Treinentreurnis en Anne in de Andes

Intussen tikken we gestaag door. Toch wel anders hoor een verhaal vertellen met beeld, zoals het geval is met Ñanta. Worstel met overgangen. Niet alleen met overgangen overigens. Met het hele leven inmiddels. Dit is Roxana, by the way. Ze laat zich niet graag fotograferen. Deze plaat is gestolen. Ex-boludo van haar begint een beetje door te draaien. Roxana en ik moeten om hem glimlachen, de schat. Van de week sloeg hij de krant open en moet zich een hoedje zijn geschrokken. ’t Moet toch een keer tot hem doordringen dat hij geen partij voor me is. Tragische kerel, hij dan.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. mooie tattoo Paul! zo te zien zit Che nog stevig verankerd.
  groeten
  Nico

  According to nico – 23:54 (op 14 Februari ’08)
 2. Hasta la victoria siempre. Zal ik Roxana op mijn linkerarm zetten?

  According to Paul – 00:01 (op 15 Februari ’08)
 3. He paul,
  Leuk hoor die stukjes in de bladen en in de krant!
  Jammer dat roxana een beetje wazig is .
  Wanneer gaat de reis verder?????????
  Hoe groot is die tattoo eigenlijk , wat een joekel zeg! Hoop dat de reiskoorts weer snel toeslaat.
  Liefs uit lisse van ons allemaal
  ook van bas die net de cito toets achter de rug heeft

  According to mir – 07:15 (op 15 Februari ’08)
 4. Ha die Paulus,
  mis ik wat… !??? In de PDF over het treinenkerkhof staat volgens mij een heel vreemd stukkie tekst.
  Groet Chris.

  According to christian – 10:21 (op 15 Februari ’08)
 5. Inderdaad iets over Zweden……..vind het geheel overigens een magere bijdrage op deze site in de trend van het gepeupel rustig houden dus maar iets van ‘off the shelf’ plaatsen????? Dan moet verhaal met beeld wel heel bijzonder gaan worden. Ben overigens in het boek van Louis Pryce bezg, wat gezapiger dan uw reis maar er zit wel vaart in!!!!!!

  According to Surfroy – 13:40 (op 15 Februari ’08)
 6. Lange tijd geen contact meer. Maar het kriebelen begint wer, dus maar weer eens opgezocht waar jij uithangt. Zo te zien is onze La Paz-schoonheid ook aan jou blijven hangen. Ché zal trots zijn op je arm! Voelt goed om je verhalen te lezen….
  Door onze vroegtijdige noodzakelijke terugkeer naar Nederland zijn we te hard in de werkelijkheid teruggevallen. Peru en Bolivia beginnen weer aan ons te trekken. We zijn druk bezig met onze filmpresentatie op 4 maart in de Speeldoos in Baarn. Toch nog een beetje reisgevoel. Onze dochter zit in Colombia. heb je nog goeie suggesties, met name over contact met kindsoldaten daar?? Doe Guzzi de groeten…Cok en Ellie

  According to cok en ellie – 16:44 (op 15 Februari ’08)
 7. Hee Paul, voor het eerst sinds canada zie ik weer twee foto’s met de ruit op de galore… ik dacht dat je die daar had achtergelaten??

  According to Maarten van de Loo – 18:58 (op 15 Februari ’08)
 8. Ruit, waar, hoe en wanneer. Ruit ligt in Ecuador. Overigens heb ik het pdfje over de treinentreurnis veranderd. Weinig geslapen vannacht. Hoefde nog niet eens een bloemetje te kopen. Vanochtend weer bij mijn kids geweest in de dormitorio. Wat een leuke ventjes zijn het toch. Heb iets van 2 uur op schijf staan. Moet ik terugbrengen naar hooguit 7 minuten. Iets anders, wat zouden de Guzzi en ik aan het ‘Dakar’-geweld kunnen toevoegen. Geloof dat de tocht zo’n 15.000 kilometer lang is. Daar heb je dan twee weken de tijd voor. Wat zou haalbaar zijn voor de Guzzi? Doe eens een gooi Roy.

  According to Paul – 19:40 (op 15 Februari ’08)
 9. Hoi Paul,
  Heerlijk, jij in de krant.
  Parijs-Dakar is een belediging voor de Guzzi.Zij is een dame die zich niet in behoord te laten met een zo’n commercieel wedstrijd element.
  Je zou ook te veel van haar vragen Paul.Vergeet niet dat ik haar ook eens bereden heb.We kennen elkaar een beetje.
  Het wordt wel tijd dat ze weer eens op pad gaat.
  Veel plezier Gozer…….
  AriLaverdi

  According to Kees – 22:32 (op 15 Februari ’08)
 10. Ze ziet eruit, je vriendin. Maar wat is er aan de hand met dr? Haar omfloerste ogen
  duiden op iets….zit ze ergens aan?

  According to freek van de wijdeven – 01:15 (op 16 Februari ’08)
 11. Verder. Mooie tekst, best origineel, reizen zonder haast. Je hebt groot gelijk. Goed om alles rustig in je op te nemen, je leven is van jou!
  Ik moet zeggen, dat je je talenten goed gebruikt. Je moet wel heel eenduidig en rigoureus alle charmes inzetten om in het armste land ter wereld zo doelmatig uit te komen bij een volle ijskast. Respect!

  According to freek van de wijdeven – 01:21 (op 16 Februari ’08)
 12. In jouw geval van hedendaagse reis luiheid zou ik voorstellen: rij naar een leuke stage van le Dakar, parkeer de Guz en geniet. Rij vervolgens naar een rustdag en doe wat van Hooffdriaanse interviews in het parc ferme, wat hierboven al geschreven wordt, te commercieel dat gebeuren.

  PS 998 in grote problemen, ketting gebroken op weg naar trackday, carter gescheurd 🙁

  According to Surfroy – 06:56 (op 17 Februari ’08)
 13. Toch wel grappig om te zien dat de lezers hier meer honger naar Paul’s avonturen hebben dan Paul zelf…
  Als het echt zo erg is als Peerke beschrijft dan zit die afscheids kriebel van Paul uitsluitend onder zijn fraaie tatoo.
  Valentijn heeft goed raak geschoten…
  Ben benieuwd naar het artikel over de kids.
  Hier in Nederland is het mooi weer en lekker koud aan het worden, mijn cv ketel lekt en staat op instorten…
  Wordt een dure investering in iets nieuws of kou lijden.
  Weer eens wat anders dan een kapotte ketting en gescheurde carter.
  Waar blijft de lente…(zucht)

  According to Pi. – 12:06 (op 17 Februari ’08)
 14. Zo, volgens mij is mijn filmpje klaar. Wacht nog op een adres van Linda. Dus morgen online. Hoop werk, zo hé. En heel wat anders dan een verhaal vertellen met de pen. Ach, voor een eerste keer niet onaardig. Gisteren een Boliviaanse bruiloft mee mogen maken. Een wonder dat ik het heb overleefd. Ik was de padrino van de wijn. Dat houdt in dat je voor de wijn zorgt. Twaalf flessen, leek me voldoende. De bruid en bruidegom hadden voor de zekerheid ook 300 liter chicha ingeslagen. Krijg je een emmer van 20 liter voor je neus, waaruit je kunt scheppen wat je wilt. Vier meter verderop staat weer een emmer, enz, enz. Een getuige was niet op komen dagen. Dus us Peerke mocht op het allerlaatste moment zijn krabbel zetten. Beetje chaotisch allemaal. Roxana en ik hebben besloten het toch wat professioneler aan te pakken. Aan het eind van de avond was iedereen knetterzat. Zo’n feest duurt bij elkaar drie dagen. Een avond leek me voldoende. Morgen filmpje dus. Ik ben dus schrijvend journalist. Dat zul je wel horen. Voortaan toch maar een draaiboekje maken. Mazzel.

  According to Paul – 00:45 (op 18 Februari ’08)
 15. Moppie, eindelijk zie ik die tatoo van je. Heb je er uiteindelijk toch nog een. Kan me nog herinneren dat je het het vroeger allemaal maar onzin vond ;-). Maar ik vind hem vet , echt.
  Heb je nog wat tips waar ik mijn Ducati het beste zou kunnen verkopen? Enne, die Roxy is wederom een foxy dame mop. je weet ze wel goed uit te zoeken.

  Dikke kus

  According to Ilana – 14:03 (op 18 Februari ’08)
 16. Krijg godverdegodver mijn filmpje niet op het net. Krijg je met dit soort landen. Als er één boludo op het net zit is er al sprake van congestie. Ben ´t zat hier. Volgende week dinsdag zit ik op de motor.

  According to Paul – 22:37 (op 18 Februari ’08)
 17. He he eindelijk knallen met die die schoonheid, en wat de fuck is dat nu weer, Ilana op zoek naar een koper voor haar prachtige zeldzaame geweldig ronkende mat zwarte Duc
  t moet niet gekker worden.NIET doen
  slaap lekker Har
  PS pablo vergeet de abn/amro
  check je mail.

  According to Har – 01:06 (op 19 Februari ’08)
 18. Ilana, kijk eens op http://www.dcnforum.com.. Daar zitten enkel liefhebbers.

  Goed nieuws, het carter wordt as we speak gelast. Van het weekend eerst als marshall bij de Superbike races en dan zondag/maandag 2 dagen circuittraining met de 998!!!!!!

  According to Surfroy – 05:58 (op 19 Februari ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *