Cielito Lindo

Hot damn, wat kan een mens lui zijn. Heb al moeite om mijn rechterpink te bewegen. Laat staan tien vingers op een toetsenbord. O ja, we zijn in Mexico. Baja California om precies te zijn. Zo’n vierhonderd kilometer landinwaarts. Hang al een volle week rond in Cielito Lindo, onvindbaar op de kaart. Cielito Lindo is een hangout voor gepensioneerde Amerikanen. John Wayne, Henry Fonda, John Houston hingen hier in de jaren zestig aan de bar in de Blue Bar een beetje anoniem en dronken te zijn. Maffe plek hier. Jaren zestig werk. Probeer het rustig aan te doen, wat elke dag weer grandioos mislukt. Man, die Margeritha’s zijn nauwelijks te tillen. Over het weer: de zon schijnt. Over de meisjes: oppassen! Over de internetverbinding: volkomen ruk. Vandaar geen foto’s en nauwelijks tekst. Waarschijnlijk morgen op weg naar Guerro Negro, een rit van vierhonder kilometer, dwars door een woestijn-achtig gebied. Slechts twee benzinepompen. Als ze open zijn. Wordt een zware tocht. Dan nog een rit van zo’n driehonderd kilometer naar Mulege en dan ben ik weer in de bewoonde wereld. In La Paz, in het zuiden van Baja, maak ik de oversteek naar het vaste land. Krijg kramp in mijn pink. Tot snel, als ik een goede verbinding weet te vinden.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. M’neer komt net koud uit Hollywood, filmdebuut net achter de rug en zakt dan al af naar een of andere sjabby place voor filmsterren in ruste. Da’s pas life in the fast lane! Gna…

  Hoe je haaks makker!

  According to Tim – 22:45 (op 11 Augustus ’05)
 2. woohoo ! BAJA BABY !

  heh Paul , I hope you’re doing great, send us some pictures from La Paz
  Robbie

  According to robbie – 08:33 (op 13 Augustus ’05)
 3. vind er geen fuck meer aan. wenst Paul verder een goede reis.

  According to guus – 12:34 (op 14 Augustus ’05)
 4. Beetje jaloers, guus? Of doel je op het nederlandse weer en het gebrek aan margarita’s?
  Paul, drink er ook een paar voor ons. Overdekt cocktails drinken met een trui aan, onderwijl hoestend en niezend; nee, jij hebt het wél goed bekeken.

  According to Vasilis – 10:00 (op 15 Augustus ’05)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *