Trouwens, kijk hier eens naar.

IMG_0025Under verbouwing, maar ’t begin is er. Geinig toch: uitgeverijbrandt.nl Hm, weet even niet hoe ik ‘m moet linken. Nu wel. Nee nog steeds niet. He, raar toch. Zoals ik al zei: ‘Even wennen, allemaal.’ Op de valreep nog even een foto van mijn Mannetjes. Krijg echt geen genoeg van die twee. Had ze het liefst meegenomen. Dat doen we dus een andere keer. Trouwens, dat met die link is toch nog goed gekomen.

Share This:

21 reacties


 1. Wel even je email-adres intikken. Ben van plan om nog meer kick-ass boeken te schrijven.

  Beantwoorden

 2. Apart gezelschap waar U in verkeerd, Vriesekoop/Bowie/Messi/Ronaldo?????? Waarom wordt de Guz op het vliegtuig gezet? Incasseer het geld van beide vliegtickets, monster U zelf met fiets aan op een boot richting europa en maakt al rijdend uwer entree op vaderlandse bodem? Hou je mijninziens wat drinkgeld over voor in de koe……

  Beantwoorden

  1. Geef je zomaar gelijk, Roy. Maar mijn Guzzi wordt gratis en voor niks naar Nederland overgebracht door onze Grote Vriend Peet van Motortransport. Hij vervoerde mijn Guzzi naar Anchorage, toentertijd. Onder de indruk van mijn reis bood hij aan de Guzzi voor niks vanuit BA naar Nederland te transporteren. Kijk, zo hou je nog eens drinkgeld over. Ik koop een enkele reis, in de hoop dat ik in Nederland voldoende verdien voor de terugreis. En zo houden we weer wat over. Vanaf 2 juni heeft Peet tijd voor me. Waarschijnlijk vertrek ik rond de 25ste naar BA. Wordt de eerste buitenlandse motortrip in zes jaar. Overbodig te schrijven dat ik hier erg veel zin in heb.

   Beantwoorden

 3. Ohja dat verandert de kijk op het leven, vriendelijke vriend die Peet! Zeg ik had nog een berichtje geplaatst met een link naar wat plaatjes maar die werd door de moddereter tegenhouden en uh zie ik nu helemaal niet meer terug, mag je geen links invoegen of zit er een bug in het systeem?

  Sunny greetings vanuit Kuala Lumpur (om precies te zijn vanaf randje zwembad met koel tiger biertje)

  Beantwoorden

 4. ziet er goed uit Paul, wist niet eens dat je nieuwe site al gaande was
  had je dat al gemeld op je facebook
  Waneer denk je in NL te zijn?

  Beantwoorden

 5. Lekker op de bank hangen en wat filmpjes van jou bekijken, t valt hier op het moment met bakken uit de lucht.
  Goed om je zo bezig te zien Paulus, wat een land zeg
  Lekker om zo met je maten door Boli te ploeteren, doe Coco de groeten.

  Moet ik al wat regelen met je motor,

  Beantwoorden

 6. Ik geloof dat ik slecht weer misloop, zit nu in Perth in 25graden met strakblauwe lucht ;-P

  Beantwoorden

 7. En ik ga as vrijdag Che weer eens opzoeken met vier toeristen, 1 Ier en 3 Australiërs. Zin in, weer een week onderweg, wat geld verdienen. Gaat de tijd ook lekker snel. Blijft een fraaie route. BTW, Har, Coko vertrekt as vrijdag naar Duitsland. Hij zal ook in Amsterdam zijn. Hoop dat we elkaar niet mislopen.

  Beantwoorden

  1. Overigens in het laatste stadium van de Guzzi papierrompslomp. Over een week krijgt ze een Boliviaans nummerplaat. Die slopen we er in Argentinië er weer van af. Ga op weg naar Buenos Aires. Kortom, er zit weer wat beweging in dat statische leven van don Van Hooff.

   Beantwoorden

 8. Dat klinkt allemaal weer goed Paul. Mooie foto ook, van dat fantastische koppel! Die zal je stevig gaan missen man.
  Zeer benieuwd wanneer we jou en Guus kunnen komen bewonderen. Ik zal mijn eigen koppeltje mee nemen.
  Goeie reis

  Beantwoorden

 9. Zo, weer even op pad geweest met toeristen, over La Ruta de Che. Negen dagen, deze keer. Mensen vonden het zo leuk dat ze mij en mijn jeep gaan huren voor een trip naar Salar de Uyuni, as dinsdag. Begin zowaar geld te verdienen, meiden. Na Uyuni naar Buenos Aires. En dan naar Nederland. Zal morgen overmorgen wat foto’s uploaden. Ben net thuis.

  Beantwoorden

  1. Daar doe je het allemaal voor Paul, goed bezig man
   ik vertrek morgen met Bou en Bas naar LA, gaat ook gaaf worden

   Beantwoorden

 10. Gaat Paul niet halen lijkt mij. Iemand nog een logeerbed over? En na deze rit nooit meer naar de Salar met je auto Paul. Zoveel zout dat trekt de auto niet. Che route is zo prachtig en veel avontuurlijker.
  Kus van je zus

  Beantwoorden

 11. He meiden net terug van Salar. Was weer een te gekke trip. Meer een betaalde vakantie. Trouwens mijn uitgever wil toch iets bijzonders doen voor mijn zeer trouwe volgers op mijn site. Morgen weer een klein tripje. Zaterdag heb ik tijd om aan dit vehikel wat tijd te besteden. Vermoed dat ik het WK nog in Sucre ga kijken. Dan naar huis. Guzzi krijgt nieuwe banden, en een nieuw lak. BTW het wordt Bijenkorf Rotterdam, ook leuk. Tot snel en bedankt.

  Beantwoorden

 12. He thanks Roy, dat ziet er fantastisch uit. Wil er graag op reageren maar weet niet hoe. Leuk!

  Beantwoorden

 13. Kwestie van registeren op dat forum denk ik alvorens je kunt reageren!

  Als 020 je in 010 moeten onderdompelen whoeeehahahaha wat een grap! Ach woon in een deelgemeente van 010 (wel 35km verderop) en dan is het best uit te houden! Oh wacht even deelgemeenten bestaan niet meer……..

  Afgelopen maandag met de 996SPS op circuit van Mettet rondgeknald, wat een plezier, veul en veul leuker dan met de 1098! Het kan verkeren met 40 pk minder (maar nog altijd 128 aan het achterwiel). Alleen na laatste sessie plas olie onder in kuip, gelukkig niet gelekt tijdens rijden want dan wordt het schaatsen. Maakte mij op voor het ergste, gescheurd carter (kost 2 mille om te vervangen) maar wat bleek, 4 van de 7 carterdeksel bouten waren los getrild, zo italiaans, even vast draaien en knallen maar weer!

  Beantwoorden

 14. Wat een uitkomst, die tripjes! Doe je goed!
  Ok, we wachten tot half juli dus op jouw komst. Laat het wk maar snel voorbij zijn. Dat zal wat de Nederlandse mannen wel zo zijn. Maar in dit geval heb ik graag ongelijk!!

  X Sig

  Beantwoorden

 15. Ik kan me voorstellen, Roy, dat 170 pk aan het achterwiel niet echt lekker stuurt. Streepje teveel gas in de bocht en je ziet je achterwiel voorbij zeilen. Ik ken dat gevoel met die V7 van me. Ik wacht nog met het kopen van een ticket. Eerst die Guzzi over de grens zien te krijgen. Een dezer dagen krijg ik mijn nummerplaat. Dan de motor nog op mijn naam zien te krijgen – staat op die van Roxana – (WAT?) en dan richting La Quica, de grens. Zal meanwhile hier en daar voetbal kijken. Liefst een Argentijnse pot. Kan niet wachten, maar mijn vertrek is wel dubbel: moet mijn Mannetjes hier achter laten. In het dorp wordt al gesproken dat ik niet meer terugkom. Typisch Boliviaanse achterklap.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *