Meer dan 43000 woorden

Ben nog altijd in Santa Cruz. Ben moe en de Guzzi ook. Verveel me wel te pletter hier. Zo warm. ´t Zweet spuit uit mijn poriën. Mijn bloed is te dik voor deze contreien. Zou nog even naar Brazilië gaan. Laat maar. Guzzi en ik hebben dringend groot onderhoud nodig. Heb nog wel wat fotootjes van ons tripje. Anne ligt ergens te bakken op een Chileens strandje. Ik smelt in mijn ranzige hotelkamertje. Waaraan heb ik dit verdiend, meiden. Was wel een briljant een/tweetje tussen Anne en ondergetekende. Geen enkel smetje. En dat is bijzonder voor zo’n zware rit. Alhoewel, tien kilometer voor Samaipata kreeg de Guzzi een lekke band. Normaal gesproken begin ik niet eens aan lappen. Bedoel, Har en ik hebben in Quito nog geprobeerd om een band van zijn velg te krijgen, zonder succes. Anne en ik zaten binnen het half uur weer op de motor. Geloof toch dat ik wat harder mijn best doe als er vrouwen in de buurt zijn. En dat is een hele mooie eigenschap, knikt de Guzzi. Oké wat fotootjes:Anne, ergens in Bolivia, geldt ook voor mij, In de buurt van Villa Serrano, in Villa Serrano tijdens kerst, daar hebben we Linda…, dansje, en weer een blaas en trommelorkest, halsbrekende toestanden, Anne is leuk,Anne geilt op haar boobies, en ik ook, Anne is leuk (II), Anne kwam, zag en liet zich fotograveren , hier had je bij moeten zijn (Rio Grande), de negorij el Oro, Anne is leuk (III), Anne is leuk (IV), Guzzi mag er ook zijn, Rio Grande, en daar hebben we ´Paulus de Crosskabouter´, schuilend, wederom, met een van mijn laatste peuken (Ja meiden, ben alweer gestopt), met Anne kun je ook drinken, dit ben ik, en dat is Anne, chicha drinkend, volgens het Orakel van Serrano word ik niet gelukkig in de liefde, en dat kutbeest dreigt nog gelijk te krijgen ook, bakkie asbestvrije koffie, Guzzi denkt er ´t hare van, Rio Grande, verdwaald in de nacht, Manuel (La Higuera) herkende me nog. El es un flor de hombre, ongelogen, ook Che was weer blij me te zien en stak vriendelijk zijn hand op, al een van mijn laatste peuken rokend, Anne op de ´niet schieten, ik ben Che Guevara´-rots, twee sterren, pompen of verzuipen, mooi landschap, mooi landschap, mooi landschap, en alweer de laatste foto.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Prettige start, Paul. Met dat lachebekje Anne , is haar vader soms een tandarts?, ineens weer wat extra input op je site. Lekker ordinaire foto’s om je publiekje op te kloten. Beetje een stripfiguur die bijrijdster, met zo’n guitig Hollands koppie dr op. Iets te aardige stem, wil je niet tegenspreken, das duidelijk.
  Aardige landschapjes ook, waarbij overigens opvalt dat de beelden erg donker zijn.
  Camera-instelling of slecht weer? Die opmerking over hokken in Diemen van ene
  Maurice lijkt me de dood in de pot. Zit Anne niet op te wachten he. Beetje enge vriend van je, die Maurice. Wel even die tatoo laten zien, als het toonbaar is. Hebben we weer wat om te lachen. Dakar commercieel? Is het ooit anders geweest? Ach, die helikopters hebben wel wat, vooral the day after the night before…
  Heb je nog meer te melden? Geef hier.

  According to freek van de wijdeven – 03:55 (op 06 Januari ’08)
 2. Wat een overvloed aan info de laatste dagen, weet niet zo goed wat er mee te doen Paul. Best leuk hoor die Anne zo op de plaatjes, bedoel die knar van jou kennen we onderhand wel, maar goed dat Anne weer past time is, vind het wel een beetje teveel van het goede (al vraag ik me af hoe ongelukkig U in de liefde is……). Gebruik je een fish eye lens tegenwoordig?

  According to Roy – 06:06 (op 06 Januari ’08)
 3. Trouwens die alternatieve Dakar rally is er al voor klassieke motor(voertuigen): http://www.amsterdamdakar.com/ maar als ik zo die site bekijk begint dat ook al te vercommercialiseren (uh is dat een nederlands woord?) ook al mogen de barrels nog steeds niet meer dan 500 Euro kosten.

  According to Roy – 06:13 (op 06 Januari ’08)
 4. Hoi Paul en ook voor Anne een goed en gezond 2008 . en zeker veel motorplezier.
  Heb weer eens even achter de computer gezeten om e.e.a. bij te lezen hoe het je vergaat.
  Moest lachen om het filmpje, hoe je de weg moest vervolgen door het water. eerst naast je motor lopen voor wat meer zekerheid en op het laatst hop…….. op de motor en er doorheen.
  Te gek om te zien. Je zoekt ook wel je weggetjes uit hoor!!
  Ik hoop dat je verdere reis goed verloopt en zoals gewoonlijk het ga je goed en tot ziens Paul.
  Kus van Bep

  According to bep – 15:39 (op 06 Januari ’08)
 5. De ‘Anne geilt op haar boobies’ foto klopt niet. Alsof Anne’s kop van haar romp gescheiden is. En jij bent een kruising tussen Chris Cornell en Lou Reed.

  According to ajmh – 17:54 (op 06 Januari ’08)
 6. Paulus,
  Gelukkig staat de site weer vol met complimenten.
  Foto’s zijn mooi en leuk.Alleen voor de Guzzi houd ik mijn hard vast.
  Misschien tijd om weer een stuk zuidwaarts te koersen?
  See you……

  According to Kees – 19:45 (op 06 Januari ’08)
 7. Fotograveren/fotograferen: geloof dat ik ´m even niet zie. Groene boekje zou handig zijn, zo nu en dan. Guzzi heeft het inderdaad zwaar gehad. Vandaar dat ik Brazilië maar even laat voor wat hij is. Moet wel weer over die stoffige kutweg. Heb daar niet zo’n zin in. Guzzi ook niet. Voor de rest niks te melden. Voel me wat alleenig. Mazzel.

  According to Paul – 23:03 (op 06 Januari ’08)
 8. Er begint zich hier een patroon te ontwikkelen Paulus, Neukertje weg – Paul in een dip, volgens mij is dit nu al de 4e keer!!!!!

  According to Roy – 10:00 (op 07 Januari ’08)
 9. Zonde van dat goddelijke lichaam om er een tattoo op te zetten….ook al is het Che…

  According to Sigrid – 16:00 (op 07 Januari ’08)
 10. Neukertje. Heb toch moeite met jouw eenzijdig beeld der vrouwen Roy. Ik vind vriendinnen, geliefden passender klinken. Maar goed, leg dat maar eens uit aan iemand die niet genoeg heeft aan zijn eigen familie.

  According to Paul – 21:17 (op 07 Januari ’08)
 11. De 4e keer, ja, in nog geen twee jaar tijd. En zielig, Zielig!! En alleen Paultje mag
  ze neukertje noemen hoor. Als het hem uitkomt. Ik vind het wel een goeie van die Roy,
  niets is zo fijn als een patroon ontdekken. Juist bij een ander! Al met al is het ook gewoon nooit goed, en dus nu helemaal niet. Voor het eerst de term geliefden gelezen op deze plek, wie vindt dat nou uit? Heb je een handgeschreven brief ontvangen van die malle Johan brodegraven of van een of andere trouwe “vriendin”? Gassen!

  According to Berend Westrik – 22:08 (op 07 Januari ’08)
 12. Dan zullen we het anders formuleren, noemen we Paul voortaan zaaddonor en zijn neukertjes geliefden, mij om het even, uiteindelijk draait het toch allemaal uit op dat vingerhoedje met stijfsel.

  En inderdaad heb ik neukertjes annex vriendinnen, maar dat is wederzijds dunkt me, al moet ik eerlijkheids halve bekennen dat het er nog (maar) eentje is en daar is het in 2007 wel 2 keer van gekomen. Ik heb 1 geliefde en die ken ik al langer wel (24 jaar) dan niet in mijn leven, dat gaat ook nooit meer over, ok komptie ‘soulmates’. Ze is tamelijk ruimdenkend, ik mag mijn gang gaan wat ik wil, als ze er maar niet achter komt of iets merkt, duidelijk nu meiden?

  Ben het met Sigrid eens, zonde om je lichaam met een tatoo te vervuilen en ook kan ik het met Berend eens zijn, Gassen!!!!!!

  According to Roy – 07:10 (op 08 Januari ’08)
 13. Hi Paul ,net terug uit Oostenrijk ,goed ski weer ,Aksel was er ook een paar dagen en is daarna naar Thailand gegaan ,duiken ,vrouwen oud en nieuw aan het strand Hij zal het je wel vertellen !
  Wat een prachtig gezicht die Guzzi V2 onder die geweldige stermotor van die DC3 .Beiden classics .Mijn hard ging weer open daar ik gestudeerd hebt voor boordwerktuigkundige en gehaald maar nooit in praktijk gebracht .Heb veel met die motoren toen te doen gehad .
  Het is overigens een prestatie van die V2 Guzzi het ding blijft maar door gaan of dat er niets aan de hand is ! Zo ook met zo,n DC3 die overigens wel door een liefhebber onderhouden wordt by the looks of it !
  Als je ooit in Vuurland aankomt moet je toch eens de compressie meten ! Zou me niets verwonderen als er niets mee aan de hand is en dat is natuurlijk ongelovelijk !! De Italianen kunnen goede motoren bouwen ! denk aan de MV augusta’s ,de Ducati’s .Ik zie nog die Augostini op de motoren het WM winnen !
  De trip met Anne liegt er ook niet om ! Leuke vrouw om te zien ,ik denk van het goede staal gesmeden om in motor termen te spreken ! Wat maak je toch een mooie reis en wat een landschap .Doet me een genoegen om die Contender sticker te zien in die rivier daar ergens in Bolivia ! Ik zal de pot nog eens aanvullen ! Heb je al een eind datum in je hoofd voor Vuurland ? Aan de andere kant “who cares “met Anne achterop waarom zou je haasten . Je verhalen doen het goed ,je film is absoluut TOP daar door die rivier wat een avontuur en die Guzzi maat blijven draaien werkelijk geweldig !
  Ik blijf je verslagen lezen, keep going strong de groeten ,
  Guus Bierman

  According to guus bierman – 15:45 (op 08 Januari ’08)
 14. Zo, dus jullie hebben een ´patroon´ ontdekt. Wat schattig. Ben je trouwens lekker snel mee. Ik bespeur al bijna drie jaar een patroon bij jullie. Afijn, Guus en Sigrid (vooral Sigrid) bedankt voor de opbeurende en ware woorden. Nog altijd in Samaipata alwaar de inkt op mijn arm langzaam opdroogt. Maak je geen zorgen Sig, ik mag er nog altijd wezen, met of zonder Che. Regen hier weg. Wilde vandaag vertrekken maar dat leek me niet verstandig. Morgen maar weer eens een poging wagen. Op naar Sucre. Daar ga ik hoogstwaarschijnljik het komend half jaar patronen brijen/breien. Dan is het lekker fris als we afzakken richting Patagonië.

  According to Paul – 23:52 (op 08 Januari ’08)
 15. Hola patron,

  Hoe wastie ook alweer? Cor, schakel eens door; Bas geef eens gas; Paul… ik kan er even niet opkomen… Gaan met die banaan!? Sodemieter op uit Bolivia man, op naar het volgende hoofdstuk!
  Je bent immers sjoornalist en professioneel flierefluiter/struikrover, niet toch, ja dan…

  According to Thomas – 06:18 (op 09 Januari ’08)
 16. Roy, je vergeet het griepje enne ik zie een verandering in het patroon, normaal gesproken ging Paul ervan tussen, nu het meissie, eeuuhh Paul, ik schakel ff door (heb schommelarm op de kop getikt voor mijn 3-wieler) doe ff Anne’s log, mail of andere coordinaten 🙂 of als alternatief: GEEF GAS richting een Chileens strand of zo, geeft weer richting aan je log en wij lezen weer eens wat leuks over: de spanning van het rijden, het avontuur onderweg en quelle surprise, een nieuwe blonde, brunette, rooie of whatever !
  Guz groeten, Cor
  Ps. De ziel van een Guzzzz is onstervelijk, na 6 weken buiten in regen, wind en kou, slecht beschermt door een flinterdun zeiltje, 5 meter duwen en rijden !!!!

  According to Cor – 13:15 (op 09 Januari ’08)
 17. Paul er is hoop,
  ff inloggen op guzzigalore en 1 van de ads vertelt ons als volgt:
  “Partner voor een duurzame relatie -be2 – vind de partner van uw leven “
  Zoals men in het oosten des lands zegt:
  noa dissen een frissen !

  According to cor – 13:19 (op 09 Januari ’08)
 18. Heeft Anne ook een eigen ‘weblog’?

  Als het ‘stil’ is kunnen we daar terecht als ‘eenzame-, verstoten-, niet begrepen-, geketende-, motorminnende-, avontuurlijke-, mensen’ (en alle andere consumptie-papegaaien).

  Wens je al het goede.

  Met groet,

  Maurice

  According to mvanbakel – 14:56 (op 09 Januari ’08)
 19. Hey Paulus man goed idee man van dat breien (schrijfwijze staat op http://www.woordenlijst.org = groeneboekje). Mika wil wel een truitje van dat lekkere Boliviaanse wol, maatje 96/98 maar dan moet je wel een beetje doorbreien 😉 Patroon, wat nou patroon……dat ken/heb ik niet….brei maar wat leuks. Mutsje mag ook trouwens

  Paulus ‘go slow’ en spoel niet weg , zonde van tattoo, goddelijke lijf en ‘liefje’ Guzzi. als ie opgedroogd is die tattoo maak je dan een footootje? Van dat tattoetje bedoel ik natuurlijk, maar van het goddelijk lijf mag ook hoor.

  Hoe fris verwacht je het eigenlijk daar in Patagonië?

  Ciao en breize

  According to Roel – 15:40 (op 09 Januari ’08)
 20. hé, Zomaar een nieuwe foto onder de commentaar box, met Anne…
  Zit ze nou haar tanden te flossen in je achteruitkijk spiegel Paul?
  Foto’s zijn inderdaad wat donker, zet de auto wit balans eens uit en laat de camera het zelf uitrekenen per onderwerp… werkt ook goed ‘s nachts als alles gelig lijkt op de foto.
  Als je ‘s nachts flitst heeft het geen zin.
  Is het symboolteken met de twee driehoekjes met een punt er boven.
  (Tip van Thomas die goed werkt)
  Verder goede foto’s, geven landschap goed weer en prikkelen de geest betreft inlevingsvermogen.
  De guz is duidelijk jaloers dat je aandacht niet volledig naar haar gaat…
  Een lekke band is een schreeuw om aandacht Paul, verwen haar ook eens, heeft ze verdient.
  Las net dat de Dakar waarschijnlijk nooit meer gereden wordt wegens incompetentie van bestuur.
  Ja, logisch als je één dag voor de start de boel afblaast neemt geen enkele sponsor je meer serieus in de toekomst.

  Gasse, Paul, Gasse met die guz, hoe meer je aan die hendels trekt hoe meer avontuur ze beleeft..! ( en wij ook )

  According to Pi. – 17:49 (op 09 Januari ’08)
 21. misschien is ze wel aan het flossen maar het is wel een vreselijk mooie foto.
  alsof de guzzi boven de wereld uitkomt!
  de gebruikssporen worden trouwens wel steeds duidelijker zichtbaar. tijd voor groot onderhoud Paul?
  suc6 Paul
  Nico

  According to nico – 00:21 (op 10 Januari ’08)
 22. Paul, ik verveel me!! Is me met jou niet overkomen…

  According to Anne – 17:23 (op 10 Januari ’08)
 23. Dan vlieg je toch lekker terug, Anne.

  According to Vasilis – 21:11 (op 10 Januari ’08)
 24. Je hebt gelijk Nico. Ben blij dat ik weer in Sucre ben. De Guzzi heeft toch echt aandacht nodig. Ze heeft werkelijk briljant gelopen de laatste twee weken (Ik bedoel, de laatste 32 maanden). Gisteren stond ze tot aan de carburateurs in een riviertje, maar ze bracht me wel tot aan de overkant. Waar ze overigens stijlvol de geest gaf. Ze heeft dringend nieuwe olie nodig. Gelijk maar alles, versnellingsbak, cardan en carter. Wat voor olie kan ik voor de versnellingsbak en cardan gebruiken? Ga er vanuit dat ze de juiste olie hier niet hebben. Ik rijd geen meter meer in Bolivia met de Guzzi. Of het moet zuidwaarts zijn. Wegen zijn zo slecht. Bij elkaar in het land toch zo’n 6500 kilometer gereden, waarvan de helft door rivieren, over bergtoppen, rotsen, zand, blubber en nog meer geografisch ongemak. Denk dat ik nog even carnaval ga vieren in Bolivia en dan inderdaad maar eens afzakken naar Argentinie. Voor de rest blij dat ik weer in Sucre ben. Wat een heerlijk dorp is dit toch. En inderdaad, ‘t leven is toch wel anders zonder jou, Anne.

  According to Paul – 21:59 (op 10 Januari ’08)
 25. Joehoe, Paulus!!!!! Yes, I’m back! Goed om de verhalen te lezen, de foto’s te bekijken! Happy 2008! Net terug uit Thailand en zoals Guus al zei: duiken, zon, vrouwen, stranden…..genieten!!! Was echt geweldig!
  Anne ziet er goed uit, ik denk dat je haar er wel bij kan hebben! Waar komt ze vandaan???

  Ga doo, gozer…..ga door!!!!

  According to Aksel – 10:34 (op 11 Januari ’08)
 26. Chili wil de dakar rally toelaten. Met jouw ervaring Paul, rij je zo met die mensen mee. Als ze van noord naar zuid rijden gaat het nog de goede kant op ook. http://www.volkskrant.nl/sport/article49..

  According to Dirk – 12:43 (op 11 Januari ’08)
 27. Wisten wij dat Aksel weg was? Even goed, fijn dat je weer thuis bent, kerel.

  According to Paul – 16:30 (op 11 Januari ’08)
 28. Versnellingsbak- en cardanolie 80/90. Hebben ze vast wel ergens. Zit in allerlei oudere versnellingsbakken. Tot aan de niveaupluggen plus een scheutje extra. Loopt ie weer tot aan Vuurland.
  Groetjes, Fred

  According to FredP – 21:43 (op 12 Januari ’08)
 29. Hey Paul,
  Hier t zusje van Anne! Erg leuk om te zien en te horen hoe jullie reis is geweest! Ondertussen volgt de fam. jou ook..Nooit geweten dat ze zo’n motormuis was! Ga eind april naar La Paz (wat je waarschijnlijk wel weet), eindelijk ‘het’ in het echt zien.. Veel plezier nog en geniet!
  Gr. Mies

  According to Mies – 21:18 (op 13 Januari ’08)
 30. Hey Paul, ik kan ook zo’n website-je beginnen hoor…….alleen wordt het dan zo rustig hier……. 😉

  According to Aksel – 22:25 (op 13 Januari ’08)
 31. Joepie, Anne heeft een zussie 🙂
  Oeps, na een zwaar weekend is de meligheid ten top en dat op maandagochtend.
  Een goeie week allemaal, dat ga ik er ook van maken !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Oja inderdaad de gewone 80/90 olie werkt prima, niet te veel bijvullen anders loopt het er gewoon weer uit en dat geeft weer zo’n smeerzooi,

  According to Cor – 07:29 (op 14 Januari ’08)
 32. Yo Pauli,

  Hoe is’t nou?
  Hier dan nog efkes een ‘goed’ berichtje!
  Vanavond met een ‘zilveren vogel’ naar Barcelona (beursstand converse schoenen), en hoop Freerk daar weer te treffen! Potje bier, darten, wie weet.
  Zal je ‘avonturen’ dus weer enkele daagjes missen!

  Volgend weekend naar de witte bergen!
  Volgens de ‘meteo’ nu nog sneeuw en wind, maar zondag zonneschijn!

  Hoe is het daar nou met zon, zee, strand, bergen, bevolking, darten, eten, drank, meiskes, vlinders etc. etc.?

  Met groet,

  Maurice

  According to mauricevanbakel – 11:36 (op 14 Januari ’08)
 33. Anne heeft zelfs nóg een zusje. Even wat werk afmaken dan kom ik weer bij jullie terug meiden. Dat het maar een mooie week mag worden.

  According to Paul – 15:46 (op 14 Januari ’08)
 34. Iets volslagen anders: Ik hoop werkelijk uit de grond van mijn hart dat die Eveline Herfkens toch wel zo keihard de straat wordt opgeschopt dat we bijna nog medelijden met die bebrilde pot krijgen. Gatverdamme, wat een vreselijk zelfvoldaan links kutwijf. Aan de bedelstaf met dat hebberige welzijnswijf. Sorry, heb ‘t niet zo op wereldverbeteraars die niet zonder luxe kunnen. Zal nooit vergeten dat de belastingen in Colombia mijn armzalige bankrekening blokkeerde. Waarschijnlijk om de 7000 dollar huursubsidie voor dat wijf te betalen. Che zou korte metten met haar maken. Weet ‘t, wind me op over nergens. En lelijk dat ze is, lelijk.

  According to Paul – 22:22 (op 14 Januari ’08)
 35. Sorry hoor, maar hier kan ik echt helemaal niets mee. Adios.

  According to guus van den Akker – 22:23 (op 14 Januari ’08)
 36. Beetje merkwaardig voor me dat je over een buurtgenoot van me begint.
  Wat een boosheid. Is ze ook op jouw pikkie gaan staan?
  De ‘aanval’ op Eveline Herfkens. Was zij niet ooit een ministertje voor
  melkpoeder en kunstmatige koeieschijt? Had niemand toen in de gaten dat
  het carierevrouwtje een rasechte, volslagen egotrippende schreeuwlelijk was,
  slechts links omdat ze meer opportunity had om als semi-mislukt diplomaat de
  zakenvrouw ‘pur sang’ uit te hangen? Met een schorgeschreeuwde, hees-
  doorrookte schelle corpsstem, met de gelijkhebberigheid van het eerste de beste
  VWO- type. Het is weinigen gegund om zo door te halen. Ze sloeg haar tegenstanders
  uit het veld; als ze geen gelijk kreeg werd ze alleen nog maar vervelender. Om verdere problemen maar te vermijden, gaf haar omgeving haar maar gelijk. En zo kwam het dat…. Ja, Paul, waar ken jij dr eigenlijk van? Ze is geen lid van de KRO.
  En nou even antwoord geven ja?

  According to jack de brey – 22:39 (op 14 Januari ’08)
 37. Weinigen waarderen het schitterende zelfmedelijden. Hoe prachtig is de obsessie.
  Hoe genotvol scheldpartijen. Hoe intens de jaloezie en afgunst. Hoe wendbaar
  de geest als het er op aankomt. Ga zo door, en verklaar je nader Paul.
  Kan aardig artikel worden. Aan de kaak stellen. Kom op met die keutel.

  According to freek van de wijdeven – 22:49 (op 14 Januari ’08)
 38. Ik vind haar gewoon lelijk. En ik heb een hekel aan lelijke mensen. Nu even echt: kom nog al wat van dat opgeblazen ngo-, vn-, ambasade-spul tegen. Beetje brallen dat ze zich zo fraai inzetten voor de mensheid. Intussen verdienen ze meer dan jij en ik bij elkaar Jack. De arrogantie, de goeden niet meegerekend, is werkelijk te erg voor woorden. En stel je voor dat ze economy class moeten vliegen. Dat is voor gepeupel. En stel je voor dat die Herfkens in New York tegen een blinde muur moet opkijken. Vandaar die 7000 dollar huursubsidie, per fucking MAAND. Daar leeft een indigenafamilie hier in Bolivia twee JAAR van. Ik heb echt een broertje dood aan dit soort links schijtvolk. Van mij mag Herfkens in naam van alle arme mensen in de wereld (je begrijpt: waaronder ondergetekende) uitgeroeid worden. Hoop werkelijk dat dat gebeurt. Lastig hoor, zestien dagen niet roken. Die laatste zin is niet goed. Ze zou bekekenen dat ik door nicotinegebrek ineens een hekel aan mensen als Herfkens heb. Mijn afkeer voor tuig als Herfkens zit diep. Che, waar ben je toch? En ze zeggen allemaal dat je nog leeft. Cheetje, wordt eens wakker. Werk aan de winkel, compadre. De wereld zit nog vol met hebzuchtige verraders als Herfkens. Je strijd is nog lang niet gestreden.

  According to Paul – 22:56 (op 14 Januari ’08)
 39. Hebzuchtige verraders en huichelaars. De zwendel is dichtbij. Doet me denken
  aan foute religieuzen, rijke kerken en zwaar gereformeerden, waarbij het
  uiteindelijk erom gaat je talenten te gebruiken (bijbels!) om er ordinair geld mee
  te verdienen. Kijk maar eens naar onze christelijke politici die elkaar bij het CDA
  gevonden hebben. De bio-industrie, uitgevonden en doorontwikkeld bij onze
  biblebeltuniversiteit Wageningen , doodt elk jaar miljoenen diertjes die geen
  moment mochten genieten van t leven. In welbedachte concentratiekampen, volgespoten met rotsooi, tot de dood erop volgt. En die huichelaars van het CDA vonden het allemaal, samen met de banken, helemaal prima. Export. Geld. Loof den Here,gebruik je talenten, smoezendraaiers. Het gaat alleen maar over geld verdienen.
  En, zo denken de rijken der aarde, ik gun het iedereen. Leuk boek : Expats, van Max de Bruijn. Eerst ik , anders kan ik de anderen niet helpen.
  Dan die kwezel Balkenende, met zijn zalvende burgerpraatjes over t land. Het totale
  gebrek aan joie de vivre bij die naargeestige kleiboer met zijn eenzijdige gereformeerde kleutervisie is totaal killing. Die man heeft geen visie, en kan ook niet dansen. Ons christelijke voorhoofd met zijn waarden en normen heeft een hobbie; snelle autoos. Verder komt tie niet, en verder kan ie niet komen. Je zal zijn vrouw maar wezen. Klaarkomen? Getverdemme. Wat doe je nou!
  Overigens heb ik geen hekel aan lelijke mensen. Interesseert me voor geen centimeter. Maar heb natuurlijk wel een mooi en lekker wijf thuis, zo stom ben ik nou ook weer niet.
  Die Balkenende doet het financieel goed, samen met die gristelijke Wouter Bos. Vind je het gek, van generatie op generatie zijn die Calvinistische centenneukers bezig met hun duiten om te draaien. Paar aandeeltjes vleesindustrie, paar aandeeltjes zwarte olie, paar aandeeltjes luchtvaart (soort zoekt soort) paar aandeeltjes wapenfabriek.
  Schiet lekker op hoor. En die anderen, tja, die doen het ook. Jezelf in de vingers snijden is er bij de christelijke mannenbroeders niet bij.
  Meer weten over die types? Lees eens Maarten t Hart, en laat je verbazen over de levenloze, ingeteerde levenshaat. Tenslotte is doorgaan goedkoper dan leven. En geboren worden is dus een stomme zet.

  According to roland optveld – 05:56 (op 15 Januari ’08)
 40. Correctie…. Tenslotte is doodgaan goedkoper dan leven. En, geheel in de kale sfeer der christelijke mannenbroeders, heb je dus een schuld: omdat je geboren bent.

  Volgende!

  According to roland optveld – 06:02 (op 15 Januari ’08)
 41. Zal me even een beetje voorstellen. Ik werk s nachts als geriater voor enkele
  zieken- en bejaardenhuizen in het westen des lands, verdien schandalig lekker veel geld, en wil wel eens (sneller dan Paul) op m’n motor aan de knoppen draaien in voornamelijk Zuid-Amerika. Ben dus onderdeel van een elite, so to speak. Gelukkig. Middelmaat is dodelijk voor me.

  According to roland optveld – 06:10 (op 15 Januari ’08)
 42. Yoh meiden hier zo’n expat (al word ik niet door de overheid gesubsidieerd maar rechtstreeks door jullie). Het is verdraait lastig om je principes in stand te houden als je omkomt in luxe, ik bedoel gemiddeld gesprek op een feestje, zijn de Malediven nu te verkiezen boven de Seychellen voor een tussendoor break en of je nu de nieuwst Volvo 4WD of toch die Audi moet kiezen………..nog een half jaartje en ik habiteer weer onder jullie makkers!

  According to Roy – 07:15 (op 15 Januari ’08)
 43. Ha, lekker zeiken tegen de maatschappij…….m’n favoriete stokpaardje! Ik ben net terug van 2 weken Thailand, heb daar gezien hoe het ook anders kan (waarschijnlijk vergelijkbaar met wat jij daar ziet, Paul). Mensen zijn er gelukkig met weinig, alles gebeurt er met een lach……..materialisme speelt er (nog) geen rol. Ik geloof wel degelijk dat het met levens- (of geloofs-) overtuiging te maken heeft. Het Buddhisme in Thailand is een overtuiging waarbij de mensen voor elkaar zorgen, vandaar zie je ook relatief weinig bedelaars (althans ik heb er weinig gezien). De mensen zijn er blij met wat ze wel hebben, namelijk elkaar. Zelden zo’n trots (en toch liefhebbend) volk als de Thais gezien………misschien een optie om heen te gaan, ik ga er naar kijken!
  Roy, jij gaat het moeilijk krijgen als je hier terugkomt. Ik weet precies waar je het over hebt, en vind dat het moet kunnen. In het calvinistische NL kun je dat wel vergeten, je wordt hier in de nek aangekeken! Misschien dat onze rebel Van Hooff, met die afzichtelijke kop van Ernesto op z’n schouder, hier ooit eens verandering in zal komen brengen. Marijnissen kan wel wat soldaten gebruiken, vrees ik…….

  Good times……..misschien zit ik over een half jaar wel in Bangkok, in het land van de lach!

  According to Aksel – 09:28 (op 15 Januari ’08)
 44. Nou nou nou, wat een serieus gedoe hier zeg. Niks beters te doen?? Geniet een beetje van het leven en probeer zelf eens een beetje te lachen in je omgeving, dat kan ook best in NL hoor.
  Grtz

  According to Luc – 11:21 (op 15 Januari ’08)
 45. Ik snap je irritatie niet zo goed, Roland de geriatrische veelverdiener – Herfkens laat toch prachtig zien dat de PvdA heden ten dage niet meer links is, maar helemaal de partij is geworden voor money-grabbing overheidsgefinancierde veelverdienende hoogopgeleiden, much like yourself? Lees dat blad! Eh, ik bedoel natuurlijk, steun die partij!

  According to Carel – 11:26 (op 15 Januari ’08)
 46. Oh, en ik heb ook een hekel aan lelijke mensen……. 😉

  According to Aksel – 16:33 (op 15 Januari ’08)
 47. In ieder geval maakt ‘t wat los. Jij wordt trouwens mijn rechterhand Roland. Kunnen we niet een manier vinden om die Herfkens te wippen? Roland kiest in ieder geval voor zichzelf en dan mag je wat mij betreft verdienen wat je wilt of kunt. Die so called hulpverleners die opscheppen hoeveel ze wel niet verdienen aan bonussen mogen wat mij betreft niet bestaan. Zo nu en dan zie ik zo’n 100.000 dollar kostende wit geschilderde VN-bak door de dorpjes razen. Zo intimiderend. Intussen vertellen die veelverdieners met hun maatpakken en dure horloges en vette vakanties en weet ik wat aan de campesino’s hoe ze hun leven kunnen verbeteren. In de jaren zeventig, oké het is al weer een tijdje geleden, sterilliseerden hulpverleners van the Peace Corps indigenavrouwen in de Altiplano. Evo Morales is bang dat al die ngo’s zijn landje langzamerhand overnemen. Hij is daar terecht bezorgd over. De arrogantie van de westerlingen is stuitend. En het enige verschil is dat we meer poen op zak hebben. Walgelijk, echt walgelijk. In hun eigen landje zijn ze een nobody. Hier in Bolivia of welk ander land ook in Zuid-Amerika kunnen ze zich een penthouse veroorloven en gedragen zich daar ook naar. Laatst in een restaurant hier in Bolivia. Een Fransman schold de serveerder uit omdat hij niet met zijn creditcard kon betalen. De gewapende strijd is nog niet voorbij. Wie doet er met me mee? Weg met al die Herfkens, weg met al dat godvergeten graaiende tuig. Men zegt dat de wereld zo klein aan het worden is. Waarom de buit dan niet wat eerlijker verdelen? Het kan, echt. Maar we willen niet. Om te janken. Ben weer lekker aan het roken geslagen. Na twee weken niet slapen en continu zweetaanvallen vond ik het welletjes. Toch wil ik dolgraag van die kutpeuken af. Wat te doen? Maar eerst eens dat Herfkens tuig uitroeien. Hoe pakken we dit aan? Help me!

  According to Paul – 18:25 (op 15 Januari ’08)
 48. Lees dit eens voor de gein. Hier maken wij zelfvoldane en volgevreten Westerlingen ons wel druk om. Een bericht uit het NRC: “Hoe dichtbij kan schuldgevoel komen? In zijn nieuwe programma Jamie’s Fowl Dinners verzocht de Britse televisiekok Jamie Oliver afgelopen vrijdag op Channel 4 zijn gasten om bij een aantal kuikentjes de sekse te bepalen. Leuk.

  Jamie Oliver legde vrijdag op tv uit hoe de productie van eieren in zijn werk gaat.
  The pale ones, de haantjes, gingen in een doos die vervolgens aan Oliver werd gegeven. Hij zette de dieren in een doorzichtige plastic bak, waarna een assistent ze voor het oog van de gasten vergaste met een combinatie van koolmonoxide en kooldioxide.

  Een schokgolf ging door de zaal. Tranen vloeiden. Plotseling waren de gasten medeplichtig aan de dood van de jonge haantjes. En met hen werden alle kijkers dat, zo werd uitgelegd. Want of het nu legkippen in batterijen betreft of biologische legkippen die vrij rondlopen: alle haantjes worden in de eierindustrie meteen afgemaakt, omdat ze geen eieren leggen en omdat ze niet genoeg vlees opleveren.

  Sommige gasten, en ook de televisiekijkers en Jamie Oliver zelf, konden hun emoties niet de baas en zaten met tranen in de ogen aan tafel.

  Daarna liet Oliver de verschillen zien tussen het dagelijks bestaan van ‘kippen met vrije uitloop’ en kippen in een legbatterij. Hij liet de dinergasten zien hoe dicht levende kippen op elkaar zitten in de bio-industrie. Aan het einde liet Oliver alle demonstratiekippen vrij in zijn eigen tuin.

  De verkoop van kip is nog niet ingestort, zo meldde de (Nederlandse) website worldpoultry.net gistermiddag. De dagelijkse omzet van kip ligt deze week ongeveer 7 procent hoger dan in november vorig jaar, zei een woordvoerder van supermarktketen Tesco. Jaarlijks wordt er in het hele land voor 4,6 miljard euro aan kip verkocht.

  Het bewuste fragment uit het tv-programma verspreidde zich afgelopen weekend razendsnel over internet, via YouTube, maar ook via Nederlandse sites als GeenStijl. Op internetfora barstte discussies los: kan het leven van kippen worden verbeterd en zo ja, hoeveel geld hebben wij daar als consument voor over?”

  According to Paul – 18:46 (op 15 Januari ’08)
 49. eet al jaren geen bio kippen, eigenlijk sinds ik in de kippenslachterijen kom, bio varkens idem. ook voor je gezondheid, NIET MEER DOEN, koop biologisch vlees, iets duurder, koop je gewoon de helft, we vreten met z’n allen toch veel te veel.
  kijk eens naar die kop van herfkens, dan eet je toch geen varkensvlees meer…

  en Paul, zeg een heel heel heel eerlijk, wil je echt met roken stoppen??
  als het antwoord ja is dan kun je nu stoppen zonder problemen, niet volgende week of als je sigaretten op zijn, denk je op die manier dan ben je er niet aan toe/ nog niet overtuigd.
  nicotine verslaving duurt 3 dagen om af te kicken, beetje hongergevoel, beetje zweten verder niet. de rest zit tussen je oren en is vnl angst dat je niet meer zal roken.
  beetje kort door de bocht maar daar komt het wel op neer.
  succes Paul
  Nico

  According to nico – 22:13 (op 15 Januari ’08)
 50. Nee Nico, zo gemakkelijk is het niet. De eerste week, no sweat. Daarna beginnen de problemen. Zweten, niet slapen, honderd lollies per dag, pijn in mijn pens en moordneigingen. Vooral als ik die varkenskop van een Herkens zie. Ik haat peuken nog meer dan ik lui als Herkfens haat. Ik vind sigaretten niet eens leuk. Het is die fucking nicotine die me de das omdoet. Bovendien, sigaretten kosten hier 50 cent, per twintig. Help!

  According to Paul – 23:20 (op 15 Januari ’08)
 51. Klopt !
  Drie dagen staat er voor maar waar jij last van heb is niet de nicotine maar de benzeen, tolueen en ander rotzooi die ze in een sigaret stoppen.
  Daar moet je van ontgiften en dat vinden de hersentjes niet leuk…
  Ben zelf ooit een jaar gestopt en weet nog dat ik met nicotine pleisters er drie maanden over deed om van de zweet aanvallen en slapeloze nachten af te komen en dat kan nooit aan de nicotine gelegen hebben.
  (let wel, ‘s nachts droeg ik ze niet maar ‘s nachts rook ik ook niet )
  Ga eens een ontgifting kuur doen Paul, detoxen heet dat tegenwoordig maar het is al eeuwen oud.
  Gewoon een week (maar minimaal drie dagen) op veel vruchtensap en water.
  Je heb er toch de tijd voor en misschien levert het diepe artikelen op.
  Herfkens is door de Nederlandse pers volledig onderuit gehaald, voorpagina gehaald van de Metro en die hebben even rond gebeld in New York en prima appartementen gevonden voor die tut hola voor rond de 5 duizend dollar maar helaas zonder balkon wat mevrouw wel wil ander voelt ze zich zo opgesloten..!
  Laat die Sterfkens door haar balkon zakken!
  In New York zijn nou eenmaal weinig balkons door plaatsgebrek en doordat de eigenaar van het pand aansprakelijk wordt gesteld als er wat vanaf valt…
  Je bent in een ander land, MUTS, pas je aan of ROT OP..!
  oops, ik begin als Wilders te klinken.
  Je mag niet iemand meer dood wensen in Nederland Paul,dat vind men een bedreiging en daar wordt je voor opgepakt.
  Het OM arresteert demonstranten op de dam omdat ze (sluik)reclame maken voor een sigarettenmerk met de afbeelding van Wilders er op.
  Meer kunnen ze er zelf ook niet van maken…hahaha! http://www.nu.nl/news/1391132/10/Geen_ve..
  Intussen heeft Jamie Oliver een probleem, hij kan niet koken, hij doet maar wat!
  Ik heb hem nog nooit zo op zijn bek zien gaan als toen hij het zo nodig vond om in Italië voor mensen te gaan koken, haha, wat een lachertje was dat.
  Geen wonder dat hij stunts bedenkt om zo toch maar in de picture te blijven.
  Zielig gewoon.
  Ik kan ook niet koken maar ik ben dan ook geen chef-kok.
  Bio is de oplossing en ik ga er helemaal voor want in Nederland smaakt alles hetzelfde sinds Wageningen zich met ons voedsel is gaan bemoeien.
  Een Radijs is geen Radijs meer die je bek krom laat trekken, Spruitjes smaken zoet tegenwoordig, Witlof smaakt laf en ga zo maar door.
  Intussen worden we doodgegooid met reclame om toch maar vooral aan je darmflora te denken en elke dag een flesje pulp te drinken met lactobaksillus want dat is goed voor je..
  Ja mensen, de commercie houd zich tegenwoordig ook met onze schijt bezig want oh oh we zouden eens verstoppen…
  Het Voedingscentrum stuurt ons wel aan met een “Bewuste Keus” keurmerk wat nergens op slaat, Há, ze zouden zelfs een stickertje plakken op een Mars reep mits er geen verzadigde vetzuren in zitten maar over het suiker gehalte van het product hoor je ze niet.
  Ben een beetje uitgeraasd, wat eet jij daar zoal Paul?
  Daar ben ik toch wel benieuwd naar.

  According to Pi. – 00:20 (op 16 Januari ’08)
 52. Je was me voor Paul, die kopregels sloegen op wat Nico schreef.
  Heb je hopelijk wel door.

  According to Pi. – 00:22 (op 16 Januari ’08)
 53. En met bio bedoel ik biologisch…uiteraard
  Moet de boel toch wat zorgvuldiger gaan nalezen in de toekomst.

  According to Pi. – 00:24 (op 16 Januari ’08)
 54. Sorry, het “Ik Kies Bewust” logo heeft niets met het Voedingscentrum te maken en is door fabrikanten in het leven geroepen.
  Wil je weten wat het inhoud; http://www.ikkiesbewust.nl/downloads/pro..

  According to Pi. – 00:43 (op 16 Januari ’08)
 55. IK heb het ooit ergens gelezen dat kip per kilo in 30 jaar tijd bijna niet in prijs is gestegen. Altijd leuk om te zien als er biologisch geteelde producten in de aanbieding zijn bij de AH, dan is het ineens uitverkocht en graai ik er als trouwe klant naast. Raar volk hoor die nederlanders, maarja er moet wel elke 3 jaar een nieuwe Slopel Astma voor de deur staan heh en dat moet toch ergens vandaan komen!

  According to Roy – 06:31 (op 16 Januari ’08)
 56. wow…..we dwalen hier lekker af…….Herfkens, Jamie Oliver, de reïncarnatie van Che in de vorm van Paul, fransmannen met credit-cards…….Anne, grijp in!!!!!

  According to Aksel – 09:58 (op 16 Januari ’08)
 57. Ik heb het al eerder gezegd, en misschien heb je ‘t boekie al gelezen – maar Carr, “Stoppen met roken” (boek) heeft mij eraf geholpen. Van 30 peuken per dag naar niks zonder zweten, honger of wat dan ook. Noppes, nada. Zonder moeite. En dat terwijl ik de pest heb & niet geloof in zelfhulpboeken. Leest dat boek!

  According to Carel – 11:33 (op 16 Januari ’08)
 58. Ha Paulus, over dat roken…

  …een hartaanval dat werkt prima, en ik heb recht van spreken want ik ben ervaringsdeskundige. Twintig keer was ik eral mee gestopt, maar dan kwam het, zweten, hartkloppingen onrustige nachten, niet slapen en weet-ik-wat-al-niet-meer dus toch maar weer een peuk, bovendien vond ik meestal dat ik hem best verdient had en kon ik het moment dat de dampen mijn gehemelte streelde nauwelijks afwachten. Tot die dag in mei zo’n tien jaar geleden. In een keer helemaal plat, geen lucht meer en geen kracht, negens meer. Met loeiende sirene naar het ziekenhuis. Voor dat je weet wat er gebeurd moet je vaststellen dat je al drie dagen tussen allerlei machines in hangt. En dan maar weer een beetje mens worden. Binnen een week of 6 ben je weer aardig op de poten, maar ik had nog geen moment gedacht aan een peuk. En als je er 8 weken zonder kan… wat zou je dan opnieuw beginnen. Bovendien zat de schrik er goed in. Neen zo“n hartaanvalletje dat werkt wel, ook nog na 10 jaar. En weet je wat leuk is, het komt vanzelf, je hoe er niets voor te doen. Neen Paulus, het zit gewoon tussen de oren en nergens anders. Gewoon kappen met die peuken. En dat zweten en niet kunnen slapen, ook lulkoek. Dat gebeurt wel eens met of zonder peuk.

  According to christian – 11:34 (op 16 Januari ’08)
 59. ja, wat ik al zei, tussen de oren…
  ben zelf 15 jaar geleden gestopt. mijn vrouw een paar jaar later, die had het er erg veel problemen mee, zelfde klachten als jij Paul, gek werd ik ervan. ging ‘s nachts naar de pomp om sigaretten te halen. na tig pogingen 1 dag cursus gedaan van Allen Carr en nooit meer een sigaret aangeraakt, geen stopklachten niets… Heeft dus niets te maken met ontwenning maar met angst om niet meer verslaafd te zijn. vandaar mijn eerste vraag, hoe gemotiveerd ben je echt?
  probeer het boek van Allen Carr te vinden, werkt op dezelfde manier als de cursus.sterkte
  nico

  According to nico – 12:07 (op 16 Januari ’08)
 60. Tsjonge jonge, hoeveel van die kut peuken moet je naar binnen zuigen om dit soort afkickverschijnselen te krijgen… Belachelijk!! Als je honger hebt moet je eten, als je dorst hebt moet je drinken, als je geil bent moet je neuken, maar waarom zou je in godsnaam roken?? Denk toch eens een beetje na man, rook af en toe lekker een peukje vanwege, tsja, wat eigenlijk, en voor de rest, pluk een sinasappel uit een boom of zo, doe iets!! Stoppen met die handel!!
  Grtz

  According to Luc – 12:59 (op 16 Januari ’08)
 61. Paul, zet door! Ik ben ook weer begonnen met stoppen… !

  According to Anne – 00:21 (op 17 Januari ’08)
 62. uh, Caerel, t is wel wat anders als je op kosten van de gemeenschap allerlei bizarre eisen aan het stellen bent en constant het onderste uit de kast wil halen met je lieve tedere vrouwenglimlachje, zoals dat vieze vuile smerige en rokende secreet van een Herfkens.
  De thema’s vallen plotseling uit de lucht, en enige serieuze antwoorden komen hier van iemand die Roy heet.
  Als je vorstelijk betaald wordt en heimwee hebt, dan komen dit soort zaken vanzelf naar boven. En voor mensen die geen heimwee hebben is het ondoorgrondelijk voor deze merkwaardige aberraties ook maar enig begrip te vertonen; gebruik maken van een ongeremde fantasie, in feite om je te identificeren in den vreemde, en als troost voor een of ander sluimerend tekortkominkje. Ik bedoel maar. Er zijn ook personen die met een motorfiets gaan knallen in een woestijn, anderen laten zich een tatoo zetten op hun edele schouder, weer anderen laten zich gaan in een hoerenknal met anonieme meiden. En anonieme andere meiden laten zich weer eens lekker verwennen in Brazilie door kontdraaiende neukmachientjes die een bijverdienste zoeken. Maar Herfkens maakt het te bont, en de hele heilige en vooral Calvinistisch opgevoede Nederlandse Pers is er als de (sic) kippen bij om het stomme schepsel neer te sabelen. Naieve types, want zo’n Herfkens krijgt straks een prepensioentje met haar Tropenuurtjes, een aanvullend uitkeringkje, een wachtgeldregelingetje, en bovendien heeft de slimme hokeymeid natuurlijk allang drie huizen op geheel verschillende plekken en een dijk van een bankrekening. Als je een goede journalist bent ga je daar dus achteraan. Juridisch echter is die gekke kikkertronie natuurlijk voor en achter gedekt.
  Roken. Mee stoppen. En dan nooit meer aan beginnen. Uit is klaar.
  Maar dacht ik in mijn stukje van enkele nachten geleden niet de knuppel in het hoenderhok te gooien met mijn bespiegelende commentaar op de algehele mentaliteit betreffende de Hollandse Geest, en die van den gereformeerden in het bijzonder?

  Heb ik een ietsepietsie piepklein beetje, een theelepeltje, een mespuntje, een fractioneel gevalletje, een micronnetje te gevoelige snaar getoucheerd, waerde vrinden? Of hebben jullie gewoon allemaal op die kleikop, die zelfvoldane kwallesnuit,
  die o o zo integere, die zo fatsoenlijke, die ontiegelijke BETWETER, die espritloze volgeslurpte boekenwurm van een Balkenbrijtje gestemd, die saaie aardappelvreter die verdomme constant zijn vrouw zal prijzen in de hoop dat ie na een cda feestje het een keertje, ik zeg een, het op zijn gniffelgniffelde gniffel hondjes mag doen. Dank je schat, het was, hoe moet ik het zeggen, snurk.
  Jullie gaan me toch niet wijsmaken dat je op zo’n type, de nederlander bestaat wel, gaat stemmen, omdat je die Slopel Astma 1.3 liter a la Roy voor de deur wilt houden?
  Kom op mensen, lucht even je warme hartje bij me, want de nacht is lang, en ook ik wil graag een identiteitje.

  According to roland optveld – 01:53 (op 17 Januari ’08)
 63. Hahahaha geweldig die Roland, mooi begin van de dag (voor mij dan). Gelovig ben ik al helemaal niet, kom uit een rood nest maar zou qua beroepsdeformatie rechts moeten stemmen, meestal stem ik dus niet want ik rij toch een dikke Volvo……

  According to Roy – 06:01 (op 17 Januari ’08)
 64. ik ben de draad kwijt…….ik snap het niet meer…….ik wil terug naar m’n thaise eiland….daar was een leuke meid, ze stelde maar weinig vragen en lachte toch……wie wil er nou een Slopel Astma?

  According to Aksel – 09:31 (op 17 Januari ’08)
 65. of een dikke Volvo??? (Roy?? Volvo’s zijn zo saai!)

  According to Aksel – 09:32 (op 17 Januari ’08)
 66. Ach joh zo’n niets zeggende enkel kreunde thaise op een eiland wordt je ook zat als je erachter komt dat die glimlach enkel voor de cash is, dan is een XC70 op den duur toch spannender…..

  According to Roy – 11:32 (op 17 Januari ’08)
 67. Over roken gesproken, wat rook en drink je zoal tijdens die nachtdiensten Roland ? 😉 Snap er geen bal van, maar ben er tamelijk zeker van dat het met je identiteitje wel snor zit.

  Nou vooruit dan, tegen beter weten in vraag ik het toch maar even: wil je nou wel of niet dat Herfkens neergesabeld wordt? Of is dat meer iets voor jou, de liberale niet-calvinist (?), dan voor de vaderlandse pers?

  Maar nu we toch met onzin bezig zijn – hoorde gisteren dat een hoofdagent netto 1300 euro in de maand verdient. Minder dan 1/5e Herfkens flat. Geen wonder dat die galbakken in een permanent slecht humeur zijn en ik ze de hele tijd aan mn broek heb hangen…

  According to Carel – 11:33 (op 17 Januari ’08)
 68. Heb het ooit eens een weekje op Krabi geprobeert, verveelde me te pletter!

  According to Roy – 11:33 (op 17 Januari ’08)
 69. F@ck man, mijn hypotheek is al meer dan wat zo’n pet netto krijgt!

  According to Roy – 11:35 (op 17 Januari ’08)
 70. Ik ben geen Volvo-fan, Roy…… Krabi heb ik geskipt, had er geen tijd voor en hoorde niet zulke goede verhalen! BKK daarentegen was erg fascinerend, oud & nieuw op Koh Phangan moet je ook eens meegemaakt hebben, groot feest! En tuurlijk, altijd oppassen met thaise vrouwen! 😉

  According to Aksel – 11:45 (op 17 Januari ’08)
 71. Een en al gezelligheid op deze site!!! Nou Aksel, heb eens een tijdje in een Volvo D5 gereden en ik kan je verzekeren dat dat nou niet bepaald saai is, ligt misschien aan je zelf?? Waarschijnlijk zal die Taise ook alles zelf moeten doen… Whahahahaha!! Wel lef om te zeggen dat je een hekel aan lelijke mensen hebt, nou nou. Ik heb er zeker geen hekel aan, ware schoonheid zit van binnen toch, ik zou het er niet op kunnen natuurlijk, mijn vriendin is uiteraard wel knap. En het is lastig om normaal om te gaan met iemand die heel lelijk is ok, maar een hekel..??
  Doe je ook nog leuke dingen Paulus?

  According to Luc – 12:19 (op 17 Januari ’08)
 72. na “stoppen met roken les 1”, Volvo’s, Stoma Astma’s, Herfskens en meer van zulks kan dit dan ook wel:
  anne
  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren

  ‘s Morgensvroeg ik breng het ontbijt naar de kamer
  Het is nog donker en jij ligt nog wat te slapen
  Je ene been hangt uit het bed, je haren door elkaar
  En ik geef je ‘n zoen op je neusje maar je wordt het niet gewaar

  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren

  Je drinkt je koffie en begint zachtjes wat te praten
  Je kan ‘t niet laten en toch moet je even gapen
  Maar het is zondag dus hoeven we vandaag toch niets te doen
  We duiken terug de lakens in en we vrijen tot de noen

  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren

  Je vlijt je zachtjes tegen me aan je hoofdje in mijn zij
  En dan weet ik dat je van me houdt en dat maakt me blij

  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren

  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven duren
  Anne als ik jou zie ben ik niet meer bij te sturen
  Anne die momenten zouden eeuwig moeten blijven

  met dank aan onze huidelijke buren,

  trouwens zit Overzeeeeee al in la douce France of hangt ie in het decor !

  According to Cor – 13:15 (op 17 Januari ’08)
 73. hehehehe, Luc…….. een Volvo rijdt als een tank, en zo zijn ze gebouwd! Lekker veilig voor familie! Vind ik m’n A4 Quattro toch iets spannender, maar goed…….wat die thaise allemaal zelf kan/moet doen weet ik niet……. Hulde aan alle lelijke mensen die mooi van binnen zijn!

  According to Aksel – 13:17 (op 17 Januari ’08)
 74. Allemachtig, Cor, zitten snuiven??????????????????

  According to Luc – 13:19 (op 17 Januari ’08)
 75. Ik heb ook een A4, dijk van een auto!

  Maar begrijp dat je “haar” niet bereden hebt…jammer voor je!

  According to Luc – 13:20 (op 17 Januari ’08)
 76. Ik heb nog nooit een man horen toegeven dat zijn vriendin eigenlijk spuug lelijk is…
  Ik bedoel er verder niets mee hoor maar anders was het zijn vriendin toch niet?
  Beauty is in the eye of the beholder ofzoiets.
  Tjezzus Cor, als ik dat gedichie lees hoor ik de stem van Jan van Veen in Candelight.
  Die deed het trouwens ook niet slecht, beetje rijmpjes voordragen op de radio en intussen een imperium in de lingerie opbouwen.
  En lelijk dattie is…!!!

  According to Pi. – 14:17 (op 17 Januari ’08)
 77. Gaan we op naar de Honderd, is al weer een tijdje geleden…

  According to Pi. – 14:19 (op 17 Januari ’08)
 78. Brun!!! Waar ben je, ze hebben het over Volvo’s.

  Zusje van Paul

  According to Danielle Wempe – 15:22 (op 17 Januari ’08)
 79. Daan!!! Ik heb het je toch al eens uitgelegd. Er zijn maar 2 oer Volvo’s, de P1800S en de PV544. De rest is shit, opgebouwd uit DAF onderdelen, Renault of Ford motoren etc etc.
  Trouwens Daan, mijn garage is klaar, dit zeer tegen de zin in van Christina, maargoed. En beide auto’s kunnen naar binnen, ware het niet dat het nog 1 grote modderpoel is in en om het huis omdat de dakgoot er nog niet aanhangt. Kom je nog eens kijken? Vanavond biertje doen in het Kombof? Hans (Dulfer) komt ook!

  According to brun – 15:39 (op 17 Januari ’08)
 80. Luc, wat zij wel/niet heeft gedaan is voor mij een weet, voor jou een raad………niet de juiste website hiervoor!

  According to Aksel – 16:07 (op 17 Januari ’08)
 81. Je hebt toch niet het vermoeden dat ze op deze site mee leest Aksel?? Of spreekt/leest zij perfect NL ondanks dat ze alleen maar lief naar je lacht….

  En Pi, ik kan toch wel heel wat vriendinnen van mensen aanwijzen die echt spuug lelijk zijn hoor, jakkes 🙁

  Ondertussen hult onze vriend Paul (hoe knap is die lelijkerd nou helemaal?) zich in nevelen, wat zou die gozert toch uitvoeren????

  Paul, klop klop klop, waar ben je?

  According to Luc – 16:49 (op 17 Januari ’08)
 82. Happy guzzi newyear!
  Groeten van een andere v7 overland freak…

  According to Wouter – 15:30 (op 18 Januari ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *