Het was even stil

Omdat Bolivia en ik geen grote vrienden momenteel zijn. Heb zelfs met een nucleaire whipe-out gedreigd. Zit in de fase dat ik met overheden heb te maken. En die overheden trekken het bloed onder mijn nagels vandaan. Was een hele toer om een nieuw visum voor mezelf te krijgen. De Boliviaanse consul in Argentinië moest er aan te pas komen. Meanwhile aan de grens al mijn spullen gejat. In anderhalve dag tijd 27 uur in de bus gezeten. Ik word te oud voor deze shit. Deze tijd toch maar eens gebruiken om een permanent visum aan te vragen. Gaat gezellig worden. Voor de Guzzi nog altijd geen oplossing gevonden. De status is nu dat ik zelfs gearresteerd kan worden als ze me snappen op de Guzzi. Geloof je dat? Buitenlandertje fucken. Zijn ze goed in, die apen. Wij Nederlanders trouwens ook. Ik ga nu met het Nederlands consulaat in Santa Cruz praten, eens kijken of zij iets voor me kunnen betekenen. Heb al twee opdrachten gemist, door dat ge-eikel van de douane. Het goede nieuws is dat ik morgen naar Santa Cruz ga om een XR650R te kopen, het laatste model, 2007, met nul kilometers op de teller. Heb hier lang over nagedacht en tot de conclusie gekomen dat ik hem verdien. De ware reden is dat ik een motor zocht voor Har, als-ie weer eens langs komt. Roxana snapt dat. Toch nog even een paar foto’s van mijn grote vriend Tormod. Hij is nu onderweg naar Afrika, nog altijd op een knalpot uit ’39. Hij is de echte, en momenteel de held in Zuid-Amerika. Hij arriveerde in Bolivia met alleen een werkende tweede en vierde versnelling. In Zuid-Afrika knapt hijn zijn bike op. Klasse hoor. Nimbus 1, Nimbus 2, Nimbus 3, Nimbus 4. www.kccd.no

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

  1. Hai lieve allemaal, hoe staan de zaken bij jullie. Alles nog gezond. Hier is het verd… koud geweest met veel sneeuw. Over 14 dagen ga ik met een bus naar het Beierse woud, dus voor het eerst met Kerts niet thuis. Ben benieuwd hoe dit bevalt het is wel bijna 800 km. rijden, maar het moet erg mooi zijn. Het is maar voor 5 dagen. Hoe vordert je boek is het einde al in zicht?. En hoe is met de mannetjes? Ik hoop, dat alles ok is. Lieve allemaal het voor deze keer een kort berichtje , maar ik wilde voor de feestdagen even iets van mij laten horen. Ik hoop,dat jullie gezellige feestdagen hebben en ik hoor wel weer eens iets van je.
    Dikke pakkert en veel liefs van Tante Sjanneke.

    According to paulvanhooff – 22:20 (op 08 December ’10)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *