Happy new year!

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Nou, hier zijn we dan. Mooi filmpje al met al. Geeft een redelijk beeld van onze tocht. Anne was/is fantastisch. Voor de rest baal ik van dat lampje dat niet uit gaat. Hoe weet ik dat ik mjin motor niet aan puin ga draaien? Olie heeft ze genoeg.

  According to Paul – 18:19 (op 31 December ’07)
 2. Wat een geweldige manier om 2007 af te sluiten! Heb al veel van Bolivia gezien en dit is één van de hoogtepunten!! Wat een prachtig land en wat een avontuur. Respect voor Paul en de Guzzi, heb genoten! En… 0,0 pijn aan mn kont! Filmpje is leuk!!!

  According to Anne – 18:22 (op 31 December ’07)
 3. Pijn aan je kont, tja… dat zal heus wel met Paul aan het roer!
  Gelukkig Nieuwjaar, etc.

  According to guus van den Akker – 19:03 (op 31 December ’07)
 4. Met 0,0 bedoel ik dus, nul komma nul. Bovendien heeft Paul hele zachte handen…

  According to Anne – 21:21 (op 31 December ’07)
 5. I rest my case.

  According to Paul – 21:23 (op 31 December ’07)
 6. Happy New year Paul en consorten! Ga vooral door met je verhalen en foto’s in 2008!

  Gr. uit Almere (of all places)

  Eric.

  According to Eric – 01:19 (op 01 Januari ’08)
 7. uit mijn hoofd, olielampjes schakelen meestal op de massa. Als de draad van de sensor dus ergens tegen je frame ligt gaat je lampje branden. Je kan dit even testen door de draad van de sensor af te halen, als het lampje dan blijft branden, dan heb je ergens sluiting in de draad. Gaat het lampje uit, dan is het de sensor (of erger, de oliedruk).

  According to Eric – 02:15 (op 01 Januari ’08)
 8. He broer, geweldig filmpje. Ik verbaas me er over dat de guz dit allemaal kan (en nog veel meer). De copilot mag er ook zijn. Mir , Bas en ondergetekende wensen jullie een gelukkig nieuwjaar. Ik ben benieuwd wat 2008 voor je in petto heeft en wat wij via deze digitale weg mogen aanschouwen. Ik ben trots op je

  je broer

  According to peter – 10:41 (op 01 Januari ’08)
 9. He neef, we wensen je een jaar vol mooie gelukkige momenten en interessante belevenissen toe. Liefs van Bart, Eef, Joelle en Sifra

  According to Eef – 13:28 (op 01 Januari ’08)
 10. Gelukkig nieuwjaar Paul!!!

  According to Luc – 15:30 (op 01 Januari ’08)
 11. Dag, over het olielampje, ze doet het weer of beter gezegd niet meer. Goed nieuws. Heb ‘t schakelaartje schoon en droog gemaakt. Dat hielp. Niks aan de hand dus. Wel bedankt voor het meedenken. Vandaag naar Santa Cruz. De trip is dus bjina voorbij. Waarschijnlijk ga ik nog naar de Jezuieten in de buurt van Brazilie. Paar fotootjes maken. Ik groet jullie. Mazzel

  According to Paul – 16:53 (op 01 Januari ’08)
 12. Paul

  Ik heb je filmpje en het meisje gezien..Beiden goedgekeurd. Het leek mij mooie en stille natuur ; wel nauwlijks groen. Ik zit dit op 1.1.2008 met een duf hoofd te tikken. Ik wens jullie een goed 2008 en hoop dat de moto guzzi het uithoudt. Op je site kan je alles lezen in het nederlands en engels. Waarom niet in het spaans. Dan heb je een groter bereik.

  Groeten je Pa.

  According to F.A. Wempe – 17:04 (op 01 Januari ’08)
 13. Paululs, Anne en Guus, ook van deze kant een gelukkig nieuwjaar, Heb mijn eerste rit van 2008 er al weer op zitten.Was alleen niet zo lang als die van jou. Is hier maar 4 graden en ik ben het ook niet meer zo gewend om in de kou te rijden.
  Filmpje is mooi en wat kachelt Guusje toch mooi. Af en toe denk ik wel eens dat je onder z’n toeren draait, vooral met Anne erop. Maar Guus is een gevoelsmotor en luistert maar naar 1 baasje.
  Het ga je goed jongen, behouden rit en voorspoed!!!

  According to sjaak – 17:48 (op 01 Januari ’08)
 14. Hi Paul,
  Happy new year !
  Guzzi’s do not like water much, so they will try to revenge. This time only with the warning light, next time they threaten with more. But do not worry, these problems look serious, but are never fatal. Beware of water, does not matter if it comes from up or below.
  Have a safe trip !

  According to Fred – 20:49 (op 01 Januari ’08)
 15. Leuk filmpje Paul! Met name dat stukkie door ‘t water, doet ‘t altijd goed he. Veel plezier met de avonturen in 2008. Bocas del Toro groetsels van Vero en Thomas

  According to Thomas – 23:52 (op 01 Januari ’08)
 16. Hello
  I am an American living 4 years in Valencia Venezuela. If your heading to VE let me know.
  011-58-414-418-0471

  Jonathan Baker

  71´Special

  According to Jonathan Baker – 07:01 (op 02 Januari ’08)
 17. Filmpje is leuk maar wel klef zeg, is dat de invloed van Anne? zoja, dumpen die hap Paul. Beetje de galante charmeur uithangen door haar de doorwatering over te dragen tssssss. De Guz klinkt me niet helemaal 100% als ik dat zo hoor, maar ach die digicams zijn geen maatstaf qua geluidstechniek. Overigens vallen de kleuren af en toe weg, toch maar weer met die oude filmen?

  En om dan met het klapvee mee te doen, veel geluk, succes en gezondheid voor het nieuwe jaar!

  According to Roy – 07:28 (op 02 Januari ’08)
 18. Hey, Galante Ridder!
  Leuk filmpje Paul,geeft een goede indruk van Bolivia en Anne.
  De beste wensen voor 2008 aan iedereen…
  Groetjes
  Pi.

  According to Pi. – 11:10 (op 02 Januari ’08)
 19. T is misschien wat pedant om iemand bij aanvang van een nogal theoretisch nieuw jaar de vliegende tering te wensen, de hoop dat iemand alleen maar foute mensen tegenkomt, alle onheil die er maar zal bestaan, de pech dat alles wat je dierbaren lief is kapot zal gaan, en de misantropische wens dat anderen geen cent meer te makken zullen hebben in hun verderfelijk ijdele bestaan dat slechts verheven kan worden door
  je eigen zegeningen op te blazen en de pathetische onderkruipsels te verwensen, maar, Roy, sinds wanneer, beste kerel, kies je ervoor om mee te klappen met het vee? Ik bedoel, wat is er, los van de hypocrisie, op tegen als ik je iets prettigs toewens?

  According to jack de brey – 12:48 (op 02 Januari ’08)
 20. Paul, vrede , geluk en ijs op de Noordpool, voor u en de uwen.

  According to jack de brey – 12:51 (op 02 Januari ’08)
 21. Hypocrieten aller landen, verenigt U!
  Paul, veel geluk in het nieuwe jaar met kilometers uitzicht, menselijke warmte,
  en een onrustige, kordate geest.
  Veel plezier toegewenst, medelezers, in 2008 op de guzzigalore.nl!
  2 0 0 8 ! We zijn er!

  According to roland optveld – 13:32 (op 02 Januari ’08)
 22. Prachtig die anne,
  en nog een happy en gezond 2008

  According to bruce – 13:36 (op 02 Januari ’08)
 23. Ha die Paul, lang niet meer gepost, maar je laatste upload was mooi vriend heel mooi, moet ik op reageren.
  Nog even en je bent naast professioneel reiziger en journalist ook cineast. Prachtige vdo, lekker ook die dramatiek en inderdaad je hoeft niets te zeggen, de tune doet het werk. En Anne boft dat ze zo’n mooie tocht mag meemaken. Jij ook trouwens.
  En de Guzzi krijgt er volgens mij steeds meer zin in. Ooit had ik het voorrecht om haar naar Timboektoe te rijden. Ik met een grote grijns vd funfactor die de guzzi heeft en jij op de Duc weellies maken van stoplicht tot stoplicht. Mooie machine die duc maar dat apparaat, gloednieuw was ie, heeft ons wel 3 uur op de anwb laten staan wachten ;-).

  Paulus leef het leven en ‘vlieg’ lekker en geef de Guzzi een brasa van me.

  According to Roel – 15:15 (op 02 Januari ’08)
 24. Beste wensen, tof filmpje! Misschien moet ik voortaan toch wat galanter zijn voor m’n bijrijders, lijkt niet slecht uit te pakken als ik dat zo zie.

  p.s. klapvee of geen klapvee: interesseert me geen biet.

  According to carel – 15:29 (op 02 Januari ’08)
 25. Hahahaha altijd lachen met die meiden hiero, gut wat hebben jullie een honger, happen zo lekker! Maar goed blijkt wel wie zich aangesproken voelt tot klapvee. Krijg je als de eigenaar van deze site sporadisch (nog maar) wat schrijft. Paul het is een weblog, en het engelse log staat voor logboek waar je dus relmatig in schrijft. Dat laatste is bijzonder weinig uwer zijds, vandaar dit soort ongein mijnderzijds, mea culpa.

  Maar Jack, sommige mensen zou je best wel de vliegendevinkentiefuskutkankertering wensen, als je ziet wat voor onvrede er in de wereld heerst! Natuurlijk niet aan alle lezertjes dezes site natuurlijk (eeeuuuwwwwhhh yak) eind spam.

  According to Roy – 17:49 (op 02 Januari ’08)
 26. Zo, Anne zit in het vliegtuig naar La Paz. Ben dus weer alleen en vind dat maar zozo. Anne is leuk. Het is pas de tweede keer dat ik zo lang met een dame en de motor op pad ben geweest. Uitstekend bevallen. Vreselijk veel lol gehad met zijn tweeen. Je kunt trots op je dochter zijn Ben. Was geen gemakkelijke rit. Motor heeft behoorlijk geleden. Jullie hebben ´t over een laag toerental. Heb je gelijk in, maar het heeft geen zin om op die hoogte en met deze stijgingspercentages aan het gas te jengelen. Ze pingelt ook behoorlijk, hoorde je dat? Ik laat de motor rollen. Dat werkt het beste. Zag je de Rio Grande? Ik dacht dat ik de afgelopen drie jaar zo´n beetje alles had gezien. Rio Grande kegelde me bijna van de motor. We waren al een tijdje aan het klimmen en opeens zagen we dat uitzicht met de Rio Grande en die tafelberg. Het was laat in de middag, prachtige kleuren. We schreeuwden het beiden uit, zo mooi, zo desolaat, zo puur. Hele dag drie auto´s gezien. Ben je echt volledig op jezelf aangewezen. Pas om negen uur waren we in La Higuera. We moesten nog een bergketen over. Daar hebben we op gelijke hoogte met de wolken naar de sterren gekeken, Anne en ik. Wonderlijke ervaring. Ze kwam dicht tegen me aanstaan en zei… Ja dat zou je wel willen weten, he?Trouwens een beetje galant zijn, werkt wel, zo he. Dan vinden ze je ineens groot en sterk. Had de laatste tijd niet zo heel veel zin om te schrijven, sorry. Komt wel weer. Rails plaatst het verhaal over Uyuni overigens. Ze waren erg tevreden, maar waren even vergeten mij voor de bijdrage te bedanken. Waarom zijn mensen zo slordig en onverschillig? Filmpje is best aardig zo, niet waar. Weinig kleuren. Moet wel. Resolutie omlaag gehaald. Anders heb ik maar 8 minuten filmtijd. Nu 30 minuten. En dat allemaal met zo’n klein cameraatje. Niet onaardig. Tja, hoe nu verder zonder mijn maatje. Mazzel

  According to Paul – 20:47 (op 02 Januari ’08)
 27. gewoon verder rijden en genieten, Paul!

  According to sjaak – 21:10 (op 02 Januari ’08)
 28. Tafelberg? weet je zeler dat Anne je niet ijlings naar Zuid Afrika gedirigeerd heeft? Maar zie, Anne heeft de pleiterik gemaakt en er staat ineens weer een aanzienlijke bijdrage onzer schrijver, hulde!

  According to Roy – 06:18 (op 03 Januari ’08)
 29. Yo, yo Pauli,

  Allereerst nog mijn allerbeste reis- en gelukswensen voor het nieuwe jaar!!!

  Jonge, jonge ik heb nog zelden een ‘dame’ zo gelukkig in een camera zien kijken!
  Alles ‘verbleekt’ bij deze beelden, zoals Greta Garbo in ‘CASSABLANCA’ of Blondie welke ‘Denis-Denis’ ten gehore brengt in TOP-POP.
  Als ik jou was zou ik naar La Paz ‘scheuren’! Het vliegtuig in, naar Diemen, huisje kopen, kindjes maken, een lieve retreiver aanschaffen en een ‘goed betaalde’ baan zoeken!
  Maar misschien haakt ze dan wel af?
  ‘Lets give it a try!’

  Saluti di Maurizio.

  According to mvanbakel – 12:23 (op 03 Januari ’08)
 30. Pablo,

  Ook voor jou een geweldig nieuwjaar geniet ervan en blijf gezond, probeer je dit jaar weer te ontmoeten. Dus Guus denk niet dat het gaat lukken om met jullie richting de snee te gaan, wanneer gaan jullie eigenlijk.

  Filmpje is weer geweldig Paul toppertje, ga je nog richting Joy-ride, heb even op hun site gekeken http://www.joyridebol.com maar er is nog geen link naar de Guzzigalore, moet je even recht zetten.

  Lator Har

  Ps ook voor al de lezers een mooi en gezond 2008.

  According to Har – 13:27 (op 03 Januari ’08)
 31. Ik ga trouwens waarschijnlijk even naar Brazilië. Wil de missieposten in het zuiden van Bolivia bezoeken. Schurkt dicht tegen de grens aan. Leuk toch. En jullie. Nog plezier in het vooruitzicht? Over Diemen gesproken. Wordt een lastig verhaal Maurice. De magneetwerking van dit stadje onder de rook van Amsterdam valt wat tegen. Maw: ´k Zou er nog niet dood willen worden gevonden. Bovendien krijg ik Anne niet mee. Meen me te herinneren dat ze op een nacht dicht tegen me aankroop en zei: … Ja, dat zou je wel willen weten, hè?

  According to Paul – 17:04 (op 03 Januari ’08)
 32. Ik had vroeger ook en vriendin die alleen maar zei; “Ja,dat zou je wel willen weten, He?”…
  Ik roep hierbij Anne op om haar kant van het verhaal op het Blog los te laten.
  Kom op Anne, zet je jetlag in de kast en vertel!
  Alle smerige details willen we weten, doe maar net of dit je persoonlijke dagboek is…met wat rafelige randverschijnselen dan (wij lezers).

  We zitten op pure poëzie te wachten hier, snap dat dan Paul!
  Volgens mij ben je alleen maar de spanning aan het opbouwen…
  En dat doe je goed zo te zien op je filmpje met Anne.
  Kan weinig Knuffruff ontdekken als jullie beide een helm op hebben…
  Weer een van de weinige aanknooppunten uit je leven verhuld.

  Kijk je uit in Brazilië, ze schijnen er mensen te eten…Brrr.

  Pi.

  According to Pi. – 17:37 (op 03 Januari ’08)
 33. Een: wat zijn rafelige randverschijnselen? Twee: neukhaar in het Zweeds schrijf je zo: knullruffs. Drie: wat betreft Anne & ik, je had erbij moeten zijn. Hoe is het weer nou in Nederland?

  According to Paul – 17:43 (op 03 Januari ’08)
 34. Gure oosten 6, rond het vriespunt en lichte sneeuwval, zo met de koters naar kerstbomenverbranding brrrrr. Tiet dat we weer eens naar Kuttaar vertrekken, waarvan as zaterdag akte!

  Overigens kunnen we wel raden wat Anne zei toen ze tegen je aankroop……lieve stoere Paul je bent zo geweldig sterk en gespierd en er is er maar 1 die mij zo laat komen………. aan de overkant van een riviertje………wil je me morgen weer dragen?

  According to Roy – 18:15 (op 03 Januari ’08)
 35. Mijn exacte woorden waren: Lieve, stoere, sterke, gespierde Paul, mag ik nu eindelijk een keertje rijden?

  According to Anne – 20:28 (op 03 Januari ’08)
 36. Kun je mee thuis komen met Annie. Jammer dat ik geen thuis heb. Morgen laat ik wel Che op mijn rechter bovenarm vereeuwigen.

  According to Paul – 22:04 (op 03 Januari ’08)
 37. Sorry, was effen afgeleid…waar ging het over… Ohja;

  Mijn exacte woorden waren: Lieve, stoere, sterke, gespierde Paul, mag ik nu eindelijk een keertje rijden?

  En wat was daarop Paul’s antwoord? ( nu wordt het multiple choice )

  A: Waarop?
  B: Ben je besodemieterd!
  C: Ga van me af!
  D: En probeer dat ook niet op de Guz, Baby!

  Gelukkig was ik er niet bij…

  According to Pi. – 01:38 (op 04 Januari ’08)
 38. Nou ja, stomme html, je zet er een streepje voor en achter en de hele zin wordt doorgestreept…
  Ik ga slapen… en dromen over wild stromende riviertjes op woeste land hoogtes die overwonnen willen worden op oude motoren bereden door blonde motor babes…
  zzzZZzzz.

  According to Pi. – 01:45 (op 04 Januari ’08)
 39. Paulus,
  ik was even een paar dagen afgeleid en zie daar…een geweldig filmpje van een geweldig team! Anne is leuk! Wat heerlijk dat jullie het zo leuk hebben gehad. Er was wel een vonkje te zien.
  Lieve Paul, gelukkig nieuwjaar (het mag nog tot de zesde)! Ik hoop dat alle wensen en plannen voor dit jaar uitkomen. Misschien een ticket naar Amsterdam om de fans gedag te zeggen…en dan weer terug om mooie verhalen te schrijven waar wij bij weg dromen!
  Veel liefs en kus, Sig

  According to Sigrid – 11:11 (op 04 Januari ’08)
 40. Poe poe, Anne maakt nog al wat los onder de lezertjes! Toegegeven, je ziet er inderdaad lief en knap en enthousiast uit Anne. En wij wensen Paul allemaal het allerbeste toe. Dus, ben blij voor Paul en Anne dat ze een leuke tijd gehad hebben samen. Geen idee waar Anne nu opeens vandaan kwam, zomaar uit de lucht komen vallen? En wat doet Anne verder? Terug naar NL of gewoon verder met een of andere reis? Spannend al die mensen die reizen maken.
  Trouwens ook grappig om zo’n site van joyride te zien, had een klein cafeetje verwacht maar zie nu opeens een hele onderneming, en dat in zo’n ver land. Leuk om te zien hoe je als vreemdeling iets kan opbouwen in een ander land.

  Nou HAR, we gaan over 2 weken, we kunnen niet wachten!!!!!!! Als je nog mee wilt, geen probleem, er is nog wel een plekje in een auto over, alleen slapen moet dan in de woonkamer, maar ach, dat mag de pret toch niet drukken?!

  Trouwens, J E Z U S, Maurice, hoe kun je dat Paul nou toewensen?? Laat die gozer toch man, waarom van onze vrije vogel ook een slaaf maken?!!!

  Paul, enjoy the ride!!!

  Grtz

  According to Luc – 11:16 (op 04 Januari ’08)
 41. Paul,

  Het shot dat jullie over de brug rijden…GEWELDIG welk muziek heb je eronder gezet, het past er zo mooi bij.
  Luc Guus en andere fanaten, gaat me niet lukken, in ieder geval veel fun daar.
  Lator

  According to Har – 15:12 (op 04 Januari ’08)
 42. Niks mis met kindjes maken maar van dat Diemen verhaal draait me de maag toch aardig om! Wel een creatieve manier om iemand de vinketering te wensen trouwens.

  According to Carel – 17:46 (op 04 Januari ’08)
 43. Duizend bommen en granaten. Paul, Parijs Dakar gaat niet door!!! Je gelooft dit niet, terreur dreiging. Ben heel benieuwd wat er met de OS gaat gebeuren. Dat zal wel weer gewoon door gaan. Kus van je zus. Daantje

  According to Danielle Wempe – 20:07 (op 04 Januari ’08)
 44. Is dat nu bevestigd van le Dakar (Parijs doen ze al jaren niet meer aan) dat het niet doorgaat? Nouja maar goed ook, toch 1 commerciele bende, al is wel leuk om te volgen zei hij met het schaamrood op zijn kaken. Staat op mijn lijstje om eens naar Dakar met een motortje af te reizen, misschien de alternatieve Adam-Dakar? Wie gaat er mee?

  According to Roy – 06:24 (op 05 Januari ’08)
 45. Sta je klaar met je motor komt er eentje niet opdagen…

  According to Luc – 09:39 (op 05 Januari ’08)
 46. Had ik allang bedacht, een Dakar met klassieke motorfietsen. Geen gelul met al die digitale wegwijzers. Nee, we gaan het doen met een compas en een rotsvast geloof in God en Kindje Jezus. Water en gereedschappen is ook best handig. Nee echt, speel al geruime tijd met de gedachte. Terreurdreiging of niet, onze Dakar zou doorgaan. De huidige Dakar is beroofd van zijn romantiek. Een commerciele kermis is ´t, niet meer. Een alternatieve Dakar, zou er zo voor tekenen. Ik zou ook in de organisatie gaan zitten. Dat wil wat zeggen. Heb een hekel aan zitten in organisaties. Maar soms moet je wel, wil je verder komen in het leven. Overigens de Guzzi zou winnen. Iets anders, Che staat op mijn bovenarm te gloeien. Kan gezellig worden, een Marxistich icoon op een blanke arm hier in het overwegend rechts georienteerde Santa Cruz. Zal de plekken om een T-shirt met korte mouwen te kunnen dragen zorgvuldig uitkiezen. Tatoo is redelijk gelukt, al is het niet helemaal duidelijk of we nou met Kapitein Haddock of een guerrillero van enige importantie te maken hebben. Muziek is van Coldplay Har. Nummer: We never change. Vond ´t inderdaad wel toepasselijk, wel een beetje slome muziek. Afijn, Anne ligt te bakken op het strand in Chile. Driewerf spijtig.

  According to Paul – 17:46 (op 05 Januari ’08)
 47. Hola paul saludos desde oaxaca y ahora en tepic nayarit te deseo feliz año y que pronto llegues a tu destino. Que la luz y el amor que has dejado por el continente te sigan siempre .

  un beso y un abrazo .

  According to veronica – 18:13 (op 07 Januari ’08)
 48. Respect, respect en nog eens respect! Geweldig om dit allemaal te zien! Jullie avonturiersbloed, de Guzzi die zich er kraning doorheen worsteld..Om kippenvel van te krijgen! Echt geweldig! Ik zag de link op het Moto-Guzzi Club NL forum waar iemand vroeg hoe betrouwbaar een Guzzi is, en werd toen verwezen naar jullie reisverslag. Nou, twijfelen zal deze beste man niet meer doen denk ik. Zelf reed ik eerst een Guzzi 850 Le Mans 2 en nu een geweldige V50 in legeruitvoering (Nato)

  Veel succes gewenst tijdens de verdere reis!

  Jack

  According to Jack – 14:17 (op 13 Januari ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *