M. says HI

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Stella glundert van hun geluk en voelt de lichtheid van het bestaan in al haar vezeltjes. Bij die warmte bekoort inderdaad een biertje, ik ZIE muziek. Lieve Paul, als je eens wist hoe hartstochtelijk ik je dit gun, dan zouden je mooie ogen vochtig worden van dankbaarheid voor de pracht van je bestaan. Ik mis je met heel mijn hart, maar… ik kan je missen want ik ben gelukkig. Ik wens je alle goeds toe en zal ons nooit vergeten. Ciao bello.

  According to Stella – 00:03 (op 18 Februari ’07)
 2. Paul ik kan zien dat je in de zevende hemel bent met Maria, kan mij voorstellen dat het moeilijk afscheid nemen is, en dat al zeven x.Nu hopelijk is de achtste x voor een wat langere tijd ( moet je niet aan denken natuurlijk )
  Maar volgens de voorspellingen ziet de toekomst er gunstig voor jullie uit.
  tot snel. Liefs Bep

  According to bep – 10:23 (op 18 Februari ’07)
 3. Inderdaad de verliefdheid druipt er vanaf, leuk hoor maaruh voor ons niet spaanstalige (of beter voor mij) ondertiteling, vertaling? En dat melodietje, komt dat van een goedkope wenskaart af ofzo?

  According to Surfroy – 11:10 (op 18 Februari ’07)
 4. Ja Stel, ‘t is allemaal wat nietwaar? Gaaf T-shirt heb ik aan, he. Ik heb veel lol aan die goedkope tickets. Voor de tweede keer als een stout kindje naar huis gestuurd, alwaar Maria ons met een gelukzalige glimlach opwachtte. Wordt dus dinsdag, hopelijk. Muziekje is van The beautiful girls.

  According to Paul – 16:23 (op 18 Februari ’07)
 5. Paulus! Je hebt inderdaad niks teveel verteld over deze dame. Ze is echt heel lief. Nou nog een filmpje met jullie op de Guz de wijde wereld in. Ben blij dat het goed met je gaat. Doe ze de groeten dan maar weer!!

  According to sjaak – 18:12 (op 18 Februari ’07)
 6. HaHa een HVDB/PVH produktie,
  Goed gedaan,nu nog even naar Ollanda.
  Blijft het vluchtnummer hetzelfde??
  En Harry,geniet nog even van de extra dagen.
  Groet…

  According to Kees – 19:47 (op 18 Februari ’07)
 7. Paul
  geniet……………..zucht.
  Het is jouw gegund.

  According to bruce – 08:12 (op 19 Februari ’07)
 8. Mijn Spaans is niet zo best…kan de woorden: Holland, Amsterdam en Bier er uit op maken, uit het verhaal van M. Ben benieuwd wanneer we het genoegen hebben!
  Verder zit er niet veel vaart in de reis terug naar NL he, rare boel daar. Kun je wel lekker vaak afscheid nemen. Hier in Maastricht is de carnaval in volle gang, ben benieuwd wanneer we een uitnodiging krijgen voor een biertje in de Koe. Hoe lang blijf je eigenlijk in NL Paul?
  Grtz

  According to Luc – 13:09 (op 19 Februari ’07)
 9. Ik hoop dat Paul en Harry morgenochtend op schiphol zijn (landing 5.00 uur)
  Paul is eigenlijk niet zo goed in afscheid nemen,dus dat moet ook een keer afgelopen zijn.
  Hopelijk hebben jullie een fijne reis.
  Warme groet…..

  According to Kees – 18:47 (op 19 Februari ’07)
 10. Hallo allemaal,
  Paul en harry landen morgenochtend om 5.00 uur,ik ben er misschien niet om ‘m welkom te heten in ons gastvrij Nederland.Wie gaat er wel???
  Vluchtnummer is KL754.
  Veel plezier en misschien tot ziens.
  Groet…

  According to Kees – 21:33 (op 19 Februari ’07)
 11. Who the fuck is die Harry uberhaupt? Hebben we daar ooit een introductie van gehad, of heb ik iets gemist?
  En? Is het de bedoeling dat we met z’n allen in die koe gaan zitten? Kweet niet of het goed gaat daaroo. Ranzige beren! Beetje ranzigheid is geen probleem, maar laten we het wel menselijk houden.

  According to roland Optveld – 02:01 (op 20 Februari ’07)
 12. Is het zo dat Ilana, de vrouw van het moppie en poepie, gaat verhuizen vanwege een samenzijn? Zonder meer interessant en gezellig. Weet Paul dat zijn vrouwelijke Guzzi-Soul-Mate zich in dit stadium bevindt? En, wat te doen met die schitterende plaatselijke meubeltjes, die zo toepasselijk in haar huidige woning de ruimte vormen? Veel geluk en voorspoed vanuit een Carnavalesk Maastricht.

  According to guus vd akker – 02:06 (op 20 Februari ’07)
 13. En heeft de Koninklijke de Teerling in goede vorm in het polderland neergezet? Paulus met de – voor jou – ‘dikke’ lucht hier zal het ademhalen wel geforceerd vanzelf gaan en je midenrif zal wel stuiteren van blijdschap bij het weerzien van je dierbaren. WELKOM knul en dat de Lage Landen je dit bliksembezoek maar moge welgevallen….

  According to Roel – 09:01 (op 20 Februari ’07)
 14. Heu Guus, Jazeker! Ik ga verhuizen vanwege gezellig samenzijn!! En Paultje is volledig op de hoogte. Ik heb jou tel.nr en mob van Maurice gekregen want mijn makelaar vroeg daarnaar ivm overname van de nieuwe bewoners van mijn huis…mag ik dat gewoon geven? Maar huisje staat nog te koop…dus als iemand een snoezig huisje in harte Jordaan wil kopen moet je snel zijn.
  Maar Guus zien jou ook wel in de Koe of iets dergelijks binnenkort, ja toch?

  According to Ilana – 09:17 (op 20 Februari ’07)
 15. Ik moet zeggen dat Quito – De Zilk best een rauwe overgang is. Ik bedoel, iedereen heeft het maar over Duinkonijnen hier, wat zijn dat? Liep vanochtend om zes uur door de Jacobstraat, waar het flink kan spoken. Gelukkig is me niets overkomen. Voel me als een kat in een vreemd pakhuis, maar toch ook weer niet. Mis Maria. Dat is geen verrassing. Hoef hier niet de hele dag over mijn schouder te kijken. Dat bevalt weer wel. Eigenlijk ben ik gewoon sprakeloos. Lang leve Maria!

  According to Paul – 12:11 (op 20 Februari ’07)
 16. Moppie….WELKOM THUIS!!!!!!
  kisssss

  According to Ilana – 12:28 (op 20 Februari ’07)
 17. Paul! Op vakantie in Naderland. Mooi man. Wanneer kom je langs/drinken we een bier in de Koe?

  According to Vasilis – 12:40 (op 20 Februari ’07)
 18. hallo Paul,

  Leuk je vanmorgen even door de telefoon gesproken te hebben, mijn moeder was verrast dat je opeens voor de deur stond, en dat om 8.30 al. En ook nog samen naar de bakker geweest. Goed begin van je tijd in Nederland dacht ik zo.
  Groet van je “oude” vriendin.

  According to marleen – 12:58 (op 20 Februari ’07)
 19. Yo Pauli!

  Weteringschans ligt ‘opengebroken’, dus pas op met oversteken!
  (eerste tip voor je, in dit ‘verraderlijke’ maar oooooohhhh zo mooie stadje.

  Welkom

  Maurice

  According to mvanbakel – 14:02 (op 20 Februari ’07)
 20. Jongens en Meisjes.
  Het was me een waar genoegen om onze Paul voor eventjes weer terug in Nederland te brengen.
  Geniet van hem want voor je het weet gaan we weer richting Maria, de schat
  Tot in de Koe
  Harry

  According to Harry – 16:59 (op 20 Februari ’07)
 21. Hee Paul, nou, dus toch in NL aangeland.. dacht dat het nooit zou gebeuren. Kan me voorstellen dat je sprakeloos bent.. Veel succes met je pa!
  Grtz

  According to Luc – 18:13 (op 20 Februari ’07)
 22. Geachte heer van Hooff,
  nu u terug bent in Nederland zou ik u willen vragen of u tussentijds misschien in de positie bent een lezing te geven. Ik bedoel een verhaal vertellen over uw reis, tesamen met het vertonen van foto’s of dia’s.
  Het zou dan een prachtig moment zijn om van u te vernemen hoe de gehele reis verlopen is. Aan het eind van uw lezing zou er dan gelegenheid zijn om bijvoorbeeld vragen te stellen voor de aanwezigen.
  Misschien is het ook aardig om de regelmatige bezoekers van uw website hierover te informeren, opdat zij dan allen aanwezig kunnen zijn, en u in levende lijve te mogen ontmoeten. Met vriendelijke groet, Johan Bodegraven.

  According to guus vd akker – 21:09 (op 20 Februari ’07)
 23. He Paul man! Wie kom ik nu weer tegen?! CLAUDIA… je hebt fans hier in Medellin!!!! hola paul, gracias por enviar viajeros, ya termine con mi tormeto aleman, escribeme besos…….

  According to Jan & Claudia! – 21:18 (op 20 Februari ’07)
 24. Eens iets afspreken in Amsterdam? Normaal gesproken dwingt je eigen bescheidenheid om te wachten tot anderen iets voor je organiseren. Maar, in dit specifieke geval kun je een uitnodiging plaatsen op je eigen plekje, van de laatste anderhalf jaar. Dus, een party? Nemen we zelf geld mee voor een a twee drankjes. En, o ja , Surfroy, kom je ook?
  Lefgozer…

  According to jac de Brey – 00:55 (op 21 Februari ’07)
 25. Surfroy is per definitie een schijterd, die durft alleen verbaal via dit medium zijn woord te doen. En Amsterdam kom ik uit principe niet, het dichtsbij dat ik er kom is ons nationale vliegveld maar dan zorg ik ook dat ik er zo snel en ver mogelijk vandaan geraak. De eerst volgende keer zal begin juli zijn, als ik voor een lang weekend in NL ben, ook ik ben niet woonachtig in NL heer de Brey, maar in het midden oosten.

  According to Surfroy – 07:11 (op 21 Februari ’07)
 26. Heer Bodegraven/Akker als U onder een pseudoniem bericht, doe het dan wel consequent…..

  According to Surfroy – 07:21 (op 21 Februari ’07)
 27. Paultje,

  Heb je net gemist in de koe, laat even weten wanneer ik een herkansing krijg, (en al je andere vrienden, vriendinnen, kennissen, etc. etc. etc.

  Met groet,

  Maurice

  According to mvanbakel – 10:41 (op 21 Februari ’07)
 28. Ik neem aan dat de essentie van Pauls bezoek aan NL z’n pa is…

  Hee SR! Weinis van je gehoord de laatste tijd…moet je werken of zo?? Bah, da’s naar. Of druk met Japanse, Hollandse of andere vrouwsfiguren?? Hoe zit het eigenlijk met je kinderen en je vrouw? Wonen die ook in Qatar?

  Ik ben benieuwd of onze vriend Paul nu ook foto’s van NL op de site gaat zetten…

  According to Luc – 10:53 (op 21 Februari ’07)
 29. Nou Luc er mag best wat plezier worden beleefd. Dat valt vooralsnog niet mee. Ik vind het griezelig stil in Nederland. Zelfs in Amsterdam. Hier heerst stilte, terwijl NL een van de drukst bevolkste landen ter wereld is. Sjagrijnige gezichten zie je ook in Quito, daar sta ik dus niet van te kijken. Mensen ogen wel erg gezond en gaan goed gekleed. Met mijn pa gaat het redelijk. Geef ‘m een zes min. Gewend aan mijn taxiritjes in Quito sprong ik in Adam in een taxi – wel een hele mooie, met routebeschrijving en zachte leren banken – en moest na drie kilometer 8.90 euro afrekenen. Dat is wat ik per dag heb te besteden. Heb gisteren behalve twee gevulde koeken van Bakkerij Pompe niets gegeten, was geen geld voor. Heb Afke gezien. Het griezelige is dat alles zo gewoon is, maar voel me hier niet thuis. Ik vermoed dat als ik terugkeer naar Quito, naar Maria, naar Latijns Amerika ik me wel thuis voel, terwijl niets gewoon is. Nederland is een uitzonderlijk rijk land, waar niets gebeurt en waar je niets zult overkomen. Ik voel me beter als ik moet overleven. Dan zijn de dagen voller, hebben meer betekenis. Ik ga vrijdagavond naar De Koe. Dus wie zin heeft… O ja, heb geen geld. Ciao.

  According to Paul – 15:49 (op 21 Februari ’07)
 30. Yo Pauli,

  Vrijdag biertje in de KOE???????
  Laat het ons weten!!!!!!!!!!!!!!

  Groet,

  Maurice

  According to mvanbakel – 15:50 (op 21 Februari ’07)
 31. Ik belde gisteren met een topdrie-vriend. Hij had geen tijd voor me: ‘Ik zit in een bespreking.’

  According to Paul – 15:52 (op 21 Februari ’07)
 32. Dat was dus de topdrie-vriend.

  According to Paul – 15:53 (op 21 Februari ’07)
 33. Zo Paul, flinke cultuurshock. Sterkte er mee.
  Ik zie je in elk geval vrijdag. Veel zin in.

  According to Vasilis – 17:11 (op 21 Februari ’07)
 34. Hee wat zie ik nou? Communicatie!! En een uitnodiging! Neem aan dat de Koe vrijdag voor 1 x open huis heeft en we allemaal NIKS hoeven te betalen! Joepie!!
  Zal eens kijken of ik het ga halen vrijdag avond, denk het wel…
  Zal eens kijken of ik A.C.J. van den Akker, Guus van den Akker, Guzmann en Johan Bodegraven ook mee kan krijgen…

  Trouwens, een 6- is niet slecht voor je pa, toch? Vrijdag dan maar flink de bloemetjes buiten zetten, waar kan ik slapen..?

  According to Luc – 17:42 (op 21 Februari ’07)
 35. Tijd zat om te mailen hoor Luc, maar niks interresants om op te reageren……. Vanaf 28 Feb woont mijn japanse vriendinnetje ook hier in het midden oosten, dus wordt het op dat gebied weer wat drukker. Vrouw en kinderen zijn ook hier, nog meer info nodig? Ben vanaf vanmiddag het hele weekend op het circuit hier. WSB races heb VIP kaarten van Ducati (via mijn werkgever geregeld uiteraard). Drink maar een biertje van mij jongens, Paul heeft centen zat van me gekregen onderhand…..

  According to Surfroy – 06:25 (op 22 Februari ’07)
 36. Namen willen we weten Paul, wie was die top3 vriend en wie is dat nu geworden?

  According to Surfroy – 06:28 (op 22 Februari ’07)
 37. Ja moppie, wie is die top 3 eigenlijk…mijn telefoon heeft niet gerinkeld! Grappig hoor, heb inmiddels Maurice en Guus alweer gesproken. Laat even weten hoe laat morgen.

  According to Ilana – 10:21 (op 22 Februari ’07)
 38. Ik geef toe dat ik zelf ook niet veel te vertellen heb op het moment SR… Maar ja, je moet wat he.
  Vraag me af hoe je dat allemaal geregeld krijgt met die vriendinnen en je vrouw en je kinderen, pffff, vermoeiend en dat allemaal zonder dat het op valt! Misschien heb je een paar tips voor me!
  Hoeveel geld heb je Paul gegeven dan? Dan weet ik hoe ongegeneerd ik me vol kan laten lopen morgenavond, haha!!

  Nou Paul, sorry voor het misbruiken van je site voor het vergaren van de beste vreemd-gaan-tips-2007 maar ach, jij kunt er zelf ook wat van he. Dus uhh, het kan wel ff lijkt me.
  Je zult intussen wel begrepen hebben dat ik in ieder geval naar Amsterdam kom morgen, als er nog iemand anders uit het zuiden wil komen kan die persoon best met me mee rijden, ik ga wel ‘s avonds nog terug want moet de volgende dag werken 🙁
  Tot morgen!

  According to Luc – 11:04 (op 22 Februari ’07)
 39. hee Paulo,
  terug in Mokum?
  druk schema zeker…
  mocht je zin hebben, vanavond vanaf uurtje of 22.30 tot laat muziek maken in Blijburg.

  According to Reint – 12:57 (op 22 Februari ’07)
 40. Hé Paul,

  Tot wanneer ben je in het land?

  According to Stephanie – 14:00 (op 22 Februari ’07)
 41. Ja ja Paul vrijdag in de Koe dat word wat als hij z’n pijltjes mee neemt. Kan hij dan ook maar beter niet doen, blijft het tenminste nog gezellig.
  19 Maart is onze grootte vriend jarig, maar hij is dan allang weer terug in Ecuador. Wel jammer want als Paul z’n verjaardag vierde was het smullen, ken je ze nog Gamba da Pablo super lekker. . Misschien hebben we over een jaar meer geluk.
  we kunnen natuurlijk wel wat geld voor hem inzamelen, is altijd leuk zo’n cadeau voor hem , kan hij goed gebruiken daar, hij is echt super zuinig maar ja het verblijf in Nederland tikt aardig aan. bv Een maaltijd daar, 1 doller 50 en echt super lekker. ga je hier niet redden.
  En je weet de KRO heeft hem aardig laten zitten, dus kom op gasten

  Lator in de Koe
  Har

  According to Harry – 16:33 (op 22 Februari ’07)
 42. Pauli,

  Vanavond in de koe, ik neem een doos met ‘virtuele’ gezelligheid mee. Zorg jij voor de ‘melk-bus’ t.b.v. donaties voor een ‘beter bestaan’ in het zuiden?

  Met groet,

  Maurice

  According to mvanbakel – 11:42 (op 23 Februari ’07)
 43. Wat: Donaties! Wat is dat toch voor gelul, Paul wil toch zelf op reis..
  CU

  According to Luc – 13:59 (op 23 Februari ’07)
 44. Geniet van jullie overigens niet te zuipen Hollandse biertjes, ik drink in stilte eentje mee in Zeebrugge -een Belgisch biertje weliswaar.

  According to Tom Robeyn – 15:27 (op 23 Februari ’07)
 45. Luc, ik heb het niet over donaties, maar een aardigheidje voor z,n verjaardag ,en dan in de vorm van geld.( heeft ie het meest aan) Luc je mag hem natuurlijk ook een swiss knife geven, hebben ze afgenomen op de grens van Mexico.

  According to Harry – 16:33 (op 23 Februari ’07)
 46. Toevallig ben ik vanavond ook in de koe.
  En omdat dat mooi uitkomt heb ik al je collega’s van de KRO ook uitgenodigd. Wij zien ernaar uit!

  According to Theodoro – 17:52 (op 23 Februari ’07)
 47. Paul ik hoop dat je een gezellige avond hebt in “de Koe” ( KRO ???)Alvast voor je verjaardag maar het is heel belangrijk om deze heuglijke gebeurtenis te vieren samen met Maria. Maar geniet van deze avond ,met je vrienden en herinneringen
  en met de blik op de toekomst. Je reis afmaken!! Wij vinden het heel leuk om je verhalen te horen en je te zien na zo’n lange tijd. Veel plezier en geluk.
  en goed te horen dat het met je Pa redelijk gaat.

  According to bep – 21:15 (op 23 Februari ’07)
 48. Hee Paultje!! Het was gezellig man! Goed om je te zien,
  Grtz

  According to Luc – 09:55 (op 24 Februari ’07)
 49. Leuk;2 “Biker-Diehards” samen op motorbeurs Utrecht!Foto van Paul met R1 Sjaak op http://www.oliepeil.nl
  Welcome home Paul!

  According to Wilco – 07:28 (op 25 Februari ’07)
 50. Voor wie er even niet was in cafe de Koe, het was een unieke ervaring!

  According to guus vd akker – 08:17 (op 25 Februari ’07)
 51. Paul bedankt,
  Dat je in de Koe was met al je TOP 3 vrienden en vriendinnen
  Volgens mij was er uit elke categori wel 1, 2 of zelfs 3
  Leuk om al die blije gezichten te zien
  bedankt allemaal T was erg gezellig.

  harry

  According to Harry – 12:10 (op 25 Februari ’07)
 52. Grote afwezige was natuurlijk Surfroy.. Slappe vent dat ie niet eens ff de moeite neemt om gedag te komen zeggen, hij heeft absoluut geen flikker te doen in die zandbak en hij doet het voorkomen alsof het geld ook met bakken tegelijk binnen komt dus daar kan het ook niet aan liggen 🙁 Op mijn welgemeende vragen krijg ik bovendien ook geen antwoord, zeker omdat ik geen motor rijd….
  Al die andere echte vrienden van Paul, die er wel waren, het was hartstikke gezellig. En Guus en Jan, bedankt voor de gezellige terug reis! Eerst genoemde was al na 20 km in slaap gevallen en de ander had zoveel gezopen dat hij alles maar bleef herhalen, goed bedoelde versiertrucen voor Guzmann, aangezien die sliep hielp het niet veel….en zelf heb ik ze niet meer nodig. Bovendien moest die gast door al dat bier halverwege Amsterdam-Den Bosch pissen als een reiger en moesten we dus een tussenstop maken bij Texaco, een van zijn opdrachtgevers.
  Na drie uurtjes slapen moest ik weer de hele dag gezellig doen met mn klantjes…aardig gelukt trouwens. Any way, het was het dubbel en dwars waard Paul, had het voor geen goud willen missen!! Je ziet er goed uit en bovendien, weet niet of het een momentopname was, gelukkig! Fijn om te zien!
  Jammer dat je zusje er niet was.
  Geniet nog ff lekker van je tijd met je familie en je vrienden en voor later: Goede reis terug naar Maria!!
  Grtz

  According to Luc – 15:32 (op 25 Februari ’07)
 53. Zo erg was het toch niet. Trouwens dat ik moest pissen kwam omdat het raampje van die auto van jou de hele tijd naar beneden ging. Enne begon jij niet je adviezen. Je weet ik volg je altijd als een braaf hondje. Je baalde gewoon dat jij moest rijden. Paul ik vond het geweldig je weer te zien en hoop serieus dat het niet voor het laatst was en ik denk niet dat ik de enige ben.
  groetjes Jan

  According to Jan – 19:58 (op 25 Februari ’07)
 54. Tsja de grote afwezige zat afgewisseld met zijn schoonouders in de desert te BBQ’n en was als paraplu meisje aanwezig op de World Super Bike races van Qatar. Slechte seizoens start voor Ducati, die Soezen gaan verdraait hard! Maarja daar heeft Luc als niet motorrijder geen verstand van.

  En die welgemeende vragen, in je laatste berichtje lees ik gelijk dat je die versiertrucen niet nodig hebt….. Maar als ik je dan toch een tip mag geven, ga vooral niet op zoek. Heb ik nog nooit gedaan, het komt gewoon vanzelf aanwaaien of niet..in jouw geval blijkbaar dus whaaahahahahaaaa

  En inderdaad verdien ik hier bakken met geld in de zandbak met relatief niks doen, maar dat komt dat ik mijn zaken goed organiseer (en dus niet als keuken concurent aan de bak hoef). Overigens gaat dat geld er ook weer met bakken tegelijk uit, nog een duur huis in NL (geen belastingaftrek maar bouw wel een negatieve schuld op = dat wat? betaal ik de eerst komende tijd als ik in NL ben geen belasting whaaahahahaha) plus hier een aardig wagen/motorpark, binnenkort maar met gezin rond laten rijden in Jordanie langs wat plepse resorts onder het mom van cultuur…….

  According to Surfroy – 12:10 (op 26 Februari ’07)
 55. Ohja Paul…….ik kom steeds vaker sluikreclame tegen op je site, ene Jan die beweert dat ie DE foto kan maken (ook assie nuchter izzzzzz????) voor je bedrijf en ene Wilco die zonodig zijn DVD’s van een down under syndroom probeert te slijten. Aasgieren Paul en dat allemaal over de ruggen van de Sofia’s (ja hoe staat het daar eigenlijk mee of ben je dat alweer helemaal vergeten nu je weer in de NL tredmolen zit)

  According to Surfroy – 13:44 (op 26 Februari ’07)
 56. Even een mededeling van huishoudelijke aard: deze site gaat binnen nu en enkele dagen verhuizen naar een nieuwe host. Het zou kunnen dat er enkele reacties die vanaf nu geplaatst gaan worden verdwijnen. Ik maak elke ochtend een backup dus echt veel zal er niet verdwijnen.
  Dat je het even weet.

  According to Vasilis – 14:10 (op 26 Februari ’07)
 57. hola paul como estas no sabes quien te habla yoheisa no te habia escrito mas porque nadiem me habia alludado a comunicarme com tigo pero aun pienso mucho en ti paul nos haces mucha falta tu mama rocio te manda muchos abrasos tus amigos mototaxistas tanbiem em especial juancho paul quiero segir comunicamdome contigo estos dias boy a seguir em imternet haber situ respondes quiero me escribas ome respomdas se te olbido mistelefomos son los siguiemtes 6862196 o 3107376627 paul te amo y te quiero mucho att yoheisa

  According to yoheisa arias – 15:06 (op 26 Februari ’07)
 58. Zeg paul,waar zit je toch?We hebben je nog maar heel eventjes gezien
  Je familie uit lisse

  According to mir – 15:30 (op 26 Februari ’07)
 59. Ja ja SR….blijkbaar vind jij het leuker om met je schoonouders te bbqen dan om er gewoon te ZIJN voor je vriend Paul. Zoals je weet ben jij niet eens een top3-vriend maar gewoon zijn enige overgebleven vriend en je laat het voor wat het is. Nou, gefeliciteerd hoor! Wat zul jij leuke schoonouders hebben!! Vertel je die ook over al die andere meiden…haha. Jij lijkt me een beetje van het type dat denkt dat ie het zelf als enige goed voor elkaar heeft. Nou, ik kan je verklappen: Het valt best mee hoor. Ik mag dan misschien openlijk hier op deze site als blaaskaak betiteld worden, geloof niet dat ik het net zo hard nodig heb als jij om iedereen te vertellen over mijn prestatie is in de wereld…
  Maar het klopt wel dat ik die trucs echt niet meer nodig heb, je hebt mijn vraag niet helemaal goed begrepen. Ik wilde graag enige trucs omtrend de geheimhouding van jouw vreemdgaanderijen. Niet omdat ik ze zelf nodig heb trouwens want ik ben erg handig, al zeg ik het zelf. Het leek me wel een leuke discussie nu Paul toch ff afwezig is…
  Any way, Jan, je denkt toch niet echt serieus dat het in mijn kop opkomt om jou in mijn Audi te laten rijden he. Die turbo is echt veel te snel voor een sullige ouwelullenrijder als jij. Natuurlijk heb ik het e.e.a. aan extra veilgheid aan boord, zoals winterbanden, en dan niet op van die lelijke zwarte stalen velgen zoals al die wannabees, maar gewoon met een extra setje licht metalen velgen die ik er elk jaar onder laat zetten bij de garage. Ik heb, en ik niet alleen trouwens, Jan eens een hele straat door zien rijden in een wintersport oord met de handrem aangetrokken! Overdwars natuurlijk… En er waren 4 telefoontjes voor nodig om Jan duidelijk te maken dat het ontwijken van de paaltjes langs het trottoir echt een stuk makkelijker gaat als je de handrem los maakt….hahahahahaha. Nee Jan, sorry, maar je hebt je kruit verschoten.
  En het raam gaat natuurlijk niet vanzelf open en dicht he, dat jij met die dikke vette armen van je nou de hele tijd op het keurig rood verlichte lampje van de elektrische ramen (voor en achter natuurlijk) zit kan ik natuurlijk niks aaan doen he… Maar het was een ggezellige reis hoor!
  Het ga jullie goed!

  According to Luc – 16:52 (op 26 Februari ’07)
 60. Tjeezus man, we blijven elkander ontlopen. Heb je ook een e-mail adres waar ik eens een vraag opkan afvuren?

  According to Highsider – 18:32 (op 26 Februari ’07)
 61. Vandaag met Maria gebeld. Ze zou de uitslag krijgen. Ze wacht nog op wat onderzoekjes maar volgens haar zeggen is alles negentig procent oke. Pak van mijn hart. Nl erg oke. Vrienden zorgen goed voor me. Alleen: al mijn foto’s kwijt. Geloof dat ik met mijn dronken tronie ni de Weber op een verkeerde knop heb gedrukt. Heb niet veel tijd om nu aan de website te werken, maar dat zal je niet verbazen. Wel koud hier hoor. Tot snel meiden.

  According to Paul – 21:02 (op 26 Februari ’07)
 62. Paul, hou nou eens op met dat gezeik over meiden…. Ik weet heel erg zeker van me zelf dat ik een jongetje ben.
  Ongelooflijk stom dat je al je foto’s kwijt bent!! Moeten we snel nog ff een nieuwe afspraak maken in de Koe?? Best leuk toch…
  Ben blij om te lezen dat je NL OK vindt, denk dat er maar weinig landjes zijn zoals de onze Paul, waar we ons zo vrij kunnen bewegen, waar we zo rijk zijn en vrij in gedachte en waar je gewoon midden in de nacht over straat kunt lopen zonder je zorgen te maken over je leven….geniet er nog even van.
  En ik ben erg blij voor jou en Maria dat uitslag een goeie is, pak van je hart neem ik aan en van dat van Maria. Echt Paul, het is zo kut als je door je (on)gezondheid ingehaald wordt….
  Het afscheid hier zal je vast niet al te moeilijk vallen hoor….Maria wacht op je…. Lang leve de liefde!!!

  According to Luc – 21:30 (op 26 Februari ’07)
 63. Nou Luc, lijkt weer een 1-2tje tussen ons te gaan worden op deze blog. Eigenschuld Paul en medelezers, moeten jullie maar wat leuks schrijven! Overigens grote kans dat dit bericht in het digitale hiernamaals verdwijnt als het aan Vasilis ligt (al lijkt die gozer me aarig bekwaam in wat ie doet).

  En ja Luc ik denk dat ik het goed voor mekaar heb, let wel in mijn belevingswereld, een ander zou ws. binnen 3puntiendeseconde hard gillend wegrennen. Dus alles is betrekkelijk – ook U heeft blijkbaar die bevestiging nodig door oa kenbaar te maken dat U een Oostenrijkse Turbo berijdt met winterbandjes op LMvelgen (zeker op/van de zaak……) vermeld nog even het kenteken nummer dan zullen de NL’se medelezers naar uwer zwaaien.

  Goed, de discussie over geheimhouding tijdens vreemdgaanderij, ja ik heb persoonlijk wel wat moeite met de benaming ik vind er niks vreemds aan de tegenparijen in deze zijn voor mij zeer goede bekende (1 ook van mijn vrouw….ahum) verstandigerwijs maar niks tegen mijn schoonlui over gezegd tijdens de BBQ, en ja toffe lui, kan het beter met hun vinden dan mijn eigen moeder.

  Heh nu dwaal ik toch weer af, de geheimhouderij? Vanaf aankomend weekend is mijn Japanse vriendinnetje permanent in het midden-oosten en ik ben naast het motorrijden ook een fanatiek wielrenner, dus kan er onder het mom van een ritje op de Duc/Bianchi naar hartelust vreemd gegaan worden in de vroeger ochtendlijke uurtjes des weekends. Dat ik dan zwaar bezweet thuis kom is geen opvallende verrassing. Ook gebruik ik nog wel eens het surfexcuus, neem ik vriendinnetje mee naar afgelegen strand waar inderdaad ook gesurft wordt maar zeker ook andere handelingen in/naast het water plaats kunnen vinden….

  According to Surfroy – 09:02 (op 27 Februari ’07)
 64. Ik kan even niks. Ben compleet afgedraaid, uitgewoond. Wel een mooie helm gescoord op de motorbeurs. Verder niks, maar dan ook helemaal niks te zeggen. O ja Jan, heb Norwegian hammerworks van Madrugada hard aanstaan. Verder niks dus, ha. Mazzel.

  According to Paul Van Hooff – 13:29 (op 27 Februari ’07)
 65. Lieve Paul, we hadden voor vanavond afgsproken in de Koe, maar het gaat niet lukken. Jammer, ik had je graag nog een keer gezien. ik bel je nog
  Liefs van Eef en Bart (ik stuur het berichtje maar even op deze manier)

  According to Eef – 14:03 (op 27 Februari ’07)
 66. Hee Paul, uitgewoond?? Na 2 jaar vakantie??!!

  SR, ik dacht dat jij het slimste jongetje van de klas was….maar begin toch een beetje te twijfelen nu, dat verhaal over die winterbanden was uiteraard een parodie op jouw opschepperij, maar ik ben niet zo goed in opscheppen als jij!!
  Fietsen, mijn god zeg, wat een kutsmoes, en dan kun je toch ook niet eens ff lekker samen slapen en zo of gewoon rustig uithijgen…
  Nou ja, ik heb verder niks te melden, gebeurd niks hier he. Ik ga weer werken, bah
  Grtz

  According to Luc – 14:31 (op 27 Februari ’07)
 67. Ben blij dat je mij van je voetstuk gehaald hebt, ik en het slimste jongetje van de klas whaaahahahaha. Na een uurtje doppen heb ik nog 2 uur de tijd om uit te hijgen (daar ik veelal een uurtje of 3 met 1 van mijn fietsen op pad ben) moet wel genoeg zijn dacht ik zo. En dat samen slapen, gatver wat klef, dat doe ik wel met mijn vrouw, kijk dat is ook zoiets, nooit verliefd worden als je vreemd gaat, dan gaat het gegarandeert fout!

  According to Surfroy – 15:04 (op 27 Februari ’07)
 68. Goeie tip!!!
  trouwens mn nummer is 27-LP-FP

  According to Luc – 15:24 (op 27 Februari ’07)
 69. wat een drukte op deze site als je even niet gekeken hebt. en wat een verbazing dat je in Nederland bent Paul??
  gaan de mannen nog een avond naar de Stip?? is toch vast leuker als een koe??
  kees heeft me nummer dus bel als jullie ggaan dan trakteren Catherine en ik weer op een biertje met na afloop koffie. (net als voor je wegging)
  gr Jannet.

  According to jannet van hulsen-labots – 17:34 (op 27 Februari ’07)
 70. Kut, feestje gemist geloof ik…?

  According to Eric – 19:59 (op 27 Februari ’07)
 71. Woensdag avond dan maar in de rebound, of wordt dat familie avond in Zilk?

  According to Eric – 20:04 (op 27 Februari ’07)
 72. Jezus Fucking Christus Eric? Waar ben je joh? Beter opletten volgende keer!
  En die Suckroy, hoe is het met die woestijnrat die altijd uit zicht blijft? Plak je ook postzegels en zing je je kindjes s avonds in slaap? En Audi-luc, heb je nog een andere gratis tip nodig? Ik bedoel, niet verliefd worden? Hoezo niet? Is toch leuk!
  Zijn de vrouwtjes ook zo met zichzelf bezig?
  En, hoe is het met Maria? En hoe is het met de positionerende fotograaf, die op de verkeerde knopjes aan het drukken is. Ach ja, homo universalis!

  According to acj vd akker – 01:12 (op 28 Februari ’07)
 73. Surfroy……. Rots in de branding, held op meerdere “latino” sites, ik begrijp: “wat niet weet, wat niet deert” maar gegarandeert is het zeker niet. Normaal niet zo van het ziften maar dit was een steek in het hart.

  Paul, mooi dat je die foto’s kwijt bent. Hoef ik ook niet tegen die bolle kop aan te kijken…….

  Mocht ik je niet meer treffen, dan Viva Maria.

  According to Theodoro – 03:53 (op 28 Februari ’07)
 74. Goeie zet Luc, het aansnijden van dat vreemd gaan onderwerp, zijn blijkbaar aanzienlijk meer ervaringsdeskundige aanwezig hier, alleen te schijterig om er voor uit te komen!

  Postzegels plakken, wasda? moet dat ook op duiven? En nee zing mijn koters niet in slaap, heb niet zo’n geweldige stem daar voor, lees ze wel voor als dat U ook goed is.

  Hoe zit dat eigenlijk met die van het zaad over gods akkertjes laten vloeien mannen? We hebben een Guus met een identiteitscrisis en dan ook nog een ACJ, ik snap er echt helemaal niks van, kan iemand hier niet eens een vriendenstamboom plaatsen met smoelenboek ofzo? Weet ik wie ik moet ontwijken als ik me weer eens in NL begeef…..Bedoel heb nu al 1 kentekenplaat die ik aan de kliklijn door kan geven…..nee hoor Luc, ik beschouw jouw naast Paul als mijn enige 2 vrienden hier (en niet alleen hier overigens).

  According to Surfroy – 06:32 (op 28 Februari ’07)
 75. Al uw reacties, tot hier, zijn weer bewaard en staan reeds te pronken op de nieuwe server.
  Ik heb helaas geen invloed op wanneer de verhuizing precies plaatsvindt. U merkt het wel.

  According to Vasilis – 07:35 (op 28 Februari ’07)
 76. nou paulus stond maandag voor jan lul in de koe om je oortjes te wassen, maar no show, zullen de zuid amerikaanse stuiptrekkingen zijn.laat me even weten of ik je uberhaubt ergens te pakken kan krijgen . mazzel

  According to maarten en de meisjes – 09:10 (op 28 Februari ’07)
 77. Beste auto die ik ooit gehad heb trouwens, rij echt met twee vingers in mn neus naar de Alpen voor een wkndje skien, maar dat terzijde, zal er niks meer over zeggen hoor, sorry.
  Ja, je merkt meteen dat er meer zielen onder de hemel zijn die niet altijd even braaf zijn…verliefd worden, tsja, heer a.c.j. van den Akker (Augustines Christianus Joseph-Guus-Guzmann)is erg leuk, maar erg lastig…
  Binnenkort,als Paul weer eens op reis gaat, richting Peru en Chili, dan gaat hij Alpaca’s ontmoeten. Ik verwacht van hem een aantal foto’s van deze beesten in allerlei situatie, in de wei, in de stal, bij mensen thuis, als pakdier en misschien wel bij de slager in de vitrine en op een bordje in een restaurant. Mijn allerliefste dochter Steffie zal dan in ruil hiervoor een verhaal schrijven op Pauls site.
  Je zult wel begrijpen SR dat ik niet al teveel tipjes van al te veel sluiers ga optillen hier op het net, hahahaha, ik kijk wel lekker uit!!
  Voorlopig is het ontzettend pisweer in NL en duik ik maar in het werk om mijn zinnen te verzetten…
  Cheers

  According to Luc – 11:37 (op 28 Februari ’07)
 78. Hi Paul ik neem aan dat het goed gaat met je .ik weet niet hoe ik je kan bereiken ! Bel me even op 0297 237575 of op mijn mobil 0622560914 ,groetjes Guus Bierman

  According to guus bierman – 16:15 (op 28 Februari ’07)
 79. Wat nou Luc, dacht je nou echt dat ik in die kutauto van jou zou willen rijden. Geen haar op mijn hoofd en dat zijn er meer dan bij jou, die daar over denkt. Zo en verder alles goed…..

  According to jan – 17:25 (op 28 Februari ’07)
 80. Lees net dat er een feest is geweest afgelopen vrijdag met 1ne Paul en een Koe? Leuk hoor.

  According to Fred van Boven – 17:37 (op 28 Februari ’07)
 81. Nee hoor, jij rijdt liever in dat konijnenhok rond….Whaaaahahahahaha!!
  En geen woord over je ijs(slakken)race race in Les Gets natuurlijk he…. Groetjes he Jan! Ik hou wel van je hoor, Grtz

  According to Luc – 17:38 (op 28 Februari ’07)
 82. Hoi ik ben Ad Just de nieuwe Lama. Ik werd net gebeld door Steffie van de Akker met het verhaal dat Lama’s maar half zo leuk zijn dan Alpaca’s. Ze vertelde me ook van Paul die op rondreis is in Zuid America. Hij kent waarschijnlijk wel een grappige Alpaca zei ze. Ik moest maar eens aan hem vragen of dat zo is. Dus bij deze Paul, ken jij nog een grappige Alpaca? Groet Ad Just (de nieuwe Lama)

  According to Ad Just – 17:46 (op 28 Februari ’07)
 83. Niet netjes hoor Paul. Als je nog eens in het land bent en een borrel geeft laat het dan even op tijd weten dan kan ik er rekening mee houden. Xxjes je koetje

  According to Bianca – 17:51 (op 28 Februari ’07)
 84. Hee Ad, geen vuiligheid met mn dochter he, weet je wel hoe oud ze is?? Lama’s spugen, alpaca’s niet…ben jij zo’n spuger?? Bah!

  According to Luc – 17:56 (op 28 Februari ’07)
 85. Blij dat die site gewoon doorpruttelt als ik er even niet ben. Wat is dat voor een gelul over auto’s de hele tijd? Ik heb niets met auto’s. Ben waarschijnlijk de enige motorrijder in NL die geen autorijbewijs heeft. Daar word ik nu flink op afgerekend. Man man wat een kutweer hier. Tragisch gewoon. Dat jullie dat accepteren, dat klote weer. Die BMW RS 1200, zo heet iet geloof ik, met 50 liter tank, wordt bijkans van de weg geblazen. Verder is iedereen bijzonder vriendelijk voor me (‘Nog iets nodig Paul’?) en slaap ik 12 uur per dag. Ik bedoel, hier niet het geluid van pistoolschoten die me uit de slaap houden of hysterisch blaffende honden. Hoor slechts de wind die de ramen doet bollen. De wiet is hier wel van een andere orde, dat weer wel. Slaap daar erg goed op. Bedankt Reint Bannink en Surfroy voor jullie schamele bijdragen. En iedereen natuurlijk die voor Sofia in de buidel heeft getast. Alpaca’s, dat zijn bepaald geen vrolijke Fransjes, al heb ik er nog geen een gezien. Ze staan slecht bekend, agressief en zo en weinig meegaand. Het goede nieuws voor jullie is dat ik zeker weet (denk ik) dat ik meer tijd aan mijn website ga besteden. Moet van mijn webmaster. En ik ben ook voornemens om wat meer in het Engels te schrijven, voor een groter bereik en meer (nog) bekendheid en donaties (lees: rijkdom). Dan gebruiken we de zijlijn maar om slap te ouwehoeren, waarvan akte. Ik lees liever niet over auto’s. Ik ben van plan wat ruiger te gaan reizen. Dus ook zonder scherm. Staat niet mooi en het is alleen maar luxe zo’n scherm. Hoe dat in de winter moet is van latere zorg. Wil op de indianentoer in Peru. Dus nog meer de maagdelijke paden gaan opzoeken. Ik moet ook meer gaan reizen van mijn webmaster – ja, strenge gozer hoor die Vasilis. Maar hoe moet het dan met Lang Leve Maria? Wie is Bianca en vooral wie is Stella, nog altijd geen notie. Ben bang dat het Guus van den Akker is, dan wel Johan Bodegraven, dan wel AJC van den Akker. Wie is Stella? En over dat vreemdgaan. Ik ben nog nooit niet vreemdgeweest. Ik geloof niet zo in niet vreemdgaan, al gedraag ik me de laatste tijd voorbeeldig, maar dat wisten jullie al. Lator

  According to PAUL Van Hooff – 19:41 (op 28 Februari ’07)
 86. Hi Paul,
  OK, in English then:
  Nothing wrong with the right cars. Next to my Guzzibikes I own a Fiat 500 amd a Autobianchi Station 1967, almost motorcycles, but much cheaper spares.
  When are you in Amsterdam again ?. I am regularly on pub tour there, safetywise travelling by metro and railways, ordered by King Alcohol !
  Maybe we can meet, but sorry, I am really a guy, as you know, and not planning a sexchange !
  See you and awaiting new stories.
  Fred

  According to Fred – 22:18 (op 28 Februari ’07)
 87. He hallo, ik heb met die Stella niets te maken hoor! Helaas, want dat lijkt me een heel positief vrouwdingetje. Helaas nooit ontmoet, ook vrijdag niet. Dus echte Stella, zeg het maar.

  According to guus vd akker – 23:19 (op 28 Februari ’07)
 88. Gorde Morgen!

  De zon schijnt!
  Wakker worden Paultje!

  Groet, Maurice

  According to mauricevanbakel – 10:45 (op 01 Maart ’07)
 89. Goed zo Paul!! Allemaal fantastische voornemens, en dat terwijl je nog maar zo kort in NL bent, toch een inspirerend landje blijkbaar, met goeie, hartelijke vrienden, had je niet gedacht he…
  Dat over die auto’s, ach, dat gaat nergens over, het zijn wel makkelijke dingen als je ergens naar toe moet…en je blijft er droog in.
  Ik doelde met mijn opmerkingen over dat vreemd gaan eigenlijk niet op jou Paul maar meer op Maria he, die is niet echt monogaam begrijp ik, citeer: Lang leve Maria!!
  Tsja, hoe moet dat nou met haar he?? Wat heb je verder voor plannen joh? Vlieg je morgen terug samen met Harry? Aardige gozer trouwens.
  Goeie reis!!

  According to Luc – 18:47 (op 01 Maart ’07)
 90. By the way, Alpaca’s zijn helemaal niet agressief, ze bijten niet en ze spugen ook niet, je kunt ze vangen en allelei kunstjes leren, het zijn kuddedieren, alleen gaan ze dood van verdriet en als ze lopen te grazen maken ze hele lieve zachte knorrende geluidjes…
  Ze zijn een stuk kleiner dan Lama’s en daar kun je ze het best aan herkennen. Ach ja, en bij een Lama word je vanzelf onder gekotst met wat maagsap dus dan weet je ook dat het geen alpaca is…
  Ik zal Steffie voorbereiden op de aankomende Alpaca onmoetingen. Maar doe me een lol, schrijf eerst ff een nieuw artikel, anders gaat ze al deze reacties zitten lezen…
  Grtz

  According to Luc – 18:52 (op 01 Maart ’07)
 91. Karren met die bak van Hooff, krijg een beetje de zenuwpeestoestand van dat gratuite gelul over hoe stoer en succesvol WIJ allemaal zijn …..petieterige Hollandertjes…… Fijn dat iedereen zijn eitje kwijt kan hoor, maar schrijf aan Mona over
  de ‘ vriendinnetjes’. Is dit geen motorreis? Wanneer begint het grote avontuur, zijn er plannen, wat is de route, zijn er poste-restante adressen, en hoe gaat het aparaat eruit zien na zijn /haar stoere face-lift. Ga je een Inca-trail volgen, of pak je met motor en al een hoogste spoorlijn ter wereld, om daarna gasloos af te dalen naar een regenwoudgebiedje wat over honderd jaar mijmert over zijn vroegere bestaan als bos in plaats van gember- cq ananasplantage? Ik bedoel maar…Weet je zelf eigenlijk wel wat je kan meemaken? En zowieso, weet je wat je meemaakt? Schrijf over die raadselen van het diepste menselijke bestaan, sociale drama s en wetenswaardigheden, en vervolg de tocht van de hartstocht: Liefde en de kunst van het motoronderhoud. RESPECT!
  En zowieso, misschien , misschien denk je dat dit DE reis van je leven is, maar..hoeveel zullen er nog volgen? Dus, veel plezier in de (verboden) liefde, en karren met die bak. T is niet voor niks zo’n mooi ding.

  According to roland Optveld – 00:36 (op 02 Maart ’07)
 92. Lieve Mona (Optveld),

  Mijn verboden liefde is een roodgelakte italiaanse waar ik als het maar even kan stiekum de liefde mee bedrijf. Ze maakt waanzinnige desmodromische orgastische geluiden als ik haar berijd, ik bovenop, dat is het lekkerste standje in deze relatie. We doen het wel veilig met rubber (aan de onderkant). Mijn vraag is nu, ik wil haar nog vaker zien, bestrelen, ons samen tot een hoogtepunt laten komen, maar hoe doe ik dat zonder jaloezie van mijn vrouw op te wekken?

  According to Surfroy – 09:50 (op 02 Maart ’07)
 93. Paul,

  Zojuist van een bezoekende NLster het blad Motor ontvangen. En daar staat niet alleen een zeer geil verhaal in over de 999/1098 maar ook een verslag uwerzijds. Opvallend dat daar foto’s tussen zitten die hier niet vertoont zijn. Wij, je trouw(st)e lezers, die geld aan je doneren, voor je goede doelen en jezelf, die dit dus bij toeval moeten ontdekken. Wat schuift dat eigenlijk zo’n artikel? Of het is komkommertijd in NL motorland maar 6 bladzijden vol met jouw verslag noem ik toch een vetpot. Daar moet aardig voor geschoven zijn….. Volgens mij zit U helemaal niet zo krap bij kas als U ons doet geloven.

  Dus wordt het nu weer eens tijd om met je reis verder te gaan, anders voel ik mij genoodzaakt om hardere maatregelen te gaan nemen wat kan resulteren in dat ik mij zal gaan onthouden van het becommentarieren van de berichtgeving hier of erger je site niet meer zal volgen….

  Ps 2wheels/4wheels? I like anything on wheels, cars/bikes/babes……

  According to Surfroy – 10:05 (op 02 Maart ’07)
 94. Hey Paultje,
  Ik kan je verzekeren dat je niet de enige motorrijder op deze wereld bent en leuk om te weten dat je nog nooit niet vreemd bent gegaan…..rarara met wie dat zou zijn geweest

  According to ilana – 11:56 (op 02 Maart ’07)
 95. Ja lieve mensen nog een paar uurtjes en Paul is NL weer uit, morgen als de sodemieter de nieuwe banden er onder en als een speer naar Colombia, papieren in orde maken en natuurlijk een HVDB/PVH produktie schieten ( allemaal kijken he) gaan er iets mooi van maken.

  Lator….Har

  According to harry – 14:28 (op 02 Maart ’07)
 96. Bijna nooit niet vreemd geweest dan. Tjezus, verlul ik me een beetje. Best wel brak trouwens. Eerst naar de Dik Houten, daarna afterparty van de Dik Houten met gratis bier, waarvoor dank, daarna Weber, daarna andere tent waarvan de naam me is ontschoten, daarna… Afijn, men zegt dat ik in Amsterdam ben geweest, maar kan het niet zo herinneren. Pf, ga Nederland met een kater verlaten, hoe toepasselijk. Jammer dat ik de meeste foto’s ben kwijtgeraakt. Voordeel is dat je niet ziet wie Guus en Luc zijn. Daar zou je toch maar van schrikken. Ja, Har en ik gaan nog even naar Colombia, om mijn motor weer opnieuw in te voeren (als dat lukt). Fijn gehad in NL. Koud & kil land met warme vrienden en vriendinnen. Kan niet zo goed denken vanwege die forse kater. Man man wat ik hier in een week achterover heb geslagen, heb ik het afgelopen jaar niet gedronken hoor, meiden. Ben als een vorst behandeld hier, dank aan jullie. Eerst even naar Colombia om weer zo’n fantastische film te schieten (noem me tegenwoordig journalist, fotograaf en documentairemaker, waarmee ik het maar druk heb) en dan… weet ik veel. Vroeger had ik veel katers en kon toch redelijk functioneren. Nu niet meer. Zal dat met de leeftijd te maken hebben. 19 maart verjaart dit heerschap weer eens. Grappig om te zien dat ik elk jaar beter, frisser, knapper, jonger oog dan het jaar ervoor. Hoe doet ie dat he? Ik stop er even mee. Sorry Ilaan, ik had ‘t je nog willen vertellen. Ciao voor even.

  According to Paul Van Hooff – 16:11 (op 02 Maart ’07)
 97. Paul en Har, goede reis. Paul, leuk om je weer gezien en gesproken te hebben. Ik begrijp je mixed feelings bij het verlaten van NL, maar je doet wat veel mensen zouden willen doen als ze geen hypotheken, vaste banen enz. zouden hebben. Laat ons dus maar weer weer genieten van meer reisverhalen en mooie plaatjes.
  enne…wachten met openmaken tot je verjaardag he! Groeten van Martijn en Boudewijn..

  According to Martijn en Boudewijn – 22:13 (op 02 Maart ’07)
 98. goeie reis paul en harry.
  ben benieuwd wat ze van onze hollandse kaas vinden!
  Mir

  According to mir – 06:47 (op 03 Maart ’07)
 99. Nou Paul, bedankt voor het compliment. Jouw manier om je eigen sulligheid goed te praten…succes!
  Zo te lezen heb je bij Ilana ook goeie punten gescoord…je zat anders aardig te kleffen met ‘Moppie’ in De Koe. Eens kijken of ik daar een fotootje van heb…
  Je zult wel blij zijn om terug te gaan naar je Guzzi en Maria!! Je kater zal snel voorbij zijn als je daar aankomt…
  Denk wel dat SR gelijk heeft, over het geld, over de wielen en over je reis…hoewel je nog nooit zo veel reacties hebt gehad als de laatste tijd, of zijn die steeds van dezelfden….????
  Het was goed om je te zien Paul! Ben benieuwd hoe het leven je zal bevallen in Buenos Aires! Fuck like rabbits, grow baby’s and live happily ever after..??

  ps. Stella? Volgens mij is het een spuug lelijke bitch met een waanzinige fatass, ze slijmt dat ze er van druipt, jakkes, en ze is te stom om ff naar De Koe te komen, wat mij betreft; oprotten Stella, stomme bitch!

  According to Luc – 10:34 (op 03 Maart ’07)
 100. Zeg Surfroy, lijkt je vrouw dan op de motorfiets van Paul? Een uitgezakt model bumper-overal met versleten tractorbanden, spatborden waar je jezelf in kan kwijtraken, twee zeeuwse spiegeltjes op de tronie en een ass waar een olifant met genoegen op
  zou reageren? Anyway, je vrouw zal ook misschien wel de hele dag binnen moeten blijven in het land van je dromen waar je ambitie je naartoe heeft gedreven.
  Zo, nou weer aan de slag, want dat geleuter in de marge schiet ook niet op, tenslotte dood de tijd mij en ik niet de tijd. Fijne spreuk?

  According to roland Optveld – 10:40 (op 03 Maart ’07)
 101. HOi Paul,

  Even over je verdwenen foto’s, ik neem aan dat jij je foto’s altijd delete en nooit je kaart formatteerd. Als dat zo is kun je met recovery software de foto’s zo terughalen.

  groetjes Jan

  According to Jan – 14:30 (op 03 Maart ’07)
 102. Hoi paul en harry. ik neem aan dat jullie een fijne reis hebben gehad naar Quito en nog wat hebben kunnen slapen onderweg. Het weerzien met Maria en fam. zal ook wel fijn zijn geweest en hartverwarmend.
  Wij zullen je missen Paul ( harry ook voor tijdelijk).
  De eerste zorg is dat de Guzman een paar nieuwe banden krijgt ( meegenomen uit Holland) en dat de voorvork weer goed functioneert. Aan de slag dus jongens zodat Paul na zijn verjaardag weer verder kan naar Patagonie en dat hij heel interessante ervaringen heeft op weg daar naar toe.
  Het is goed geweest dat je de reis hebt gemaakt voor je Pa.
  Het ga jullie verder goed. Liefs Bep.

  According to bep – 20:59 (op 03 Maart ’07)
 103. Hee Luc, 2 zielen 1……ik bedacht me net hetzelfde dat deze aflevering zo’n beetje de meeste reacties heeft gegenereerd. Ik denk inderdaad veeal door dezelde personen (ahum) maar komt dat niet voort uit het feit dat er geen F*CK door Paul aan zijn reis gedaan wordt? Let op, zodra ie weer met REISverhalen komt, neemt het gezeik hier in rap tempo af.

  Hee Roland, heb niet zoveel verstand van motoren maar Paul rijdt toch op een Guzzi? Of is het een Rubens? Is nl. het model wat mij het meest aanspreekt in een vrouw…..

  Gelukkig heb ik wel meer verstand van geografie dan U (al eens de gereformeerde gemeente uit geweest?) ook al zit ik hier in het midden oosten, voruwen kunnen er hier een westerse leefstijl op na houden! Maarja wat zal jij daarvan weten, al je reiservarigen weet/heb je ws van Veronica travel, lekker veilig achter de buis (al is Floortje ook eens hier geweest…..)

  According to Surfroy – 07:19 (op 04 Maart ’07)
 104. Hallo Gasten,
  Veel plezier nog even en Harry sterkte met de terugreis,het laatste gedeelte van je geweldige actie om Paul naar Nederland te halen.Ja,Ja,aardige gozer die Harry.
  En meisjes,als je niets te schrijven hebt,schrijf dan niets.
  Have a nice day……

  According to Kees – 09:58 (op 04 Maart ’07)
 105. Ik wil ook hier inderdaad even alle hulde aan Harry doen toekomen. Hij is diegene geweest die Paul naar NL heeft gehaald en ook weer weg heeft weg gebracht. Harry chapeau!!!.

  According to Peter – 15:31 (op 04 Maart ’07)
 106. Ja ja ja, Harry bedankt enzo, blablabla, maar Harry heeft natuurlijk ook gewoon een leuk tripje he.
  Tijd voor wat leuke verhalen van pistolenpaultje, ff geduld hebben waarschijnlijk.
  En ja, SR, had je maar naar De Koe moeten komen voor een Rubensvrouw…lekker he. Maar niet TE Rubens wat mij betreft hoor. Ach ja…
  Ik wacht op nieuwe verhalen van onze grote vriend en foto’s natuurlijk. Ik heb trouwens maar een paar foto’s in die verdomde Amsterdamse kroeg gemaakt, hoe moet ik die op deze site zetten? Ben daar niet zo handig in….
  Grtz

  According to Luc – 18:36 (op 04 Maart ’07)
 107. Zo weer in Colombia, ha. Har heeft ‘t hier zo naar zijn zin dat we waarschijnlijk naar Cartagena doorblaffen. Ik zorg dat-ie over een jaartje weer fris en geschoren voor je neus staat Beb, dus maak je vooral geen zorgen. Morgen weer een nieuwe stempel voor Ecuador scoren en kunnen we het leven van Don F. verder vergallen. En wie stonden voor de gate… juist ja, Kleine Karen en haar verrukkelijke moeder. Har en ik vlogen business class – volkomen terecht overigens – al had ik een lichte voorkeur voor de first class. Maar ja, een gegeven paard. We maken een klein filmpje van onze heroische tocht door Farc-land en ik kan al verklappen dat ik voor PSV-fans een heel, maar dan ook heel bijzondere verrassing heb. NL was bijzonder (foto’s niet kwijt geraakt), maar kon het tempo uiteindelijk niet bijbenen. Hier kuier ik weer gelukzalig door de straten van Quito of in dit geval Ipiales, de grensplaats. Binnenkort een flinke upload van mijn hervonden NL-fotootjes. Nu nog geen tijd voor. Hard aan de motor gewerkt, nieuwe banden eronder (man, wat stuurt dat toch lekker), vorkpoten nagekeken en hier en daar wat klein leed verholpen. Ik vind het overigens niet gepast om mijn meisje, de Guus dus, met de vrouw van Sur te vergelijken. Vind dat ronduit beledigend. Que mas? O ja Mirm: Barbiepopje erg goed bij Kleine Karen aangekomen. Voor de rest heb ik evne niets geloof ik. Ik zou willen besluiten met Lange leve Maria en Lang leve Harry! Tot snel. Ciao,
  Paul

  According to Paul – 01:20 (op 05 Maart ’07)
 108. zeg Luc, niet van de groffe toestanden wat betreft Stella. Zelden lees ik teksten over mezelf die zo to the point zijn. Ik zou zeggen, blijf schrijven mijn schat. Bij mij ben je veilig, maar dat wist je al. Ik kan me voorstellen dat de PSV-fans niet meer kunnen slapen. En terecht. Heb toch wel zulk bijzonder materiaal. Ciao

  According to Paul – 01:31 (op 05 Maart ’07)
 109. Het heeft even geduurd maar Guzzigalore staat eindelijk op een nieuwe server. Paul, je webmail doet het niet meer, al je mail wordt automagisch doorgestuurd naar je gmail.
  Het kan zijn dat er een paar reacties zijn verdwenen tijdens de verhuizing. Mijn excuses hiervoor.

  According to Vasilis – 09:10 (op 07 Maart ’07)
 110. Kom op Paul, wat ben je op eens een watje geworden joh, Stella…ze heeft je tere hartje in bedwang he, ik begrijp die trut echt niet hoor. Je verteld hier openlijk dat je op iemand anders bent en dat je nooit niet ontrouw geweest bent en die slijmerige troela blijft maar kwijlen….yek!
  Nou ja, zit natuurlijk gewoon te wachten op de upload…. Fotootjes van je tripje met Harry of zo?

  According to Grof – 21:35 (op 07 Maart ’07)
 111. Paulus, welkom terug!! Doe de guzzi de groeten en uiteraard de meisjes ook! Veel plezier en geniet!!!

  According to sjaak – 23:36 (op 07 Maart ’07)
 112. hoooooooola que bueno verte y saber que andas muy bien, cuidate muchos besos y abrazos, te cuento que lo mas posible es que el proximo año me valla a barcelona, ando estudiando en bogota antropologia

  te recuerdo y te envio muy buenos deseos
  saludos y muchos pero muchos besos
  leonarda de la ossa
  carmen de bolivar

  According to leonarda de la ossa – 22:28 (op 14 Maart ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *