Bekentenis van een verwarde man

verwarde man. Wordt vervolgt…

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Gezellig optrekje, niet waar? M. is la dueña van een hoerenhotel, waar een passant ons betrapte op een innig moment. Veel energie tussen M. en Mij. Ze leest mijn gedachten, kijkt dwars door deuren heen, ongelogen. Vier dagen geleden lag ik in bed mijn ODOL te beloeren (Ontzettend Dikke Ochtend Lul!). Ik had mijn verhaaltje over haar en mij al klaar toen er op de deur werd geklopt: ‘Flacito*, wat ben je aan het doen?’ Uiteraard, ik voelde me betrapt (Holy shit, hoe kan zij dat nou weten?) en moest tegelijkertijd grijnzen: Er is meer tussen hemel en aarde.

  • Flacito = scharminkeltje.
  According to Paul – 03:11 (op 30 Oktober ’06)
 2. Nou, dat ruikt naar meer. Die madam zal ook wel dwars door je broek kijken. En een perfecte titel. Bekentenissen doen het goed. Vrouwen zijn er dol op. Vooral als je hulpbehoevend overkomt. En de grootste groep lezers zijn altijd de lezeressen. Energie.
  Ziet er trouwens behoorlijk schamel uit daar. Maar toch weer kleurrijk met die gele lambrizering en die blauwe hoogglansverf. Locaal programma? Leuk om iets over te weten, compilatie van programmaas onderweg. By the way, die Galapagos eilanden, is dat nog iets voor je?

  According to guus vd akker – 10:50 (op 30 Oktober ’06)
 3. Sinds kort geniet ik van jouw avonturen en ieder avontuurtje is er een met een naam. Geweldige site. Ik zou zeggen: “Carpe diem” en verneem graag nog hoe het zich verder ontwikkelt met de energie tussen jullie beiden. Veel geluk.

  According to Eddy Soffers – 12:59 (op 30 Oktober ’06)
 4. en nog heineken bier ook! mooier kan niet

  According to tim – 18:44 (op 30 Oktober ’06)
 5. gevaarlijk joh, straks zijn er een aantal jaloers..
  Maar nood breekt wetten, dus doe ze de groeten en ook aan Guus!!

  According to sjaak – 19:39 (op 30 Oktober ’06)
 6. Ik vind het wel grappig, vorige topic zit onze pistolen Paultje min of meer af te geven op de NL bankzitter die lekker zit te zappen samen met vrouwtje, zakkie chips en biertje en wat zien ik nu?????

  Over een bron van inkomsten door filmpjes te verkopen kan ik kort zijn, dan raak je een groot gedeelte van je lezers kwijt want de NL’er is inderdaad zuinig.

  Echter, ben net terug van een weekje Sri Lanka rondtoeren (ligt vanuit Qatar om de hoek), en daar viert het Budhisme hoogtij. Altijd fascinerend om te zien hoe budhisten met giften van de bevolking rond moeten zien te komen. Wat jij nu moet doen, en mij verbaasd dat je daar nog niet zelf op gekomen bent, gewoon je rekening openstellen en zie wat je volgelingen voor je over hebben. Denk dat dat per saldo meer oplevert en je er de kwaliteit van je verslageving aan kunt aflezen.

  Denk er eens over!

  According to Surfroy – 07:09 (op 31 Oktober ’06)
 7. Hey moppie, ziet er gezellig uit. Toch nog settelen op je…42ste? x

  According to ilana – 09:13 (op 31 Oktober ’06)
 8. Ja, Mr Surfroy, dat is ook het eerste waar ik aan moest denken bij het zien van die schattige foto… Blijkbaar is dat toch iets mondiaals. En zelfs iets voor onze stoere vrije Paul.
  Kan me voorstellen dat je nu al pijn in je pens hebt dat je haar ook weer moet verlaten.
  Mijn advies: Maak eerst ff je reis af Paul!!
  GRTZ

  According to Luc – 10:49 (op 31 Oktober ’06)
 9. In de war ben ik ook, Paulus. Als trouwe lezer van je log begonnen de verhalen langzaam een “had ik dat ook maar gedaan” status te krijgen. De held die ik kende. Kilo’s weemoed. En dan zit ie daar te huisje boompje beestje!!! Maar het is schijnbaar een kwestie van de juiste tijd, plaats en persoon. Mijn ego vaart er wel bij, dat wel. Groeten van en collega bankzitter in Maastricht.

  According to Christian “Epine” – 14:31 (op 31 Oktober ’06)
 10. Vlinders in je buik?

  Ga naar buiten!

  Met groet,

  Maurice

  According to mvanbakel – 17:35 (op 31 Oktober ’06)
 11. Gatverdamme Paul.

  Ziet er helemaal niet gezellig uit

  Boring zelfs

  Langzamerhand worden de verhalen van de gebroeders v/d Akker nog interessanter.
  Nou… ehhh, nee ook niet echt.

  According to Eric – 17:59 (op 31 Oktober ’06)
 12. Nou, van je vrienden hier moet je het hebben hoor. Je daagt ze uit met een sullige geensceneerde scene om ze wat reacties te ontlokken. Al weken lang schrijven dezelfde snoeshaantjes op je site , om je wat op te monteren. Je pleziert ze even en houdt ze een deegbal voor de mond. Je rijdt een slordige achtduizend kilometer en rust even uit op de schoot van een toevallige vrouw. Al die kilometers afstand om dichtbij te komen. En wat doen die fijne vrienden? Je gewoon kleineren. Terwijl je trots als een pauw je nieuwe liefde tracht te tonen, en bevend als een rietje afwacht hoe je vrienden haar zullen accepteren. Zullen ze haar knap genoeg vinden? Heeft ze een mooie stem? Is ze communicatief, ook onder de gordel? Is zij jou waard? Je laat het er wel echt op aankomen nu.

  According to acj vd akker – 20:33 (op 31 Oktober ’06)
 13. Eric hou toch je kop eikel!

  According to Luc – 22:47 (op 31 Oktober ’06)
 14. Hehe.

  According to Paul – 02:17 (op 01 November ’06)
 15. I’ll rest my case!

  According to Paul – 02:17 (op 01 November ’06)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *