Maar feesten kunnen die apen wel

Tijdens het fucken van dit manspersoon vinden de Boli’s tijd om te feesten. Daar zijn ze kampioen in. Afgelopen zaterdag was de intocht van de maagd Guadelupe en dat wordt elk jaar groot, groter, grootst gevierd. Nog geen nagel om aan hun kont te krabben, maar alles opzij voor de maagd. Het is een dansfestijn dat twee dagen duurt, want om één been kun je niet leven. Vergelijk het met koninginnedag in Nederland, maar dan kleurrijker en met nog meer drank. Roxana en Adri willen volgend jaar ook dansen. Zolang Roxana er maar een beetje sexie uitziet vind ik alles best. Tja, wat wil je nog meer horen over de maagd. Heb niet zoveel te vertellen over die Boli’s momenteel. Dus maar beter plaatjes laten zien. Nu ik zo bezig ben, valt het me op dat ik weinig foto’s heb geschoten van de mannen die er ook op hun paasbest uitzagen. Kennelijk heeft mijn 550D een selectieve blik. Roxana had niets in de gaten. Die dacht dat ik me concentreerde op de vogeltrek, die de laatste jaren een enorme vlucht heeft genomen. Dat is het voordeel van zo’n uitschuifbaar kanon, lekker stiekem. Nadeel is dat de lens anderhalve kilo weegt en scherpe foto’s schieten niet gemakkelijk is. Overigens heb ik Linda’s moeder ontmoet. Ze was precies zoals ik me had voorgesteld: een zeer gezellig mens. He Lia, over twee jaar staat halen we de luch in. Groeten aan Stomwijk city. Mijn Mannetjes vermaakte zich op hun manier op het vliegveld.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

  1. Feestje he, die entrada? Het leukste heb je gemist: de dansende Nederlanders. Stel je ff een chola choca voor, ik bedoel maar…..

    According to Flavour – 23:43 (op 16 September ’10)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *