Over dat boek…

VAN HOOFF_Zadel 02

There are 5 comments left Go To Comment

 1. Paul van Hooff / Post Author

  Laatste update. Paul Brandt gaat vanaf 18 februari vol aan de slag met mijn boek. Dit is slechts het begin. BTW, heb besloten om 25 april naar de Moto GP in Tucuman te gaan, samen met mijn Engelse motormaatje Ben Spokes. Dus ja, dit vehikel gaat weer leven.

 2. brun /

  Is het nou een motorreis over of door de Amerikaanse continenten?

 3. martijn /

  Wat tof Paul dat je al je oude posts weer online staan. Met kippenvel op mijn armen en wee gevoel in mijn maag lees ik het weer terug. Dude, serieus, een reisschrijver als jij ben ik nog niet tegengekomen. Zo ontzettend goed. En nou keihard de Bijenkorf in. Vrrroooeeemmmmm!

 4. Douwe /

  dag paul, kom je nog naar nederland ivm boek promotie? dan wil ik je graag uitnodigen om ook in de beam club een lezing te geven.
  groet Douwe
  De kruisridder.

Leave a Reply