Een echte film

Deze film is door Joost Ruigrok gemaakt, meiden. Vond-ie leuk om te doen. Joost is de broer van Sigrid, ons wel bekend. Joost is oké!

Share This:

5 reacties


 1. Iemand een idee hoe ik het lettertype van mijn widget’s kan verkleinen? Niet allemaal tegelijk aub.

  Beantwoorden

 2. Ja ja, een trotse zus ben ik! Trots op mijn leuke broer die dit filmpje heeft gemaakt!
  Het komt steeds dichterbij Paul! Hoe gaat de crowdfunding??? Heb je al een tussenstand die het vermelden waard is?

  X Sigrid

  Beantwoorden

 3. Nou kreeg ik al een mail van Sacha schoenen of ik iets over hun schoenen op mijn site wil schrijven, minimaal 250 woorden en heppa – nieuwe schoenen ter waarde van 130 euri. En toen kwam Coolblue langs om te vragen of ik iets voor ze wil betekenen omdat ik zo’n toffe site heb. Dus, guzzigalore.nl doet het wel op een of andere manier. Zit op een programmeercursusje om alles beter te kunnen begrijpen en dit vehikel beter te maken. Dat heeft natuurlijk tijd nodig. Ook ben ik weer voorzichtig op zoek naar de tone of voice. Want hier iedereen een beetje beledigen dat kan anno 2016 niet meer. Voor je het weet word ik door BMW gedaagd omdat ik roep dat BMW GS1200-rijders bedplassers zijn.

  Beantwoorden

 4. Zeg Paul, je hebt neem ik aan al wel iets van planning in je hoofd. Wanneer denkt je daadwerkelijk op pad te gaan richting het verre oosten. Je crowdfunding gaat als een speer (en dat verdien je ook) dus daar kan het niet aan liggen. Grt. Erik Bijsterbosch

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *