En daar hebben we Bruce

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Voor de fijnproevers (Roy), el Dorado moet natuurlijk Ambassador zijn. Tussen jullie en mij: mijn Guus loopt toch wat beter hoor. Nee, dan de XR.

  According to Paul – 04:11 (op 28 Augustus ’12)
 2. It will be nice to see a photo of the two old Guzzis back together. One black, one white. Enjoy the visit.

  According to Patrick Hayes – 16:31 (op 28 Augustus ’12)
 3. Cool filmpje.
  De jouwe klinkt ook iets beter:)
  Wel grappig, ik heb dezelfde tankdop als die ambassador op mijn 76 special. Komt er nog een filmpje van de Guzzi’s samen?

  According to Nico – 21:37 (op 28 Augustus ’12)
 4. Sfeervol filmpje maar waarom reed jij op de XR en ook niet op je Galore? Je komt er wel spetterhard voorbij geknald, of was het daarom? Die bruce kan wel hoekig de bocht om gaan zeg. Ik blijf mij verbazen over de biljartlaken staat van het asfalt daar!

  Aanstaande maandag ga ik weer het circuit op, eerste keer na valpartij eerder dit jaar!

  According to Roy – 09:52 (op 29 Augustus ’12)
 5. Cool filmpje!!
  X Sig

  According to Sigrid – 13:02 (op 29 Augustus ’12)
 6. Afgelopen maandag weer met de 1098 op het circuit gereden en wel dat van Croix en Ternois in het noord franse land, niet echt lekker gereden, ben geloof ik het vertrouwen een beetje kwijt na val ;-( wel heerlijke escargots gegeten, dat maakt weer een hoop goed!

  According to Roy – 08:27 (op 05 September ’12)
 7. Nou daar heb ik geen last van, zoals je ziet Roy. Vond het een beetje tricky om met de Guus naar La Paz te rijden, nog altijd geen Boliviaanse nummerplaat. Vandaar de XR, heb een grote racetank gekocht. Ben erg blij met deze fiets. Rijd 1 op 22. Kom daar eens om met de Guzzi. Staat onder het laken, thuis in de garage. Bruce was een vreemde man, maar aardige man. Twee weken bij me thuis gezeten. Na het doorvlooien van mijn website, besloot hij eenzelfde motor te kopen en me op te zoeken in Bolivia. Maar echt genieten doet hij niet onderweg. Niet zoals ik genoot. Ben bij pagina 310, daarom hoor je weinig van me. Anderhalve maand, moet het klaar zijn. Dan nog een tijdje alle puntjes op de i zetten en dan een jaar of twee op zoek naar een uitgever. Pieter, mijn coach, is erg enthousiast aan het worden. Voor de rest zit ik in een situatie dat ik voor het eerst in mijn leven geen echte vrienden heb. Mijn maatjes zijn allemaal vertrokken uit fucking Sucre. Ben the last man standing. Ik schrijf hard door momenteel omdat ik het ook wel een beetje gehad heb hier en jullie wil zien. Gaat nog even duren, maar het komt er wel weer van. Houd het hier niet langer dan twee jaar achter elkaar uit. Ben dus al een tijdje over mijn houdbaarheidsdatum heen. Volgens week naar de finca. Naar die kutvarkens en mijn boekie afmaken. Wel spannend hoor. Lator en bedankt dat jullie me nog niet vergeten zijn.

  According to Paul – 04:33 (op 12 September ’12)
 8. Paulus, je klinkt niet heel blij, maar goed om te horen dat je het boek nu snel gaat afronden, als ik nog ergens bij kan helpen hoor ik het wel, en hey nog paar maandjes en dan staat je zusje voor de deur!

  X

  According to Bar – 09:39 (op 12 September ’12)
 9. Yo!

  Dus nog 4 pagina’s!!!!

  Gave voorkant voor de pocket bedenken met een afbeelding met zo’n lekkere……………………. op je buddy-seat.
  Inloggen bij BLURB dot com of zoiets. Chesna vliegtuigje huren met enkele duizenden pockets erin. Vliegen naar Schiphol en onderweg wat strooigoed eruit via het zijraampje.

  s’Avonds in de Koe heel veel biertjes bestellen.

  Proost!

  Groet,

  Maurice

  According to maurice van Bakel – 16:02 (op 13 September ’12)
 10. Gaan we doen Maurice. Elke ‘schrijver’ heeft een muze nodig. Jullie zijn dat voor mij. Wordt wel mooi hoor, in ieder geval gaan jullie je niet voor me schamen. Ben nu op 312, maar dat zegt nog niet veel. Ben in Sucre, tijdens die knokpartijen. Dat moet even goed op papier. Even een meisje zwanger maken en dan naar Ushuaia. Pff, veel werk hoor, als je het goed probeert te doen. Tot snel.

  According to Paul – 17:28 (op 15 September ’12)
 11. Geweldig filmpje:)

  According to gidion – 02:37 (op 16 September ’12)
 12. Meisje zwanger maken vergt veel tijd om goed te doen???? Gisteren met een paar Duc’s wezen knallen via Wassenaar, de Zilk, H’len naar Alkmaar binnendoor gestoken naar Hoorn alwaar we uitgenodigd waren om vers (zelf) gerookte/gevangen makreel te eten bij een aldaar woonachtige Ducatist! Enpassant nog de MotoGP gekeken en zowaar Rossie op een Duc op plek 2 zien eindigen, jammer dat die man naar Yamaha gaat heeft ie eindelijk de Duc aangepast. Vreemde aan 2 makrelen verorberen is dat je tank er langer van wordt, althans stuur zat ineens verder weg! Terug via dijken en de nodige dam plaatsen (e, volen, monnicken, amster) geknald om daar weer de A4 te pakken richting huis! Het gevoel is weer terug in de 1098, nieuwe bandjes lekker ingegumd alleen oliesporen op voorwiel vanwege lekke keerring in voorkpoot ;-(

  According to Roy – 09:11 (op 17 September ’12)
 13. Oeps Rossi moet natuurlijk zonder e…………..

  According to Roy – 09:12 (op 17 September ’12)
 14. Was niet in De Zilk Roy maar hoor regelmatig een duc voorbij knallen, pracht geluid.
  Goed te horen dat t boek de eindfase nadert Pablo, even vol houden, hoe gaat het met de jongens ?

  According to Har – 09:04 (op 23 September ’12)
 15. Paul,
  hoeveel pagina’s verder ben je inmiddels?
  En hoe is het met alle varkens??? Tijd voor een update!

  X Sig

  According to Sigrid – 11:26 (op 11 Oktober ’12)
 16. You show the essence of motorcycle travel – pleasure – on an old bike there is the feeling of riding a machine with character and style. I ride a 30 year old BMW R65 and love the experience of riding it. I have not done a big adventure, only local riding, so far. I rode a new Kawasaki er650n for two months this summer, which had better performance generally than the R65, but back on my R65 I find a deeper, richer pleasure in riding and could ride around the world with that continuing.

  According to Clarissa – 00:33 (op 12 Oktober ’12)
 17. Koude weertje is weer begonnen in NL. Ik was er nog niet klaar voor maar dat maakt de natuur niets uit. Dus maar weer aan het knutselen geslagen, schoonmoeder heeft me geleerd hoe ik van olijfolie zeep kan maken, leuke hobby. Kik maar op http://www.debesteolijfolie.blogspot.com
  Volgende maand weer olijven plukken voor de olie van het komende jaar. Dat is het voordeel van boompjes Paul, die hoef e niet de hele tijd eten te geven, en je hoeft ook geen stront te ruimen…

  According to Luc – 22:36 (op 14 Oktober ’12)
 18. Ach 2e helft deze week stijgt die temperatuur alweer naar 17 graden en vanaf zondag naar 25+ graden………. uh dat is als je net als ondergetekende naar Malaga vliegt 🙂 even een weekje andalusie met de fam, zeewater is nog 20 graden, neem kitesurf gear maar mee!

  Vandaag met de 37jaar oude 3cilinder 2smoke naar de office, wat een fun!

  According to Roy – 12:26 (op 15 Oktober ’12)

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *