Definitieve omslag

Was even stil, ook ik ben voetbal aan het kijken en internet thuis heeft 1 dag geduurd. Guus krijgt morgen (dinsdag) zijn Boliviaanse nummerplaat. Dan kan ik het land uit. VAN HOOFF_ZadelMerk wel dat ik last heb van cold feet. Kan me maar niet losmaken van mijn Mannetjes. Ze begrijpen inmiddels dat Nederland heel goed kan voetballen en dat Spanje beter is met motorfietsen. Ja, we kijken samen de Moto GP.  Ben naar tickets aan het kijken. Kan zomaar zijn dat ik vanuit BA vertrek, samen met de Guzzi. Trouwens, de motorbladen reageren erg enthousiast op het verstuurde persbericht. Hans Avontuur, Motor-collega, en belangrijke man op de reisredactie van het AD heeft al toegezegd aandacht te besteden. Esquire en de Telegraaf zijn het manuscript aan het lezen. De motor komt te staan in de Bijenkorf Rotterdam – ook fraai. Dit moet mijn jaar worden, meiden. Tot snel in De Koe. Ga ik je eindelijk life zien, Roy. Hoe vinden jullie deze site-layout. Die andere is me iets te springerig.

Share This:

6 reacties


 1. BTW, net de brochure van uitgeverij Brandt binnen. Heb er een half uur met open mond naar zitten staren. Mag ‘m pas donderdag laten zien. Dan gaat-ie naar de boekhandels.

  Beantwoorden

 2. Hallo Paul,

  Via-via-via je tegengekomen. Zit met grote ogen te kijken naar en te lezen in je avontuur op wielen. Mooi vervolg op: Zen en de kunst van het motoronderhoud. Je boek houd ik in de gaten en wil ik graag lezen. Stel me even tevreden met de preview die ik ergens zag.

  Veel succes overzees!

  Marijke

  Beantwoorden

  1. Marijke, welkom. Leuk iets van je te horen. Heb een nieuwe site, waaraan ik moet wennen. Mijn boek zit momenteel in een stroom versnelling. Binnen een maand ben ik in Nederland. Blijf nog even hangen, want mijn uitgever wil gesigneerde boeken onder trouwe lezers van dit vehikel verloten. Dank voor je belangstelling.

   Beantwoorden

 3. Hoi Paul,
  Kom wel met de trein naar Rotterdam. Zie je wel in de Koe met de tijd. Zeer benieuwd naar je Boek. ( Omslag zonder Gun ?)
  Groet ,
  Ad

  Beantwoorden

  1. He Ad, fijn iets van je te horen. Binnen een maand ben ik in Nederland, en dan gaan we met zijn drie├źn in Noordwijk eten. Jij, ik, Daan. Dag oom.

   Beantwoorden

 4. hi paul! how are you? hope well, I’m a friend of Peet van dam, I comment you need when you come to Buenos Aires, I’m here, I have friends in Brazil, if you need anything, they are motorcyclists .. like us .. good routes, brother!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *