Het zijn de weeën..

…daarom voel ik me zo raar. Twee dagen geleden kreeg ik vanuit het niets toch een partij pijn in mijn kop, slappe knieën en een zere rug. Heb een wedje gelegd: Adriana zegt vrijdag, ik dinsdag en Roxana heeft het zelfs over vandaag (zaterdag). Spannend man. Moet zeggen dat ik het gewacht behoorlijk zat begin te worden. Wil weten waarom ik in dit achterlijke land ben. Ik voorspel dat een president van het land gaat worden. Het land kan wel een nieuw elan gebruiken. De ander treedt in de voetsporen van zijn vader of wordt homo. Ik vind alles best, zolang ze maar gezond ter wereld komen. Heb alvast voor security gezorgd en mochten ladrones langs Mys komen dan stuiten ze op mij. Tja, en dan zijn de rapen toch echt gaar. Ik houd jullie uiteraard op de hoogte over the event of the century.

PS Pieters boek Veertig Dagen ligt nog niet in de winkel of het is al een bestseller. Nu al in de herdruk en de rechten zijn voor veel geld aan Duitsland verkocht: Veertig Dagen. Hoe schrijf je weeën ook weer?

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Wat goed toch van Pieter! Snel naar de winkel iedereen, het is werkelijk een prachtig boek.

  Gisteren een heerlijke dag gehad, paardrijden door de duinen. Mooie herfstkleuren om ons heen en tot 18.00 buiten geweest, love it.

  According to Daantje – 12:14 (op 12 Oktober ’08)
 2. Yo Paul. Voel je ook kramp in je buik? Worden je tepels groter? Ben je wel eens misselijk? Dan is de kans groot dat je, door het intense meeleven – gebeurt ook vaak in de natuur – schijnzwanger bent.

  Helemaal als je wel eens compleet leegloopt tijdens het pissen. Door de complete verpersoonlijking met je zwangere vrouw en het samen delen van hevige hormoonstoringen (dat verklaart bijvoorbeeld je hoofdpijn) gaat je lichaam de brekende vliezen imiteren. Met als gevolg: een pisstroom die normaal gesproken alleen optreedt na het drinken van vele liters bier. Meer over dit onderwerp vind je op http://www.jongegezinnen.nl/jongegezinne..

  Je zult zien dat je depressie na de geboorte weer subiet afneemt. Door de bevalling kom je namelijk in de loslaatfase. Alles wat je dwars zit (bij the rock de baby’s in de buik/bij jou je algehele situatie plus het land waar je woont) gaat er dan uit (de baby’s uit je buik/je zorgen uit jouw buik). Met de bevalling laten jullie letterlijk samen alles los om daarna de nieuwe toekomst te kunnen omarmen.

  Het gevolg: met een bevrijd gevoel en vol liefde ga je de koters en The Rock verzorgen. Zeker weten 24 hour a day!

  According to martijn – 13:40 (op 12 Oktober ’08)
 3. Oh ja, gisteren ging ik met m’n zoontje (je wilt toch het goede voorbeeld geven) in de botsauto’s. Kwam er met een gekneusde rib uit.

  Heeft een van jullie motorjongens en meisjes dit ook wel eens meegemaakt? Hoe lang duurt zoiets? Kan gofferdegoffer niet eens effe lekker lachen. Om van hoesten of hikken maar niet te spreken. Zelfs pissen gaat lastig. Kan geen fatsoenlijke druk op m’n blaas zetten. Oh ja, misschien is m’n nier ook gekneusd. We’ll see …

  According to martijn – 13:51 (op 12 Oktober ’08)
 4. Heb mijn tepels er nog eens op bekeken, valt reuze mee. Wel erg moe. Maar we redden het wel met zijn drietjes. Hoe reageert een zoon als hij merkt dat zelfs de botsauto´s een maatje te groot zijn voor zijn vader. Erg grappig verhaaltje Martijn. Mij gebeurt dat hooguit als ik met 240 de bocht uitvlieg. Geile Guzzi indeed, Roy. Ken die bak. Mocht ik ooit nog eens veel geld hebben, wat ondenkbaar is, laat ik zo’n apparaat overkomen. Gisteren was vals alarm. Roxana loopt weer als een kieviet.

  According to Paul – 21:16 (op 12 Oktober ’08)
 5. je bedoelt zeker “you can run – but you cannot hide” …als je de nadruk wilt leggen…? Maar het al niet nodig zijn, dat konijn is angtsaanjagend!

  According to maarten – 21:40 (op 12 Oktober ’08)
 6. Hai Martijn,

  Zeker en weekje of drie, voor dat het weer een beetje normaal is.
  Zelf enkele keren meegemaakt (Voetbal) lekker zo’n sport.
  In de volksmond: je kan beter een rib breken, dan kneuzen.

  Ad Wempe

  According to Ad Wempe – 15:42 (op 13 Oktober ’08)
 7. Leuke om mensen uit te leggen hoe je aan een gekneusde rib komt 😉

  Nooit je arm uitsteken als je in een botsautootje zit. Leverde mij een gebroken arm op.

  According to Daantje – 17:31 (op 13 Oktober ’08)
 8. Tanks voor de tips, allemaal. Het valt op zich nog wel mee. De pijn drink ik weg met iets meer wijn. Moet alleen oppassen met lachen. En dat is lastig als je zoals ik de hele dag flauwe grappen maakt – een onlosmakelijk gevolg van het in de reclame werken.

  Een lach gaat ongeveer zo: Whoewahahaaahaaaaaaauuuuuuuoooowwwwggggghhhhh. Met als special effect krimpend van de pijn op de grond gaan liggen. Aandacht gegarandeerd.

  Oh ja, begin sinds een uur last van keelpijn te krijgen. Ben huiverig voor eventuele hoestbuien. Krijg ik er nog een kneuzing bij. Hopelijk wel rechts. Is de boel weer een beetje in evenwicht.

  According to martijn – 19:16 (op 13 Oktober ’08)
 9. Heb wel eens een nagel gescheurd, moet je ook niet onderschatten. Hier voor de rest alles rustig. Vannacht geen oog dicht gedaan, ondanks een zware slaappil. Boek gaat briljant worden. Wordt zeker beter dan Ik Jan – hoe heet die gozer ook weer?

  According to Paul – 19:59 (op 13 Oktober ’08)
 10. Shit, je hebt gelijk Martijn, staat gewoon fout. Even opnieuw. Heb fotoshop ontdekt, zoals je begrijpt.

  According to Paul – 20:02 (op 13 Oktober ’08)
 11. Hi Paul
  My name is Piotr I am Polish I got Your website from dutch Peter I met in Sucre. Im travelling on the motorbike in south America. Well, apparently as You I got stucked in Colombia. Paul I need some help form You. What do I need to do if I want to extend my temporary importation papers of the bike in Colombia? Best regards

  Piotr
  Pitblama@gmail.com

  According to piotr – 02:10 (op 14 Oktober ’08)
 12. Klasse Paul,Het gaat gebeuren.Ik was bij Eva toch ook wel behoorlijk zenuwachtig,maar de natuur doet zijn werk.Dat zal Roxana wel merken!!
  Probeer wel ´Het Boek´zo super mogelijk in het schap te krijgen.Dat het echt helemaal af is en de kwaliteit naar je zin.Niets overhaasten.
  En handjes op elkaar voor Pieter.Heel aardig dat hij dit voor jou doet.
  Zal toch geen gemakkelijk klusje zijn.Ook voor het succes van z´n boek natuurlijk en lekker dat er iemand gelijk geld voor neerlegt.Gefeliciteerd!
  Paul,als het zover is….Geniet ervan en zorg dat je er voor haar bent.
  Kus…

  According to Kees – 21:16 (op 14 Oktober ’08)
 13. Heb ‘t zadel van de Guzzi laten bekleden – mooi. Vakmanschap a elf euro. Waarschijnlijk laat ik mijn motor ook opknappen. Alles spuiten en polijsten. Gaat me nog geen 20 euro kosten. Ik weet ‘t kan mijn geld beter in luiers steken, maar ik vind dat de Guzzi na drie jaar martelingen wel een likje verf heeft verdiend. Spatbord ook erg mooi gelast, 12 euro. Beste man kan ook de koplamp fixen en mijn klokkenspel… uh, bedoel dat van de Guzzi. Krijg het hier steeds meer naar mjin zin. Morgen voor het laatst op controle en dan krijgen we uitsluitsel over BDAY.

  According to Paul – 02:59 (op 15 Oktober ’08)
 14. Ik bedoel, 200 euro. Zo goedkoop is het hier ook niet. Krijg ik dan wel een nieuwe Guzzi voor terug. Doen?

  According to Paul – 03:01 (op 15 Oktober ’08)
 15. over 3 maanden doe je het zeker niet meer, dan zit elke cent in het gezin.
  als je over een half jaar of zo weer wilt gaan rijden is het een aardige investering.
  maar het gaat natuurlijk alleen om het uiterlijk, de ruige look is ook wel mooi, belangrijkste is de technische betouwbaarheid, misschien verstandiger om daar 200 euro aan te besteden?
  nog steeds geen foto’s? succes met de Rock

  According to nico – 08:48 (op 15 Oktober ’08)
 16. Hey Paul!

  Veel succes de komende dagen! We houden elke dag je website in de gaten om te kijken of het grote moment al is gekomen…we duimen voor jullie, spannend hoor!
  Zorg goed voor Roxana, ze zal t echt nodig hebben. En ook voor jezelf natuurlijk!

  Dikke knuffel voor jullie allebei,

  Roos & Juan

  According to Roos & Juan – 09:30 (op 15 Oktober ’08)
 17. Het blok is toch net helemaal in BA gekieteld? ik dacht al even om mijn uitlaten naar je op te laten sturen Paul, als polijsten maar 20 Euro kost, maar dat valt tegen dan…..

  Toch denk ik dat je fiets juist niet moet laten pimpen, je moet kunnen zien dat ze geleden heeft, wat stuk is laten repareren maar om nu te gaan spuiten en polijsten….

  According to Roy – 10:57 (op 15 Oktober ’08)
 18. Zou de Guzzi gewoon nog lekker even laten vertroetelen voordat dat kinderspul er komt. Mijn ervaring is dat de eerste paar maanden toch altijd weer onwennig zijn met kinderen. Vooral de aandacht van de moeder gaat sterk uit naar de kinderen. Dus dat zou ook wel gelden voor The Rock. Overigens alle respect voor haar want een kind (zwangerschap) schijnt al zwaar te zijn laat staan twee. ben vol spanning wanneer de vliezen breken.

  Overigens hoor ik dit forum niet over de het failliet van Nederland. Blijkbaar hebben onze ambtenaren van diverse provincies en gemeenten een kleine 200 miljoen euro op failliete banken weten te parkeren, zoals zij dat ongetwijfeld plachten te noemen.

  Dat viel dan wel in het niet met de diefstal afgelopen woensdagnacht uit de gezamenlijke garage van mijn geliefde Cagiva V-rator 1000cc. Twee kettingsloten, een schijfremslot en alarm. Mochten jullie lezers soms een goedkope cagiva aangeboden krijgen. Het zou de mijne kunnen zijn.

  According to Eddy Soffers – 12:14 (op 15 Oktober ’08)
 19. OK over de (monetaire) crisis. Dit pikte ik op van het http://www..

  Why the U.S. Economy is Going to Get Much Worse

  The derivatives market is worth more than $516 trillion, roughly 10 times the value of the entire world’s output: it’s been called the “ticking time-bomb”. Unsurprisingly, this news comes to us from Britain; the U.S. media is not going to mention it.

  The complex and opaque derivatives markets, land of hedge funds and complex financial instruments, has been dubbed the world’s biggest black hole. It operates outside of the grasp of governments, tax inspectors and regulators, in a parallel, shadow world to the rest of the banking system. They are private contracts between two companies or institutions which can’t be controlled or properly assessed. In themselves derivative contracts are not dangerous, but they can have an enormous domino effect on the rest of the financial world.

  Most markets have something backing them up. But derivatives don’t have anything, because they are not real money, but paper money. It is also impossible to establish their worth; the $516 trillion number is actually only a notional one.

  Anything that carries a price can spawn a derivatives market. They are financial contracts sold to pass on risk to others. At the core of this market is the credit derivative swap, effectively an insurance policy against the default in the interest payment on a corporate bond — although you don’t even need to own the bond itself. It’s like buying an insurance policy on someone else’s house and pocketing the full value if it burns down.

  Many experts believe that the U.S. financial crisis is an intentionally designed scenario of a Problem-Reaction-Solution. Create a problem covertly and blame someone or something else for what you have secretly done; tell the people through an unquestioning mainstream media the version of the problem you want the masses to believe; then openly offer, through changes in society, the ‘solution’ to the problem you have yourself created. This ‘solution’ is always the installation of more centralized control.

  Take these simple coordinates and apply them to the events of the last few days and weeks and everything morphs into focus.

  The banking ‘crash’ has been coldly designed to create the ‘problem’ that can lead to the ‘solution’ — a massive centralization of power in the ‘private’ and ‘government’ banking systems, both of which are owned and controlled by the same network of families.

  The ‘World Central Bank’, plays a major roles in this area and wants to impose and control the entire global financial system. As a result of the economic turmoil, we are now seeing this being proposed to ‘solve the problem’ of the banking chaos and to ‘make sure it never happens again’.

  Sources:
  The Independent October 13, 2008

  Paul (en Roxana natuurlijk ook), ik wens je/jullie veel sterkte toe de komende dagen.
  Heel veel groetjes en tot ….
  Peer

  According to Pedro – 13:46 (op 15 Oktober ’08)
 20. Ach Eddy wat is nu 200 miljoen voor een land als Anal? Balen van je fiets dat ie gejat is, worden de laatste tijd zoveel fietsen gejat, denk niet dat ie in Anal te koop aangeboden wordt, die ligt al in onderdelen op eBay.de……..

  According to Roy – 15:39 (op 15 Oktober ’08)
 21. Jongens, iets veel belangrijkers dan de kredietcrisis (dat onderwerp hadden we toch al gehad?): als Nederland nog even zo doorgaat gaan we in 2010 met z’n allen naar Zuid-Afrika. En dan blijven we daar. Lekker op een strandje. Biertje erbij. Hangmatje. Wat nou kredietcrisis. Gewoon chill, weet je wel.

  According to martijn – 21:47 (op 15 Oktober ’08)
 22. hoi Martijn, dat heben we toch al eens gedaan? waren ze niet zo blij mee achteraf…

  According to nico – 07:01 (op 16 Oktober ’08)
 23. he paul, hoe is de stand van zaken?
  de 15e was toch een belangrijke dag?
  Laat je even wat weten?
  Mir

  According to mir – 07:02 (op 16 Oktober ’08)
 24. Paul, sterkte alvast bij de geboorte! Denk dat Roxana blij mag zijn met een keizersnee…de vriendin van mijn broer heeft er vannacht een meid van 9 pond uitgeperst… Hoop voor julie dat Bday zich snel aankondigd!

  According to Joey – 12:17 (op 16 Oktober ’08)
 25. Hoe noemen ze een BMW ook alweer, een Guzzi met hangtieten? Hoe moet je deze Guzzi dan noemen Paul/Nico/Harry???? http://www.oliepeil.nl/beeld/Guzzi%20368..

  According to Roy – 21:52 (op 16 Oktober ’08)
 26. He, die griet ken ik!

  According to Brun – 23:04 (op 16 Oktober ’08)
 27. Hé, wat gebeurt er met mijn teksten?

  According to Paul – 01:43 (op 17 Oktober ’08)
 28. Paul!!!!!!!!!
  Te escribe tu amiga de Argentina!… como esta tu vida? Sigo sin entender nada en holandes asi que nose mucho de ti!.. Como esta Roxana? los gemelos? Quiero saber de ti!!
  Te dejo mi enorme abrazo, siempre te espera en Argentina esta amiga fiel.

  Abrazo fuerte!

  Julieta – Buenos Aires

  According to julieta – 04:34 (op 17 Oktober ’08)
 29. volgens mj een ambassador, mogelijk 850 cc. de ambassadrice schat ik op 1500 cc

  According to nico – 12:47 (op 17 Oktober ’08)
 30. Nou meiden, één vruchtwatertje is gebarsten, vannacht om 2 uur. Plens, alles eruit. ´t Wachten is op nummer twee. Roxana ligt in het ziekenhuis. Wat een giller die medische zorg hier. Je verwacht dat je vrouw met gillende spoed naar de bevalkamer wordt gebracht met slangen, toeters en bellen, omringd door zorg, en noem het maar op. Maar nee, de nachtzuster lag te pitten. Toen ze bij de pinken was, haalde ze een schaal uit de kast en ging ons Roxana’s zwangerschap uitrekenen. Daarna werd het een administratieve hel. Het ene typemachine na het werd andere uit de kast gehaald. Begrijp niet wat een typemachine met een bevalling te maken heeft, maar het kan zijn dat het normaal is. Ben nog een newby in dit alles. Weet nog niet wat er vandaag op het programma staat. Net even op bezoek geweest en stonden er drie zusters rond Roxana´s bed te typen. Waarschijnlijk is er een of andere cursus aan de gang. Daar weet ik nog niet het fijne van, maar ik zal dat voor jullie uitzoeken. Lator
  Ik schreef dus onder andere Eddy dat ik het heel belabberd voor je vindt dat de Raptor gestolen is. Wel terecht, want het zijn mooi machines. Toch wel verzekerd he?

  According to Paul – 14:32 (op 17 Oktober ’08)
 31. Shit, dat klinkt idd erg Boli Paul…Hoop dat je er ondertussen een beetje om kunt lachen, al dat gedoe. In welk ziekenhuis ligt Roxana? Ik hoop dat zij er redelijk relaxed onder blijft de komende uren/dagen. Nou goed, hou ons maar op de hoogte als je er zin en tijd voor hebt. We duimen voor jullie!

  Dikke knuffel, ook voor Rox!

  According to Roos – 14:45 (op 17 Oktober ’08)
 32. type machine? ws gewoon een machine die “ping” doet.
  gaat nu echt gebeuren Paul, na verlies van het vruchtwater meestal binnen 24 uur.
  dus maak de vloer maar droog en je borst maar nat…

  tja Eddy, da’s wel klote day je Raptor uit de garage is gejat, klinkt alsof het een geplande job was.
  had je nou toch maar een oude V7 gekocht, die van mij hebben ze niet eens meegenomen terwijl de sleutels erin zaten en de papieren op het buro lagen.

  According to nico – 15:00 (op 17 Oktober ’08)
 33. Paul sterkte dit weekend, dat ze maar gezond schreeuwend op de wereld moge komen!
  Daan is weekend je weg maar zal haar per sms op de hoogte houden!
  Liefs Bar

  According to Barb – 16:02 (op 17 Oktober ’08)
 34. Misschien is het al zover.Ik vind het reuze spannend Paul.Laat AUB zo snel mogelijk iets horen.Gehuil van twee gezonde blerkoppies is ook goed.
  Goed artikel Peer en is helemaal waar(precieze getallen weet ik niet).De hypocrises is een dekmantel en de banken schijten in de broek.Ooit was ik marketmaker en op de dealingroom gezeten en weet hoe het werkt.Succes iedereen.
  Tot morgen……..Kus voor Rox

  According to Kees – 21:05 (op 17 Oktober ’08)
 35. Shit,

  Nu gaat het gebeuren, je wordt gewoon een dezer momenten fucking vader van een tweeling, increible, dat had ik nooit bedacht toen je op reis ging. Wow!!!!
  Je hebt een mooi huis man, geweldig, houdt het!!! De dartkroeg in Buenos Aires ligt nu een beetje ver van ons bed, nietwaar Amigo? Als je ooit in de buurt bent van Barcelona, wat ik me niet direct kan voorstellen, maar toch, je bent namelijk van harte welkom met de hele familie om te blijven over nachten at my place.

  Gegroet Amigo, Suerte Y te va ya vien, Freerk

  According to Freerk – 22:33 (op 17 Oktober ’08)
 36. Bijna 11 uur! Is Paul al vader??
  Ik ga zo een koek kopen voor je vader,Paul.Voor als het zover is Laat me weten….

  According to Kees – 10:54 (op 18 Oktober ’08)
 37. Yoh ben benieuwd!! Och och Paul als je eens wist wat er boven je hooffd hangt..!! Alvast enorm gefeliciteerd, (ik ben het wknd weg vandaar) Yiieeehhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

  According to Luc – 14:20 (op 18 Oktober ’08)
 38. Spannnuuuuunnnnnddddd. Zijn ze d’r al? Ben je al papasita? Speciaal voor je laatste vrijgezelle minuten en voor al het moois dat je in de toekomst beleven gaat dit nummer : http://nl.youtube.com/watch?v=tYaITpJaXP..

  ZET ‘M OP!!!!!!!!!

  According to paul – 16:24 (op 18 Oktober ’08)
 39. he? raar? ik stuur als martijn een bericht in, staat paul eronder. het moet niet veel gekker worden. nee. het is een teken. joeheeeee.

  According to martijn – 20:50 (op 18 Oktober ’08)
 40. hahaha, slip of the pen Martijn? Wel leuk Rene! Hey Paul nog steeds bezig jongen?
  Nou ja morgen is het in ieder geval klaar….als het goed is!
  kunnen we een biertje gaan drinken in de koe op de tweeling!
  xxx

  According to Barb – 22:20 (op 18 Oktober ’08)
 41. Mijn jochies hebben nu al verkering met alle zusters van het ziekenhuis. Ze zijn echt prachtig. Ben zo trots op Roxana. Toch een ééneiige tweeling. Gisteravond om acht uur zijn ze geboren (keizersnede). Ik heb vandaag tot half zes in de middag geslapen. Was compleet gesloopt. Roxana ligt nog in het ziekenhuis. Waarschijnlijk mag ze dinsdag naar huis. Mijn kereltjes liggen even apart, ter observatie. Gemelo uno weegt 2.3 kilo, Gemelo dos 2.7. Maar alles oké. We hebben nog geen namen. Cees en Diego waren werktitels. Ik moet ze eerst zien en voelen. Zal morgen het geboortekaartje op mijn pagina zetten. Heb nog geen goede gezinsfoto kunnen maken. Kortom, ben PAPA. Geweldig.

  According to Paul – 02:51 (op 19 Oktober ’08)
 42. Hey Paulus, van harte gefeliciteerd man!!! Ook Roxana natuurlijk van harte. Geweldig dat alles is goedgegaan! Leuk dat de ventjes toch ´n ééneiïge tweeling zijn. Maakt dat ze héél veel overeenkomsten (zullen gaan) hebben. Heb zelf ´n jongere broer en ´n zus die tweeling zijn. Ze lijken trouwens sprekend op mijn/hun vader en moeder. Ben benieuwd hoeveel overeenkomsten die ventjes met (één van) jullie zullen hebben. Nogmaals van harte proficiat en heel veel plezier met ´Diego´ en ´Cees´. Of hoe jullie ze dan ook mogen gaan (be)noemen.
  Groeten, ook voor Roxana.
  Peer

  PS Een leuke epiloog voor je boek???

  According to Pedro – 05:53 (op 19 Oktober ’08)
 43. hoera twee neven !gefeliciteerd hoor voor jullie allebei.
  We zijn erg benieuwd hoe ze er uit zien. Hebben ze wat van jou paul?
  Enne…………tweetalig opvoeden he ? Zo kunnen ze de roots van papa nooit vergeten
  Liefs Mir

  According to mir – 07:13 (op 19 Oktober ’08)
 44. Gefeliciteerd! Fijn dat alles goed is en sterkte met je nieuwe leven(s). Zoals een collega van me zei toen hij al een tijdje vader was: het is fantastisch, er gaat een hele wereld voor je dicht!

  According to Vasilis – 07:38 (op 19 Oktober ’08)
 45. Gefeliciteerd Paul!!!!! Echt tof, fijn voor jullie dat het helemaal goed gegaan is!
  Geniet van de jongens,
  liefs Bar

  According to Barb – 07:54 (op 19 Oktober ’08)
 46. he broer , gefeliciteerd met de geboorte van je kids. ik weet nog dat ik jou opbelde om te vertellen dat bas geboren was en ik kon mijn stem emotioneel nauwelijks in bedwang houden. grappig, ik ben nu officieel “oom”. Geef Roxanna en natuurlijk de nieuw geborenen een dikke kus van mij. Hoe ik ze krijg te zien met mijn welgemeende vliegangst moet ik nog even zien uit te puzzelen. tja het leven ziet er nu wel eventjes anders uit maar zoals meerdere schrijvers op dit forum reeds hebben verteld: eigen kids is goud waard.

  According to peter – 07:55 (op 19 Oktober ’08)
 47. Gefeliciteerd Papa
  Geweldig we zijn blij dat het allemaal goed is gekomen, kan ook nietanders met zo’n prachtige moeder.
  Ga er van genieten.
  Kus Har en Bep

  According to Har – 09:11 (op 19 Oktober ’08)
 48. Paul en Roxane, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie boys.
  Geniet er van !
  Groeten uit Belgie
  Cees en Sil

  According to Cees – 09:53 (op 19 Oktober ’08)
 49. Gefeliciteerd Paul,kado van je leven!
  Dikke kus voor Roxana en geniet ervan.
  Ben trouwens wel heel erg gecharmeerd van je werknamen.
  Ben benieuwd naar je kaartje
  Arilaverdi en ENJOY…..

  According to Kees – 10:33 (op 19 Oktober ’08)
 50. Supergefeliciteerd met de chico’s, Paul & Roxane. Wat een mooi begin van de zondag. Vanaf nu geen Guzzi’s meer, maar Kuzziez. Elke dag. Heerlijk. Ennuh … Zuid-Amerikanen doen het goed bij Ajax, dus koop alvast twee paar kleine kicksen!!!

  According to Martijn – 10:41 (op 19 Oktober ’08)
 51. Hoi papa, van harte gefeliciteerd man, en Roxana ook natuurlijk.
  2 flinke jongens!
  ben heel benieuwd naar de foto’s
  geniet ervan Paul, iets mooiers zal je nooit meer hebben.
  Nico

  According to nico – 12:48 (op 19 Oktober ’08)
 52. Hallo kids, welkom op deze wereld en veel succes en liefde/geluk me jullie ouders!
  … en vice versa uiteraard 🙂

  According to Joey – 15:00 (op 19 Oktober ’08)
 53. Paul, welkom tot het rijk der ouders……… benieuwd wat voor een wending deze site nu gaat nemen!

  Ben wel hoogverbaasd dat een broer van Paul vliegangst heeft……

  According to Roy – 16:53 (op 19 Oktober ’08)
 54. He jongen, gefeliciteerd he! Fijn dat alles goed gegaan is voor Roxanne en dat de kids gezond zijn. Super! 🙂
  Ben erg benieuwd naar de foto’s…
  Disfrutar!

  According to Thomas – 18:38 (op 19 Oktober ’08)
 55. Paul en Roxana gefeliciteerd met jullie kid’s

  According to Dominicus – 19:17 (op 19 Oktober ’08)

 1. Wat goed toch van Pieter! Snel naar de winkel iedereen, het is werkelijk een prachtig boek.

  Gisteren een heerlijke dag gehad, paardrijden door de duinen. Mooie herfstkleuren om ons heen en tot 18.00 buiten geweest, love it.

  According to Daantje – 12:14 (op 12 Oktober ’08)
 2. Yo Paul. Voel je ook kramp in je buik? Worden je tepels groter? Ben je wel eens misselijk? Dan is de kans groot dat je, door het intense meeleven – gebeurt ook vaak in de natuur – schijnzwanger bent.

  Helemaal als je wel eens compleet leegloopt tijdens het pissen. Door de complete verpersoonlijking met je zwangere vrouw en het samen delen van hevige hormoonstoringen (dat verklaart bijvoorbeeld je hoofdpijn) gaat je lichaam de brekende vliezen imiteren. Met als gevolg: een pisstroom die normaal gesproken alleen optreedt na het drinken van vele liters bier. Meer over dit onderwerp vind je op http://www.jongegezinnen.nl/jongegezinne..

  Je zult zien dat je depressie na de geboorte weer subiet afneemt. Door de bevalling kom je namelijk in de loslaatfase. Alles wat je dwars zit (bij the rock de baby’s in de buik/bij jou je algehele situatie plus het land waar je woont) gaat er dan uit (de baby’s uit je buik/je zorgen uit jouw buik). Met de bevalling laten jullie letterlijk samen alles los om daarna de nieuwe toekomst te kunnen omarmen.

  Het gevolg: met een bevrijd gevoel en vol liefde ga je de koters en The Rock verzorgen. Zeker weten 24 hour a day!

  According to martijn – 13:40 (op 12 Oktober ’08)
 3. Oh ja, gisteren ging ik met m’n zoontje (je wilt toch het goede voorbeeld geven) in de botsauto’s. Kwam er met een gekneusde rib uit.

  Heeft een van jullie motorjongens en meisjes dit ook wel eens meegemaakt? Hoe lang duurt zoiets? Kan gofferdegoffer niet eens effe lekker lachen. Om van hoesten of hikken maar niet te spreken. Zelfs pissen gaat lastig. Kan geen fatsoenlijke druk op m’n blaas zetten. Oh ja, misschien is m’n nier ook gekneusd. We’ll see …

  According to martijn – 13:51 (op 12 Oktober ’08)
 4. Heb mijn tepels er nog eens op bekeken, valt reuze mee. Wel erg moe. Maar we redden het wel met zijn drietjes. Hoe reageert een zoon als hij merkt dat zelfs de botsauto´s een maatje te groot zijn voor zijn vader. Erg grappig verhaaltje Martijn. Mij gebeurt dat hooguit als ik met 240 de bocht uitvlieg. Geile Guzzi indeed, Roy. Ken die bak. Mocht ik ooit nog eens veel geld hebben, wat ondenkbaar is, laat ik zo’n apparaat overkomen. Gisteren was vals alarm. Roxana loopt weer als een kieviet.

  According to Paul – 21:16 (op 12 Oktober ’08)
 5. je bedoelt zeker “you can run – but you cannot hide” …als je de nadruk wilt leggen…? Maar het al niet nodig zijn, dat konijn is angtsaanjagend!

  According to maarten – 21:40 (op 12 Oktober ’08)
 6. Hai Martijn,

  Zeker en weekje of drie, voor dat het weer een beetje normaal is.
  Zelf enkele keren meegemaakt (Voetbal) lekker zo’n sport.
  In de volksmond: je kan beter een rib breken, dan kneuzen.

  Ad Wempe

  According to Ad Wempe – 15:42 (op 13 Oktober ’08)
 7. Leuke om mensen uit te leggen hoe je aan een gekneusde rib komt 😉

  Nooit je arm uitsteken als je in een botsautootje zit. Leverde mij een gebroken arm op.

  According to Daantje – 17:31 (op 13 Oktober ’08)
 8. Tanks voor de tips, allemaal. Het valt op zich nog wel mee. De pijn drink ik weg met iets meer wijn. Moet alleen oppassen met lachen. En dat is lastig als je zoals ik de hele dag flauwe grappen maakt – een onlosmakelijk gevolg van het in de reclame werken.

  Een lach gaat ongeveer zo: Whoewahahaaahaaaaaaauuuuuuuoooowwwwggggghhhhh. Met als special effect krimpend van de pijn op de grond gaan liggen. Aandacht gegarandeerd.

  Oh ja, begin sinds een uur last van keelpijn te krijgen. Ben huiverig voor eventuele hoestbuien. Krijg ik er nog een kneuzing bij. Hopelijk wel rechts. Is de boel weer een beetje in evenwicht.

  According to martijn – 19:16 (op 13 Oktober ’08)
 9. Heb wel eens een nagel gescheurd, moet je ook niet onderschatten. Hier voor de rest alles rustig. Vannacht geen oog dicht gedaan, ondanks een zware slaappil. Boek gaat briljant worden. Wordt zeker beter dan Ik Jan – hoe heet die gozer ook weer?

  According to Paul – 19:59 (op 13 Oktober ’08)
 10. Shit, je hebt gelijk Martijn, staat gewoon fout. Even opnieuw. Heb fotoshop ontdekt, zoals je begrijpt.

  According to Paul – 20:02 (op 13 Oktober ’08)
 11. Hi Paul
  My name is Piotr I am Polish I got Your website from dutch Peter I met in Sucre. Im travelling on the motorbike in south America. Well, apparently as You I got stucked in Colombia. Paul I need some help form You. What do I need to do if I want to extend my temporary importation papers of the bike in Colombia? Best regards

  Piotr
  Pitblama@gmail.com

  According to piotr – 02:10 (op 14 Oktober ’08)
 12. Klasse Paul,Het gaat gebeuren.Ik was bij Eva toch ook wel behoorlijk zenuwachtig,maar de natuur doet zijn werk.Dat zal Roxana wel merken!!
  Probeer wel ´Het Boek´zo super mogelijk in het schap te krijgen.Dat het echt helemaal af is en de kwaliteit naar je zin.Niets overhaasten.
  En handjes op elkaar voor Pieter.Heel aardig dat hij dit voor jou doet.
  Zal toch geen gemakkelijk klusje zijn.Ook voor het succes van z´n boek natuurlijk en lekker dat er iemand gelijk geld voor neerlegt.Gefeliciteerd!
  Paul,als het zover is….Geniet ervan en zorg dat je er voor haar bent.
  Kus…

  According to Kees – 21:16 (op 14 Oktober ’08)
 13. Heb ‘t zadel van de Guzzi laten bekleden – mooi. Vakmanschap a elf euro. Waarschijnlijk laat ik mijn motor ook opknappen. Alles spuiten en polijsten. Gaat me nog geen 20 euro kosten. Ik weet ‘t kan mijn geld beter in luiers steken, maar ik vind dat de Guzzi na drie jaar martelingen wel een likje verf heeft verdiend. Spatbord ook erg mooi gelast, 12 euro. Beste man kan ook de koplamp fixen en mijn klokkenspel… uh, bedoel dat van de Guzzi. Krijg het hier steeds meer naar mjin zin. Morgen voor het laatst op controle en dan krijgen we uitsluitsel over BDAY.

  According to Paul – 02:59 (op 15 Oktober ’08)
 14. Ik bedoel, 200 euro. Zo goedkoop is het hier ook niet. Krijg ik dan wel een nieuwe Guzzi voor terug. Doen?

  According to Paul – 03:01 (op 15 Oktober ’08)
 15. over 3 maanden doe je het zeker niet meer, dan zit elke cent in het gezin.
  als je over een half jaar of zo weer wilt gaan rijden is het een aardige investering.
  maar het gaat natuurlijk alleen om het uiterlijk, de ruige look is ook wel mooi, belangrijkste is de technische betouwbaarheid, misschien verstandiger om daar 200 euro aan te besteden?
  nog steeds geen foto’s? succes met de Rock

  According to nico – 08:48 (op 15 Oktober ’08)
 16. Hey Paul!

  Veel succes de komende dagen! We houden elke dag je website in de gaten om te kijken of het grote moment al is gekomen…we duimen voor jullie, spannend hoor!
  Zorg goed voor Roxana, ze zal t echt nodig hebben. En ook voor jezelf natuurlijk!

  Dikke knuffel voor jullie allebei,

  Roos & Juan

  According to Roos & Juan – 09:30 (op 15 Oktober ’08)
 17. Het blok is toch net helemaal in BA gekieteld? ik dacht al even om mijn uitlaten naar je op te laten sturen Paul, als polijsten maar 20 Euro kost, maar dat valt tegen dan…..

  Toch denk ik dat je fiets juist niet moet laten pimpen, je moet kunnen zien dat ze geleden heeft, wat stuk is laten repareren maar om nu te gaan spuiten en polijsten….

  According to Roy – 10:57 (op 15 Oktober ’08)
 18. Zou de Guzzi gewoon nog lekker even laten vertroetelen voordat dat kinderspul er komt. Mijn ervaring is dat de eerste paar maanden toch altijd weer onwennig zijn met kinderen. Vooral de aandacht van de moeder gaat sterk uit naar de kinderen. Dus dat zou ook wel gelden voor The Rock. Overigens alle respect voor haar want een kind (zwangerschap) schijnt al zwaar te zijn laat staan twee. ben vol spanning wanneer de vliezen breken.

  Overigens hoor ik dit forum niet over de het failliet van Nederland. Blijkbaar hebben onze ambtenaren van diverse provincies en gemeenten een kleine 200 miljoen euro op failliete banken weten te parkeren, zoals zij dat ongetwijfeld plachten te noemen.

  Dat viel dan wel in het niet met de diefstal afgelopen woensdagnacht uit de gezamenlijke garage van mijn geliefde Cagiva V-rator 1000cc. Twee kettingsloten, een schijfremslot en alarm. Mochten jullie lezers soms een goedkope cagiva aangeboden krijgen. Het zou de mijne kunnen zijn.

  According to Eddy Soffers – 12:14 (op 15 Oktober ’08)
 19. OK over de (monetaire) crisis. Dit pikte ik op van het http://www..

  Why the U.S. Economy is Going to Get Much Worse

  The derivatives market is worth more than $516 trillion, roughly 10 times the value of the entire world’s output: it’s been called the “ticking time-bomb”. Unsurprisingly, this news comes to us from Britain; the U.S. media is not going to mention it.

  The complex and opaque derivatives markets, land of hedge funds and complex financial instruments, has been dubbed the world’s biggest black hole. It operates outside of the grasp of governments, tax inspectors and regulators, in a parallel, shadow world to the rest of the banking system. They are private contracts between two companies or institutions which can’t be controlled or properly assessed. In themselves derivative contracts are not dangerous, but they can have an enormous domino effect on the rest of the financial world.

  Most markets have something backing them up. But derivatives don’t have anything, because they are not real money, but paper money. It is also impossible to establish their worth; the $516 trillion number is actually only a notional one.

  Anything that carries a price can spawn a derivatives market. They are financial contracts sold to pass on risk to others. At the core of this market is the credit derivative swap, effectively an insurance policy against the default in the interest payment on a corporate bond — although you don’t even need to own the bond itself. It’s like buying an insurance policy on someone else’s house and pocketing the full value if it burns down.

  Many experts believe that the U.S. financial crisis is an intentionally designed scenario of a Problem-Reaction-Solution. Create a problem covertly and blame someone or something else for what you have secretly done; tell the people through an unquestioning mainstream media the version of the problem you want the masses to believe; then openly offer, through changes in society, the ‘solution’ to the problem you have yourself created. This ‘solution’ is always the installation of more centralized control.

  Take these simple coordinates and apply them to the events of the last few days and weeks and everything morphs into focus.

  The banking ‘crash’ has been coldly designed to create the ‘problem’ that can lead to the ‘solution’ — a massive centralization of power in the ‘private’ and ‘government’ banking systems, both of which are owned and controlled by the same network of families.

  The ‘World Central Bank’, plays a major roles in this area and wants to impose and control the entire global financial system. As a result of the economic turmoil, we are now seeing this being proposed to ‘solve the problem’ of the banking chaos and to ‘make sure it never happens again’.

  Sources:
  The Independent October 13, 2008

  Paul (en Roxana natuurlijk ook), ik wens je/jullie veel sterkte toe de komende dagen.
  Heel veel groetjes en tot ….
  Peer

  According to Pedro – 13:46 (op 15 Oktober ’08)
 20. Ach Eddy wat is nu 200 miljoen voor een land als Anal? Balen van je fiets dat ie gejat is, worden de laatste tijd zoveel fietsen gejat, denk niet dat ie in Anal te koop aangeboden wordt, die ligt al in onderdelen op eBay.de……..

  According to Roy – 15:39 (op 15 Oktober ’08)
 21. Jongens, iets veel belangrijkers dan de kredietcrisis (dat onderwerp hadden we toch al gehad?): als Nederland nog even zo doorgaat gaan we in 2010 met z’n allen naar Zuid-Afrika. En dan blijven we daar. Lekker op een strandje. Biertje erbij. Hangmatje. Wat nou kredietcrisis. Gewoon chill, weet je wel.

  According to martijn – 21:47 (op 15 Oktober ’08)
 22. hoi Martijn, dat heben we toch al eens gedaan? waren ze niet zo blij mee achteraf…

  According to nico – 07:01 (op 16 Oktober ’08)
 23. he paul, hoe is de stand van zaken?
  de 15e was toch een belangrijke dag?
  Laat je even wat weten?
  Mir

  According to mir – 07:02 (op 16 Oktober ’08)
 24. Paul, sterkte alvast bij de geboorte! Denk dat Roxana blij mag zijn met een keizersnee…de vriendin van mijn broer heeft er vannacht een meid van 9 pond uitgeperst… Hoop voor julie dat Bday zich snel aankondigd!

  According to Joey – 12:17 (op 16 Oktober ’08)
 25. Hoe noemen ze een BMW ook alweer, een Guzzi met hangtieten? Hoe moet je deze Guzzi dan noemen Paul/Nico/Harry???? http://www.oliepeil.nl/beeld/Guzzi%20368..

  According to Roy – 21:52 (op 16 Oktober ’08)
 26. He, die griet ken ik!

  According to Brun – 23:04 (op 16 Oktober ’08)
 27. Hé, wat gebeurt er met mijn teksten?

  According to Paul – 01:43 (op 17 Oktober ’08)
 28. Paul!!!!!!!!!
  Te escribe tu amiga de Argentina!… como esta tu vida? Sigo sin entender nada en holandes asi que nose mucho de ti!.. Como esta Roxana? los gemelos? Quiero saber de ti!!
  Te dejo mi enorme abrazo, siempre te espera en Argentina esta amiga fiel.

  Abrazo fuerte!

  Julieta – Buenos Aires

  According to julieta – 04:34 (op 17 Oktober ’08)
 29. volgens mj een ambassador, mogelijk 850 cc. de ambassadrice schat ik op 1500 cc

  According to nico – 12:47 (op 17 Oktober ’08)
 30. Nou meiden, één vruchtwatertje is gebarsten, vannacht om 2 uur. Plens, alles eruit. ´t Wachten is op nummer twee. Roxana ligt in het ziekenhuis. Wat een giller die medische zorg hier. Je verwacht dat je vrouw met gillende spoed naar de bevalkamer wordt gebracht met slangen, toeters en bellen, omringd door zorg, en noem het maar op. Maar nee, de nachtzuster lag te pitten. Toen ze bij de pinken was, haalde ze een schaal uit de kast en ging ons Roxana’s zwangerschap uitrekenen. Daarna werd het een administratieve hel. Het ene typemachine na het werd andere uit de kast gehaald. Begrijp niet wat een typemachine met een bevalling te maken heeft, maar het kan zijn dat het normaal is. Ben nog een newby in dit alles. Weet nog niet wat er vandaag op het programma staat. Net even op bezoek geweest en stonden er drie zusters rond Roxana´s bed te typen. Waarschijnlijk is er een of andere cursus aan de gang. Daar weet ik nog niet het fijne van, maar ik zal dat voor jullie uitzoeken. Lator
  Ik schreef dus onder andere Eddy dat ik het heel belabberd voor je vindt dat de Raptor gestolen is. Wel terecht, want het zijn mooi machines. Toch wel verzekerd he?

  According to Paul – 14:32 (op 17 Oktober ’08)
 31. Shit, dat klinkt idd erg Boli Paul…Hoop dat je er ondertussen een beetje om kunt lachen, al dat gedoe. In welk ziekenhuis ligt Roxana? Ik hoop dat zij er redelijk relaxed onder blijft de komende uren/dagen. Nou goed, hou ons maar op de hoogte als je er zin en tijd voor hebt. We duimen voor jullie!

  Dikke knuffel, ook voor Rox!

  According to Roos – 14:45 (op 17 Oktober ’08)
 32. type machine? ws gewoon een machine die “ping” doet.
  gaat nu echt gebeuren Paul, na verlies van het vruchtwater meestal binnen 24 uur.
  dus maak de vloer maar droog en je borst maar nat…

  tja Eddy, da’s wel klote day je Raptor uit de garage is gejat, klinkt alsof het een geplande job was.
  had je nou toch maar een oude V7 gekocht, die van mij hebben ze niet eens meegenomen terwijl de sleutels erin zaten en de papieren op het buro lagen.

  According to nico – 15:00 (op 17 Oktober ’08)
 33. Paul sterkte dit weekend, dat ze maar gezond schreeuwend op de wereld moge komen!
  Daan is weekend je weg maar zal haar per sms op de hoogte houden!
  Liefs Bar

  According to Barb – 16:02 (op 17 Oktober ’08)
 34. Misschien is het al zover.Ik vind het reuze spannend Paul.Laat AUB zo snel mogelijk iets horen.Gehuil van twee gezonde blerkoppies is ook goed.
  Goed artikel Peer en is helemaal waar(precieze getallen weet ik niet).De hypocrises is een dekmantel en de banken schijten in de broek.Ooit was ik marketmaker en op de dealingroom gezeten en weet hoe het werkt.Succes iedereen.
  Tot morgen……..Kus voor Rox

  According to Kees – 21:05 (op 17 Oktober ’08)
 35. Shit,

  Nu gaat het gebeuren, je wordt gewoon een dezer momenten fucking vader van een tweeling, increible, dat had ik nooit bedacht toen je op reis ging. Wow!!!!
  Je hebt een mooi huis man, geweldig, houdt het!!! De dartkroeg in Buenos Aires ligt nu een beetje ver van ons bed, nietwaar Amigo? Als je ooit in de buurt bent van Barcelona, wat ik me niet direct kan voorstellen, maar toch, je bent namelijk van harte welkom met de hele familie om te blijven over nachten at my place.

  Gegroet Amigo, Suerte Y te va ya vien, Freerk

  According to Freerk – 22:33 (op 17 Oktober ’08)
 36. Bijna 11 uur! Is Paul al vader??
  Ik ga zo een koek kopen voor je vader,Paul.Voor als het zover is Laat me weten….

  According to Kees – 10:54 (op 18 Oktober ’08)
 37. Yoh ben benieuwd!! Och och Paul als je eens wist wat er boven je hooffd hangt..!! Alvast enorm gefeliciteerd, (ik ben het wknd weg vandaar) Yiieeehhaaaaaaaaaaaaa!!!!!!

  According to Luc – 14:20 (op 18 Oktober ’08)
 38. Spannnuuuuunnnnnddddd. Zijn ze d’r al? Ben je al papasita? Speciaal voor je laatste vrijgezelle minuten en voor al het moois dat je in de toekomst beleven gaat dit nummer : http://nl.youtube.com/watch?v=tYaITpJaXP..

  ZET ‘M OP!!!!!!!!!

  According to paul – 16:24 (op 18 Oktober ’08)
 39. he? raar? ik stuur als martijn een bericht in, staat paul eronder. het moet niet veel gekker worden. nee. het is een teken. joeheeeee.

  According to martijn – 20:50 (op 18 Oktober ’08)
 40. hahaha, slip of the pen Martijn? Wel leuk Rene! Hey Paul nog steeds bezig jongen?
  Nou ja morgen is het in ieder geval klaar….als het goed is!
  kunnen we een biertje gaan drinken in de koe op de tweeling!
  xxx

  According to Barb – 22:20 (op 18 Oktober ’08)
 41. Mijn jochies hebben nu al verkering met alle zusters van het ziekenhuis. Ze zijn echt prachtig. Ben zo trots op Roxana. Toch een ééneiige tweeling. Gisteravond om acht uur zijn ze geboren (keizersnede). Ik heb vandaag tot half zes in de middag geslapen. Was compleet gesloopt. Roxana ligt nog in het ziekenhuis. Waarschijnlijk mag ze dinsdag naar huis. Mijn kereltjes liggen even apart, ter observatie. Gemelo uno weegt 2.3 kilo, Gemelo dos 2.7. Maar alles oké. We hebben nog geen namen. Cees en Diego waren werktitels. Ik moet ze eerst zien en voelen. Zal morgen het geboortekaartje op mijn pagina zetten. Heb nog geen goede gezinsfoto kunnen maken. Kortom, ben PAPA. Geweldig.

  According to Paul – 02:51 (op 19 Oktober ’08)
 42. Hey Paulus, van harte gefeliciteerd man!!! Ook Roxana natuurlijk van harte. Geweldig dat alles is goedgegaan! Leuk dat de ventjes toch ´n ééneiïge tweeling zijn. Maakt dat ze héél veel overeenkomsten (zullen gaan) hebben. Heb zelf ´n jongere broer en ´n zus die tweeling zijn. Ze lijken trouwens sprekend op mijn/hun vader en moeder. Ben benieuwd hoeveel overeenkomsten die ventjes met (één van) jullie zullen hebben. Nogmaals van harte proficiat en heel veel plezier met ´Diego´ en ´Cees´. Of hoe jullie ze dan ook mogen gaan (be)noemen.
  Groeten, ook voor Roxana.
  Peer

  PS Een leuke epiloog voor je boek???

  According to Pedro – 05:53 (op 19 Oktober ’08)
 43. hoera twee neven !gefeliciteerd hoor voor jullie allebei.
  We zijn erg benieuwd hoe ze er uit zien. Hebben ze wat van jou paul?
  Enne…………tweetalig opvoeden he ? Zo kunnen ze de roots van papa nooit vergeten
  Liefs Mir

  According to mir – 07:13 (op 19 Oktober ’08)
 44. Gefeliciteerd! Fijn dat alles goed is en sterkte met je nieuwe leven(s). Zoals een collega van me zei toen hij al een tijdje vader was: het is fantastisch, er gaat een hele wereld voor je dicht!

  According to Vasilis – 07:38 (op 19 Oktober ’08)
 45. Gefeliciteerd Paul!!!!! Echt tof, fijn voor jullie dat het helemaal goed gegaan is!
  Geniet van de jongens,
  liefs Bar

  According to Barb – 07:54 (op 19 Oktober ’08)
 46. he broer , gefeliciteerd met de geboorte van je kids. ik weet nog dat ik jou opbelde om te vertellen dat bas geboren was en ik kon mijn stem emotioneel nauwelijks in bedwang houden. grappig, ik ben nu officieel “oom”. Geef Roxanna en natuurlijk de nieuw geborenen een dikke kus van mij. Hoe ik ze krijg te zien met mijn welgemeende vliegangst moet ik nog even zien uit te puzzelen. tja het leven ziet er nu wel eventjes anders uit maar zoals meerdere schrijvers op dit forum reeds hebben verteld: eigen kids is goud waard.

  According to peter – 07:55 (op 19 Oktober ’08)
 47. Gefeliciteerd Papa
  Geweldig we zijn blij dat het allemaal goed is gekomen, kan ook nietanders met zo’n prachtige moeder.
  Ga er van genieten.
  Kus Har en Bep

  According to Har – 09:11 (op 19 Oktober ’08)
 48. Paul en Roxane, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie boys.
  Geniet er van !
  Groeten uit Belgie
  Cees en Sil

  According to Cees – 09:53 (op 19 Oktober ’08)
 49. Gefeliciteerd Paul,kado van je leven!
  Dikke kus voor Roxana en geniet ervan.
  Ben trouwens wel heel erg gecharmeerd van je werknamen.
  Ben benieuwd naar je kaartje
  Arilaverdi en ENJOY…..

  According to Kees – 10:33 (op 19 Oktober ’08)
 50. Supergefeliciteerd met de chico’s, Paul & Roxane. Wat een mooi begin van de zondag. Vanaf nu geen Guzzi’s meer, maar Kuzziez. Elke dag. Heerlijk. Ennuh … Zuid-Amerikanen doen het goed bij Ajax, dus koop alvast twee paar kleine kicksen!!!

  According to Martijn – 10:41 (op 19 Oktober ’08)
 51. Hoi papa, van harte gefeliciteerd man, en Roxana ook natuurlijk.
  2 flinke jongens!
  ben heel benieuwd naar de foto’s
  geniet ervan Paul, iets mooiers zal je nooit meer hebben.
  Nico

  According to nico – 12:48 (op 19 Oktober ’08)
 52. Hallo kids, welkom op deze wereld en veel succes en liefde/geluk me jullie ouders!
  … en vice versa uiteraard 🙂

  According to Joey – 15:00 (op 19 Oktober ’08)
 53. Paul, welkom tot het rijk der ouders……… benieuwd wat voor een wending deze site nu gaat nemen!

  Ben wel hoogverbaasd dat een broer van Paul vliegangst heeft……

  According to Roy – 16:53 (op 19 Oktober ’08)
 54. He jongen, gefeliciteerd he! Fijn dat alles goed gegaan is voor Roxanne en dat de kids gezond zijn. Super! 🙂
  Ben erg benieuwd naar de foto’s…
  Disfrutar!

  According to Thomas – 18:38 (op 19 Oktober ’08)
 55. Paul en Roxana gefeliciteerd met jullie kid’s

  According to Dominicus – 19:17 (op 19 Oktober ’08)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *