Spelletje Guzman?

He Guzman huey. Verveel me een beetje op de site. Jij ook, dat weet ik. Als ik lijd heb ik je aandacht, parkeer ik mijn motor dan geef je niet thuis, net als ik overigens. Vergeet niet Guzman dat ik ook zonder motorpak aan moet zien te overleven. Ik kan me afsluiten van alles en iedereen en me vol concentreren op de reis met de Guzzi, maar dan gaan de mensen aan me voorbij. Vind het leuk om nieuwe vrienden te maken, of het nou een lokale dronkaard is of een hitserige tv-producer. Genoeg te beleven dus. Reizen is niet altijd even leuk, wel elke minuut anders – en daar doen we het voor. Ik in een dip? Duurt hooguit een dag en als ik dan in de buurt van het internet ben, lees je een ronkend bericht. Slechts een momentopname. Niks van aantrekken. Maar ja, hoe vat je tot nog toe 15.000 gereden kilometers in een paar vluchtig geschreven verhaaltjes? Je bent nog niet 1 procent op de hoogte, Guzman huey. Nog niet 1 procent. Daarom: heb een wereldvreemde, dromende, norsige doch kritische regisseur nodig – jij voldoet aan het profiel. Zat te denken aan een vraag-antwoord spelletje. Stel me elke keer vijf vragen, over de reis, de voorbereiding, hoe ik me voel, mijn angsten, mijn triomfjes, de vrouwen, de kilometers, het mogelijk gevaar, de staat van de motor, het land, de gekte – whatever, whatever. Je mag vragen wat je wil en je krijgt – mits de vraag goed is – uitgebreid en eerlijk antwoord. Plus fotootjes. Kijken of dit hout snijdt. Kortom Guzman als je zin hebt – ik geef je een handvat. Houdt wel in dat je medeverantwoordelijk bent voor de voortgang. Kun je dat aan? Hoor van je (paul@guzzigalore.nl).

PS He Guzman, zie je er niets in, ook goed. Zoek ook maar naar een manier om in een korte tijd iets zinnigs te melden. Ik groet je vanuit mijn tweepersoonshangmat, biertje in de hand, uitzicht op zee. Andale huey.
PS Huey is een grappig stopwoordje dat de mannen, ik inmiddels ook, om de drie seconden gebruiken. Een huey is een kerel van wie de vrouw is weggelopen, een soort van lulletje rozenwater. Vrouwen gebruiken het onder elkaar ook. Toch is het zinnig een vrouw met señorita, señora aan te spreken en niet met huey, ook al is het sfeertje erna. Slaan ze echt op tilt, Guzman huey.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Wat nou Paul, heb jij als goeie journalist vragen nodig om je verhaal op te schrijven????? Ik dacht het niet, je verhalen gaan er in als koek en iedereen is aan de computer gekluistert!! Ach misschien wat meer over de dagelijkse dingen zoals het weer, het eten en drinken want ik vraag me af of jij als “koekiemonster“wel aan je trekken komt. Zijn er daar ook koelkasten die je kan plunderen? Gebruik je je tentje, hoeveel benzine heb je al verbruikt enz. enz. Kortom de gewone dingen des levens zou ik persoonlijk wel leuk vinden om te horen.
  Ik moet wel zeggen dat ik je op de voet volg en je verhalen met veel plezier lees. Ga zo door Paulus. Dikke zoen van Hetty & Gerard

  According to Hetty van Hooff – 12:22 (op 24 Oktober ’05)
 2. Het moet toch niet veel gekker worden. Het rottige beetje werk wat jij moet doen om onze aandacht te houden moet nu ook door ons zelf aangezwengeld worden middels vijf prangende vragen. Moet je eens proberen bij je betalende klanten! Oftwel, verman je en aan de gang!

  According to Iwan – 17:22 (op 24 Oktober ’05)
 3. solo queria decirte que te extraño mucho carlitos tambien,espero que no me hayas olvidado tan pronto por que yo no espero que leas este mensajela vez pasada fui con mi hermana a revisar tu pagina pero no te pude escribir nada por que no pude pero espero y leas este.
  no sabes cuanto te extrañamos todos en la casa haber cuando nos vas a ir a visitar.espero que sea pronto para que no te olvides de nosotros,el correo que aparece es de mi hermana ahi me puedes escribir y yo lo voy a revisar,espero que no tardes en contestarme porque yo estoy revisando tu pagina casi todos los dias pero como no le se muy bien no encontraba como dejarte el mensaje,no creas que ya me olvide de ti I LOVE YOU FOREVER hasta pronto y te mando un beso donde quiera que estes.

  According to lizbeth lorenzo bibiano – 01:56 (op 18 November ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *