CrowAboutNow

Crowdfundactie Paulus
Zo meiden, zullen we dan maar met zijn allen naar Tokio gaan? Ik heb er ongelooflijk veel zin in. Zelfs nu ik weet dat deze reis heel wat ruiger zal worden dan de vorige. Europa, Turkije, Kazachstan, Kyrgystan, Mongolië, Siberië (Road of Bones). Wolven, beren, woestijnen, steppes. Met een beetje geluk ben ik op tijd voor de winter in Kazachstan. Wel fijn dat ik mijn talen spreek. Ik zal me weer laten leiden door de omstandigheden en niet door mijn verstand. Komt bij dat ik niet meer dezelfde ben. Heb er een paar flinke krassen op mijn ziel bij, maar ook ontelbare lachrimpels. ’t Zelfde geldt voor Guus. Beiden gepokt en gemazeld, om er maar eens een cliché tegenaan te smijten. Hoe dan ook, als ik eenmaal plaats neem in het riante zadel van Guus laat ik alles achter me, dezelfde seconde nog. En dan ontvouwt de wereld zich. Da’s het mooie van motorrijden, hoef ik jullie niet uit te leggen. Als tegenprestatie zal ik, los van de beloningen, iets moois laten zien – een leven on the road. Sayonara.

Share This:

5 reacties


  1. Nou, investering gedaan. Kom maar op met de verhalen en sleep ons mee naar Tokio. Ik zit hier de komende 2 jaar al in de zandbak ivm wegwerkzaamheden en heb dus tijd genoeg om te lezen….

    Beantwoorden

  2. Het is een heel persoonlijk proces dat crowdfunden. Iemand vraagt vertrouwen, jullie leveren iets waarvoor je vrijheid hebt moeten inleveren, zodat die ander de vrijheid op kan zoeken zonder die inspanning te leveren die hem vrijheid koste. Vorig jaar kreeg ik een vergelijkbaar verzoek en heb dat niet gehonoreerd. Ik vond dat de campagnevoerder zich nog niet had bewezen. Een heel persoonlijke mening.

    Beantwoorden

  3. 52 jarige man die geld zoekt om een boek te schrijven, lees ik Heerco. Daar komt ’t wel op neer, maar inderdaad wat staat ’t lullig zeg.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *