Sofia zegt bedankt

Auke schreef: ´Laat even weten waar ik mijn donatie voor je vriendinnetje Sofia kan storten. Daniel, Sofia, IrinaVan mij krijg je 25 euro. Ik weet dat het niet veel is, maar het is altijd beter dan niks. Als ik deze week niet ook al 470 euro over had hoeven maken naar die flikkers van het CJIB voor een lichte overschrijding van de maximum snelheid, dan had je meer van me gekregen. Ben tenslotte ook maar een student.´ Dirk schreef: ´Hier is trouwens wel sprake van een mijlpaal, afgezien van de collectebus wordt dit mijn eerste steun voor een goed doel. Die verhalen van jou maken af en toe haarfijn duidelijk hoe goed we het hier hebben.´ Van die blaaskaak van een Luc heb ik niets gehoord. Maar die zit dan ook in de keukenbusiness en daar vallen rake klappen, zoals je weet. De duizenden andere reacties maakten veel goed. Nee echt, ben enorm trots op jullie. In Canada zeggen ze: ´You aint much if you aint Dutch.´ Daar valt niks op af te dingen. Zoals je op de foto ziet, is Sofia de griepaanval te boven. Zonder de operatie blijven de griepaanvallen komen. Wie één Sofia redt, redt ze allemaal. Nee, den Hollanders hebben een familie in Ecuador een dagje op een wolk bezorgd. En het uitzicht was fantastisch. Waar ze op neer keken was een betere kliniek. Aanvankelijk was het de bedoeling Sofia in het enige kinderziekenhuis in Ecuador te laten opereren. De wachttijd bedraagt drie maanden. Sofia kan nu sneller worden geholpen. Ze heeft de operatie echt nodig. Ze is te vaak ziek. Irina kan het nog altijd niet geloven. ´Je tikt vijf minuten op internet en een dag later is het geld binnen. Hoe doe je dat?’ In mijn geval met tien vingers. Vanaf dinsdag begin ik met pinnen. Elke dag tweehonderd dollar. Ik ga voor de duizend. Geloof dat ik er bijna ben. Een verzoek aan de mensen die geld hebben toegezegd. Zorg aub dat ’t toegezegde bedrag snel op mijn rekening staat (rekeningnummer op mijn site). Mijn saldo is niet toereikend. Overigens is dit de eerste keer in mijn leven dat ik voor iemand geld heb ingezameld. Wist niet dat het zo simpel was. De volgende goede doelen zijn al bekend: IK en MEZELF. Geloof dat bedragen vanaf 500 euro belastingaftrekbaar zijn. Je begrijpt, een snelle en simpele manier om van jullie zwarte centen af te komen. Lang leve de Nederlanders! Driewerf DANK.

PS Ik houd jullie nauwgezet op de hoogte van Sofia’s operatie. Kan zijn dat ik dan al vertrokken ben. Dan zal Irina voor me registreren. Geloof me, jullie geld komt goed aan. Voordeel van Stichting Guzzigalore is dat de overheadkosten gering zijn. Slechts een fractie gaat op aan benzine, bier en bordeelbezoek.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Trouwens een geweldige motorfilm gezien. Motorcycle diaries is een slecht gemaakte reclamespot vergeleken bij The world’s fastest Indian. Over een 70-plusser uit Nieuw Zeeland die al 25 jaar droomt van een run op zijn Indian V-twin op Bonneville. Geluid van de V-twin komt in de buurt van het gebulder van de Guzzi. Zien die film.

  According to Paul – 03:04 (op 12 Februari ’07)
 2. Het moet hier toch niet veel gekker gaan worden. Sinds wanneer kan een armlastige student een snelheidsovertreding begaan van 470 euro (met de OV jaarkaart in de trein?)en vervolgens 25 euro ‘over’ hebben voor een donatie. Ik weet niet waar die student van studeert maar in mijn tijd had ik echt dat soort bedragen niet liggen!!!! Niet eens in guldens!

  Dank voor de reacties van sommige NL’s die nog nabibberend van hun orgastische donatie fuck hun cheque uitgeschreven hebben. Jullie bevestigen alleen maar mijn oordeel. And yes I’m Dutch, so I’m very very very much!!!!!!!!

  Ik betaal geen belasting in NL Paul, dus voor mij geen zwarte wit was praktijken, jammer had je graag met 500 euro willen steunen………not! Maar ach met een beetje zielig verhaal krijg je die wannabee hoerenlopers wel weer zover tot het doneren van een kwakkie geld.

  According to Surfroy – 07:30 (op 12 Februari ’07)
 3. Die surfroy is soms dan wel een enorme eikel, hij is godverdomme toch ook wel erg vermakelijk met zijn botte geblaat.
  (Nee Surfroy, ik zit niet te slijmen. Díe egotrip gun ik je niet)

  According to Vasilis – 08:24 (op 12 Februari ’07)
 4. Het stemt me toch wel erg wantrouwig, dat de heer Sufroy door de heer van Hooff de enige vriend wordt genoemd in een vroeger stukje van zijn hand. Andere vrienden had hij niet meer. Twee mannen die graag chargeren, en ergens met de botte bijl op inhakken.
  Maar als mensen niet hadden gedoneerd, was dat arme meisje niet geholpen. En het feit dat mensen hun naam noemen bij het doneren van geld, betekent naar mijn inzicht slechts, dat zij ook anderen willen stimuleren hetzelfde te overwegen. Het komt dan wel uit een goed hart. Misschien is de wereld daar meer bij gebaat, dan met iemand die associaal taalgebruik bezigt en egoistisch doet, geld genoeg heeft , maar het milieu kapot maakt voor zijn eigen gerief.
  Vrienden van van Hooff. Fijnzinnige keuze !
  Ook de relatie die meneer Besjanel legt met de kerk vind ik erg flauw. Wanstaltig eigenlijk, en geheel ten onrechte. De kerk, in zijn algemeenheid het optreden van Christus en zijn boodschap van naastenliefde, heeft onze maatschappij ten goede beinvloed. Ik ben het er niet mee eens dat er op deze manier flauwe grappen over worden gemaakt.
  Het is een goede zaak dat mensen hier mensen daar willen helpen, en ik wens hen alle lof toe!
  Met vriendelijke groet, Johan Bodegraven

  According to Johan Bodegraven – 09:07 (op 12 Februari ’07)
 5. Huh? Sinds wanneer heeft de kerk onze maatschappij ten goede beïnvloed? Dat moet sinds kort zijn want dit is echt helemaal nieuw voor mij. Kan hier helemaal niks over vinden op de verschillende grote nieuwssites.
  In het verleden is het natuurlijk in alle opzichten een desatreus instituut geweest, tot gisteren nog, bij mijn weten. Maae als dat ineens veranderd is is dat mooi nieuws.

  According to Vasilis – 11:48 (op 12 Februari ’07)
 6. Godverdomme nog aan toe Johannus de Doper uit Bodegraven himself! Lees goed (en ook mijn andere stukjes) godverdomme is een vraag aan jouw lieve god om mij te verdomme…..want ik snap er echt niks meer van.

  Dat van die naastenliefde zal wel goed bedoelt zijn door ‘hem’ alleen heeft al het geloof in de wereld (uiteindelijk geloven ze allemaal in het zelfde) maar 1 ding veroorzaakt, ellende, oorlog, eigen gewin, honger, vernedering en noem maar op. Daarom geloof ik maar in 1 ding, en dat is mijzelf. Zeer egocentrisch maar ik heb er vrede mee (is er tenminste nog ergens vrede op deze aardkloot). Ik neem bij deze dan ook mijn suggestie per direct terug die ik aan ‘mijn vriend’ Paul gedaan heb om niet alleen met dat geld Sofia met familie te helpen maar ook lokale omstanders. Dit doet nl. mijn stoere imago geen goed aan. En dat wil ik niet op mijn geweten hebben nu ik zo lekker op dreef ben!

  Jouw Surfroy…XXX

  PS Je woont zeker in een hutje op de hei, bezit als vervoersmiddel enkel een fiets en zend deze email telepatisch heen zodat het milieu bespaart blijft?

  PPS Heh wat is dat lekker zeg, een beetje van je afschrijven, Paul dank dat ik daarvoor weer uw site heb mogen high jacken…..

  According to Surfroy – 12:32 (op 12 Februari ’07)
 7. grijsheid!

  Nou sufroy wie zegt mij dat jij dat bent in dat filmpje. Kom op man je blaa(s)t hogal eens van de minaret op deze site. Show your balls,and give the reader/viewer prove. Neem een voorbeeld aan Paul die is tenminste echt waar die zegt te zien, op grote hoogten! Maak je pretenties waar jonguuuuh.

  According to magnifier – 12:37 (op 12 Februari ’07)
 8. Potjandikkie, laat ik me toch weer verleiden tot het plaatsen van (weer) 1 reactie, dankzij jou vergrootglas. What’s in a name, schenkt me overigens niet al te veel serieuze vertrouwens in uwer persoonlijkheid als je er z’n nickname aan over moet houden of durft te gebruiken om uwer integriteit te waarborgen!

  Geef maar een emailadres, zal ik je overladen met bewijs.

  En nu terug naar de moraalridders der lage landen!

  According to Surfroy – 13:13 (op 12 Februari ’07)
 9. integriteit! uwer ego is geraakt surfroy – want zo heet u toch – en zie hij ontdooit. Overload, daar maak ik mij geen zorgen over getuigen de geplaatste berichten. Maar nu nog het bewijs. Kom op man je kunt het ik neem aan dat Paul het goed vindt als je dat op deze plek doet. Breekt de sleur een beetje en brengt kleur. Ennuh Magnifier is natuuuuuurlijk een pseudoniem net als surfroy! Maar dat laatste is maar een aanname 😉

  According to magnifier – 13:29 (op 12 Februari ’07)
 10. He Jongens “life is too short to get complicated” wie wat wil geven doet het ,wie niet doet het niet met naam of zonder naam !! De hoofdzaak is dat het geld er is !!!Kijk naar die blijde gezichten van die familie ! Guus Bierman

  According to guus bierman – 13:35 (op 12 Februari ’07)
 11. Paul, misschien wordt het tijd dat je weer gaat rijden……op die manier krijgen we ook niet zulke sullige discussies hier op je site! Ben blij dat het meisje het goed maakt! Zet ‘m op!

  According to Aksel – 15:09 (op 12 Februari ’07)
 12. Heb ik eens een nachtje lekker geslapen, draai ik me nog eens om en lees ik… Wat lees ik eigenlijk? Meiden doe eens rustig. Een spontane en zeer geslaagde inzamelingsactie voor een ziek meisje mondt uit in een gewetensdiscussie over de kerk. Ja, klopt dat? Hebben we ‘t over de kerk? De kerk sucks en ik wil dat woord niet meer lezen op mijn site. Het gaat om alle Sofia’s en Maria’s in de wereld. De motor, deze site en wellicht ik zijn slechts het vervoermiddel om alle Sofia’s en Maria’s te bereiken. Eén Sofia is gered. Wees dus trots op jezelf. Dat is hier wel toegestaan

  According to Paul – 18:28 (op 12 Februari ’07)
 13. Morgen gaat t gebeuren , als alles goed gaat en er geen vertraging is ben ik Donderdag om 9 uur s’morgen op het vliegveld Mariscal Sucre in Quito vlucht KL753. Ja ja Paul vroeg je bedje uit jongen, ik weet m’n god nietwaar ik je moet zoeken.

  Heb van Motortoer nog wat spullen mee gekregen om de voorvork weer in goede conditie te brengen, dop 36 en 19 heb ik ook bij me, neem aan dat je daar ook nog wel wat gereedschap hebt.

  Voor Sofia heb ik ook nog 50 euro van Martijn en Yvonne meegekregen de schatten.

  Ga morgen nog even langs de Action om m’n rugzak vol te stoppen voor de kinderen daar, heb je verder nog wensen VRIEND.

  Lator
  Har

  According to harry – 07:22 (op 13 Februari ’07)
 14. Zoowee kwisnie dat dat zo snel werkt, vroeg ik gisteren aan God om mij te verdomme, is dat blijkbaar per direct in werking getreden.

  Harry komt donderdag aan in Quito en volgens mij vliegt Paul de dag erna naar NL. Of Harry is piloot en neemt Paul mee terug of ik snap er echt helemaal geen fuck meer van.

  PS Aksel, gelukkig ben jij de enige nuchtere Hollander die mijn achterliggende verhaal snapt. Paul moet inderdaad weer op de Guzzi stappen en zijn reis afmaken om dit soort onzinnige uitgelokte discussies mijnerzijds te voorkomen. Bedoel die Maria wacht heus wel, en er zijn nog zat Sofiaatjes onderweg voor inzamelingsacties. Anders ga ik wel Yorin travel of hoe heet dat soort k*t ongein kijken……

  According to Surfroy – 10:07 (op 13 Februari ’07)
 15. Is misschien allemaal wel waar, Surfroy….maar Paul teveel een ‘freespirit’ om te doen wat wij sukkeltjes willen op deze site, en dat is dan toch ook weer te bewonderen. Hij zit daar niet voor ons, we mogen alleen meekijken en dat vind ik al heel wat! Stel je voor, Surfroy, jij zou een site over je dagelijkse beslommeringingen bijhouden…….ik wil niet weten wat voor k*t-discussie’s dat zou losmaken…..(bij mij overigens idem dito!)

  According to Aksel – 10:32 (op 13 Februari ’07)
 16. Surfroy
  ik ben jouw verhaaltjes zat!
  jij vervuil deze site te veel.

  According to bruce – 11:40 (op 13 Februari ’07)
 17. Oooowwww sorry Bruce (Where’s Sheila?). Ik zal er dan ook per direct mee ophouden……….not. Er is er maar 1 die mij het zwijgen kan doen opleggen, HA, nu jij weer!

  According to Surfroy – 12:34 (op 13 Februari ’07)
 18. Meisjes toch, heb ik alweer een nachtje lekker geslapen, me drie keer omgedraaid en lees ik een discussie over…Harry is geen piloot. Harry heeft een leading functie bij Esso en staat stijf van de airmiles. Mariscal Sucre is een klein vliegveld. Ben er gisteren nog geweest om de verblijftijd van mijn motor te verlengen. Krijg er weer drie maanden bij. Maak me een beetje zorgen om Maria. Heeft al een tijdje pijn in haar rechterborst, donderdag onderzoek, acht dagen later uitslag. Als we die energie die we hier verspillen met beschuldigingen, verwijten, egotripperij, geschoffeer eens aanwenden om mijn lief door wat akelige nachten te slepen, ben ik meer dan tevreden. Kan overigens nauwelijks geloven dat ik zeer binnenkort mijn familie zie, mijn zieke pa, mijn vrienden en dat ik als vanouds iedereen zoek gooi in de Koe. Tot snel, VRIENDEN.

  According to Paul – 17:41 (op 13 Februari ’07)
 19. Djeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! Ben je eens ff een paar dagen niet op de site kijken van onze vriend Paul en dan wordt je meteen uitgescholden voor blaaskaak!
  Niet om het een of ander hoor, maar denken jullie nou echt dat ik NIKS anders te doen heb (zoals SR) dan een beetje op de site van een motorrijder te kijken die niet eens rijdt…. Dikke lul!!
  Al dat gezeik over zieke kinderen, geld, kerk, wel of geen vermeldingen over de brave donateurs, winterbanden en weet ik wat allemaal, pppffffffff, het wordt me allemaal teveel hoor. Weten jullie hoeveel zielige, zieke, hongerige, angstige, voortvluchtige, dakloze, uitgehongerde, etc etc mensen er zijn op deze aardkloot??? En jullie (mijzelf incluis) maken je ALLEMAAL schuldig aan je eigen rijkdom en pleziertjes ten beste van deze arme mensen. Wat een bullshit.
  Ik was even bezig met iets wat voor mij belangrijk is, namelijk een Maria. Uiteindelijk is er maar 1 iemand het belangrijkst op deze wereld en dat ben je zelf.
  Succes verder.
  p.s. Lang leve SR en Aksel!

  According to Luc – 17:58 (op 13 Februari ’07)
 20. Goed nieuws Paul,
  Wel leuk dat vrienden voor piloot worden uitgescholden,maar ik denk dat Harry nog sneller is en daarbij ook nog aan andere mensen denkt plus een Guzzi.
  Het is goed dat je naar Nederland komt Paul,je vader kan je steun nu best gebruiken.Ik kijk er naar uit dat ik je weer eens in levende lijve zie.
  Groet…..

  According to Kees – 18:34 (op 13 Februari ’07)
 21. hoi Paul. grappig om te lezen hoe er wordt gespeculeerd welk beroep Harry heeft. Maar laat ik ieder uit de droom helpen. Harry is al sinds zijn 13 e bevriend met Paul en ook een fanatiek Guzzi rijder, en doet dit graag voor zijn vriend. Ik hoop dat we hen beide weer snel op schiphol kunnen begroeten en Paul snel zijn vader en familie zal weerzien. Ik wens jullie allebei een goede reis. Veel liefs van Bep.

  According to bep – 20:31 (op 13 Februari ’07)
 22. Whahaha, da’s een goeie. Nee zeurfroy, dat was niet in een trein met een OV jaarkaart. Ik heb dat ding geen eens. Dat heeft deze armlastige student, om maar even met jou woorden te typen (mij hoor je trouwens niet klagen), op een 749S gedaan. Mijn eigen wel te verstaan. Dat jij dat in jou tijd niet had, heb je waarschijnlijk te danken aan je eigen luie karakter. Ik doe dit namelijk gewoon door kei hard voor m’n centjes te werken naast m’n studie. En dan vooral op zogenaamde niet-sociale uren. Je moet er wat voor over hebben niewaar. Dat werken zou je ook eens moeten proberen. Wil nog wel eens helpen tegen cynisme en negativisme. Aan jou rijstijl te zien – categorie natte dweil ouwe zak – die bocht kan echt sneller of die ouwe duc van je moet krom zijn of zo. Trouwens even iets anders, waarom sponsort marlboro jou eigelijk? Vast niet voor je inspanning of rijderskwaliteiten. Of zijn er misschien echt mensen die zo’n afgrijselijke pak aantrekken zonder er een cent voor te vangen? Jij lijkt me niet de man die iets doet zonder er zelf beter van te worden zeurfroy. Alhoewel, aan je zwembroek te zien is het ook nog wel waarschijnlijk dat je voor nop in dat pak bent gaan zitten. Ja zeurfroy, heb je idd even gegoogled. Men oh men. Wat moet jij een tijd over hebben zeg. Ben wat dat betreft jaloers op je. Maar om even terug te komen op waar ik gebleven was: aan die ouwe lulle rijstijl van jou te zien moet het een flink aantal jaren geleden zijn dat jij enige vorm van opleiding genoten hebt die recht gaf op studiefinanciering. Gezien het feit dat de studiefinanciering in die tijd zó absurd hoog was, waardoor wij het nu met nogal wat minder moeten stellen, moet zelfs jij in die tijd in staat zijn geweest er een motor op na te kunnen houden.
  Voor de andere lezers: sorry dat ik deze site bij deze misbruikt heb. Wees gerust, het was eenmalig. Maar ik moest zo lachen om de reactie van zeurfroy op het stukje dat Paul op z’n site heeft gezet uit mijn mailtje naar hem, kon het gewoon niet laten even te reageren.
  En Paul, bedankt voor je mailtje terug. Vond ik echt gaaf.

  According to Auke – 23:45 (op 13 Februari ’07)
 23. Ben ik al weer bij de douane geweest voor die motor van me. We gaan een stukje rijden Har, ooit in Colombia geweest? Dat wordt dan je eerste keer. Moet het land uit. Kutvolk hier wil me niet helpen. Motorpapieren zijn geldig tot en met 3 maart. Ga ik dus niet halen. Donderdagochtend staan de Guzzi en ik op je te wachten op Mariscal Sucre. Blazen we in een keer door naar de grens. Vrijdag weer terug. Ik zou zeggen, helm en rijbewijs mee kerel. Kun je gelijk je oordeel over de Guzzi geven. En Har, als je een bandje mee wilt nemen, graag. Mijn voorband is in Colombia al overleden. Welkom in het leven van Van Hooff. En meisjes houd ‘ns op met dat ge-eikel. Dat van die blaaskaak floepte eruit Luc. Bij deze neem ik mijn woorden terug. Tot snel.

  According to Paul – 00:04 (op 14 Februari ’07)
 24. Vanavond geef ik Sofia de eerste 600 dollar. We zijn echt met iets moois bezig geweest meisjes. Maria krijgt donderdag haar eerste onderzoek.

  According to Paul – 00:06 (op 14 Februari ’07)
 25. Auuuwwww(ke) dat is touche. Heerlijk als mensen zo tekeer gaan. Daar moesten er meer van posten hier! Tsja dat pak, tis een krijgertje, mijn werkgever sponsoort ons geliefde merk (nee niet met peuken maar met brandstof en smeermiddelen – zeg maar dat ik Harry’s tegenhanger ben) en erger me ook dood aan die Marlboro erop ga ik er binnenkort maar eens vanaf halen – rook niet eens!. En wie zegt dat ik lui was in mijn studietijd en geen motor had, ik heb alleen maar gezegd dat ik dat soort bedragen niet had liggen – misschien omdat ik het altijd opmaakte?

  En over mijn studiefinaciering kan ik kort zijn, die was al niet meer zo absurd hoog in mijn tijd.

  Maar als je dan toch zo hard werkt, ga ik er vanuit dat je de 1098S al besteld hebt? Want die hele 749/999 serie is niet voor niks al uit productie – geflopt!

  Maar nu ga ik eens even kijken of ik nog wat leiding aan mijn team moet geven, meestal niet omdat ik zo waanzinnig goed organiseer, dus kan ik lekker hier onzin spuien.

  PS Auke lid van DCN? op forum? babbelen we daar even verder…..je weet mijn nickname.

  PPS Paul veel plezier in NL, ik zal mijn leven beteren na deze mail!

  According to Surfroy – 05:32 (op 14 Februari ’07)
 26. Oh en Paul, sterkte met Maria, bedenk dat de meerderheid van de vrouwen gezond terug gestuurd worden met een pijnlijke borst…

  Mariscal Sucre…….gih zo heet een gasveld in de Caribische zee bij Venezuela waar ik nog eens geweest ben…..

  According to Surfroy – 09:46 (op 14 Februari ’07)
 27. Och Paul, als het er uit gefloept is zal er toch wel een kern van waarheid in zitten he. Voor jou dan, maar dat blazen is ook jou niet vreemd…
  FF voor de duidelijkheid, ik wil geen meisje meer genoemd worden. Dan schrijf ik niks meer.
  Succes met Maria, Paul. Is niet fijn dat soort onzekere gevoelens. En lief dat je het opneemt voor een ziek meisje..
  Sterkte met je Pa! En goeie reis!!

  Grtz

  According to Luc – 10:56 (op 14 Februari ’07)
 28. Goed zo jongens geef ‘m van katoen. De wereld draait niet alleen maar om meneertje… Wel goed dat je Sofie helpt! Geniet en maak goed gebruik van de tijd met je pa/familie. Ben benieuwd hoe lang je het in NL gaat uithouden.. het keurslijf en de regeltjes die je al 2 jaar ontloopt… Have fun.

  According to Joe – 12:36 (op 14 Februari ’07)
 29. Hoi Paul,
  Ik hoop dat Harry de mail nog gelezen heeft en een bandje heeft kunnen regelen.
  Zijn vlucht was vandaag om 11.30.
  Verder sterke met je reis met Har en met je Pa.
  Spreek je snel….

  According to Kees – 18:25 (op 14 Februari ’07)
 30. Hee Paul! Weet niet hoe lang je in NL wilt blijven maar als je naar de Koe gaat of weet ik veel wat, laat het dan even weten en ik ben van de partij! Als je daar ten minste prijs op stelt… Zou het leuk vinden om je ff te zien en dat reisje maastricht-amsterdam is een peuleschilletje in verhouding met jouw reis 🙂 Misschien kan ik Guus en wat anderen wel meenemen…
  GRTZ

  According to Luc – 21:53 (op 14 Februari ’07)
 31. Mn nummer is verandert: 06 14 15 43 73

  According to Luc – 21:54 (op 14 Februari ’07)
 32. Zo Har is onderweg. Best wel sjiek dat ze je helemaal komen halen. Trouwens Iriana weer 200 dollar gegeven. Houd er nu even mee op, want moet kijken hoeveel er op mijn rekening staat. Dank allemaal en tot snel. Grappig hoor.

  According to Paul – 00:04 (op 15 Februari ’07)
 33. Hey Paul. I envy you. I check in everyday to see what you are up to. Even if I can’t read the Dutch, I still love your pictures. BTW, how’s the hand? Take care!

  According to AJ – 03:38 (op 15 Februari ’07)
 34. Voor een biertje in de Koe ben ik ook te porren!

  According to Aksel – 12:30 (op 15 Februari ’07)
 35. ….DE Koe, gezellig. Begint al een beetje op een welkoms feessie te lijken voor Paulus

  According to ilana – 15:48 (op 15 Februari ’07)
 36. Nou Har is geland. Grappig man om elkaar hier na twee jaar te zien. Overmorgen naar Pa. Tot snel VRIENDEN.

  According to Paul – 19:52 (op 15 Februari ’07)
 37. Daan kan niet meer mailen. Weer iets met die sukkels van Mevershosting, die gaat er dus heel snel uit. Daan, we vliegen zaterdagmorgen om tien uur. Ergens zondag sta ik in De Zilk. Bijzonder om Har hier te zien. We maken het goed. Vanavond in Maria’s hotel slapen. Kus, Grote Broer

  According to Paul – 19:56 (op 15 Februari ’07)
 38. Ik kan zien dat ene Maarten Bouhuijs (maartenbouhuijs.demon.nl, ip: 8316019145) met de inlognaam van mijn mailbox loopt te stoeien en nu doet mijn mail het niet meer Maarten Bouhuijs, wil je met je gore stinkpoten van mijn mail afblijven, idioot.

  According to Paul – 20:05 (op 15 Februari ’07)
 39. Vasil, kun jij zien wat het mankement van mijn mailbox is. Gozer zit met mijn inlognaam te googelen. Nu is mijn mail dood. Heb ‘m al een mailtje gestuurd dat Maria met d’r twee Glocks en geluidsdempers onderweg is.

  According to Paul – 20:29 (op 15 Februari ’07)
 40. Ik had net de eigenaar van het betreffende ip-adres aan de telefoon. In paniek. Hij heeft, in elk geval niet bewust, niet aan je mail zitten kloten.
  Ik heb geprobeerd je mail te fixen maar die is nu niet bereikbaar. Gebruik je gmail dan ook man! Die heb ik niet voor niks aangemaakt.
  Maar goed, volgende week even babbelen over de verhuizing naar een nieuwe host. Deze host zuigt.

  According to Vasilis – 21:30 (op 15 Februari ’07)
 41. Paulus na en paar dgn weg te zijn geweest lees ik je commentaar mbt tot je mailbox. Ik ben verbaasd mijn ip adres te lezen. Het emailadres is niet mijn emailadres, want dat ken je, maar hangt wel aan mijn account. Lang en moeilijk verhaal teveel om hiero uit te leggen. Vasilis spreekt van paniek ik noem het een bizarre match. Ik heb geen idee wat hier speelt, maar als het blijft hoor ik dat graag. Ik hoop dat het niet teveel narigheid bij jou veroorzaakt en dat het gauw gefixt is. Iig heb ik bij demon de nodige maatregelen getroffen. Ik hoor graag van je, wens je een goeie vlucht en wellicht vind je een gaatje in je drukke programma voor een hap ergens in het land/stad. My treat.

  According to Roel – 21:56 (op 15 Februari ’07)
 42. Vanuit een zonnig Nederland wens ik Paul van Hooff sterkte en kracht in verband met zijn vader. Van ganser harte hoop ik dat zij goede gesprekken zullen hebben. Communicatie is het allerbelangrijkste in een mensenleven. Juist in moeilijke situaties….
  Met vriendelijke groet, Johan Bodegraven.

  According to Johan Bodegraven – 02:32 (op 16 Februari ’07)
 43. Zo Paul! Je komt nog naar Colombia ook! Ben blij te horen dat alles goed gaat met Sofia. Het schatje die een duc doet vergeten en verbleken. Ik kan me niet omdraaien en nu lees ik weer van een onderzoek bij Maria. Wasssaapening??? Rijst en Pollo, zeker. Zit je weer in het hotel vanavond…. slik. Goede reis naar NL!!!

  According to Jan uit Bogota – 07:41 (op 16 Februari ’07)
 44. Sterkte Paulus met Maria en met Pa

  According to Mike – 10:10 (op 16 Februari ’07)
 45. Het probleem met je mail ligt niet aan bezoekers van je site, het ligt aan die host. Ik krijg net een mailtje dat ze ‘hard aan het werk zijn’ om het te verhelpen.
  Ze moeten er verdomme eens voor zorgen dat er geen problemen optreden, hoe moeilijk is het?
  Paul, goede reis hierheen en sterkte met Maria en je vader. Ik spreek je snel!

  According to Vasilis – 10:48 (op 16 Februari ’07)
 46. Je mail doet het weer. Ik heb wat grote bestanden verwijderd van je site. Die zet ik na de verhuizing wel weer terug, wie weet wordt er in een oud artikel naar gelinkt. Volgens mij moet je nu even af zijn van het gezeur over datalimieten.

  According to Vasilis – 12:40 (op 16 Februari ’07)
 47. BARRICADE!!!!!!
  (of potje darten?)
  incl. biertje

  Maurice

  According to mvanbakel – 13:54 (op 16 Februari ’07)
 48. time and place ! met die bobbel op zn hand moet ik hem zeker kunnen hebben .tot snel.

  According to maarten en de meisjes – 14:33 (op 16 Februari ’07)
 49. Zo m´n eerste nacht in Quito geslapen in het Hotel van Maria, nu begrijp ik Paul wat een vrouw zeg. Ze straalt als ze paultje ziet heerlijk om te zien.
  Paul heeft ook een smile van oor tot oor, maar voorzichtigheid is geboden.
  Ga Paul even porren om een filmpje te maken van de stad,krijgen jullie een beeld van al die stinkende bussen hier.
  Lator Har

  According to harry – 15:38 (op 16 Februari ’07)
 50. He wat leuk om al die berichtjes te lezen. Maria kon de verleiding niet weerstaan en liet haar verleden, heden en toekomst wederom lezen door een kaartmevrouwtje. En nu het goede nieuws: Ik zal een fortuin vergaren! Werd ‘ns tijd. Maar wanneer en vooral hoe? Geloof dat we ook een kindje krijgen. Lang leve Maria!

  According to Paul – 16:07 (op 16 Februari ’07)
 51. Bobbel of niet, ik zal jullie allemaal vernederen tijdens de legendarische dartavond in de Koe. Intussen maak ik Maurice van Bakel vele malen in met Barricade. Har heeft voor de kids kleurplaten en potloden meegenomen. Die gozer snapt ‘t echt. Zal ‘m binnenkort eens aan jullie voorstellen. Kun je zien hoe een echte kerel oogt. Tot gauw Pa, Daan, Peet, Mirm, Bas, meiden.

  According to Paul – 16:12 (op 16 Februari ’07)
 52. Darten ?
  Ik laat iedere postbode en trambestuurder in Nederland sidderen.
  Heb nog eens drie blikken olie gewonnen in de Guzziclub dankzij darten en toen was ik nog nuchter. En is Harry die Harry die ik ken ?
  Fred

  According to Fred – 20:42 (op 16 Februari ’07)
 53. Tot zondag. Kunnen jullie vluchtnummer even doorgeven.

  Mooi woordje “vluchtnummer” Kus van je zus.

  According to Danielle Wempe – 21:17 (op 16 Februari ’07)
 54. Nou, daar gaat tie dan. Of eigenlijk, daar komt tie dan.
  Beetje eikelig toestand om je in vrijheid gekozen afzondering te ontregelen met een tussntijdse terugkomst. Maar er is een reden voor, de belangrijkste.
  Gaat er iets speciaals gebeuren, behalve dan dat rabiate vernederen? Ik bedoel, is het vijfhonderd kilometer reizen waard? Gaan er vrienden met een vlaggetje op Schiphol staan, naast de enthousiaste familie? Is Surfroy aanwezig, en kunnen we zonder risico langs die grote bijtgrage krokodillenkaken van hem lopen? Is er een speciale avond bij ranzig , luidruchtig en rokerig cafe de Koe, Boehhha, gepland met ….spelletjes?
  Godogodogod, wat hebben we toch weer een behoefte aan een wat minder regressieve fantasie.
  Neem je tijd vooral voor je vader Paulito Flacito, en nodig ons daarna dan maar eens zelf uit. Is DAT een idee?
  Zit je straks uren in een aluminium rioolpijp die op de ongelofelijke hoogte van een kilometertje of tien door het wonderschone luchtruim suist. Met je moeie knieen tegen de stoel voor je. Mag je blij zijn met een schermpje voor je, want je vliegt goedkoop… Komt vermagert en doodmoe aan.., maar met een opdracht. Missie voor man en mens.
  Heb je een stuk of honderd vaste lezers, en wie verwelkomen je na je heldentocht op de Hollandse luchthaven in het weiland van weleer?
  Helaas is de afstand te groot vanuit Maastricht, maar..laat wat van je horen als de tijd rijp is!

  According to a.c.j. vd akker – 02:06 (op 17 Februari ’07)
 55. We houden je wel vrij Paul. Als het tenminste niet uit de hand loopt met je! Drink van ieder van ons drie pilsjes, gaan we daarna darten?
  Goeie reis Paul. Welkom thuis.

  Een motorfan.

  According to roland Optveld – 02:30 (op 17 Februari ’07)
 56. Best een leuk vliegveldje hoor, Mariscal Sucre, maar om er ‘s morgens vroeg voor Jan Lul naar de inkomende en uitgaande stewardessjes te koekeloeren, gaat me toch te ver. We kwamen dus niet mee. Maria blij. Heb nu geloof ik voor de zevende keer afscheid van haar genomen en evenzoveel keer weer teruggekeerd. Het magische mevrouwtje wist natuurlijk dat geen plek in het vliegtuig was. Morgen maar weer eens proberen (zondag dus). Tot snel, hopelijk.

  According to Paul – 16:53 (op 17 Februari ’07)
 57. Voor Daan, kl754
  Voor Fred, klopt
  Voor Bep, kus
  Van Har
  Lator

  According to Harry – 17:00 (op 17 Februari ’07)
 58. hoi toyboy’s. Volgens mij, Harry, kan je de hotmail niet openen. want ik krijg weinig informatie via deze weg.
  Lees op de Guzzigalore site dat jullie nog een dagje moeten wachten. Nu het zij zo. Ik had al een ontbijtje geregeld met Daan en ons maar helaas gecanceld.
  Morgen komen Tijn, Yvon en Elise carnavalsoptocht kijken in De Zilk. Daarna lekker goulash eten. Was leuk als je erbij geweest was.Maar zo gaat dat.
  Maak er nog een leuke avond van en Paul: morgen weer leuk stewardessjes koekeloeren. liefs Bep.

  According to bep – 18:30 (op 17 Februari ’07)
 59. Wij doen mee:
  http://www.oliepeil.nl/archief/2007/02/h..

  According to Highsider – 09:28 (op 21 Februari ’07)
 60. Hoi Paulus! Sjeesus wat issut lekker om geen blog te hebben…niet zoveel gezeik aan je kop en toch je eigen ding doen…
  Wel lol blijven hebben he, een dag niet ge…… is een dag niet ge…..
  Nos vemos, TG

  According to Tomas – 04:28 (op 05 Maart ’07)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *