MotoMe

I rest my case, voor vandaag. http://www.motome.nl/items/motorreiziger-paul-van-hooff

Share This:

5 reacties


 1. Leuk item in MotoMe, gelijk het boek besteld!

  Wat ik mij afvraag is hoe je financieel zo’n reis doorkomt, want er was enige uitloop in de plannen toch?

  Beantwoorden

  1. Edwin, was journalist, toen het geld op was, ben ik gaan schrijven voor kranten en tijdschriften, niet alleen de motorbladen, ook het AD, HUMO, Revu, Rails, enz. Dat was in de tijd dat er nog behoefte was aan journalistieke verhalen. Da’s nu wel anders.

   Beantwoorden

 2. Geweldig verhaal Paul bedankt. Boek is klasse: leest als een tierelier, mooie kaft en foto’s. De landkaart bekeek ik vaker tijdens het lezen om te beoordelen waar je was. Heb zelf een zwarte V7 GT 1975, heet ….. “Django”. René uit Valkenburg aan de Geul

  Beantwoorden

 3. Kan het filmpje hier op kuttoor niet bekijken maaruh hebben die jongens van Motome (what is a name?) wel goed opgelet of heb ik hier iets al jaren frontaal gemist, dat je 9 jaar onderweg bent geweest en ruim 60,000km afgelged hebt en ik maar denken dat je de laatste jaren zielig in Boliland zat…….

  Anyhow ik zag een leuk detail op de kaft van je boek, of hoe heet dat rug? in het zwart staat een soort van band afdruk/spoor? geinig……

  Beantwoorden

  1. Haha Roy, dat is inderdaad een motorband, duh. Ja, er is af en toe wel wat verwarring over hoe lang, waar, wanneer. Merk dat verslaggevers foutjes maken, die door andere verslaggevers weer worden overgenomen. Ach. Voor de rest was ik zes jaar inderdaad heel erg zielig in Boliland. Dus drie jaar reizen, zes jaar lijden. He, het heeft er alle schijn van dat de Telegraaf een stoer verhaal over mij en mijn Guzzi gaat plaatsen. Heeft lang geduurd, wel verhaal, geen verhaal, maar nu dus geloof ik, misschien (ik blijf voorzichtig), wel.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *