Over dat boek…

VAN HOOFF_Zadel 02

6 Comments

 1. Paul van Hooff

  Laatste update. Paul Brandt gaat vanaf 18 februari vol aan de slag met mijn boek. Dit is slechts het begin. BTW, heb besloten om 25 april naar de Moto GP in Tucuman te gaan, samen met mijn Engelse motormaatje Ben Spokes. Dus ja, dit vehikel gaat weer leven.

  Reply
 2. brun

  Is het nou een motorreis over of door de Amerikaanse continenten?

  Reply
 3. martijn

  Wat tof Paul dat je al je oude posts weer online staan. Met kippenvel op mijn armen en wee gevoel in mijn maag lees ik het weer terug. Dude, serieus, een reisschrijver als jij ben ik nog niet tegengekomen. Zo ontzettend goed. En nou keihard de Bijenkorf in. Vrrroooeeemmmmm!

  Reply

 4. dag paul, kom je nog naar nederland ivm boek promotie? dan wil ik je graag uitnodigen om ook in de beam club een lezing te geven.
  groet Douwe
  De kruisridder.

  Reply
  1. Paul van Hooff

   Ja, dat gaat wel lukken Douwe. Mijn motor komt de 10e aan. Daarna heb ik nog een zooi verplichtingen en laat ik wat van me horen. Blijf een flinke tijd in Nederland dus doet moet goed komen. Dank voor de belangstelling Douwe. Heb er zin in.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>