paul,

  Via Danielle ben ik op je site terecht gekomen. Ze had me gespot op Hyves… Erg leuk om je op deze manier te volgen, en ik merk dat ik al een beetje verslaafd raak aan het lezen van je verhalen. Ben erg onder de indruk van je verhalen en schrijfstijl… heel bijzonder om te lezen en soms ook ontroerend. Vertelde erover aan mijn moeder en ook zij wil het graag gaan volgen. Ze hebben geen internet maar ik zal het voor ze printen. Geniet van je avontuur, de reis en de ervaringen en ik zal het met plezier volgen.

  Liefs,
  Saskia Wempe

  According to Saskia Wempe – 19:26 (op 22 April ’07)
 18. paul,
  thanks for taking the trouble to post in English, it makes it easier to follow your story, for those of us in “El Norte” who are linguistically deprived. I’m sure you’re happy to be back on the road again. Nothing better than a new environment every day to keep your brain sharp. I think your “Guus” is beautiful also.
  Steve

  According to steve farris – 15:33 (op 23 April ’07)
 19. Onder mijn bed is een boel te beleven
  Onder mijn bed
  Mijn handen kleven
  Ik zie een streepje
  Het licht op de gang
  Onder mijn bed
  Ben ik echt niet bang
  Echt niet!
  De deur gaat open
  Ik zie twee gympen lopen
  Het is een monster
  Het is een heks
  Of zo maar iets geks
  Wat mij wilt verslinden
  Als ze mij onder mijn bed
  Maar niet vinden
  Ik vind het niet leuk
  Ik huil, ik schreeuw
  Mijn toverspreuk
  Waaaah
  Simsalabim

  Ik zie twee gympen naast
  Mijn bed
  Gelukkig het is papa,
  Ik ben gered

  Was even op Hyves, zusje van me, maar kon niet inloggen want ik ben niet van de partij, zoals je begrijpt. Wat ik wel ben is een beetje zielig. Heb net in mijn eentje naar een zonsondergang zitten staren op een of ander exotisch strandje in Peru en dan begin je mensen te missen. Zelfs Melanie kwam nog even pesterig langszij zeilen. Treurigheid alom dus. Ik moet wat schrijven voor MOTOR Magazine, leest dat blad nou eens, en dan kan ik weer door. Motor loopt als een tiet. Lekker gereden vandaag langs die enorme kustweg. Ga je lekker in de motor hangen, maar dat is al weer uren geleden. Hier op mijn site laat iedereen me ook in de steek net nu ik weer een beetje op stoom raak. Kortom, ik begin ontroostbaar te worden. Hoe zou het met Lang leve Maria gaan. Daar hoor ik ook al niks van. Ben ik dan helemaal alleen op deze wereld?

  According to Paul – 03:21 (op 24 April ’07)
 20. Kijk dat bedoel ik nou Paul, je roept en er reageert wel weer iemand. Alleen ben je nooit op deze aardkloot, dat weet je onderhand ook wel, je komt overal tegenwoordig wel iemand tegen. Was van het weekend aan kamperen in de woestijn hier, lekker onder de blote hemel slapen, bbq’tje mee, paar coronaatjes, wat kan het leven simpel zijn, zaten meer dan een uur offroad’n van het doorgaande geitenspoor af, komt er verdorrie een local vlak naast ons staan….rot op!

  Maar goed ik zat er wel met mijn geliefdes, mijn lieftallige vrouw, onze 2 koters en zus + zwager die voor ene weekje zijn komen aanwaaien, dus ietsies anders dan jij aan sunset boulevard. Komop man dit is juist de bedoeling, het overpeinsen van het leven, je komt er alleen maar sterker van terug!!!!!

  Ennuh in gedachten ben je nooit alleen denk ik zomaar getuige de vele reacties op deze site….

  Over lekker in de motor hangen, ik kom maar niet onder de 2:40 op het circuit, dus maar weer eens de twist of the wrist erbij gepakt, toch weer het nodige vergeten vooral dat gas er zo vroeg mogelijk op in de bocht. Ook heb ik de hellingshoek van de voorvork op ‘scherp’ gezet, moet ze makkelijker de bocht insturen en wat met de vering setup spelen, nog nooit wat aan geprutst, zonde, zit zoveel mogelijkheden op. Helaas as zaterdag de laatste circuitdag v/h seizoen hier, over een week gaat hier >40 graden worden is niet fijn meer op het circuit.

  Genoeg opbeurende woorden voor je Paul? Komop, pink die fishermans traan uit je oog en het gas erop!!!!!!!

  According to Surfroy – 07:24 (op 24 April ’07)
 21. Kom op paul,het is gewoon weer even wennen om alleen te zijn.Je bent je reis alleen begonnen en gaat nu ook alleen verder met wie weet wat voor moois in het vooruitzicht.Ga voort en zie niet om!Wij zijn er toch ook nog allemaal, alleen niet fysiek aanwezig maar wel in gedachten!k zou graag die zonsondergang ook willen zien,maarja de plicht roept hier.
  Zet m op !!!!!!!!!!!!
  liefs Mir

  According to mir – 07:54 (op 24 April ’07)
 22. Wat een treurigheid Paul…. Wat dat betreft kan ik je de hand geven op het moment.
  Zat gisteren niet aan het strand maar tegenover de Kruisherenkerk in Maastricht. ‘s Avonds om een een uur of elf, kerk zachtjes verlicht, platanenbomen fris groen in het blad, windstil en graadje of 25. En wat was ik aan het doen? Pakje sigaretten gekocht, witbiertje erbij en helemaal in mn eentje het leven aan het overpeinzen… Ik woon ff alleen nu, midden in het centrum. Je bent niet alleen Paul. Je mist alleen iemand.
  Kijk op je site, en zie!! Daar zijn we allemaal weer!
  Toch een toffe peer die SR. Lieve woorden van iemand in den verre. Blijft me toch verbazen die gozer. Met twee geliefden en vrouw en kinderen in een tentje in de woestijn…?? Zal er heet aan toe gaan, of juist niet? Misterieus…….
  FF over die tijd van je SR. Doe eens een cursus vallen. Je weet wel, je ziet die gasten op tv met 250 over de grond rollen en daarna staan ze op en rijden de race uit.
  Als je niet meer bang bent om te vallen, dan kun je je tijden verbeteren. Die gasten die zo hard gaan, die kennen geen angst. Maar die hechten zich waarschijnlijk ook niet zo aan een tent vol liefde…
  Grtz

  According to Luc – 11:12 (op 24 April ’07)
 23. Godsakke nog an toe zeg, wat is dat hier voor een site aan het worden, Lieve Mona wordt er jaloers op. Nu al 2 met liefdesverdriet? Ik zou zeggen Luc koop een ouwe motorfiets, en rij de wijde wereld in, kop op man, het kan allemaal nooit zo bedoelt zijn!

  Zit hier plannen te maken om met de ovloV volgende zomer ofzo naar NL terug te rijden met gezinnetje, lijkt me een leuke trip. Wil ik het half jaar later ook nog een keer per motor doen, maar dan ws. via Iran – Saudi laat geen motor transit door het land….

  Nou om jullie wat op te beuren, hoe oud moet je ook alweer zijn in NL om auto te mogen rijden???? http://www.youtube.com/watch?v=SoOGo7bQj..

  Qataarse groeten!

  PS Luc die 2 geliefden hou ik zover mogelijk uit elkaar en bij mijn grote liefde vandaan. Al belde net wel mijn japanse vriendinnetje wanneer ik weer eens langs kom (om te) wippen en vervolgens ben ik met haar aan de lijn wordt ik op mijn debiel gebeld door mijn NL vriendinnetje dat ze definitief eind juni hier in Qatar is voor wat wink wink notch notch gebeuren…….

  PPS Luc – over dat circuit gebeuren zit gewoon tussen de oren Overlevings Reflexen noemt de twist of the wrist god Keith Code dat…….en moeders de vrouw vind het circuit rijden goed, zolang ik onbeschadigd met Duc weer thuis kom. Vallen doe ik veelal op een andere fiets, laatst nog met de ATB 2 uur voordat we vertrokken naar Jordanie, zat ik met inlegkruisje in de broek ter hoogte van mega bil schaafwond – was ook erg aangenaam in de dode zee. Je ziet het is hier niet alleen roze geur lime en wodka.

  According to Surfroy – 11:33 (op 24 April ’07)
 24. Hhahahahahaha!! Is dat jouw zoon SR??? Dat zit er vroeg in man….
  Toevallig was ik met mijn zoon (17) dit wknd ook oefenen, maar ja, wij hebben niet zoveel ruimte als jij daar… Eerst in moeders Smart, da’s een automaat zoals je begrijpt, ging lekker, meneer had al snel het kart gevoel te pakken, moest hm ff er op wijzen dat dit geen speelgoed is en we de auto weer heel aan mama moesten retourneren! In de auwdie ging het beetje minder, dat is een echte auto, met een handgeschakelde bak, mijn god, die arme auto!! Als zo’n diesel vastslaat, jezus man. Gelukkig toch uiteindelijk de 2e versnelling gevonden, 60 max hoor.

  ps. Zoals je weet heb ik geen motor rijbewijs SR

  According to Luc – 12:09 (op 24 April ’07)
 25. Yep dat is mijn zoontje…….je hebt ondergetekende ook kunnen zien op het eind…….rijden hier alleen met automaten heerlijk (al kan ik de Vulva ook met de hand schakelen-maar wanneer doe je dat met een 6-traps automaat gekoppeld aan 240pk) voor mij geen handgeschakelde auto meer, zeker niet in dat file vervuilde NL……

  According to Surfroy – 17:01 (op 24 April ’07)
 26. Die donuts, dat doet ie al aardig!! Kan natuurlijk ook niet veel fout gaan daar in die zandbak……

  According to Luc – 19:29 (op 24 April ’07)
 27. Paulus,

  Leuk verhaal.mmmaarruh die bril die bril.. kun je in 2007 echt niet meer mee rondlopen….. :-))

  txt for all.. en verder, waar moet het naar toen???

  Joost

  nuke’m till they glow…

  According to joost – 21:32 (op 24 April ’07)
 28. Hi Paul,
  Nice little poem: is that from your hometown De Zilk or something like that ? Never heard it before.
  Nice to be alone once and a while, when you are in love. Gives you time to think…………I know. And that’s what you need, so go on on your own a while, just to sort things out. After that you can decide: full speed back or galore on south !
  Wish you best with your decision !
  Fred

  According to Fred – 21:58 (op 24 April ’07)
 29. Hola Paul:
  Te felicito por tu pagina, recien la hemos conocido el dìa de hoy y realmente es espectacular.
  Realmete un placer el haberte conocido hermano
  Estaremos en contacto
  Saludos
  Luigui e Ingrid
  TUMBES- PERU

  According to Luigui e Ingrid – 04:21 (op 25 April ’07)
 30. Zeg Paul wat ecajuleert die Joost in je sponsorpot? Zit hier wel steeds reclame te maken voor iets waarvan miljoenen (huh zijn er echt zoveel) piloten denken dat ze niet fout zijn?

  According to Surfroy – 13:52 (op 25 April ’07)
 31. Best moeilijk, zo’n woord met 4 lettergrepen: ecajuleert…

  According to brun – 14:09 (op 25 April ’07)
 32. Hatseflats, Paul nog zo’n eentje die zijn business zit te promoten, die kan ook weer ecajuleren in je sponsorpot.

  Jammer dat Brun zijn culturele klassiekers niet kent, een kenner had hem direkt in de gaten gehad, ik zou zeggen luister eens naar ‘een Kinder partijtje’ op de CD Mooie meneren van de heren Koot en Bie, daar zult U het woord ecajuleren horen……jammer Brun, gemiste kans!

  According to Surfroy – 07:09 (op 26 April ’07)
 33. hahahaha, in de videotheek…….ik had ‘m door!

  According to Aksel – 09:43 (op 26 April ’07)
 34. Ik ben jarig, broer. Hoera voor mij. Ciao.

  According to Danielle Wempe – 15:37 (op 26 April ’07)
 35. Gefeliciteerd Daan met je verjaardag.En Paul natuurlijk ook met de verjaardag van z’n zus.En pa natuurlijk ook gefeliciteerd.Hoe is het met de vader van Paul???
  Blijven rijden Paul…….
  Arilaverdi.

  According to Kees – 21:14 (op 26 April ’07)
 36. Hoera voor Daan,
  en natuurlijk ook met je nieuwe huis Danielle, erg leuk voor je.
  Paul, Zaterdag is het zover gaan weer eens een ritje maken richting Kroatie. Heb er zin in, tentje mee en lekker relaxed ploffen. Over het weer hoeven we niet te klagen momenteel 29 graden in Limboland, ziet er dus goed uit.
  hoeisie bij jou.
  spreek je lator

  According to har – 07:29 (op 27 April ’07)
 37. paul….
  please keep on writing in english once in a while!!!
  graet story!
  youre doing good…..
  kisses miss you
  talita

  According to tal – 18:51 (op 27 April ’07)
 38. Hey Paul, glad to see you’re in Peru. I’m planning on being in Chile this August, wanna meet up ?

  Thats hilarious you managed to pull off being a gay Dutchman. Ingrid is still laughing about it. We’re heading to the Vintage Motorcycle Races today. She’s taking her Triumph Bonnevile ( I bought her a 2003 Bonnie last month) and i’m going to ride “Margaret Thatcher”, my “new” 1976 MotoGuzzi Convert. Your V7 has her beat by a year, she’s “only” 31 !

  Look after yourself and write us and tell us about your documentary plans. I have an idea on that front. Check out the website we built and it’ll maybe give you an idea of what we’re thinking
  http://esbnetwork.com

  LATE !!!!

  According to Robbie & Ingrid – 16:27 (op 28 April ’07)
 39. Documentaire schreef Robbie, wat een grap. Anyways, ben in Máncora en ben een beetje geschrokken van de hoeveelheid toeristen hier in Peru. Maar snel door naar Bolivia. Aardig wat motorrijders ook hier. Hang wat rond met Jason (Engeland) en Guido (Zwitserland), waarover later meer. Maria heeft voor ‘t eerst in haar leven een emailtje geschreven. Mis haar wel, hoor. Volgende stop zal ergens in de buurt van Trujillio zijn. Hoorde iets over een grote Incastad die nog niet zo lang geleden is blootgelegd, ergens hoog in de Andes. Lijkt me een mooie trip. Machu Pichu slaan we fijn over. Barst hier echt van de toeristen en dat gegeven valt rauw op mijn maag. De hoogte van de prijzen ook trouwens. Dacht dat ‘t hier goedkoper zou zijn en dat is toch beslist niet ‘t geval. Het is hier wel warm.

  According to Paul – 20:01 (op 28 April ’07)
 40. Goh, zit geheel nederland aan de oranje tompoezen en bittertjes? Nou OK hier in den vreemden hebben we het afgelopen zaterdag gevierd, aan het strand. Hoe nationalistisch wij toch kunnen zijn.

  Vraag me alleen af hoe onze Paul het vergaat, de bericht geving is magertjes de laatste tijd, ach hij zal wel weer spannende avonturen aan het beleven zijn…..

  According to Surfroy – 14:44 (op 30 April ’07)
 41. Misshien is hij aan het genieten van hetgeen iemand in zijn sponsorpot ejaculeert……

  According to sjaak – 17:33 (op 30 April ’07)
 42. ecajuleert…….

  According to Aksel – 01:27 (op 01 Mei ’07)
 43. dus dat zij zeg maar gebeven wordt en hij gepepen….

  According to Surfroy – 10:46 (op 01 Mei ’07)
 44. Yo Pauli,

  Kugge,kugge, ugge, ugge,
  pijn in mijn rugge.
  Het was weer Koninginnedag,
  een dag waar (bijna) alles mag.
  Al dat oranje gedoe,
  heb ik maar weer eens gevierd in de koe.
  Jonge, jonge Paultje waar was jij nou,
  terwijl wij om 5.30uur fietsten in de kou.
  Gelukkig vandaag weer een fris blauwe lucht,
  zucht!

  Groetjes, Maurice

  According to mauricevanbakel – 14:06 (op 01 Mei ’07)
 45. Koninginnedag zei je Maurice, maar dat betekent dat ik potverdorie 2 jaar onderweg ben. Hoogste tijd voor een feestje en dat ga ik samen vieren met… Sara uit Zweden. Het leuke van reizen is al die verschillende nationaliteiten en Zweden ben ik niet mijn geheugen tegen gekomen. Voor de rest alles oké hier. Moet wat werken en dat is bijna gedaan. Overmorgen vertrek ik richting Trujillio sla daar links af en duik de Andes in tot een hoogte van zo’n zesduizend meter alwaar zich een Incastad bevindt die door weinig mensen wordt bezocht. Naar dat soort zaken zijn we opzoek. Heb wat fimpjes gemaakt. Zal die waarschijnlijk morgen of overmorgen uploaden. Kan verklappen dat het weer eens wat anders is. Voor de rest alles tranquilo hier. Maria is wat gedaald in mijn herinnering naar een plekje waar het wat rustiger is. Was hard nodig want dacht dat ik gek aan het worden was. Afijn, ik spreek jullie later. Ciao,

  Paul

  According to Paul – 00:01 (op 02 Mei ’07)
 46. Overigens ecajongleer ik wat af hier, wat dat verder ook mag betekenen.

  According to Paul – 00:04 (op 02 Mei ’07)
 47. Nu niet gelijk verliefd op Sara worden, ouwe romanticus!!!! Gewoon ecajuleren en wegwezen!

  Zet ´m op!

  According to Aksel – 11:44 (op 02 Mei ’07)
 48. ik vind ecajongleren (je kan het inderdaad niet jong genoeg leren – mijn 9 jarig zoontje loopt al blote dames uit blaadjes te scheuren) maar ecajongleren klinkt meer als hubo’n……

  Geheel eens met Aksel, nu niet vreemd gaan met Maria in je herinnering, dus ecajuleren OK maar verliefd ben je al…..

  According to Surfroy – 13:26 (op 02 Mei ’07)
 49. Pauli,

  Nog geen reisverhalen, dus dan maar reageren op je laatste berichtgeving; jongleren doe je toch met (je) ballen?

  succes,

  Maurice

  According to mauricevanbakel – 16:22 (op 02 Mei ’07)
 50. hoi paul, fijn dat je weer nieuwe plannen hebt. een INCA stad die net is ontdekt, dat moet fantastisch zijn. en niet veel toeristen daar, kan mij voorstellen dat dat je voorkeur heeft.
  ben afgelopen dagen in Parijs geweest met Sjany en Bep, ja ja nog een Bep, maar dan de Bep van Willem. weet jij wel wie ik bedoel.
  Hebben twee dagen geprobeerd om bovenop de eiffeltoren te komen, maar helaas, er stond een rij multiculturele samenleving mensen te wachten om naar boven te gaan. een voorbeeld voor jou, een rij vanaf ons huis tot de kerk aan de beeklaan. Nu dat gaan wij dus even niet doen. Gaan wel terug als het er rustiger is.
  Zoals ieder weet is Parijs en stad waar je niet uitgekeken raakt en beslist naar terug moet. gaan wij dus ook doen.
  De Opera gebouw is héél indrukwekkend.
  Hoop voor jou dat je net zoveel plezier beleeft als wij in Parijs, aan de bijzonderheden in Bolivia.
  De Dare Devils zitten in Kroatië, en hebben het erg naar hun zin.Hebben het Adelaarsnest van een duits persoon bezocht en dat schijnt veel indruk te hebben gemaakt.
  Zij gaan nog wat rondtoeren op de eilanden daar en arriveren zondag, als alles goed gaat, weer in het Zilkse.
  Paul veel plezier en alles gaat goed komen.
  liefs van Bep.

  p.s. eculajeren is dat ejaculeren?? of is het gewoon jongleren met ballen. ( ben blond!!!!!! geverfd)

  According to bep – 21:01 (op 02 Mei ’07)
 51. Te laat Aksel…

  According to Paul – 01:41 (op 03 Mei ’07)
 52. als het maar een een godin is, Paul……in de oude Inca-stad…..

  According to Aksel – 02:01 (op 03 Mei ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *