He Guzman, al in slaap gesukkeld?

En het goede nieuws voor de handvol lezers van deze site is – we beklimmen maandag de motor weer! Geloof dat we Guzman niet meer aan boord hebben. Is ’t niet? Was met een tijdrovend projectje bezig. Grandioos mislukt. Iets met 100 Mexicanen, met foto op steeds dezelfde lokatie. Lokatie is veranderd, net toen het schip de haven binnen voer. Sta inmiddels te boek als de man die honderd foto’s wilde maken. Zal ze morgen of overmorgen uploaden, plus verhaaltje. Tot dan. Eerlijk gezegd, te gekke tijd gehad hier in Pino, maar kan niet wachten om weer te gaan rijden. Lator!

PS Maarten, over dat pokeren – gewoon doen alsof je goede kaarten hebt. En als Marc ook van de partij is, heel veel geld meenemen. En niet janken hé, zoals altijd, als ’t even niet meezit.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Heee!! Hij leeft nog!

  According to Luc – 10:28 (op 24 September ’05)
 2. Wat mij echt verbaasd , volgens Bas met
  een D , is dat zowel jij als de Guzzi het nog doen. Op de kaart zie ik dat je in de buurt van Acapulco bent. Daar niet blij-
  ven ;veel duur. Ruwweg ben je pas halver-wege ; dus nog vele maanden te
  gaan. Kerst in Vuurland ; een mooi doel !. Groetjes , je Pa.

  According to Pa – 11:32 (op 24 September ’05)
 3. Lieve Paul, ben IK blij weer wat van je te horen! Helaas moet ik je iets kleins maar tragisch mededelen. Ons aller grote voorbeeld, ons aller embleem, van de schattige en ontwapenende zwerver is helaas, maar dan ook erg helaas, op vierentachtig-jarige leeftijd tenslotte, aan het einde van zijn leven, overleden! Gelukkig kunnen we hem op dvd altijd weer terugzien. Zijn vriendin heette Saartje, zijn vriend had een armzalig rommelhok, en de burgemeester van het kleine plaatsje wond hij om zijn vingers. Met veldwachter Bromsnor lag hij altijd overhoop. Zijn Naam Was Swiebertje. Bijgenaamd Swieb. Hij is niet meer onder ons, en heeft zich verplaatst naar een eeuwig Walhalla, met Saartjes in vele gedaantes en allemaal open koelkasten in verwarmde keukens………
  Lieve Paul, ik mis je. Wanneer kom je in mijn armen terug, je weet toch dat ik het zo n onnozel idee van je vond om huis en haard te verlaten… Al die Mexicanen zullen je een rare jongen vinden, zo intelligent en welbespraakt, en dan toch zo oneidig ver van huis en haard… Kom toch terug bij me… Zo niet, schrijf je liefste dan wat vaker want als een Penelope achter het weefgetouw zitten, bedreigd door onaangename manspersonen, dat is een straf voor me.
  Schrijf toch wat meer alsjeblieft!!!
  je allerliefste Stella

  According to stella – 12:59 (op 24 September ’05)
 4. Beste Paul, goed om weer wat van je te horen. Ik neem aan dat er in elk Spaans-talig land wel een plaats aanwezig is die Guzman heet. Leuk! Verder nog iets bijzonders? Overigens hoop ik dat die gillende keukenmeiden eindelijk eens wat vervanging gaan zoeken, die naar adem happende lelijke karpers hebben toch geen gevoel voor verhoudingen. Meer reisverhalen schrijven lost dit probleem vanzelf op. Son, stay of the D. Goede reis , Paul. Houdt moed, je bent al bijna over de helft.

  According to dhr Besjanel – 13:06 (op 24 September ’05)
 5. Constructief kan ik het niet noemen, maar in ieder geval weer een teken van leven. Vooral met wederom schone meiden op de foto. Het idee dat je in een klooster zat, en de nieuwe Paus Paulus ging worden, kan ik op mijn buik schrijven. ( Wat voor mijn bedrijf waarschijnlijk wel goed was uitgekomen)
  Zoals op de foto met de oude man te zien is: Ook grafisch heeft Mexico, mede door armoede en mede door onconventionele impulsen, heel wat flitsends te bieden. Meer hiervan in jouw volgende Grafische Bulletin aub. Groet uit chillin Holland.

  According to a.c.j. vd Akker – 13:26 (op 24 September ’05)
 6. Ja, het hemelen van Swiebertje is me bekend. Voorpaginanieuws in de Pino-bode. Ben inmiddels wel razend benieuwd wie Stella is. Dikke tieten, flinke kont? Oma? En he Pa, was niet van plan om Acapulco aan te doen. Ben er al vijf keer geweest en inderdaad prijzig. Bovendien maak er de sport van om geen buitenlanders te ontmoeten, slechts grappige Mexicaantjes, Guatemalteekjes, Salvadoriaantjes enzoverder, enzoverder. Over geld gesproken Pa, all well, sent money.

  According to Paul – 23:10 (op 24 September ’05)
 7. Oma, dat van Oma, bedoelde ik niet zo hoor.

  According to Paul – 23:15 (op 24 September ’05)
 8. Handvol lezers? Pah. Valt volgens mij best wel mee…

  According to Caputtski – 10:47 (op 26 September ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *