antje huilt, Jantje lacht

Even snel een bericht… Ben nu in Seattle. Bestanden staan nog op mjin computer. Was gewoon te moe en dan moet je van je computer en je motor afblijven. Hoefde alleen maar een wachtwoord te veranderen en voordat ik het wist was ik mijn computer opnieuw aan het installeren. Stond erbij en keek er na. Materiaal staat ergens in een uithoek van mijn computer. Grote puinhoop, dat wel. Kan nog geen foto’s oploaden, omdat een verkleinprogrammatje niet meer werkt. Afijn, ben nu bij Mark Brickell in Seattle, aardige vent. Mijn eerste rookpauze was ’t meteen raak – gratis place to stay. Dinsdag naar een Moto Guzzi-dealer (Moto International) in Seattle. Kijken of ze me kunnen helpen. Dan via Highway 1 langs de kust naar Mexico. Kijk daar erg naar uit. 1300 mijl langs de Pacific. O ja, morgen is het 4th of july, soort Koninginnedag. Kortom, Jantje huilt, Jantje lacht. Bedankt voor jullie mailtjes en support. Ciao,
Paul. Vasil, jij vooral bedankt.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. gelukkig paul je klinkt weer beter,zo zie je maar weer het zijn bergen en dalen in het leven,ook als je zo’n reis maakt voor de fun!Ben blij dat vasilis zo veel weet!Kop op man je kan het!
  We wachten nieuwe avonturen af en die komen er zeker weten!
  Dikke kus Mir

  According to mir – 09:02 (op 04 Juli ’05)
 2. Ga je wel even goed voor jezelf zorgen,wat betreft eten enzo,want 7 kilo is wel veel !

  According to mir – 09:04 (op 04 Juli ’05)
 3. Gewoon een nachie erover slapen, geeft vaak nieuwe inzichten en geeft in iedere geval rust…

  Succes

  According to hans – 09:15 (op 04 Juli ’05)
 4. Bij Moto International, DE Guzzi dealer in de VS, zijn ze erg enthousiast en ze kunnen je in contact brengen met andere Guzzisti mocht je dat willen.

  According to Jaa – 09:40 (op 04 Juli ’05)
 5. He bro, zorg nu gelijk dat al je foto’s teksten e.d.. in 3 voud op dvd worden gebrand. Stuur er 1 naar mij, 1 naar je huisadres en hou er 1 zelf. je materiaal is zo belangrijk dat je hiervoor moet zorgen. Straks is je laptop echt kapot of hij wordt gewoon gejat…………..en alles is kwijt. niet op CD branden maar op dvd. Kan in elke willekeurige computershop die zeker in seattle. Wacht hier niet mee!!!!!

  According to Peter – 10:28 (op 04 Juli ’05)
 6. Paul. Goed om te lezen dat het weer wat beter gaat. Om je computer in de oude staat te laten herstellen kan je naar een apple store gaan. In Seattle zit er een. Je vind ‘m via deze link: http://www.apple.com/retail/universityvi..
  De amerikaanse service kennende moeten die je wel kunnen helpen. Mocht je al ergens anders zitten, via de volgende link kan je apple stores vinden: http://www.apple.com/buy/
  Ga door man! Je verhalen zijn prachtig.
  Mocht het niet lukken om de computer helemaal in oude stijl te herstellen zorg er dan in elk geval voor dat photoshop weer in de programmamap staat en die fotobewerkprogrammaatjes op je desktop. (gewoon slepen, moet werken). Mocht dat allemaal niet werken, mail me dan je problemen. Ik vind dan wel een oplossing. Veel succes man.

  According to Vasilis – 10:35 (op 04 Juli ’05)
 7. Paultje, Paultje,

  zo langzamerhand beginnen herinneringen aan mijn nog lang niet verwerkte pubertijd op te borrelen. Toog ik met even bronstige vrienden op zaterdagavond steevast richting de grote stad om, met een meter Bavaria onder de arm, op zijn holadiee naar de onbereikbare meiden te gluren, lagen mijn ouders tegelijkertijd nagelbijtend en stijf van de zenuwen te woelen in bed, met de oren gespitst op een denkbeeldige voorrijdende ambulance of politieauto met mijn restanten aan boord.
  Welnu Paulus, als ik guzzigalore intik op mijn computer, voel ik me haast een van mijn ouders (of beide tegelijkertijd!). ‘Wat zal hem nu weer overkomen zijn?!’ Met andere woorden: jouw achterban (als ik even vrijelijk in meervoud mag spreken) heeft zwaar te verduren onder jouw feestgedruis en vooral alle paniekopwekkende ongemakken als zogenaamd crashende kleppen en zo! Tegelijkertijd kennen we je, dus weten we ook dat elk malheur met een sisser zal aflopen… Als een soort van zorgzaam vader op afstand reken ik daarom op sappige en ontmaagdelijke onthullingen over je road story daro.
  Zet hem op, Paultje, en geniet!

  Joost

  p.s. mijn ongeruste vader heeft het ooit gepresteerd om in zijn pyama diep in de nacht van Son naar Eindhoven te fietsen om mijn zus uit een kroeg te trekken. Dus maak het niet te gek of we komen je halen!

  According to Oversea – 18:26 (op 04 Juli ’05)
 8. Op het Amerikaanse Wildguzzi forum zitten enorm veel Guzzisti langs de westkust die je verder willen helpen met wat dan ook:
  bv: Greg Field uit Seattle schreef:
  “I’ll help him. I’m in Seattle. MotoInternational is closed until Tuesday, so I can’t contact them until then.
  Mocht je hulp nodig hebben kun je daar perfect terecht: http://wildguzzi.com/discussion/

  According to Jaap – 22:34 (op 04 Juli ’05)
 9. Ciao! We are here to welcome you to the San Francisco Bay Region. Whatever support you need we can provide. We have had many traveling Guzzisti here at our home. Good luck on the journey. I have posted information about your journey to several Guzzi internet groups.
  Patrick Hayes
  Fremont CA

  According to Patrick Hayes – 21:58 (op 05 Juli ’05)
 10. Greg Field is vermoedelijk de schrijver van het standaardwerk over V-twin Guzzi’s.
  Zou dus uitstekend van pas kunnen komen.
  Een aanrader, Paultje !
  FredP

  According to FredP – 21:59 (op 05 Juli ’05)
 11. Let us know when you get near to Los Angeles, we would like to meet with you. There is a large Guzzi community here and would enjoy talking/riding with you. I also have a good selection of Loop frame bits if you need parts by then, and Mark Etheridge has everything.
  Let us know when/if you will come through Los Angeles.
  Cheers,
  Jon

  According to Jon – 03:35 (op 06 Juli ’05)
 12. Het moet toch een heerlijke gedachte zijn dat de ‘hele wereld’ met je meeleeft en je te hulp schiet als je dat nodig hebt! Put daar kracht uit en be cool!

  According to Joe – 10:31 (op 06 Juli ’05)
 13. broeder zet hem op he, Het gaat je lukken

  According to Peter – 10:33 (op 06 Juli ’05)
 14. He Von Paulus, half september gaat de Multistrada op de boot naar Argentinie en ik vlieg er zomaar achteraan! Stukkie rijden, wat kamperen, ach je kent het wel. Loopt de Carrera Panamericana niet ook Zuid-Noord? Je hoort het nog wel. See You, Alex

  According to Alexander – 13:04 (op 06 Juli ’05)
 15. Ha Paul, als je een hele rij Puchs en Tomossen voorbij ziet komen, weet dan dat de AMSTERDAMSE PUCHNOZEMS je op de hielen zitten met hasjdampende uitlaten.
  Wij laten ons niet door een Guzzi oldtimeren!

  According to Bas Nozem – 20:14 (op 10 Juli ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *