Rondje Assen

Kom ik in de schoenendoos nog wat foto’s van rondjesdraaien op Assen tegen. Daar kan jouw circuitje toch niet tegen op, Roy. Ik geef toe, het zijn wat slome foto’s, maar het is weer eens wat anders dan het getob met de Guzzi. De Monster 900 was een zwaar opgepepte Caféracer. Vreselijk mooi ding. Maar ik kocht hem na de 748SPS en vond het verlies aan pk’s stuitend. Maar uiteindelijk reed ik er net zo snel mee over het circuit als met de 748, dat dan weer wel. De gele Duc is nog altijd de meest enerverende fiets die ik heb gehad. Vreemd was wel dat ik na twee jaar op hem uitgekeken was, en dat is me met de Guzzi nog niet overkomen. Je ziet nog een andere Guzzi, een verbouwde Sport. Ben ik toen mee naar Turkije gereden, samen met Rop Brandsma. De foto is in het zuiden van Griekenland genomen. Was een mooie trouwe fiets, die ik nooit had moeten verkopen. Later heb ik er nog een lange aluminium tank opgezet. En nog een foto van mijn geliefde Marije. We reden in twee weken tijd op Guus naar Sevilla. Rit staat nog altijd in de top vijf. Hallucinerend. Steevast aan het einde van de middag een flinke joint achter de kiezen en toen gingen we nog een paar uurtjes vliegen op de Guus. Tijdens die reis realiseerde ik me dat de Guzzi meer in petto had en werd de basis gelegd voor de tocht der tochten. Hoop over een jaar of drie weer op de Guzzi te zitten – Zuid Afrika/Amsterdam, desnoods met kids. Heb geen email meer van je Marije…

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Nee maar hij leeft? ligt het aan mij of zie ik maar 1 picje en wel op de monsturt? Mooie poser pic, grappig dat je net zo snel rond ging als de 748sps lijkt me toch iets geschikter om harder mee rond te jagen over Assen. Ik heb eigenlijk maar 1 keer op Assen gereden, in de zeikende regen, ging toen wel idioot hard voor mijn gevoel, nou ok ik haalde er legio in. Plan om volgend jaar veel circuits aan te doen, te beginnen met Croix et Ternois in la Dulce France, Assen, Zandvoort, Zolder en mijn favo, Franchorchamps, vind ik Assen maal Zandvoort en dat in het kwadraat, mega geil!!!!!!

  According to Roy – 20:10 (op 19 November ’08)
 2. Oh na plaatsen berichtje zijn ineens de ander pics zichtbaar (behalve die van Marije). Die SPS pics ogen vele malen sneller, maar je moet meer gewicht op je schouder brengen door je kop nog meer naar binnen te duwen, ik maak overigens nog steeds dezelfde fout!

  According to Roy – 20:14 (op 19 November ’08)
 3. Is toch al weer gauw vijf jaar geleden dat die foto´s door Ad Kievit zijn gemaakt. Zaten betere platen tussen maar die zijn niet aangekomen. Dank trouwens Vasil. Toen ik Marije wilde uploaden, was de batterij leeg. Lieg trouwens, heb met die 900 nooit 1.42 gereden. Maar hard ging hij wel.

  According to Paul – 20:35 (op 19 November ’08)
 4. Leuk Paul,weer eens een stukkie geschiedenis.Ik zal nooit vergeten hoe die 750 kon brullen in de weteringschans,Alle klappen bleven maar komen.Een grote echo.
  Mis de foto van Marije nog.Hopelijk komt ie nog en laat ze zich nog een keer horen!
  Blijf alert op de kwaliteit van je boek en geniet van de kerels.De Rock de groeten en hou ons een beetje op de hoogte.
  Mazzzzzzel

  According to Kees – 21:53 (op 19 November ’08)
 5. Leuk om een foto te zien van die gele Guus! Brings back memories! Ik heb toen jij en Rop naar Turkije waren nog op jullie huizen gepast, toch? Als ik het me goed herinner, waren jullie onderweg nogal wat corrupte agenten tegengekomen. Je hebt toen nog flink moeten betalen om Bulgarije (?) in of uit te komen en om je paspoort te behouden.
  Ook ik begin er even over… Als trotse vader, papa Paul, verwachten wij toch wat foto’s van de boys! We willen behalve jou perikelen ook die van hun volgen! Dus kom maar op…!
  Ciao! kus, Sig

  According to Sigrid – 11:59 (op 20 November ’08)
 6. Ja Paul, daar heb ik ook wel eens last van na een dag hard werkuh: dat ik mijn vrouw wil uploaden maar de batterij leeg is……..

  According to brun – 10:44 (op 21 November ’08)
 7. Duracel…… haha 🙂 Sorry maar kon het niet laten… We zitten vandaag in het meest toeristische dorp ooit volgens mij: San Pedro de Atacama. Proberen een dezer dagen de grens met Bolivia te kruizen en pakken het zuidelijkste stuk onder de Uyuni zoutwoestijn. Nog niet naar Sucre dit keer, maar wij beloven de volgende keer dat we in Bolivia zijn, dat we je komen opzoeken in Sucre. Hoe zit het met jou? moet je nog een keer de grens over? Dat verhaaltje over 1 januari en visakosten voor Argentinië, zal volgens mij alleen gelden voor Ami’s en Chino’s. ‘t ga goed met jullie… saludos

  According to Coen en Karin-Marijke – 22:28 (op 22 November ’08)
 8. Yep, beter laat dan nooit!
  Ben ff totaal niet op de hoogte maar zag dat er inmiddels twee kleine knaapjes met Hollandse accenten op de wereld zijn gezet.
  Gefeliciteerd Paulus en proost dan maar op de gezondheid.
  Wees er zuinig op!
  Groet Eric

  According to Eric Hesen – 17:43 (op 24 November ’08)
 9. Wat is het hier stillllllllllllllll…………….
  Leef je nog Paul? Hallooooooooooooooooo?

  According to Sigrid – 17:27 (op 25 November ’08)
 10. Paul, waarom geen foto’s van de boy’s, hebben we straf ofzo???Wat is er nou een mooier onderwerp om te fotograferen?
  mir

  According to mir – 18:26 (op 25 November ’08)
 11. Mmmm… al een week een topic met oud nieuws. En dan ook nog over motors. Daar heb ik dus helemaal niks mee. Nu lijkt het wel alsof ik de memoires van Boet van Dulmen lees. Lekker boeie!

  Kom op Paul, hou deze site levend en vertel over je avonturen en non-avonturen. Daar ben je goed in en daarom kom ik hier. En let maar op… dan komen de vaste gasten van wie ik hier ook niks meer lees ook weer onder hun steen uit gekropen!

  According to martijn – 20:02 (op 25 November ’08)
 12. Hee Paul! Hoe is het nou met je? Heel lang geleden dat ik een berichtje achterliet, maar ik kijk vaak! Gefiliciteerd met je babies! Ben je er wel een beetje blij mee?

  Ik studeer inmiddels fotografie, 1 avond in de week. De rest van de tijd werk ik (tenminste, dat is de bedoeling). Werk deze week achter een kassa in een supermarkt, volgende week ben ik weer werkeloos. Wie weet vertrek ik over een poosje weer eens naar de USA als ik wat geld heb om ook nog eens wat avontuurlijks te doen.

  Want avontuur is fijn! En als ik het zelf niet heb, dan lees ik er graag over. Voor mij is alles uit dat land waar jij woont avontuurlijk. Schrijf nog eens wat leuks, al is het alleen maar over hoe je daar boodschappen doet vergeleken met hier!

  Groetjes van Steffie
  (voor iederen die t niet weet: dochter van Luc..! )

  According to Steffie – 22:07 (op 25 November ’08)
 13. Leuk leventje heb je Stef, haha. Echt een product van je vader. Afijn, zit al dagen in de bus. Moest even het land uit voor een nieuw visum en ben in Argentinië geweest. Ben nu op de terugweg. Morgen ben ik weer in Sucrecito, en dan zal ik de voorgang van mijn mannetjes presenteren. Je zult verstelt staan. Groeien als kool, die twee. Vooral Sebastian die een beetje een fatso begint te worden. Is niet van de tiet weg te slaan en in die zin lijkt hij weer op zijn vader. Santiago is wat schrieler. Maar wat een wolkjes. Vandaag hier in Tupiza, Butch Cassidy en de Sundance Kid territorium, Sjaak een Nederlander ontmoet. Is in Anchorage op zijn fiets gestapt en onderweg naar Ushuaia. Gozer is vijftien maanden onderweg – op de fiets. Hardlopers zijn doodlopers. Morgen aan een mooie klus voor het AD werken.Twee pagina’s in de reisbijlage en ik hoef er ‘t huis niet voor uit. Fijn allemaal hoor. Sneeuwt het al bij jullie. Zweet me hier gek. Het leven is lang zo slecht niet meiden. Geef me een paar dagen en dan zal ik die kleintjes eens weer voor het voetlicht brengen. wel een geinig idee Stef, supermarkten hier vergelijken.Denk dat ik er eens een fimlpje over ga maken.

  According to Paul – 22:32 (op 25 November ’08)
 14. Goed te lezen dat je weer terug bent Paul. Mooi van die 2 pagina’s in het AD. Wie weet komt er wel meer schrijfwerk.

  Hier is de sneeuw van het weekend alweer gesmolten. Gladde wegen zijn weer natte wegen. Hoewel, vandaag scheen het zonnetje bij een graad of 5. Lekker zonnebrilweer en Amsterdam op z’n mooist…

  Oh ja, nog een leuk nieuwtje: m’n zoo

  According to martijn – 00:54 (op 26 November ’08)
 15. Wat ben je een dierentuin begonnen Martijn?

  According to Roy – 07:50 (op 26 November ’08)
 16. AD Grootste kutkrant die er bestaat in dit landje…. Wanneer staat je artikel er in Paul? Dan kan ik eens kijken of ik tussen de onzin jouw geschrijf uit kan halen. Maar blij dat je op deze manier je pegels kun binnenhalen! Ga zo door!!

  Wat ZOO ?? Goedzo Martijn, jij houdt de boel hier levendig, was een beeeeeeeetje ingeslapen, zelfs Babsie is al afgehaakt en Eric Hesen begint weer te schrijven, dat is ook geen best teken.

  Stond een artikel in de NRC over Alpaca’s Steffie, met grote foto op de voorpagina en de rest in Leven Etc. Afgelopen zaterdag… Gezellig mn dochter hier op de blog, inderdaad een product van haar vader, daar kan ze trots op zijn!

  Kan me dat gefiets van die Sjaak goed voorstellen trouwens, vroeger ook vaker van die vakantie gehad maar niet meer dan 2, 3 duizend kilometer. Heerlijk, je maakt alles heel intens mee en hebt heel leuk contact met de mensen. Die vlaktes in zuid-amerika lijken me helemaal niks op de fiets, oer en oersaai…. Kan me nog goed de graanvelden in noord spanje herinneren, heuveltje op-heuveltje af, km na km na km na km kaarsrechte weg, nee, das mijn hobby niet. Was toen vaak jaloers op de motorrijders…..

  Wel een voordeel dat Sebas en Santiago niet allebei even dik zijn, kun je ze tenminste uit elkaar houden! En dat brengt mn gedachten weer terug bij Martijn en zn zoo, is je vrouw soms weer zwanger joh??
  Paul je klinkt weer een stuk vrolijker joh! Komt dat doordat je weer aan het reizen bent?? Vast! Any way, supermarkten vergelijken lijkt me moeilijk voor jou, volgens mij weet je niet eens hoe een supermarkt in NL er uit ziet van binnen! Wel de koe natuurlijk…daar verkopen ze ook broodjes en melk 🙂

  Grtz

  According to Luc – 10:40 (op 26 November ’08)
 17. Whoehoehahahaaa, m’n zoo!!! En wat voor een: m’n hele huis zit vol zilvervisjes. Een soort oorwurmen maar dan viezer. Als je ze doodslaat worden ze ineens wit (terwijl ze gewoon bruin zijn).

  En dan m’n Griekse landschildpad nog. Z’n hele hok zit vol fruitvliegjes. Zowaar Boliviaanse toestanden hier in den huize. Ik kan wel een insectenzoo beginnen.

  Maar wat het echte nieuws was: m’ zoo …n. Die moet volgende week keepen tegen Ajax!

  Verder geen kinderplannen. Er van uitgaande dat ik geen amoureuze relatie met de schildpad krijg, blijft het bij 2 kids. Een dochter en een zoon. Mooi toch?!

  Leuk overigens Luc, dat jouw dochter zich ook tussen de heren mengt. En ja Steffi, ook ik vind het leuk om over Pauls dagelijkse dingen te lezen. Ben ook wel benieuwd hoe die daar boodschappen doet. Heb je daar ook boodschappenkarretjes met zo’n uitklapstoel voor de kleintjes? Of haal je je brood en zo bij de lokale shops? En wat denkt de bakker eigenlijk over jou en The Rock? Wat zijn de roddels? Verhalen Paul!

  According to martijn – 21:52 (op 26 November ’08)
 18. Ja, mn dochterlief is niet schuuw van een beetje geschrijf, kreeg op haar 12e al een contract van de Trouw aangeboden voor een dagelijkse collum maar mevrouw vond het wat te veel werk en wees het aanbod van de hand….nou zit ze achter de kassa bij de Jumbo, weer eens wat anders! Whahaha, hoop dat ze tegen een grapje kan. Maar ze doet ook hele leuke dingen zoals boeken maken met haar verhalen en foto’s er in. Kijk maar eens op: http://www.blurb.com/books/189468 dan kan je zien wat ze zoal kan!

  Maar jou zoo…n zal waarschijnlijk toch niet tegen het Echte Ajax spelen neem ik aan? Hoe oud is dat ventje?? Desalniettemin een hele spectaculaire actie, al helemaal als het in de Arena is.

  En als we het toch over supermarkten hebben, ik ben ook best nieuwsgierig daarnaar, maar vooral naar de producten die je daar kan kopen, zal toch vast wat anders zijn dan in ons welvaardslandje dunkt me. Ik weet hier af en toe zelf nauwelijks meer wat ik moet kopen zo groot is het aanbod. Nou ja, we verwachten dus een fotoshoot van de betreffende dag boodschappen doen Paul!
  Hoe gaat het met de kont, alles al weer een beetje op zn plaats en klaar voor de start?
  Wij hadden trouwens een supergezellig wknd Paul, met veel filmpjes van het skien en veel dromen over een aanstaande vakantie!!
  Grtz

  According to Luc – 10:59 (op 27 November ’08)
 19. He Paul, maak eens een filmpje van de bakken darmen en koeienkoppen die op zondagochtend – rond een uurtje of 8 – de Mercado Central worden opgereden. Maak je de trouwe lezers van deze site extra blij met de Appie 😉

  Goed om te lezen dat je je ritje naar de grens hebt weten te overleven en je weer voor de komende 3 maanden een visum hebt. Is en blijft spannend bij de migracion. Ook fijn om te horen dat het zo goed met Sebas en Santi gaat. Ik kan niet wachten op wat mooie foto’s, ook van Roxana. Doe je haar de groetjes? Veel succes met je artikel voor het AD. Laat weten wanneer ie geplaatst wordt, dan kan ik ‘m kopen.

  Ciao, dikke knuffel uit Nijmegen, ook van Juan

  According to Roos – 11:45 (op 27 November ’08)
 20. Jaha Luc, m’n zoontje is 10, keept als een tijger in Pancratius E1 en gaat tegen de E3 het echte Ajax spelen. Niet in de Arena (dat komt later wel …) maar op de Toekomst, het veld ernaast. Ennuh … hij keept nu in de hoofdklasse; hoger kan niet!

  Ben zelf overigens nog nooit op wintersport geweest. Kan niet zo goed tegen koude voeten. M’n zoontje wil echter heel graag. En moeder en dochter gaan dan natuurlijk ook mee. Heeft iemand nog een tip? Of moet ik toch maar de winterzon opzoeken?

  According to martijn – 22:11 (op 28 November ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *