Lijkt wel op een vervolg van Man in de war

… en dat ben ik blijkbaar ook. Kerel haalt werkelijk het bloed onder mijn nagels vandaan. Maar zal een toontje lager zingen, anders wordt mijn zus weer kwaad op me. Ze is mijn geweten. En excuses aan de hoofdredacteur van de Guzzi Poelier. Hij moet slechts een andere hobby zoeken en de journalistiek aan de professionals overlaten zoals ik, zei de gek. Ik ga weer een stukje rijden en mooie foto´s schieten. Neemt niet weg dat een hele fijne ontmoeting hadden in Junin de los Andes. Ze zijn al vijf jaar onderweg. Ze ploffen in een Toyota Landcruiser. Prachtige bak. ´t Sterft van de Landcruisers in Bolivia. Voor drieduizend dollar heb je een hele mooie. Wordt de allereerste auto in mijn leven. Voor de rest kwamen Coen, Karin en ik tot de conclusie dat we niet meer terug kunnen of willen naar Nederland en dat is goed. Ga blij worden met de ommezwaai in mijn leven. ´t Wordt nog eens wat met me. Ik groet jullie en sorry voor de agressieve taal. Was ´m even kwijt. Rijd de laatste dagen onder stress. Maar holy canone, moet M. terugroepen…

PS: Op een of andere manier kan ik geen foto´s meer uploaden. Lator.
PS: Har, wat was je email nou ook weer.
PS: Vasil, ben op de site geweest maar kon niet zien dat de dochter op haar vader lijkt. Zie geen foto´s. Kun je me de link nog een keer toesturen. Enne, gefeliciteeeeeeeeeeerd!

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Huh is hier het Geert Wilders syndroom actief? Is er ineens censuur op je site, de ene dag staat er een leuk stukje tekst met pics, beleefdheidshalve reageer ik daar op en de ander dag is dat in ene foetsie……..nouja zal wel. Je bent niet de enige die in de war is.

  Ohja meiden per 01 Aug ben ik weer belastingbetalend in Anal ennuh 16 Mei eventjes in Anal, maar durf eigenlijk niks meer voor te stellen……

  Een land cruiser is hier in de zandbak de auto, al worden die auto’s hier niet oud, meestal total loss door een volkomen bezopen bestuurder gereden, hoezo scijnheilig die moslims….

  Ooit eens dat verslag gezien op Top Gear met die oude land cruiser?

  According to Roy – 06:13 (op 29 Maart ’08)
 2. Komt ie nog een x
  hbbw43@zonnet.nl of
  hh.burg@td.klm.com
  Hoor dat je geen mail meer kon zenden, gebruik ze alle 2 maar.

  Snap dat je graag weer asap naar Sucre wilt, maar heb ook wat van je gezien in Equador, snap het niet helemaal.
  Heb in de Koe verkondigd dat Maria de vrouw van je leven is.zal wel op m’n flikker krijgen van Luc Guus, en Roel
  Nog een keer dan. M.saya hi http://www.youtube.com/watch?v=3bpVfbRD_..
  Weet je nog, boerderijtje wat kippen en een geit, je zou daar gelukkig worden met z’n 3e.
  Zie je wat je uitstraalt?

  Maar goed we kennen je ook wel een beetje, dus zo raar is t ook weer niet,
  Doe een beetje rustig aan het laatste stuk, ook daar moet je van genieten
  Vergeet niet dat je nog wat je moet regelen!!!
  Zet ook onze adressen gelijk in je mailbox heb ze al een paar keer eerder gestuurd.

  Lator Hombre zie je in Sucre
  Har

  According to Har – 08:46 (op 29 Maart ’08)
 3. Ja, verdorie, heel verhaal zitten tikken en nu is het weg! Gaat je toch niet in de kouwe kleren zitten, zo’n filmpje van M… Hoe kan dat nu? Maar ja, dat blijft de eeuwige vraag natuurlijk…..
  Op jou zal ik nooit kommentaar hebben Har, het is toch Paul die z’n weg kiest, of laat kiezen.
  SR, gezellig hoor, een biertje.
  Heb je dat vorige stuk eraf gehaald vanwege de agressieve taal richting het geboefte dat zich met ‘de kont’ bezig houdt Paul?
  Hoeveel kilometer nog??
  Grtz

  According to Luc – 17:37 (op 29 Maart ’08)
 4. Paul, hier weer een berichtje van Cees. Wonen al een tijdje in Belgie en in een zoektochtje naar het verleden kwam ik in een Engelse winkel terecht voor Cream Crackers en Guiness. Maar dat terzijde. Liep langs het boekenafdelinkje en zag daar een reisverslag van een “collega” motorrijder lanterfanter of zoiets tegen. Wellicht inspiratie voor je? Geef ff een adres waar ik het naar toe kan sturen…misschien brengt het je op ideeën of het anders financiert het misschien je vliegbrevet….you never know.
  Gr. Cees

  According to Cees – 21:14 (op 29 Maart ’08)
 5. Mogge Paulus

  Ziet er allemaal weer goed uit.Mooi plaatjes.Maar hoe lang is het nog.
  Volgens de atlas(Ja mensen,pak die kaarten er maar eens bij en zie hoe ver de Guzzi komt.Onder leiding van Paul natuurlijk.)is het een tering eind terug naar Sucre.Ik bid voor de Guzzi dat ze het haalt,over jouw maak ik me minder zorgen.Houd ‘m recht Paul en Houd ons op de hoogte…………aub

  Groet..

  According to Kees – 16:12 (op 30 Maart ’08)
 6. op de atlas is het een verschrikkelijk lang stuk terug, meer dan de helft van zuid amerika terug naar boven, een reis op zich.
  ik wil nooit meer van iemand horen dat een Guzzi een onbetrouwbare motor is…
  Paul kom op, nog een stukje en dan terug naar je lief!
  nico

  According to nico – 16:44 (op 30 Maart ’08)
 7. Moose Hunting

  Two Irish hunters got a pilot to fly them to Canada to hunt moose.They managed to bag 6.
  As they were loading the plane to return, the pilot said the plane could take only 4 moose.
  The two lads objected strongly. ‘Last year we shot six. The pilot let us take them all and he had the same plane as yours.’ Reluctantly, the pilot gave in and all six were loaded. However, even on full power, the little plane couldn’t handle the load and went down. Somehow, surrounded by the moose bodies, Paddy and Mick survived the crash. After climbing out of the wreckage, Paddy asked Mick, ‘Any idea where we are?’

  Mick replied, ‘I think we’re pretty close to where we crashed last year.’

  Hebben ze die daar ook in Sucre Paul? Ja Irish zeker maar die Moose? wees dan gewaarschuwd.

  Zeg Luc, waar gaan we dat biertje happen de 16e?

  According to Roy – 08:37 (op 31 Maart ’08)
 8. Hee allemaal, Paul is bijna bij de finish, dat moet gevierd worden 16 mei! Het is tijd voor een feestje. Is dat een idee? De Koe misschien? Zusje van Paul

  According to Danielle Wempe – 09:11 (op 31 Maart ’08)
 9. Vind het prima, de koe 16mei, zal ik deze keer maar wat later komen dan afgesproken?

  According to Roy – 14:03 (op 31 Maart ’08)
 10. Hulde hulde, Paul gaat het halen ! Toch?
  Diep respect!

  According to Mike – 14:42 (op 31 Maart ’08)
 11. Ja natuurlijk gaat hij het halen. Maar onze onverschrokken held kennende kan het nog wel even duren… Als resultaten behaald in het verleden maatgevend mogen zijn, dan gok ik op een paar maanden en 1 a 2 teerbeminde geliefdes voordat we de guzzi op de zuidkaap zien. Maar ik kan het mis hebben natuurlijk.

  According to Carel – 15:15 (op 31 Maart ’08)
 12. Ja is OK met mij, ik kom dan ook wat later….

  Grtz

  According to Luc – 18:02 (op 31 Maart ’08)
 13. Kom ook wat later, maar IK kom wel.
  hoop trouwens op meer mensen dan de laatste keer.
  Goed plan Daan
  Ltr Har
  Paultje, wakker worden pik

  According to Har – 23:38 (op 31 Maart ’08)
 14. Iedereen is welkom ook de stille lezers.

  According to Danielle Wempe – 09:56 (op 01 April ’08)
 15. 16 mei de Koe, dan ben ik ook in NL en wil dan best een biertje drinken op het 3 jaar geleden gestelde geografische einddoel van je reis Paul. Jammer genoeg ben je er zelf niet bij denk ik maar drink je vast een biertje mee vanuit Sucre.

  Nou Che, suerte voor die laatste kilometers en zoals je waarschijnlijk nu elke dag hoort
  Te va ya bien!

  Freerk

  According to Freerk – 10:08 (op 01 April ’08)
 16. Yo, yo

  Heb afgelopen zaterdag nog (geloof ik, tot na sluitingstijd) doorgebracht in de KOE.
  Nou vooruit dan met de koe, dan de 16e nog maar een keertje!

  p.s.

  Paultje,

  Dacht dat de vlinders daar in het ‘zonnige zuiden’ mooiere kleuren hadden.
  Ben ik dan al die jaren voor de gek gehouden?

  Tip: ‘probeer ze bij een volgende ontmoeting wat voorzichtiger te benaderen’!

  Regards,

  Maurice

  p.s. Freerk neem je de pijltjes ook mee? Dan zullen we ze Paul eens om z’n oren laten vliegen!

  According to mauricevanbakel – 14:35 (op 01 April ’08)
 17. Grote afwezige is onze Paul zelf… Denk dat ie ergens op een grintpad aan het ploeteren is om die verdomde Guzz over de streep te krijgen, handschoenen aan tegen de ijzige kou, tenslotte is mijnheer nabij de zuid-pool aan het geraken, of zo iets. Zal wel niet veel wireless internet tegen komen in die contreien, neem tenminste niet aan dat je daar op iedere hoek van de straat, nou ja, straat, een internet cafeetje hebt.
  Blijft me toch een raadsel waarom Paul zijn vorige bericht er zomaar af gehaald heeft, zit meneer-ik-vind-dat-de-kont-van-mij-is misschien achter hem aan? Gaat het toch nog knap spannend worden zo vlak voor de finish!!

  Volgens mij zijn er nu al meer mensen die naar de Koe willen komen dan er de vorige keer in totaal waren…. Hoe laat wordt het? En waar? Beneden of boven? Weet niet hoe jullie er allemaal uit zien he, vooral SR is een raadsel natuurlijk, stel me zo voor dat je een T-shirt aan hebt met een of andere bronstige tekst er op, klopt dat signalement een beetje?

  Heb wel zin in een beetje feestje, trouwens ook in vakantie en vooral in mooi weer, komt me de strot uit, die miezer. Wat een pokkeweer hier. Afgelopen dinsdag nog wezen skien met Stella. Ik ben klaar voor de zon, de terrasjes, het fonkelende biertje, de bbq, de zomer decollete en zand tussen mijn tenen.

  Grtz

  According to Luc – 18:37 (op 01 April ’08)
 18. Ik ben klaar voor de zon, de terrasjes, het fonkelende biertje, de bbq, de zomer decollete en zand tussen mijn tenen………..uhhhh dat is hier orde aan de dag! Gisterenmiddag nog wezen zeilen en de zeilclub is geintegreerd in het Intercontinetal hotel, en daar zitten me toch fraaie Libanese hoeren aan het strand………ja hou me tegoede er voor betalen dat is mijn eer te boven! Maar mag er graag naar kijken!

  Blijf het ook vreed vinden van Paul zijn artikel dat dat er ineens afgehaald is zonder opgave van reden. Stonden overigens een paar berichtjes ergens in het spaans als commentaar, leken mij niet over vlinders te gaan…..

  According to Roy – 05:23 (op 02 April ’08)
 19. Yo,

  Net het zand tussen mijn tenen gehaald van de koningsvallei te Luxor. Kan het ieder aanraden om daar eens in zijn/haar leven te gaan kijken en de geschiedenis in zijn volle glorie te aanschouwen. Omdat het hier in het Amsterdamse nog steeds nattigheid troef is, gaan we komend weekend maar naar Frankrijk om het sneeuw nog een keer in de oren te smeren!
  Ja, ja het is hier in het Hollandse zo slecht nog niet, als je maar initiatieven toont en van vlinders houdt!

  Nou Paultje, kom op met die foto’s en verhalen, anders starten anderen hun eigen weblog!

  Los ballos.

  Groet,

  M.

  According to mauricevanbakel – 14:59 (op 02 April ’08)
 20. Ja ja ja ja ja ja……..wrijf het er nog maar eens lekker in!! De gefortuneerden onder ons laten ons weten dat je initiatieven moet tonen en van vllinders moet houden, dan komt het allemaal goed en weet je van gekkigheid niet meer waar je de sneeuw moet smeren en hoe je het zand tussen je tenen uit moet krijgen…

  Het lijkt op een hemels leven daar in Quatar SR, zon, strand, zee en dan ook nog eens mooie hoeren, dat laatste, tsja, wat doe je daar mee he, betalen is natuurlijk zonde van het geld en in het prakje van iemand anders roeren is ook niet alles, het is ook niet leuk flirten met die madammekes want sjans heb je sowieso, kijken dan maar. Hm. Reist toch de vraag waarom een verstandig mens nog terug naar NL wil komen als je die weelde gewend bent..??

  Blijft trouwens akelig stil daar aan de frontlinie, hoe zou het met onze held (Paul) zijn? Toch al weer een dag of 5 niets gehoord, als hij pak hem beet zo’n 300km per dag rijdt dan zou hij zomaar aardig in de buurt van de finish kunnen zijn! Kan me niet voorstellen dat hij onderweg weer aan een andere kont blijft plakken, dat duurt meestal langer.
  Nou Paul! Ben benieuwd!!

  Grtz

  According to Luc – 19:10 (op 02 April ’08)
 21. Heya Paulus,

  Mooie plaat man. Ben benieuwd of je nu de 3 naar beneden bent gereden of toch de 40? Er schijnt trouwens in Trelew [oostkust] in de bar “Touring Club” een oude poster met “Buscar Butch” [Wanted Butch] wegens de overval in Rio Gallegos. Als je dus nog in de buurt komt, is dat nog een mooie plaat waard [denk ik]
  Groets en suerte,
  Karin-Marijke en Coen
  www.landcruising.nl

  According to Coen en Karin-Marijke – 01:52 (op 03 April ’08)
 22. Hebben we de huid verkocht voordat de Beer geschoten is? Worden al feestjes afgesproken op Paul’s behalen van zijn einddoel, maar als een motorrijder ergens een hekel aan heeft is het wel verkeer van links die geen voorrang verleend, of van rechts die je niet ziet…… Nouja hij zal wel zonder internet verbinding zitten……

  Ach Luc, alles went, ook de ‘weelde’ hier, maar als je het goed bekijkt is het eigenlijk pure armoede. Leuk voor een paar jaar, maar echt Anal is helemaal niet zo verkeerd…..huh?

  According to Roy – 05:23 (op 03 April ’08)
 23. Bloggers,

  Helaas is mijn vorige “comment” niet geplaatst maar ik vond dat paul goed bezig was met op korte termijn een paar leuke stukjes. Maar hij was ook erg vol van de ex van. Ik kijk met plezier uit naar een eventuele passage over de twee boefjes Butch&Sundance.

  Wat ik wel begreep is dat hij nogal wat haast had om de eindstreep te halen en tja zelfs voor Paul zal het niet mogelijk zijn om te rijden en te schrijven.

  groet,

  Eddy

  Het is niet te hopen dat de lange arm van de gefrustreerde machista er ook maar iets mee van doen zou hebben.

  According to Eddy Soffers – 10:57 (op 03 April ’08)
 24. Ik hoor net van een bekende reisjournaliste dat niet Ushuaia, maar Puerto Williams de meest zuidelijke stad ter wereld is. Tenminste, dat claimen de Chilenen. Dus als je dat wil bereiken zul je nog even een klein stukje door moeten tuffen.

  According to ajmh – 15:23 (op 03 April ’08)
 25. Hmmmm.. nou nee, inderdaad, Puerto Williams ligt zuidelijker, maar is een nederzetting, geen stad. Ongeveer 2500 man, waaronder 80% militairen en overheidspersoneel. Internationaal gezien wordt Ushuaia als meest zuidelijkste stad gezien. Google maar raak zou ik zeggen…

  According to Coen en Karin-Marijke – 17:54 (op 03 April ’08)
 26. Op dat filmpje waar je op je motor van ‘het erf’ af rijdt SR kun je wel duidelijk zien dat er ‘buiten’ niet echt veel te beleven is, echt een leip gezicht om vanuit de bwoonde wereld zo de rimboe in te rijden… Maar ik moet ook zeggen dat het er in die bewoonde wereld niet echt gezellig uit ziet. Alleen je verhalen over desert tripjes, het circuit en de surf/zeil expedities op zee met de bijbehorende zuip/feest situaties, die spreken natuurlijk wel aan en dan lijkt het leven uit een aaneenschakeling van leuke dingen te bestaan. Wij weten natuurlijk allemaal dat dat maar een klein stukje van de film is…

  Of het in NL zoveel beter is weet ik niet maar ik denk het wel. Jammer alleen dat ons landje op de verkeerde plek ligt, beetje meer zon en een beetje warmer zou toch wel lekker zijn 😉

  Vriend Paul houdt ons in spanning, volgens mij staat hij al met een Nederlanse vlag op de zuid-pool.

  According to Luc – 21:01 (op 03 April ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *