Rocka Blanca en kerst en zo

Ik heb gehoord dat het kerstmis was – klopt dat? De Guzzi en ik waren niet in de buurt. We wisten de feestdagen te ontvluchten en streken neer in Rocka Blanca. Ik ben daar eerder geweest maar had geen camera op zak. Rocka in de ochtendstond Dit is de plek waar ik een perceeltje grond wil kopen om vervolgens de rest van mijn dagen een beetje glazig in de de zee te staren. Omringd door vijftien koters en wat aantrekkelijke dames, kan mij ´t schelen. Ik houd ´t verdraaid lang uit aan de kust, vind je niet Guzman. Overigens waar hang jij de laatste tijd uit. Weinig van je vernomen. Depressie? Dame? Beide? Ik houd ´t kort Guzman. Heb erg weinig geslapen de laatste dagen en kan me maar matig op het scherm concentreren. Plaatjes spreken voor zich. Meeste foto´s heb ik ´s ochtends vroeg genomen, toen de zon langzaam opkwam. Ontroerend. Word je stil van he, Guzman? Veel valt niet in Rocka te beleven, althans volgens de Westerse maatstaven. Ben inmiddels met glans geslaagd voor de inburgeringscursus Voortaan Mexicaan en kan me vermaken met een korrel zand, of mijn hangmat. Zo nu en dan kom je wat lieden van verschillende pluimage tegen op het strand van Rocka Blanca. Kijk Guzman, dit zijn mijn buren op weg naar het werk. Zie je in Nederland de mensen ook zo vergenoegd de dag beginnen?

Afijn, de Guzzi en ik hadden gezelschap. Want Kerst alleenig doorbrengen hoeft niet in Mexico. Ken je Melanie nog? Ze vertelde me dat ze in Rocka aan me dacht (´Of je zou komen´), opende haar ogen en ik stond voor haar neus, ongelogen. Sommige dingen moeten gebeuren. Wat een ongelooflijke leuke meid (hm, foto niet in de memorystick, maar geloof me). En ook met vriendin Kristie is niets mis mee. Ja, je leest het goed Guzman. De kerst bracht ik door op een zo goed als onbewoond eiland met twee Canadese schone dames. De Guzzi begon spontaan wat olie te lekken, de schat. Life is sweet. Was nog een hele toer om de motor op het strand te krijgen. Was niet vooruit te branden het apparaat. En een kilometer terug om de 90 kilo aan bagage te sjouwen. Het hele spul moest ook weer het strand af. Compleet gesloopt, spieren vast en weet ik wat. Een voordeel – Mel is masseuze, of zoiets. Ik wil maar zeggen – jij ook een goed nieuwjaar Guzman.

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Hee Paul! Iets in mij verteld me dat jij probeerd ons ontzettend jaloers te maken….het is bijna gelukt!
  Ziet eruit als een paradijs….
  Grtz

  According to Luc – 12:51 (op 27 December ’05)
 2. Bijna gelukt…??? Ik ben stikjaloers!
  Wellicht moet ik met de vakantie die kant maar eens op gaan! Bouw maar een extra verdieping op dat huisje van je want logees zul je zeker krijgen. Groeten.

  According to Joe – 13:12 (op 27 December ’05)
 3. hee man, ik lees dat alles geweldig is. dan reken ik die dipjes en gestolen camera’s en geld niet mee natuurlijk. Ik moet ook zeggen je ziet er verdomd goed uit. weer lekker bruin en de spiertjes komen ook weer goed uit. doe je wel een beetje rustig aan met die dames, denk aan je hart! groeten uit enkhuzen

  According to sannie en jud – 15:46 (op 27 December ’05)
 4. Paul, geweldig, zal moeilijk worden om de wissel 2005/2006 je Kerst te laten overtreffen. Ik reken erop dat het je lukt en dat je ons blijft verrassen.

  According to wim – 16:56 (op 27 December ’05)
 5. Ben niet jaloers, echt niet, eerlijk…

  According to Tim – 18:14 (op 28 December ’05)
 6. Klasse Paul,vooral dat verhaal van die zandkorrel en hangmat.Als je drie zandkorrels meeneemt in je hangmat????
  De dag van je leven Paul,die meiden wiegen jou dan een beetje,halen een bier,koken wat en niet te snel,of te kort.Veel plezier nog en ook een kaveltje voor mij.
  Groet…..Kees

  According to Kees – 20:07 (op 28 December ’05)
 7. Mop, alvast gelukkig nieuwjaar he! Maar zo te horen gaat dat wel lukken.

  X I

  According to Ilana – 09:44 (op 30 December ’05)
 8. hoi paul, zo te zien gaat het heeeeel erg goed met je. je boft maar om op zo’n relaxte manier kerst door te brengen. Alles ja werkelijk alles ziet er heel goed uit.
  De plaatjes zijn schitterend. kan me voorstellen dat je het naar je zin hebt en om zo het nieuwe jaar in te gaan is geen probleem, lijkt me.
  en waarom die mensen zoveel spullen meenemen naar de kerk is me een raadsel. volgens mij zijn ze onderweg naar nergens. wat mij heerlijk lijkt.
  Het strand aan Langevelderslag ziet er ook zo’n beetje uit maar dan met sneeuw op dit momen, geen zon, maar wel erg mooi. Ook in de duinen is het schitterend. Wij hebben hier een witte jaarwisseling en gaan er van genieten.
  Wij wensen jou ook een heeeel fijne jaarwisseling in die mooie omgeving met fijn gezelschap. Groetjes Paul en veel plezier
  B en H.

  According to bep – 21:16 (op 30 December ’05)
 9. p.s. wat een prachtig plaatje van je GUZZI aan het strand.
  Het spreekt verliefdheid uit en ik krijg er kippevel van.

  According to bep – 21:17 (op 30 December ’05)
 10. he broer alvast de beste wensen , veel resigenot en veel geluk en dat je mag vinden wat je zoekt

  According to broer – 09:34 (op 31 December ’05)
 11. Lieve Paul , vanuit Portugal wensen Gerard en ik jouw een heel goed 2006 maar zo te zien zal dat wel lukken . het ziet er allemaal geweldig uit . ben blij dat je weer een camera hebt .hartelijke groetjes van ons hier uit Povoa de S.cosme ‘ http://www.casalena.nl

  According to LMF van Hooff – 11:30 (op 31 December ’05)
 12. Veel geluk in het nieuwe jaar. Ik zal aan je denken om 00.00.

  Kus van je zus

  According to Danielle Wempe – 12:15 (op 31 December ’05)
 13. Próspero Año Nuevo!! Dat je droom in 2006 nog mooier wordt dan ie nu al is gebleken.

  According to Joe – 13:33 (op 31 December ’05)
 14. Hoi Paul
  Nog de allerallerallerbeste wensen voor 2006 en een onvergetelijke jaarwisseling.
  Moet lukken.We horen wel weer van je.

  According to Kees en Anita – 20:59 (op 31 December ’05)
 15. hOihOi paultje
  ome hans is hier bij 0ns op bez0ek en je krijgt de groetjes van hem.
  ( gerda en hans zijn goeie kennissen van 0ns)
  vanuit hier wensen wij jou alsn0g fijne kerst en gelukkig nieuwjaar!
  groetjes gerda,hans,peet en b0

  According to bo reijs – 16:48 (op 01 Januari ’06)
 16. Hé Paul,

  Een heel goed 2006 en dat het maar net zo’n jaar vol leuke verhalen en ervaringen mag worden als 2005.

  kus Stephanie

  According to Stephanie – 16:51 (op 01 Januari ’06)
 17. lieve paul,

  Een mooi nieuw jaar gewenst van Rutger, Hedda, Wim en Anneke

  According to Wim en Anneke – 19:44 (op 01 Januari ’06)
 18. Het allerbeste voor 2006 Paul, hoe was je jaarwisseling?

  According to Tim – 12:27 (op 02 Januari ’06)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *