Bekentenis van een verwarde man (3a)

‘We hebben twee Clocks in huis’, zegt M. We lopen over de calle Venezuela langs Plaza Grande op 'Pittige tante', zou pa zeggenweg naar ons hotel, waar Don F. alweer een tijdje ongeduldig op M. zit te wachten. Ze vertelt het zo achteloos Guzman dat ik in eerste instantie geen benul heb. ‘Que me dijiste flacita linda?’ ‘We hebben twee Clocks in huis, en een doos met kogels’, herhaalt ze zakelijk. Dan dringt het tot me door: pistool (nee, twee zelfs) en een doos met kogels. Jezus, wat nu weer? Deze Colombiaanse speeldoos blijft verrassen. Ik heb tijdens de mijn trip door de Americas toch wel zo ongelooflijk veel M-16-ns, Bushmasters, Uzi’s, Kalasnikovs, Colts, Barretta’s en Winchesters gezien dat ik niet meer door vuurwapens geïntimideerd raak Guzman. Zelfs de sportschoenenwinkel hier om de hoek heeft zijn eigen bewapende bewaker. Maar toch: ik betrap mezelf op een zuivere gedachte – zou mijn meisje een pistolera kunnen zijn? Is ’t hotel een cover-up? Ga ik in niets anders dan mijn vuile onderbroek terug naar huis?

Ik moet zeggen dat ik er voor mijn doen best lang in blijf hangen en ik heb nog altijd niks gezegd als we het katholieke kerkje op de hoek van de calle Venezuela en calle Mejia zijn gepasseerd. De straat zakt dan merkwaardig diep in en kruipt ter hoogte van de basiliek weer omhoog. Het uitzicht blijft elke dag weer verrassen en zonder dat een van ons een seintje geeft houden we hier altijd even in, zoals vandaag.
Van het moment gebruik makend verbreek ik zo speels mogelijk de stilte. ‘Oye flacita, wat moet zo’n elegante tante als jij, moeder van een schat van een dochter, in godsnaam met twee pistolen? Je weet toch dat je je aan zo’n Clock lelijk kunt bezeren.’ Ik broedde al een tijdje op de zin en hij rolde er dan ook makkelijk en zonder haperen uit. Ze glimlacht slechts, zoals ze wel vaker doet als ze geen zin heeft om te antwoorden. ‘Pues no’, zegt ze dan (pues no betekent in werkelijkheid helemaal niets. In het Nederlands zou ze gezegd hebben: ‘Ach jij’), gooit d’r haar achterover en stapt er parmantig vandoor.

Na Alaska, en landen als Mexico, Guatemala en Colombia ben ik redelijk op de hoogte van wat de vuurwapenmarkt zoal te bieden heeft Guzman. Clock: Zwitsers huisvlijt, 9 mm, 16 kogels per magazijn, zachte terugslag, trefzeker, duur en hoofdzakelijk gebruikt door professionals als de politie.
M. heeft flink de vaart erin en vlak voorbij het pand met die enge voordeur kom ik langszij. ‘Hé flacita, je bent toch niet kwaad op me Het pand met die enge voordeurof zo, dat je me dit vertelt?’ Nog niet, zegt M. Ze heeft haar pas nu ingehouden. Ze kijkt me schuin aan en frummelt erbij wat aan haar oorbel. Waarom dat laatste is me echt een raadsel. ‘Pas als je me verlaat’, zegt ze zachtjes.
Kijk, dit zijn toch wel teksten moet ik zeggen Guzman en wat me nog het meest verbaast is that I love it when she talks dirty. Ik bedoel, vier jaar geleden was dit het sein dat alle luiken gesloten moesten worden, de brug opgehaald en met zijn allen in stelling. Nú heb ik iets van – je hoeft heus niet stoer te gaan lopen doen met die Clock van je. Is allemaal nergens voor nodig. Blijf toch wel, muts!
Kortom, mijn huidig status in Quito: geliefde tegen wil en dank. Geen verlaat de gevangenis zonder betalen deze keer. Liefhebben met de loop op de slaap gericht. Ik heb het al met al dik voor elkaar, besef ik me. M. kijkt even in een etalageruit om te zien of ze er wel goed uitziet vandaag. ‘Je bent een lekker wijf’, zeg ik. ‘Wanneer gaan we ‘t wr eens doen. Die buks van mij staat ook op scherp’, kop ik lachend in. M. gemaakt bozig: ‘Ai mi flacíto, wonen er ook mensen met manieren in dat, hoe heet dat land ook weer van je?’

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Dat lijkt me een treffend vuurgevaarlijke hete bliksem, flacito. Liefde en lust; het mes op de keel en de loop tegen de slaap. Komt dan goed uit dat je toevallig een kanon op zak hebt. En wat ziet die stad er spaans barok en schoon uit. Is je hotelwijk ook zodanig geklopt, geveegd en gezuigd ?

  According to jac de Brey – 02:51 (op 05 November ’06)
 2. Moet jij niet eens naar bed jac?

  According to Paul – 02:58 (op 05 November ’06)
 3. Teerste wat me te binnen schiet (toepasselijk dat schieten) Pulp Fiction
  ! Overigens fraaie foto van M. (waarom niet haar naam voluit?) zo met de clock op voorgrond, estetiscch zeer goed verantwoord! Was ie geladen? (maakt het plaatje nog indrukwekkender). En voor ons rukkertjes (met manieren) is het er nog van gekomen?

  According to surfroy – 10:50 (op 05 November ’06)
 4. he pistolen paultje waar blijven de fotoos van het schattige dochtertje van je liefje????
  ps kijk je wel uit met die blaffers????

  According to mir – 13:25 (op 05 November ’06)
 5. 見つかっちゃった!祐子
  Soy tu novia Japonesa!
  Estoy feriz por verte!
  Te amo!!!!!
  Yuko y Yoshi

  According to yuko – 21:21 (op 05 November ’06)
 6. Knap van je om zo-iemand te ontmoeten en die ook nog werk van je maakt. Als ik alleen op pad ga, kom ik dat dus nooit tegen, hè. Zal wel aan die kop van je liggen. Doe ze de groeten dan maar weer!!!

  According to sjaak – 21:51 (op 05 November ’06)
 7. Ps. Heb even op de site van Yuko gekeken, maar die is volgens mij ook niet meer up to date. Maar ik kan natuurlijk geen Japans. Wel 3 leuke filmpjes. Hai.

  According to sjaak – 21:53 (op 05 November ’06)
 8. Aparte toestanden en situaties maak jij nou weer mee.
  De mooiste stad van Zuid-Amerika, en dan natuurlijk weer het onvermijdelijke; een briesje, lauwe loomheid, een vleugje warmte, en vervolgens een gloeiend hete liefde.
  In de broek, en snel! Hwaaaaahhh!
  Maar zie ik in de reflectie van de ruit niet een heel vrolijk en fout klein vrouwtje? En moet ze niet eens naar de tandarts?
  Je begrijpt het alweer, alleen maar “ zeiken uit jalouzie’ natuurlijk. Vergrijp je maar lekker, onder ons gezegd.

  According to Freek van de Wijdeven – 01:58 (op 06 November ’06)
 9. Daarom. De moeder van mijn kinderen ligt te slapen. Ik verveel me. Heb lekker je weblog zitten lezen, met als gezelschap een glas whisky. Doet me goed Paul, je vrijheid. Helaas…… Morgen moet ik werken. Daarom ga ik nu naar bed. Ook helaas.

  According to jac de Brey – 02:29 (op 06 November ’06)
 10. Hmm, zou me toch meer zorgen maken over de vraag of de husband ook toegang heeft tot de Glocks…

  ‘K weet trouwens niet of je wel homo wil zijn in Quito. Of in ieder geval geen travestiet, maar dat zit met jou wel goed, Paul? De stad heeft een interessante populatie mannelijke travestieten annex prostituees. De eerste nacht dat ik er was werd er gelijk eentje overhoop geschoten voor de stoep van m’n hotel… Messy toestand.

  According to Carel – 12:15 (op 06 November ’06)
 11. Je verhaal leest weer als een thriller en de “vibes” spatten uit de tekst. Girls & Guns, kan het nog gekker vraag ik me af? “Living la vida loco” of zo iets. Mooi stad, mooie vrouw en living on the edge.

  According to Eddy – 14:56 (op 06 November ’06)
 12. Jac, mooi compliment, glas whiskey, beetje lezen – thanks. Carel, inderdaad sterft hier van de homo’s. Quito is ruiger dan je op het oog vermoedt. En nee, mijn meisje hoeft niet naar de tandarts. De blouse heeft ze gekocht en staat ‘r erg goed. En ze is ook niet klein. Kan haar niet vol in beeld brengen. Kan haar in feite helemaal niet in beeld brengen. Er is namelijk meer aan de hand dan haar man. Kan daar helaas niets over zeggen. Er is naar me geinformeerd omdat ik met haar door de stad wandel. Maar goed dat deden ze in El Carmen ook. Lig daar (nog) niet wakker van. Mijn zus vindt dat ik mijn biezen moet pakken. Dat probeer ik al een tijdje. Lukt maar niet. Wat te doen?

  According to Paul – 01:58 (op 07 November ’06)
 13. Wat te doen? Als het een zooitje wordt moet je je biezen pakken. En hoe moeilijk is dat? Je hoeft niet op een trein met 38 uur vertraging te wachten, je kan gewoon op je motor stappen.
  En als het je niet lukt omdat je het allemaal wel spannend en leuk vindt doe het dan voor M. zodat zij niet in de problemen raakt zodra je weg bent. Voor haar gaan de roddels namelijk gewoon door.

  According to Vasilis – 07:17 (op 07 November ’06)
 14. Ben je bang dat je Equadoriaanse vrienden dit meelezen ofzo???? Krijg nu toch lichtelijk de indruk dat pistolen paultje het verhaal wat smeuiger zit te maken dan dat het is met zijn ‘er is meer aan de hand’ maar kan er niks over zeggen yeah right! (op zijn australisch hardop uit te spreken).

  Overigens een ridder op wit paard die Vasilis? dat Paul ermee moet stoppen omwille van M.??? Die meid is er toch zelf bij? Had/moet ze er maar niet aan beginnen dunkt mij!.

  Overigens Paul, afgelopen zaterdag met de 998 op Losail circuit gereden, loop nog met zo’n leuter rond, daar kan geen meid tegen op, krijg er spontaan een climax van als ik er aan terug denk, niks zo geil dan de liefde met mijn rosso bella italiaanse minnares op een circuit te bedrijven….

  En vrijdag met de V8 de duinen ingeweest, erg fraai, vooral de zonsondergang in de woestijn meemaken is erg fascinerend…..

  According to surfroy – 09:22 (op 07 November ’06)
 15. Paultje
  Volgens mij wordt het tijd dat jij jouw stalen ros weer eens de sporen geeft.

  According to Bruce – 11:14 (op 08 November ’06)
 16. Ondanks dat je niets los mag laten over haar. Inderdaad erg vreemd, want ze spreekt geen Nederlands zoals het gros in Zuid-Amerika. Maar je hebt natuurlijk altijd vertaalsites. De dame in kwestie, mag dan voor vele heren een reden zijn o mhet er maar lekker van te nemen. Haar gezwaai met een pistool lijkt mij toch ietwat intimiderend. Is hier sprake van een zwarte weduwe?

  According to Jan – 11:18 (op 08 November ’06)
 17. Kreeg net over de post een promoblaadje van Motoport en wie staat daar in? Jawel onze eigenste Paulus. Moet zeggen dat het daar toch iets braver leest dan hier op je site, geef de voorkeur aan je site overigens. Dus kom maar op met de ranzige details.

  Wat pics van de 998 ipv mijn koekblik(ken)? Kan ook mijnheer, enkel nog geen action pics gevonden van afgelopen trackday, will follow as available. Op bijgevoegde link kunt U de 998 ‘geboren’ zien worden hier in Qatar. Heb het record adem inhouden met 15 minuten verbroken toen……

  According to Surfroy – 07:36 (op 09 November ’06)
 18. Moppie, ik zeg wegwezen. Uiteindelijk blijf je toch niet en wordt het alleen maar ingewikkelder…en in de volgende plaats ligt vast een nieuw schatje op je te wachten 😉

  According to Ilana – 11:22 (op 09 November ’06)
 19. Laat ik mij er, als die andere ex, dan ook nog maar eens poetisch tegen aan bemoeien:

  “Meester, uw paard en laat mij spoorslags gaan,
  Voor de avond nog bereik ik Ispahaan.”

  De Guzzi brengt je tenslotte wel weer wat anders moois!
  Kus

  According to marije – 15:12 (op 09 November ’06)
 20. Man o Man die Pablo!

  Jij doet alleen maar dingen waarvan wij alleen maar van kunnen dromen.
  Dromen zijn voor jou in dit geval geen bedrog!(red:Marco Borsato)
  Maar ben wel benieuwd als je de einstreep gaat halen, het klinkt als je
  moeilijk de draad weer op kan pakken, maar aan de andere kant is dat nu ook de charme alles kan niets moet!en je hebt de tijd aan jezelf.

  Heelveel plezier verder, een trouwe lezer van je Site.

  Groetjes,

  Fred

  According to Fred – 15:49 (op 09 November ’06)
 21. Nou Paul het zou de spanning in ons leven in iedergeval verhogen als er nu iets voor het eggie zou gebeuren daar in Quito. Dus als dat allemaal iets te lang op zich laat wachten zou ik zeggen ‘vamos’ en ‘adios’ (to all the girls you loved befor) en pleite met die handel. Hup, laat eens zien wat dat land nog meer te bieden heeft dan GGH’ s (Guns, Gay’s and Hookers). Weet zeker dat je nog meer versteld zult staan van wat je tegenkomt. Hier is iedereen erg benieuwd naar nieuw verrassend beeldmateriaal. Varen maar!

  According to Eric – 16:13 (op 09 November ’06)
 22. Oeps vergeten!!!Paul;

  Ik wilde nog zeggen dat je heel leuk de dingen die je meemaakt omschrijft en verteld je hebt als het ware het gevoel dat je er midden inzit en met je meereist!
  Trouwens de laatste weken heb ik wel het gevoel is een soort thriller beland te zijn!!

  Nogmaals groetjes,

  Fred

  According to Fred – 16:18 (op 09 November ’06)
 23. Ik ga zo een hapje eten met je Daan. De commentaren op pistolen-vriendin zijn meestal in de min. Dus wegwezen daar. Er ligt vast wel een andere schoonheid elders op je te wachten ; zoek dat op. Dat die fiets het uithoudt is een wonder. Op naar Vuurland ! Groeten.

  According to Je Pa – 12:20 (op 10 November ’06)
 24. Hee Paul! Allereerst: Dank voor de mooie foto’s!!
  Verder kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat jij de boel gewoon een beetje op zit te fukken en alles een beetje mooier en spannender maakt dan het in werkelijkheid is… Overigens is dat jouw goed recht! Je bent per slot van rekening schrijver.
  Als het allemaal wel echt waar is en “er is meer aan de hand is” lekker geheimzinnig trouwens en ik wist ook nog niet dat die Equatorianen Nederlands kunnen lezen dan weet ik het zo net nog niet, lijkt me wel een strak plan om weer eens eindje te gaan fietsen dan! Goed voor je fiets, goed voor ons en goed voor je haggie.
  Wat heb je er sowieso aan joh, een gun op je kop, een man die denkt dat je homo bent en iedereen op straat roddelt en ze hebben allemaal een pistool, kan jou het schelen man…als ik jou moet geloven heb je haar toch al lang geneukt en kennen jullie elkaars kunstjes nu wel, dus wat let je, op voor de volgende ronde he.
  Als het allemaal wel waar is en ze is de vrouw van je dromen, je wilt met haar trouwen, jullie willen saampjes konijntjes fokken en ‘s avonds op de bank met een biertje en een zakje chips TV kijken, misschien je moet je dan zelf ook eens voor een schietijzer gaan…
  Good luck!

  According to Luc – 16:17 (op 10 November ’06)
 25. hi paul…couldnt read the last stories, but used the chance to sen you my love,
  let me know how youre doing…
  bessos
  CUIDATE
  tal

  According to tal – 00:14 (op 11 November ’06)
 26. Hoe is het met de nieuwsgaring van onze razende reporter? Zit je in een gecensureerde dictatuur of zo?
  Is het grote verhaal te groot om ook maar een poging te wagen? Is het kleine verhaal te persoonlijk om er ook maar een voetnoot aan te wijden? Is er geen nieuws? Is de algemeenheid te saai, of te tartend?
  Wil je je naam niet te grabbel gooien met een of ander lousy stukje samengestelde letters? Ben je te trots, of ben je ………lui? Of is de don Guan bezig met een specifiek project?

  According to guus vd akker – 11:28 (op 11 November ’06)
 27. He Paul,
  Ik hoor toch geen twijfel????
  Het is weer een mooi verhaal met leuke foto’s.Ook leuk dat Marije zich er weer eens tegen aan bemoeit….
  Zuinig zijn op jezelf kan natuurlijk nooit kwaad Paul,al is het nog zo spannend.Een volgend avontuur wacht misschien wel weer.
  Voor de rest alles zijn gang natuurlijk in het prachtige holland.Jij mist er alleen weinig aan.Hoe zit het eigenlijk met mijn film???Kan je je eigen uittocht niet even filmen of wordt dat te gevaarlijk?
  Ik hoor wel…Groet en tot lator..

  According to Kees – 16:29 (op 11 November ’06)
 28. Zeg, Paulus…Joehoe! Het is alweer vijf dagen geleden dat je ons, je trouwe fans, iets hebt laten horen. Ben je er nog? Als het dan zo spannend is, geef ons dan vaker een teken van leven. Anders word ik toch een beetje ongerust. Dus…
  Liefs Sigrid

  According to Sigrid – 17:34 (op 11 November ’06)
 29. Tsjeezus wat een duffe zooi op deze site man, waar zou het aan liggen???? Zit iemand waar we allemaal om geven in Zuid Amerika, de meest spannende avonturen, bloedmooie vrouwen, guns all ovet the pace, landschappen en steden waar we alleen maar van kunnen dromen, en wat gebeurd er: NIKS
  Tenminste…niet hier op op deze weblog 🙁
  Kan me beter met mn eigen leven bezig houden, best spannend, en gewoon in NL
  Succes allemaal!

  According to Luc – 23:16 (op 11 November ’06)
 30. Polderboy wordt LATINO
  Ja Pablo zo word je genoemd in het Jou wel bekende guzzi clubblad.
  Toch wel grappig dat ze je daar ook een beetje in de gaten houden in de rubriek A&P
  Peter Knol geeft daar korte verslagen van wat hij in de motor magazine’s leest over “guzzi’s”
  Citaat
  Wat vooral opvalt is de ongecompliceerde manier waarop van Hooff reist. Er zijn zo af en toe best problemen, maar ach, er dient zich ook wel weer een oplossing aan. Hij rijdt zijn banden bijna tot aan de binnenband op zonder een klapband te krijgen, en weet vervolgens een setje ‘Pridgestone’s”te scoren. Nee , geen spelfout… het blijken een soort grove trialbanden waarop de guzzi zich maar wankel op voortbeweegt, tot Paul toch maar eens de bandenspannig en de instelling van de achtervering kijkt….daar na ging het een stuk beter. In dit verslag trekt hij door midden Amerika en gaat nu richting de Machoi cultuur van Zuid Amerika. Als ie ooit nog terugkomt moeten we deze man maar eens uitnodigen om een dag te komen vertelen over z’n avonturen. Lijkt me uitermate boeiend!
  Aldus Peter Knol.

  Paul misschien kan je een deal met de redactie maken en wat schrijven voor het blad, wie weet wat het je oplevert. Ik weet dat ze je in het verleden niet serieus hebben genomen maar zo erg als de KRO kan bijna niet. Dus schrijven
  Het adres redactie@mgcn.nl

  Vrijdag nog in Paradiso geweest met Bep en Bou erug hik gezellig Lilli Allen was daar een bandje uit de UK lekker vrolijk en simpel. Wilde nog even in de Koe kijken maar kwam niets meer van, maar goed ook want de volgende ochtend ja ja een houte kop.
  Hee gozer, spring weer op je fiets ( alles goed met haar ) laat weer eens wat plaatjes van d’r zien. De foto’s op de site van yuko zijn ook top, ben benieuwd naar die van jou.
  Liefs Har en Bep

  According to harry – 12:17 (op 12 November ’06)
 31. Zo, drukke boel hier. Nog twee uurtjes en ik ben weg. Dreig Quito te overleven. Dat homo-escapje was een briljante vondst al zeg ik het zelf, maar begon behoorlijk te wankelen aan het eind. Ik rijd naar Tulcan, dat is TERUG naar de Colombiaanse grens. Voor de tweede keer tijdens deze ongein breek ik een gulden regel: nooit, maar dan ook nooit terug rijden. Nunca atras, siempre adelante. Maar ja, nood breekt wet, is ‘t niet meiden? Mary (ja, zo heet ze) heeft ‘t voor elkaar gekregen om Quito voor een paar dagen te kunnen verlaten vanwege business. Die business ben ik. Zij vertrekt morgen. Kunnen dan vier dagen bij elkaar zijn, that’s all. En daarna gezellig weer een paar maandjes lijden op de Guzzi. Is ze dit allemaal waard? Ja. We hebben ‘t behoorlijk te pakken, zo met zijn tweetjes. Gezellig joh. Intrigerende tante, beladen verleden, ongewisse toekomst. Als ik vrij mag schrijven over haar trek ik binnen 2 weken 100.000 bezoekers, ongelogen. Heeft niks met Don F. te maken of haar getrouwde leventje. Ze heeft nog een andere agenda, waar ik niets, maar dan ook helemaal niets over kan vertellen. Ze is geen crimineel ofzo. Op papier al met al een linke date, maar weet dat ik niet veiliger kan zijn als zij in de buurt is, lekker vaag he, allemaal? Mary en ik staan voor puur vertrouwen en dat maakt dit allemaal zo mooi. Een soort van vertrouwensexperiment dus. Kan een volgende update niet garanderen als het experiment mislukt, maar dat is voor latere zorg. Nee, nee, nee, dit is allemaal geen stoerdoenerij. Het is allemaal heel erg echt en volslagen kansloos. De tijd die we met elkaar kunnen doorbrengen noemen we een cadeautje van God. Meer zit er niet in. Pues, nos vemos.

  According to Paul – 16:15 (op 13 November ’06)
 32. Wat een vage shit allemaal, als ik dit nog eens teruglees. Meer klaarheid zit er op het moment niet in. Mazzel

  According to Paul – 17:08 (op 13 November ’06)
 33. Wel een saaie pot hoor, PSV-AJAX.

  According to Paul – 17:11 (op 13 November ’06)
 34. Veel plezier saampjes!

  According to freek van de Wijdeven – 20:54 (op 13 November ’06)
 35. Hee dit is wel toepasselijk. Voral die brommer..

  According to Alexander – 22:26 (op 13 November ’06)
 36. Brommer??

  According to sjaak – 22:40 (op 13 November ’06)
 37. Jezus, denk voor het slapen gaan nog ff die verdomde site te bekijken en dan zie je dit…. Weet het asllemaal niet hoor, gelloof dat het inderdaad ongelooflijk vage shit is, maar ja, wat moet je he, 4 dagen aan de rand van het bestaan bungelen, best lekker toch!! Hoo dat dat bungelen niet al te letterlijk wordt opgevat door “M”, vaag wijf. En “‘P” vage gast hoor, gaan jullie saampjes op de motorfiets?? Of uhh, stiekum, zij met de trein en jij met de bus?? Nou ja, have fun, mister misterious, ik zou zeggen, doe voor de verandering eens een jasje om je lul.
  GRTZ

  According to Luc – 23:37 (op 13 November ’06)
 38. Zitten voor de verandering eens aardig wat typ foutjes in mn berichtje maar de boodschap is duidelijk toch? Any way, geniet er van maar daarna, fietsen. Ver weg, op naar dat puntje daar beneden!

  According to Luc – 23:40 (op 13 November ’06)
 39. YEAH F*CKING RIGHT meneer van Hooff volgens mij zit U gewoon zielig in een ranzig hotelletje de hele dag met uwer pikkie te spelen dromend van die ene knappe vent die je nooit hebt durven te benaderen want voor de rest begint dit verhaal een goeie dooie bullshit te worden….met haar geheime agenda waar meneer zogenaamd niets over mag vertellen. Kgleuf U alleen nog als je me een persoonlijk mailtje stuurt met iets meer inhoud, en dan is het aan Uw vertrouwen om te beoordelen of ik dat wereldkundig zal maken of niet…….pffffff als het zo door gaat ben je 1 trouwe lezer kwijt.

  Bedoel om de hoek zit een Barbar shop genaamd Taliban (nee geen type fouten) ga ik daar wel mijn haar laten knippen om iets spannends mee te maken

  According to surfroy0 – 08:54 (op 14 November ’06)
 40. Amigos, tranquilo por favor! Laat die flacito zijn ding doen. Het is een man die zijn verhaal af wil maken…..
  Kijk gewoon een weekje niet op deze pagina. Verontrust jezelf niet. Hij denkt dat er meer is tussen hemel en aarde.

  According to pigo de Conecho – 10:58 (op 14 November ’06)
 41. Gaaaaaaaaaaaaapppppp…….

  According to Luc – 15:31 (op 14 November ’06)
 42. Slaap zacht!
  Morgen is de zon erweer, ergens.

  En kom op met die vlinders!!!

  Gr. Maurice

  According to mvanbakel – 17:16 (op 14 November ’06)
 43. Denk dat we de komende 3 dagen niets van de heer van Hooff hoeven te verwachten, is volgens zijn zeggen bezig met een projektje,“M”. We verwachten dus wel dat hij daarna een update zal geven van zijn avonturen, want blijkbaar wil hij ons daar toch deelgenoot van maken. Na die dagen met “M” zal hij naar verwachting zijn biezen pakken en weer een stukje gaan fietsen. Hij heeft dan alle tijd om rustig iets op te schrijven en wij zullen dan allemaal begrijpen waar het allemaal om gaat en waarom het zo belangrijk is. Dat hoop ik dan maar, maar we moeten natuurlijk niet teveel verwachten van een verwarde man…
  Ik ben benieuwd!!
  En Paul: Ik hoop dat je fijne dagen hebt!! Geniet er van…
  Groeten

  According to Luc – 21:27 (op 14 November ’06)
 44. Hey Paul,
  Goeie cliff hanger, Heb je de zon alweer op zien gaan?
  kus Bar

  According to Bar – 10:37 (op 15 November ’06)
 45. Leuk ideetje misschien voor surfroy; laat je scheren bij die Taliban!! Met zo’n groot glimmend mes op je keel…thrilling!

  According to Luc – 22:11 (op 15 November ’06)
 46. Ja Sufroy, doe maar. En dan wel graag je verhaal op deze pagina. Laat ons meesmullen met die spanning!

  According to Maaike Peereboom – 00:54 (op 16 November ’06)
 47. En maar wachten………

  According to mvanbakel – 10:22 (op 16 November ’06)
 48. Krijg nou wat, iemand zit onder mijn naam te posten! Niet dat ik ‘jullie saampjes’ niet veel plezier zou wensen, maar het gaat mij te ver dat ik mijn eigen naam zonder kapitaal zou schrijven. Maar goed, er zijn ergere dingen aan de hand op deze site, dus laat ik het maar snel vergeten. En Paul: maak je uit de voeten als het te heet wordt!

  According to Freek van de Wijdeven – 17:10 (op 16 November ’06)
 49. miep miep ……! op naar nieuwe avonturen heer van hooff, anders kom je maar een potje darten. we smullen nog steeds!

  According to maarten en de meisjes – 10:25 (op 17 November ’06)
 50. He paultje waar blijf je!!
  Afknijpen en schrijven met de hap.

  According to bruce – 12:19 (op 17 November ’06)
 51. Hallootjes! Drukke toestanden hier. Konden slechts een (1) nacht bij elkaar zijn. Dat is al met al niet veel.
  wel de moeite waard. Gaan elkaar gewoon weer zien in Quito. Don Dickhead kan mijn kont kussen. En fijn om te weten dat ik geen homo ben. Moet zeggen, begon zelf ook wat te twijfelen. Eind van deze maand is er een feria in Quito. Zeven dagen lang alleen maar stierenvechten. Beste toreros ter wereld komen naar de feria van Quito. Moet ik een plaatsje voor je reserveren Pop? Nu eerst even een spectaculaire verhaaltje met film oploaden. Ciao en bedankt voor de berichtjes. Erg grappig allemaal.

  According to Paul – 23:32 (op 18 November ’06)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *