Bij Scheltema

Was een te gekke middag bij Scheltema. Minder wild als bij De Dominicaankerk in Maastricht of De Vries in Haarlem, wel erg genoten. Had meer tijd om te lullen met de mensen, en lullen doe ik nou eenmaal graag. Intussen ben ik erg blij met de tweede druk. Ik begrijp inmiddels hoe lastig boeken tegenwoordig zijn te verkopen, dus zo’n tweede druk is behoorlijk bijzonder. Intussen is het wachten op de recensie van Herman Brusselmans in de Playboy. Sowieso bijzonder dat mijn literaire held van weleer mijn boek heeft gelezen.

Share This:

10 reacties


 1. Wat dachten ze bij Scheltema, zo’n ouwe brik italiaans ijzer zetten we voor de stand met 2ehands boeken?????? Lekker temperatuurtje hier in Nederland zeg, vanmiddag eerst de jetlag eruit surfen, voorspellen lekker windje!

  Beantwoorden

 2. Hey Paul, gelukkig nieuwjaar! Heb je het leuk gehad met Kerst en O&N, ondanks ver weg van je loved ones? X Bar

  Beantwoorden

 3. Paul,
  begin het nieuwe jaar met een date! Een date met de bloggers, de fans!
  Voor je het weet zit je in het vliegtuig terug…

  Kus, Sig

  Beantwoorden

 4. Sprankelend begin van het jaar hier……….. not! Heb je van de week de xmas special van top gear op de BBC gezien Paul? Als je door de strak geregiseerde meligheid van een stelletje sukkels heen kijkt kan het enigzins herkenbaar zijn voor je, ze gaan van Bariloche naar Ushuaia met een trio V8 bakken.

  Beantwoorden

 5. Bolivia vol in beeld met ‘le Dakar’ Paul, wat een zotten die bolisnuivers massa’s mensen langs de route, er gebeurt daar zeker niks spannenders? Hier trouwens ook niet gaaaaap.

  Beantwoorden

 6. Is Paul alvast de route richting Japan aan het verkennen???? Le Dakar rijdt door je achtertuin gozurt, 100km scheuren over Salar de Uyuni, de auto’s troffen het droog (deden het in half uurtje) maar de motoren moesten een dag later terwijl het de nacht ervoor geregend had, funest voor het delicate materiaal veel problemen! En die bolivianen zijn helemaal gek van le Dakar, maken echt niks mee daarzo die arme stakkers!

  Beantwoorden

 7. Hey Paul,
  Met veel plezier/heimwee en emotie je boek gelezen.
  Ik heb deze tour van Alasla naar Ushuaia in 2013 gedaan in 103 dagen.
  Heimwee.
  Dit soort reizen verandert mensen.
  Terug naar jezelf en de basis.
  Weg van “hebben ” en terug naar “zijn ”
  Je wordt onrustig en wilt steeds weer “on the route “.
  Dit najaar Zuid Afrika een toer van 75 dagen.

  Tot vrijdag bij motoport Assen.

  Bedankt voor het leesplezier en de mooie filmpjes.

  Groet,
  Jan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *