Volcano vibes, the movie

The first real episode of this outstanding Moto Guzzi-thriller. Paul and the Guzzi meet native people and become friends. This epic yourney to the heart of the Cayambe volcano in the highlands of Ecuador finds his dramatic highlight 8 miles outside the village: Damn a flat tire. Will Paul and the Guzzi solve this huge problem or do they smell defeat again? Find out yourself…

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. HELP HELP HELP HELP HELP
  Yep ik heb ´t dan eindelijk voor elkaar – problemen, grote problemen. Zoals je weet zijn mijn bezittingen op 1 hand te tellen. Een vinger heb ik bij me, de rest ligt opgeslagen in Amsterdam, aan de Weteringschans. Mijn schamele spullen, waaronder een complete Kuifje-serie (harde kaft), dreigen op straat te belanden als ze niet spoedig worden opgehaald. Ik kan volgens mijn broer ook overwegen een verhuisbedrijf in te schakelen a 1000 euro per ritje. Ik heb dat geld niet eens. Kortom, zijn er mensen die zin en tijd hebben om wat spullen naar de Zilk te vervoeren? Aan Kees kan ik ´t toch echt niet meer vragen, hij weet waarom. Beloning, pff, lastig. Ritje achterop de motor? Ach, weet ‘t ook allemaal niet meer. Dacht dat ‘t allemaal was geregeld. Mazzel

  According to Paul – 18:58 (op 21 November ’06)
 2. Pablo,

  Natuurlijk wil ik jou spullen even in A’dam oppikken, heb een redelijk groote auto, waar al jou spulletjes wel inpassen. Dus als er iemand zich geroepen voelt even bellen met Harry
  0618476713.
  Kan ook de aanhanger van Kees en Kees zelf even mee nemen.
  lator
  Har

  According to harry – 07:19 (op 22 November ’06)
 3. Geweldige filmpjes, ik vroeg me al af hoe je spaans was in je vorige filmpjes en voila, ik wordt op mijn wenken bedient. Helaas, zal meehelpen voor mij niet echt gaan. Maar waarom verkoop je alles niet, als je toch niet meer terug komt?

  According to Jan – 10:05 (op 22 November ’06)
 4. Op voorwaarde dat het gewoon in een station past en 1 x rijden voldoende is wil ik je wel ff uit de brand helpen. Heb al contact gehad met Daan, ze checkt even hoeveel m3 het is 😉 Spreek ik haar ook weer eens, en je pa. Maar we draaien de zaak wel om: ik voorop, jij achterop! En wel terugkomen he?

  According to Brun – 11:58 (op 22 November ’06)
 5. Stond toevallig vandaag een stukje van Martin Bril in de Voklskrant over opstaan en de tegenvaller van een lekke band. Een kutdag is het gevolg! Maar in ieder geval maak je dan wel weer wat mee! Blijft de vraag over: Wil je dat wel meemaken?
  Overigens geen reet van die vulkaan te zien. Lijkt op zuidlimburg op een regenachtige herfstdag.
  Gelukkig schreeuwen die kinderen niet.
  Kijk ook even bij Freek de Jonge in vk.nl!
  Effe flink meppen naar die oerhollanders!!!!

  According to a.c.j. vd akker – 13:53 (op 22 November ’06)
 6. Cabrero, je bent lekker bezig daar. Hoe is het met de dames op dit moment?

  According to picho de conecho – 15:40 (op 22 November ’06)
 7. Tsjee Paul….altijd maar problemen, wat kan jou die paar spulletjes nou schelen man, Kuifje serie? Past toch in iedere auto….en de rest, ach, je zult het nooit meer nodig hebben…. Als het je echt dierbaar is; ik heb nog wel een meubelbus waar zo’n 20 M3 inpast dus dat zal wel genoeg zijn voor Kuifje en zn vriendje, hoe heet die keffer ook alweer?? Ik moet wel uit dat zuid-limburgse herfstweer komen daarvoor en vind eigenlijk dat die Amsterdammertjes maar eens de handen uit de mouwen moeten steken, dus, veel succes en sterkte in Adam met het verhuizen van de stripboeken van de heer P. van Hooff!!
  Verder, gvd man, mn vrouw, Nora, je weet wel, dat schatje dat altijd boterhammen voor je smeert als je zelf weer eens niet uit je bed kan komen, en die altijd zo lekker kan koken en boodschappen doen voor ons allemaal, keek over mn schouder mee naar je site en vindt dat je verschrikkelijk mager geworden bent, en beetje verwildert…. Volgens mij heeft ze wat betreft dat magere wel een beetje gelijk, komen daar uit het zuid-amerikaanse niet die verschrikkelijke grote T-bone steaks?? Neem er eens een man, dat zal je goed doen!
  Ook vindt ze Mary een schatje om te zien… Tsja, vrouwen he, is hun oordeel beter dan het onze??
  Je staat wel een beetje raar aan je lippen te likken de hele tijd, het gaat toch wel goed met je he?? Nou ja, uhh, wij houden ons hier nu een beetje bezig met verkiezingen enzo, beetje wazig allemaal maar natuurlijk wel belangrijk toch; stel je voor dat die LUL van een Balkenende weer premier wordt, afschuwelijk en een blamage voor ons land!! Weg met die eikel!
  Eens kijken wat de dag ons brengt…
  Ik begrijp van de foto’s en de video’s dat het weer niet veel beter is dan hier en dat vind ik wonderbaarlijk, ligt toch een stuk dichter bij de evenaar daar? Mijn god, het waanzinnige klote weer zou voor mij een van de redenenen zijn om hier weg te wezen…bbbrrrrrr…
  Het geluid van Guzzi is met de subwoofer van Raven echt GEWELDIG!!!! Keep on driving!!
  Grtz

  According to Luc – 21:05 (op 22 November ’06)
 8. Om een beetje op de hoogte te blijven hier in het midden oosten surf ik wel eens langs NU.nl, wat schattig die verkiezingshaantjes die over elkaar struikelen en dat wel 80% van die lieve burgertjes gestemd hebben, proficiat land genoten.

  Echter mijn aandacht werd door iets heel anders getrokken en wel dit bericht: De Guzman terug bij Feyenoord…… is daar een connectie met Paul’s Guzman?

  Jullie begrijpen dat dit oa een aanzet is tot mijn offensief om die zilveren of zelfs gouden plak te bemachtigen!!!!

  According to Surfroy – 10:28 (op 23 November ’06)
 9. Goedzo, lekker doorgaan Geoloog! Wij baseren onze keuze op originaliteit, regelmaat, enthousiasmering en kwalitatieve plagerij. Dus dat gaat de heel goede kant op. Maar vermoedelijk moet je dat nog wel een aantal malen volhouden. Bij deze beloof IK je een fraaie prijs, die te maken heeft met je beroep!
  Daar zul je het mee moeten doen, voorlopig….
  ( Als er wat te halen valt zijn die expats er wel verdomd snel bij trouwens).
  Hoe is het Paul? Want daar is het allemaal om begonnen. Guayaquiel? Bogota? Terug naar Quito?
  Mij verbaasd helemaal niets meer met die gozer. Zijn kompas is ingesteld op het noordelijk halfrond dus, draaien met dat dingetje.
  Doe lekker je ding Paul, wij genieten toch wel mee.

  According to roland Optveld – 15:58 (op 23 November ’06)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *