Kaboem!

Earth, cold & water from Paul Hooff on Vimeo.

Share This:

11 reacties


 1. Geloof dat het vuurwerk weer een beetje in mijn leven begint te komen.

  Beantwoorden

 2. Nou dan gaan we, Kaboem!, toch verder hier, Rienck. Ik als admin zie dat er iets mis gaat met de plugin ‘recente reacties’. Jullie ook? Heb overigens mijn volle liefde verklaard aan die kleine, fijne Nildita, een van de weinige Boli’s met twee hersencellen. Ze zit nu in de bus van Lima naar Sucre. Da’s een behoorlijke afstand en zal zich over een dag of twee kapot schrikken, of niet. Overigens, Rienck, als je me honderd euro overmaakt en ook nog eens vijfentwintig aan verzendkosten heb jij komende woensdag een fijn werkende AK-47 in de brievenbus.

  Beantwoorden

 3. Paul,
  er is niets mis met de plugin.
  Je hebt die blog geen titel gegeven, dus “recente reacties” kan nergens naar toe verwijzen.
  Gewoon even aan de backside “Wrong turn” bovenaan het filmfragment zetten.

  Je hebt Nildita ‘una declaración de amor’ gestuurd?
  Je zag op jouw GoPro-camera Roy al op zijn surfboard springen en dacht “Potver@*&%+$#@ nog aan toe, ik moet snel zijn…., voor die dekselse kwajongen in Sucre aankomt….”.

  Mannen, ik vrees, dat het einde in zicht is:
  Zegt Nildita “ja”, dan moet stante pede de liefde bezegelt worden Dat betekent in praktische termen, die móet fysiek geconsumeerd worden. En Guus wordt ingeruild voor een vliegticket.

  Zegt Nildita “nee”, dan komt Paul de eerst komende seizoenen niet van die Servische bergtop af.
  Vanwege zijn financiële omstandigheden zal hij alleen nog af en toe beneden in het dal gesignaleerd worden om een nieuwe voorraad antivries in te slaan.

  Beantwoorden

 4. Wat krijgen we nu Paul, ben je ook al gerekruteerd door Willem Wever, en of school televisie? Grappig filmpje maar het geeft wel heel erg goed weer hoe enorm je reis op slot zit!

  Rienck no worries, de fraaie sauna chick heeft mij al benadert dus ik hoef niet op mijn board te springen om richting Nilda (is dat dyslectisch voor Linda?) af te surfen, en ik heb het even op de kaart na gezocht, ik denk dat ik niet op tijd terug zou zijn om mij volgende week bij nieuwe werkgever in de Botlek te melden en dat enkel voor een natte snikkel, nee dat komt morgen helemaal goed! Overigens is mijn nieuwe werkgever een specialist in storage tanks, opvijzelen en renoveren er van en het bouwen van deze met diameters tot wel 60m. Tevens hebben ze deel van Imtech overgenomen om zich als service provider te ontwikkelen, 3 jaar geleden bijna failliet maar nu met hulp van oa Brenninkmeijer geld aan het groeien als een tierelier (30% per jaar)!

  Maar ik bemerk toch wel enige nee niet enige een volledige vorm van homofobistisch gedrag bij je Rienck, dat stelt mij teleur. Hou mij ten goede, ik ben tot nu toe volledig hetero, zelfs oh fuck vandaag 20 jaar getrouwd!!!!! maar ik kan je verklappen dat een prostaat massage tijdens seksuele handelingen uhhhh heel erg plezierig is! En dat kun je zelf of door je bedgenote laten doen, niks engs aan, dus om nu meteen met scherp te gaan schieten, ja zaad dat wel!!!!!

  En Erik, hartelijk dank voor de vuist, maar ik vind 1 vinger tot nu toe genoeg, dus ik sla het aanbod vriendelijk doch direct af.

  Beantwoorden

 5. Man man man, wat een vrouwenperikelen hier op de site. Ja Roy, deze jongen gaat misschien wel terug naar de andere kant van de oceaan. Moet jij eens raden waarom. Behalve de surf dan…

  Beantwoorden

 6. Roy, heel toepasselijk, dat je Imtech aanhaalt in dit blog-artikel.
  Marktleider, enkele 10-duizenden werknemers, werkzaam in diverse landen.
  Net nadat ze koninklijk werden, knalde met een enorme explosie daar het deksel van de beerput, en………weg was het Royal Imtech!

  Een leuk bedrijf waar je komt te werken.
  Meerdere hengeltjes in het water, wereldwijd,…netjes!
  Gefeliciteerd!

  Beantwoorden

 7. Kan onze wereldreizigende Nildita niet gewoon samen met Paul boven op de servische apenrots gaan staan? Zodat hij daar op haar borst kan kloppen?
  Guus kan blijven rijden en hoeft niet voor een ticket te worden geruild.
  Foutloos plan, kan niet mis gaan

  Beantwoorden

  1. Ik zou het heel fijn vinden als ze in Mongolië langskomt, Wout. En zij ook, geloof me maar. Maar of dat haalbaar is, dat is uiteraard de vraag. We zullen zien, zoals we alles zullen zien. De wegen zijn weer besneeuwd, maar ik vertrek hoe dan ook donderdag. Schrijf erg goed, Italië dreigt al af te raken. Daarna kan ik inhaken met Kroatië en blijf ik in de slipstream van mijn reis. Het schrijven gaat steeds makkelijker. Dat verbaasd me, gezien het geploeter van boek 1. Mijn hersenen zijn meer getraind nu. Fijn gevoel hoor. Ik vermoed dat het een half jaar na mijn reis klaar kan zijn.

   Beantwoorden

 8. Wout, mag ik bij jou de gloriejaren van het Nederlands elftal in herinnering brengen.
  Wat was de rode draad in die succesjaren? Nou?????

  tatarataaaaa: de spelersvrouwen!
  Die bestonden eenvoudig niet.

  En dus hadden we een stel onstuimige honden, die tijdens interland-wedstrijden hoerden en snoerden.
  De avond voor de wedstrijden bijv. poedeltje-naakt met oostblok-prostituees het zwembad indoken….
  Het was de tijd van het bubbelbad avant-la-lettre. De bubbels kwamen van de onderwater-scheten.
  En lachen, gieren, brullen om alle vieze moppen.
  Dát waren onze gouden tijden…. ZONDER spelersvrouwen!
  En wedstrijden werden gewonnen en oranje was een kleur, waarbij alle anderen verbleekten. Azurri?….pffff Les Bleux? slechts koorknaapjes.
  Het elftal joeg schrik aan!!!
  Kijk waar wij nu staan op het internationale podium.

  En nu bedenk jij het onzalige plan om Nilda/Hilda erbij te halen…

  Beantwoorden

 9. De lokroep van de mossel. Je hebt en had gelijk, Rienck. Ach, een mens kan ook wel eens alleen zijn, toch? Ik ga deze trein weer in beweging zetten, hoe dan ook. Het wordt minder koud, maar het gaat wel weer sneeuwen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *