Pino Suarez

Even de tijd uit het oog verloren, beste Guzman. Ben gearriveerd in het op de kaart onvindbare plaatsje Pino Suarez, met zijn hooguit 1500 inwoners. Bijzonder vriendelijke mensen. Mexicanen – pistoleros, bandidos? Niks van geloven, beste Guzman. Het hele dorp is al twee weken één grote ijskast. Hoe warm het ook is. Ben met een projectje bezig dat het verhaal over Pino Suarez en zijn inwoners zal vertellen. Dat heeft wat tijd nodig, want eerlijk is eerlijk, geen dorp in de hele wereld is zo weinig fotogeniek als Pino. Voor de rest geen klap te beleven, maar ben zeldzaam op mijn gemak. En dat is ook wat waard, niet waar? Heb geduld, stay tuned.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. he he dacht al dat je bezweken was daar in mexico,gelukkig weer enig teken van leven.Is er nu al een winnaar ????
  kus M

  According to mir – 22:10 (op 15 September ’05)
 2. Geachte Paul van Hooff, er zijn twee vragen die ik je graag zou willen stellen: Waarom? en Waarom niet? Ieder van je beste vrienden en trouwe lezers gunt je je heerlijke, ongecompliceerde hartelijke leven. En als jij schrijft dat je tijd nodig hebt, welke liefde zou jou die tijd niet gunnen… Ik smeek je, knielend en prevelend, om alle tijd van de wereld te nemen voor deze bijzondere wending van je hartstochtelijke avontuur, ik neem aan dat het geluk je toelacht, in de vorm van een gulle, warme en zachte, rijpe, aanhalige strelende en lachende geliefde… Ik ben jaloers op haar.. Je innige en eeuwig trouwe Stella

  According to Stella Bronchitis – 02:36 (op 16 September ’05)
 3. Zie ik nou op een steenworp afstand van waar jij zit het plaatsje Ciudad Guzman liggen? Jahaa, dat zie ik! Daar verwachten wij een uitgebreid verslag van, heer Paulus.

  According to Vasilis – 09:26 (op 16 September ’05)
 4. Dat is verdomd een oplettend lezertje die Vasilis!! Inderdaad, de stad van Guzman… Ik heb ook het vermoeden dat je aan een of andere meid bent blijven plakken, jammer dat ze niet goed op een foto blijft plakken! Maar toch veel plezier met haar zou ik zo zeggen.
  I stay tuned voor het verhaal over het dorp met haar inwoners, eindelijk weer eens iets over de mensen!

  According to Luc – 13:09 (op 16 September ’05)
 5. paul,fijne vriend,we wachten met spanning af. 2e poker toernooi staat gepland bij theo thuis.Vraag wat tips aan een morsige dronken mexicaan en laat me het weten.En je weet ,niets doen wat je op je fiets ook niet kan doen. geniet ze . kus van mij en de meisjes. p.s vaas hoe stuur ik foto’s naar paulerofski?

  According to maarten – 18:24 (op 22 September ’05)
 6. Hoi paul,even reageren op je schrijven van 15 september j.l.!!!!
  Dat is 7 dagen geleden en verder heb je nog niets gemeld. Wat is er aan de hand? heb je een rustpauze ingelast of wil je je Guzman even vlak bij zijn woonplaats laten rusten.( wat is toeval? en zal dat de reden zijn dat je Guzman een thuisgevoel heeft en even niet verder wil of mag.
  Je bent al aardig in de buurt van Acapulco, misschien 300 km langs de kustweg en een van de mooiste steden( vrouwen )van de wereld die je gezien moet hebben, maar dit brengt je nog niet in de verleiding om verder te gaan begrijp ik.
  Hier in Nederland gaat verder alles oke met ons, wij lezen je reisverhalen graag en missen je verslag al een paar dagen. maar het is je vergeven want je gedachten zijn natuurlijk weer ergens anders.
  Hier beginnen de bladeren van de bomen te vallen en jij zit met je hoofd in de volle zon. Paul geniet van alles en we horen van je.
  Groeten Har en Bep.

  According to Bep – 23:13 (op 22 September ’05)
 7. hola hombre,
  que pasa ahora? de spanning is om te snijden. Overigens geef die gouden tips aan Maarten, ik lees mee!
  Een welgemeende groet van Theodoro

  According to Theodoro – 02:04 (op 23 September ’05)
 8. Foto’s naar Paulerovski sturen? vervang de http://www.. met info@ en stuur hem een meeltje. Plak daar wat foto’s in. Hoe moeilijk is het?

  According to Vaas – 16:48 (op 23 September ’05)
 9. Hoi Paul,

  Lange tijd niet van ons gehoord. Tijd gaat hier razend snel maar dat zul jij daar waarschijnlijk anders ervaren.
  Ik heb wel een links van onze site naar die van jouw gemaakt. Hoe meer zielen hoer meer …..
  Het ga je goed en we zullen je verhalen bijhouden

  Liefs Motortoer bende

  According to Natascha – 17:33 (op 23 September ’05)
 10. guzman een teken van leven aub

  According to mir – 22:29 (op 23 September ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *