Volcano vibes (5 & 6)

Although Paul and the Guzzi will stop with the website after this Volcano vibes-thriller he keeps uploading with the speed of sound. He´s spending too much money on internet and nobody is looking at his website anyway ´so why should I care´, he said earlier this day. ‘I prefer to buy gasoline for the Guzzi than spend one more dollar on internet.’ And so it will be.
No translation of his Messianic muttering because no English speaking soul is checking out his website ´so why should I care´, he repeated earlier this day. For the people who don´t understand his clear comments Paul has a tip: learn Dutch! For the rest: ´It´s a good idea to stop at a low record.´ So he will. After this four more episodes of the Volcano vibes-series and then he wishes the handfull readers who followed him all the way down a nice life.

Nog even wat mensen bedanken. Het is werkelijk niet te geloven maar er zijn inderaad wat Nederlandse mensen die zo heel af en toe aan me denken. In dit geval mijn vrienden van Motortoer. Natas heeft me spullen opgestuurd (gratis) voor de Guzzi, waaronder nieuwe filters, bougies en die koppakking compleet met uitleg en weet ik wat. En mijn zus Daantje, maar dat zal je niet verbazen. In het zelfde Motortoer-pakketje zaten nog een paar boeken (Komt een vrouw bij de dokter, Alles is verlicht, en een woordenboek), dropjes en weet ik wat. Dank, dank, dank.
Voor de rest: klopt, ik heb een erg slechte dag. Heb gedroomd over, hoe heet die mislukte Barbie-kloon van de KRO ook weer? En ik ben gelijk de hele dag van slag. De laatste keer dat ik door een vrouw werd gefuckt, was dus door haar. En als je dan dat hoofd van die muts ziet dan begrijp je dat ik ’t wat de vrouwen betreft een tijdje heel, maar dan ook heel rustig aan heb gedaan. Ik kijk naar M. Ofschoon haar wijsvinger jeukt, knikt ze van nee. ´Nederland is me te ver weg flacito.´

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Hmm…and which whom should we learn Dutch?
  …and how should we survive the cold and wet winter ?

  dank u / Take care and keep rolling.

  According to Nobody – 21:36 (op 24 November ’06)
 2. Geachte heer van Hooff. Menigeen heeft nu weer eens kunnen genieten van het echte motoravontuur. Mag ik u op de meest vriendelijke manier bedanken voor deze prachtige films.
  Als ik begrijp dat u ophoudt met deze weblog, dan hoop ik van ganser harte, en velen, naar ik aanneem, met mij, dat ik me terdege vergis. Ik vermoed dat u velen blij hebt gemaakt met uw prachtige reisverhaal tot nu toe.
  Dat een nare droom uw gemoedstoestand op negatieve wijze zou kunnen beinvloeden, is bepaald geen wereldwonder. De vrouw op de foto, met haar vermoeide lach, probeert vrolijk te zijn. Ik zou het toch graag voor haar opnemen, want aan haar ogen zie ik dat ze een moeilijke jeugd heeft gehad en aan haar rimpels zie ik dat ze altijd op haar tenen loopt en zich heel erg heeft ingespannen om zich telkenmale te bewijzen. De blik zegt mij dat eigenlijk niemand in haar gelooft; en zijzelf ook niet. Misschien dat deze trieste conclusie niet juist is, en ik mij er niet mee mag bemoeien, maar toch wil ik dit gezegd hebben. Ik weet namelijk persoonlijk hoe schrijnend het soms is als je ware ik niet herkend wordt. Hoe lastig het is om de zo gemiste waardering voor de eenvoudige dingen des levens te moeten afdwingen. In het onderhavige geval luidt mijn advies: Stuur haar eens een bloemetje, om te laten weten dat ook zij een mens is met gevoelens. Geen mens is helemaal slecht. Niemand is zonder hoop dat het ooit wel lukt! Laten we zeggen..ondanks alles.
  Nog even dit: Het zou me een genoegen zijn om nog lang uw stukjes te mogen lezen.
  En als ooit uw verhaal in boekvorm mag verschijnen, dan hoop ik eens een gesigneerd exemplaar te bezitten. Ik wens u een goede reis.
  Met vriendelijke groet en hoogachtend,
  Johan Bodegraven.

  According to Johan Bodegraven – 22:37 (op 24 November ’06)
 3. Stop smoking ? Stopping the website ?
  What to stop next ? Women, cycling, travelling ?
  Next year a safe job in an aircondioned high-tech building, doing nothing and managed by another bitch-manager(es)…………………..like me ?
  Fred

  According to Fred – 22:41 (op 24 November ’06)
 4. Stoppen met je website kan niet. Zeker niet na die leuke life adventure-filmpjes. Kom op Paul, nou niet pathetisch gaan wraak nemen a.u.b. Niet die zieligheid koesteren. Grow up. Dan maar niet roken en zuinig aan doen. Bovendien, je kunt toch ook gaan werken onderweg? Of zo?

  According to a.c.j. vd akker – 11:03 (op 25 November ’06)
 5. Paultje toch. Wat een negatieve houding, ben ik niet van je gewend.. Kop op jochie, shit happens… remember what a good friend of mine, Lt Col, Chief Security of US Army prison USA, always tells his clients: ‘don’t forget, suicide is always an option”.. Met andere woorden.. hang tight and fuck’m till they glow!

  Joost

  According to Joost – 13:00 (op 25 November ’06)
 6. Hoi Paul,heb net je verhaal gelezen in het motormagazine,deel 5,en ik geniet er van met volle teugen.Echt prachtig hoe je alles beschrijft en wat je allemaal meemaakt.De meeste mensen dromen alleen van zoiets maar jij doet het tenminste! En die ouwe Guzzi maar geoon doorploffen,kijk dat is tenminste nog een echte motor,geen gedoe met tractioncontrol of fly by wire.
  Nu lees ik net dat je gaat stoppen met je website,dat zou jammer zijn, maar goed als het geld op is,is het niet anders,als je maar wel je verhalen blijft sturen naar Motor dan kunnen we hier tenminste blijven genieten van je avonturen en ik denk zomaar dat er toch meer mensen aan jou en je avonturen denken dan jij vermoed.
  Dus lekker blijven genieten Paul en zo lang mogelijk wegblijven,want hier in Nederland verandert er toch geen reet,of het zouden de files wezen die alleen maar langer worden.
  Dus no worries mate and take care.

  Groeten Hans.

  According to Hans van de Zande – 14:45 (op 26 November ’06)
 7. Supertof paul! Je bent m’n voorbeeld! Niet stoppen aub !

  According to Tim – 19:17 (op 27 November ’06)
 8. Beste Paul,
  geniet van je verslagen in MOTOR en sinds kort ook via Guzzi Galore. Jammer dat je internet verslagen stoppen, nu ik ze net ontdekt heb. Maar ga in elk geval door met je reis en doe waar de meeste motorrijders nog niet eens van durven dromen.

  According to ron van brussel – 10:18 (op 28 November ’06)
 9. We think the altitude made Paul a little melancholic. Maybe the effort was very high up there, and he thought about lifes meaning struggleling for a bit of air…but, to stop the site…would be some kind of closing a fulfilling chapter before time.

  So Paul…keep on going and let us know about your adventures.

  KArsten & Nancy

  According to Karsten & Nancy – 08:14 (op 03 December ’06)
 10. Please don’t cut the reports. Rather, set up a paypal account, and I’ll donate some $ to keep the website running. Then you can have gas for your Guzzi, and we can follow your travels.

  According to Greg Field – 02:54 (op 09 December ’06)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *