I rest my case…

Brochure Brandt najaar 2014 04
BTW, mijn uitgever wil gesigneerde boeken verloten op deze site. Maar aan wie, mezelf?

Share This:

10 reacties


 1. Ja die wil ik wel winnen hoor! En anders zorg ik wel dat ik die handtekening loskrijg als je hier bent ;-))

  Beantwoorden

 2. Hij pakt het goed aan die Brandt! Ziet er gelikt uit zo je boek in brochure, daar kan het succes niet vanaf hangen ;-P

  Doneer mijn lootje voor een gesigneerde boek aan Barbwire, heeft ze dubbel kans……..

  Beantwoorden

 3. Ik denk dat vooral de vrouwelijke lezers een kans maken op zo’n fantastisch Van Hooff boek. Morgen mijn kentekenplaat ophalen. Dan kan ik naar Argentinië, voor wie weer eens bankroet dreigt.

  Beantwoorden

 4. Ik ga ook voor n gesigneerd exemplaar!!
  Succes nog even met de laatste dingen regelen! Hoop je snel te zien, Paulus! Fijn!!!

  X Sig

  Beantwoorden

 5. Wat een ongelooflijke saaie website is dit toch. Echt saaie shit. Ik bedoel de lay-out enzo. Weet niet zo goed hoe ik ‘m op moet vrolijken. Gaan we dan in Nederland doen. Zijn mijn laatste dagen, hiero. Kijk met tranen in mijn ogen naar mijn kiddo’s die ik zo lang niet ga zien.

  Beantwoorden

 6. Geloof dat ik het gespring van de site heb opgelost – foto’s waren niet van gelijke grootte.

  Beantwoorden

 7. Hey Paul, leuk dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Ik hoop dat de Bruna op Curacao hem ook in de schappen legt. Als je zo lang naar Nederland gaat dan ga ik je misschien ook nog wel zien. Kan ik je weer eens kaal plukken met pokeren. Succes de komende tijd. Spannend man. Saludos uit Curacao.

  Beantwoorden

 8. Kun je wel, ik was ziek man toen je 1.10 euro van me won. Pokerpot doen we in Nederland over, okay? Lijkt me fraai je te zien, amigo. Tot snel.

  Beantwoorden

 9. Ik vind het ook saaie shit Paul, deze site. De vorige zag er dynamischer uit en bovendien, jij schreef er meer op en wij konden allemaal mee leven met jou en je avonturen. En dus veel reakties, dan is nu wel wat anders.. Ik weet niet hoeveel boeken je wilt verloten via deze site maar als het er wat zijn krijgen we allemaal een paar exemplaren lijkt me zo.
  Je houdt het wel spannend wanneer je nu eens deze kant op komt. Lang geleden man. Mannetjes gewoon mee nemen, die kan je toch ook in de Bijenkorf zetten, betere kijkcijfers dan de Guzzi waarschijnlijk! En “The Rock” die wil niet mee? Ik zie op FB meer foto’s van haar dochter, gevaarlijk.
  Waarom maak je geen toer door NL, langs alle Bijenkorf vestigingen? Dat past toch beter bij een motor?!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *