Verkeerde knop

Hi guys, heb iets verschrikkelijk, maar dan ook ongelooflijk doms gedaan. Heb een verkeerde knop van de computer ingedrukt. Moest de boel opnieuw installeren. iphoto is leeg, ben feitelijk alles kwijt. Verhalen, foto’s. Kan toch niet zomaar weg zijn? Heb de boel tijdens het installeren weggezet, gearchiveerd of hoe heet dat met de Mac. Heb ’t niet gewist. Man, moet er bijna van braken. Toe, kom snel met een antwoord. Guzzi loopt ook al kut.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Sounds like you need a mac or linux guy …
  Use Sherlock to find all files with jpg extension and copy them to a desktop folder (theres lots) and then sort them out over the next few days. It should tell you where they live on the computer.

  Data recovery programs
  http://www.download.com/Data-Rescue/3000..
  can find deleted files as well.

  According to Chris Reid – 07:28 (op 02 Juli ’05)
 2. Paul, ik ben voor je aan het zoeken. Als je voor ‘archiveren’ hebt gekozen moet het vast nog ergens staan allemaal. Even geduld.

  According to Vasilis – 10:11 (op 02 Juli ’05)
 3. Ga in ieder geval even naar het macstation in Vancouver: http://www.macstation.com/retailstores/S..
  Wellicht kunnen die je helpen. Ik ben nog op zoek naar een oplossing. Via deze posting op macosx kan je het zelf ook volgen: http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=6..

  According to Vasilis – 10:31 (op 02 Juli ’05)
 4. Paul, de oplossingen staan op het macosx-forum (zie linkje hierboven). Vooral deze link is erg interessant: http://docs.info.apple.com/article.html?.. hier wordt geschreven waar je bestanden staan en hoe je ze terugplaatst. Print ‘m uit en volg de instructies. Dan kan er niet zo veel meer mis gaan. Veel succces!

  According to Vasilis – 11:48 (op 02 Juli ’05)
 5. Hi Paul,
  Met de Guzzi kan ik je misschien virtueel helpen, computers goddank niet (heb ik mijn zoon voor).
  FredP

  According to Fred – 17:41 (op 02 Juli ’05)
 6. He man, laat de moed niet zakken en blijf positief!! De andere ‘problemen’ zijn ook opgelost dus deze ook (als het al niet is gebeurd)!!

  According to Joe – 19:13 (op 02 Juli ’05)
 7. hee paul ,goed om je even gehoord te hebben.hier veranderd niet zo bar veel hoor,dus zorg dat je nog maar een tijdje wegblijft om de mensen hier van je verhalen en fotos te laten genieten!hang in there, alles zal rechkomme,vaserelli zal je probleemtje wel oplossen. lator

  According to maarten – 10:31 (op 03 Juli ’05)
 8. Paul man. Gewoon doorrijden. Het is hier geen reet aan. Wij zijn net terug uit Thailand en Cambodja en zijn nu weer stinkendjaloers op je. Het is hier kutweer, er bestaan hier regeltjes, niks is vreemd. Geniet van je Endless Vacation en gewoon hard doortuffen naar Mexico. Even volhouden nog. Ik ben toentertijd in drie weken van Canada naar Mexico gelift. Met flinke tussenstops. Ik neem aan dat de Guzzi dat sneller kan.

  According to Vasilis – 14:10 (op 03 Juli ’05)
 9. He bro,

  ik begrijp dat je nu een beetje in de put zit. maar dit zal nog wel een paar keer gebeuren, hoort bij zo’n rit. Weet wel dat iedereen hier zeer enthousiast is over je website. Vaya Con Dios

  According to Peter – 19:01 (op 03 Juli ’05)
 10. Hey Paul,veel te lang niks van me laten horen. Helaas had ik je laatst niet aan de telefoon in het Koetje.Hoop dat de comp.problemen snel te verhelpen zijn!!!Veel dikke zoenen,Afke

  Hey Paul. Nog (steeds) niets van me laten horen, maar wel alles op de voet gevolgd en stinkend jaloers op wat je daar allemaal mee maakt! Hoop dat je computer problemen inmiddels zijn opgelost. We wachten vol spanning op de volgende verhalen… Houd je taai. Karinxxx

  According to afke – 19:58 (op 03 Juli ’05)
 11. Hey Paul,

  Computergedoe al achter de rug? Wellicht een idee verhalen en afbeeldingen naar iemand te mailen, zodra je ze op je Mac hebt staan?

  Enneh, wazzup met de Guzzi?

  According to Tim – 20:28 (op 03 Juli ’05)
 12. Je hebt al zoveel meegemaakt, dan kan je dit ook wel aan!
  er zullen daar vast ook wel computer freaks rondlopen en ook motor freaks, ik weet het wel zeker want ik heb een collega in de buurt van Seatle wonen en die is het alle twee!!! Werkt bij Paccar, moederbedrijf van DAF Trucks, waar ik werk…
  ALs je hulp nodig hebt dan laat het maar weten, dan kan ik kijken wat ik kan doen.
  Kop op

  According to Hans – 23:14 (op 03 Juli ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *