30 november Guus & Pablo bij boekhandel Van Stockum (Den Haag)

Komende zondag 30 november staan Guus & ik vanaf 12.00 uur naast een stapel boeken bij boekhandel Van Stockum in Den Haag, Spui 40. Ik heb fantastisch motorweer besteld, ongelogen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon te voet komen, per fiets, tram, of trein. Speciale Sinterklaas-actie: laat je voor twintig euro fotograferen in het zadel van Guus en je krijgt Man in het Zadel er gratis bij. Tot dan!

Share This:

3 reacties


 1. Ja man, er is zoveel actie buiten deze blog om. Ik volg het wel op Facebook maar toch ook leuk om het hier te lezen. De updates voor de trouwste achterban!

  Goed bezig, Paul! Ik ben zo blij voor je!

  Xxx Sig

  Beantwoorden

 2. He paul,
  Leuk om je vandaag een keer in het echt te ontmoeten! Jammer dat ik weinig tijd had om even te blijven hangen (kinderen, je weet er alles van). Namens Barry (en mij) bedankt voor het signeren van het boek.

  Maarten

  Beantwoorden

  1. Dank voor je komst Maarten. Wonderlijk idee dat mijn boek een cadeau is dat pas over twintig jaar op waarde wordt geschat. Fijne feestdagen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *