Krijg nou wat – hij leeft!

Zo, daar zijn we alweer. Iran was fantastisch, meiden. Hebben jullie me nog een beetje kunnen volgen op Facebook? Had wat technische problemen, los van de vele wodka-katers – kon alleen met mijn telefoontje online. Met mijn Mac ging niet. Alles is in het land, geregeerd door baarden, gefilterd en kon voor de Mac geen hotspot vinden. Die waren namelijk ook gefilterd. Guzzigalore lijkt op… en daar houden de baarden niet van. Ben nu 1 dag in Tblissi en ben nu alweer op mijn site. Als dat geen commitment is. Moet hier een volle maand verblijven om een nieuw paspoort te regelen. Mijn ouwe is nog lang niet verlopen, maar voor het Russische visum is het niet genoeg. Ook die moet ik weer opnieuw aanvragen. Gaat tijd overheen. Ik zal die tijd gebruiken om aan mijn boek te werken en hier en daar nog wat te schrijven en om mijn site weer vlot te trekken. De Guzzi heeft prachtig gelopen, maar dat is geen nieuws. De Guzzi loopt altijd prachtig. Als ik de nodige documenten binnen heb, rijd ik in 1 streep door naar Japan, of Zuid-Korea. Begin mijn kinderen te missen en heb een beetje mijn buik vol van al dat visa gedoe. Dus houd me de komende tijd in de gaten. Heb genoeg te vertellen.17884655_10154639526956973_3433822675079861666_n

Share This:

3 gedachten over “Krijg nou wat – hij leeft!

 • april 15, 2017 om 18:28
  Permalink

  Welkom terug Paul; uiteraard heb ik je gevolg op FB, maar dat is niet hetzelfde. Hoe dan ook, #blijdatjed’rweerbent.

  Beantwoorden
 • april 15, 2017 om 22:49
  Permalink

  Paul mooi dat je weer wat van je laat horen, heb geen Facebook dus al een hele poos niks van je gelezen.
  Zie je ervaringen weer graag tegemoed.
  Goeie reis en zoals wij dat hier (Dedemsvaart) zeggen:kallum An.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *