Bye bye Lotti’s

Lotte heeft ons verlaten en Sucre is in de war. Who the fuck is Lotte? Een of andere bakvis uit het zuiden des lands, maar wel een hele leuke. Ze was negen maanden lang op vrijwillige basis de rechterhand van onze lieve Linda (Lindi’s). Als onze allerliefste Lotte achter de bar stond was het feest. Mijn god, ben nogal eens op mijn knieen in mijn eigen slijmspoor naar huis gekropen als ze weer eens een drankspelletje had bedacht. Speelkaarten van een bierfles blazen. De laatste betaalt een rondje. Had een hoge rekening, die ene keer, en kon me er niet zo bar veel van herinneren. Lotti’s was op Renato en met hem gaat het niet zo. Dat geldt voor ons allemaal, want zonder Lotte is het… anders. Het afscheid duurde drie dagen lang. Drie dagen tot zes uur door gefeest. We zijn er nog allemaal verrot van. Weet je gelijk waar je sponsorgeld naar toe gaat, Roy. Ben blij dat ik een beetje mijn draai begin te vinden. Gnadenlos is de Nederlandse hang out aan het worden. Joyeride is nu voor de Italianen en daar is het kwaad kersen mee eten. Kan wel eens een belangrijke kroeg worden, die van Linda. Begin september wordt Gnadenlos herdoopt. Voorheen was het van een Duitser. Ik ken de nieuwe naam. Kwam Rick mee aanzetten. Dus in september wéér feest. Rick ken ik uit La Paz en heeft een paar goed lopende tenten. Kwam over met Carla, zijn rechterhand. Ken imiddels aardig wat volk in Boliland. Afijn, we waren aan de zuip ter ere van onze geliefde Lotti’s. Zelfs us Ayke kwam helemaal over uit Santa Cruz om een tig of wat glazen te heffen. Helaas, helaas nemen we ook met pijn in het hart binnenkort afscheid van us Peerke. Sukkel, moet zo nodig reizen. Schiet je helemaal niks mee op; weet ik alles van. Peerke komt al ras met hangende pootjes terug. Teveel mensen houden van hem. En ik van Roxana.. Kortom, still going strong..

BTW – Gisteren Alles is liefde gezien. Wat een ontzettend leuke film. Meiden, wat zou ik rond Kerst en Oud en Nieuw graag mijn prille gezinnetje aan mijn vader willen showen. Wishfull thinking. Want het is net als met die UFO’s, de kerstman bestaat niet…

Promote Paul: Mail to a friend | Post to del.icio.us | Digg! | Translate Dutch to English

 1. Hey Paul, ziet er gezellig uit! Sinds wanneer heb je nu die tatoo, of is het een plakplaatje?
  Fijn dat je je draai aan het vinden bent.

  According to Barb – 20:11 (op 19 Juli ’08)
 2. Hallo Barbwire, wake up! ga maar eens terug lezen, dit is eindelijk het bewijs dat ie Che echt op zijn arm heeft laten zetten……..

  Sorry Paul, maar ik hou een beetje een schrale aars over aan jou, voel me flink genomen, mijn zuur verdiende centjes aan je overgemaakt om je reis te bekostigen en vervolgens hang je nu al weken werkeloos de zuiplap uit op onze/mijn kosten! Niet dat ik zelf nu iets anders doe met 5 weken fuckantie maar 01 Aug moet ik weer beginnen met pootjes opgeven (en volle mep belasting betalen).

  Maar vandaag eerst naar Z’voort op de 998!!!! Vrijdag is de kuttainer afgeleverd met de ovloV (fuck volle tank 100 Euro) en mijn motoren erin, gelijk een open 50mm Termi uitlaatsetje eronder geschroefd en ze zullen weten in de buurt dat de Duc er weer is! Ben alleen bang dat die Pirelli’s SC2 het wat te koud/nat vinden voor goeie grip….

  According to Roy – 07:19 (op 20 Juli ’08)
 3. Ohja hoe triest, uit je dak gaan op er staat een paard in de gang van die Rotterdamse homo!

  According to Roy – 07:20 (op 20 Juli ’08)
 4. En Daantjes fiets is weer gejat. Best knap in twee maanden tijd twee fietsen laten stelen. Mocht iemand nog een mooie “stationsfiets” voor mij weten…

  According to Daantje – 11:25 (op 20 Juli ’08)
 5. Beetje irritant inderdaad dat gezeur de hele tijd van hoe kom ik rond en hoe ga ik straks mijn gezin onderhouden, en je bent dag in dag uit aan de zuip. Ik snap nu waarom Roxane je zakgeld gaf.
  Anyway balen Daan, ik heb drie weken geleden mijn stationsfiets bij het grof vuil gezet omdat ons huis een beetje op een kraakpand begon te lijken met al die fietsen in de voortuin… Stelletje eikels dat ze niet van je spullen afblijven, Net als met mijn auto dat iemand snachts mijn spiegel eraf trapt en een week later een een of andere onverlaat mijn achterkant in elkaar rijdt. Sorry, ben een beetje sago.!

  According to Barb – 13:52 (op 20 Juli ’08)
 6. Leuk stuurweggetje vanuit het haagse, via Kat/Noordwijk, de Zilk, Vogelenzang, Aerdenhout. De 998 vind het hier ook leuk, de temperatuur vind ze lekker, enkel dat het nat kan zijn niet, getuige een paar maal volle wielspin bij het uitacceleren van bochten. Zandvoort heeft niet echt de uitstraling van een badplaats…….. met dit weer! Lekkere gemeente wone jullie dames, hier op het plaada laaand hebben we daar geen last van, en toch in de randstad woonend…. zo er is weer zon, tiet vur ien biertje!

  According to Roy – 14:10 (op 20 Juli ’08)
 7. Dan nog wat opbouwende kritiiek voor onze koos werkeloos, Paul goed dat je zo af en toe berichtjes upload, en ook. voor tsja Luc zit bij een alpaca farm dit weekend (vraag me niet hoe ik dat weet) ook foto van the Rocks!

  According to Roy – 14:12 (op 20 Juli ’08)
 8. He Paul,

  Heb even het verhaal gelezen en de film bekeken van ons Lotteke. Ben zo blij dat ze weer onze kant op komt, maar vond t vrij heftig te zien, het afscheid met jullie allemaal! Wel weer n mooie reden geweest voor een feestje he 🙂 Al is die er in Sucre altijd wel! Groetjes aan iedereen daar!! Hoe is t met jou? En met Roxanne en de ‘kleintjes’??

  Gr. Miranda

  According to Miranda – 22:10 (op 20 Juli ’08)
 9. Zit ik net even achter ´n kompjoeter en dan komt Paulus, mijn drankmaatje (nog wel, maar niet lang meer), mij er achter vandaan plukken! Denk je ook even rust en tijd voor jezelf te hebben! Hij wil weer naar de kroeg. Ik wil eigenlijk naar huis, om eten te gaan koken. Ben tenslotte de verstandigste van ons twee… :-)) Heb niet zoveel met al dat drinkgelag. Paul denkt, dat ie niet zonder kan. En dan die net gekochte Italiaanse designschoenen van hem!!! Steelt ie de show mee in de disco, nadat ie eerst Roxana naar huis heeft gebracht. Ze moest eens weten wat die gozer daar allemaal uitspookt. Gelukkig (voor mij dan. Heb ik de laatste dagen in Sucre tenminste nog iets van rust) gaat hij morgen naar Ba.As. Zegt dat ie z´n fiets gaat ophalen. Volgens mij de bloemetjes buitenzetten. Hij doet nl niet anders. Kan me voorstellen dat Roxana zich zorgen maakt. Sucre is bovendien ook een giga roddelgehucht en Hr.P. is daarin regelmatig gespreksonderwerp.
  Was hij in A´dam ook zo´n feestbeest en ongeleid projectiel? Afspraken maken met hem lukt ook niet best. Ligt volgens mij de hele dag in z´n nest z´n kater uit te zweten. Komt daarom óf niet opdagen op afspraken óf komt uren te laat. Rare man eigenlijk. Weet af en toe niet wat ik met hem aanmoet. Kortom: we maken ons allemaal zorgen en dat niet alleen om Roxana en de (ongeboren) kindertjes. Zal hij nog wel terugkeren naar Sucre, wanneer hij weer de vrijheid ruikt???
  Wellicht vindt Hr.P. dit niet leuk, als hij dit leest. Maar ik vind dat vooral z´n familie en vrienden in NL dit maar eens moeten weten. Acht het toch als ´n beetje m´n burgerplicht….
  Groetjes aan alle beeldschermkinders,
  Peer

  According to Pedro – 01:38 (op 21 Juli ’08)
 10. Dank Pedro voor de bevestiging, ik geloof dat iedereen hier al wel wist dat de vork van de heer van Hooff zo in de steel steekt…..

  According to Roy – 07:31 (op 21 Juli ’08)
 11. Ben weer terug van vakantie. 3 weken Italia. Heb het lekkere weer meegenomen. Kolere zeg.

  According to martijn – 12:59 (op 21 Juli ’08)
 12. Hey Martijn, goede vakantie gehad? waar was je in Italie?

  En Peer, Misschien is Roxande wel beter af zonder een zuipende, zich als een puber gedragende toekomstige vader van bijna 45 van haar kinderen, misschien is het dan wel zo rustig als hij vertrekt.

  According to Barb – 15:07 (op 21 Juli ’08)
 13. Dat weer doet er even over Martijn om hier te komen, als het goed is arriveert het na morgen (of is de voorspelling al weer verandert).

  Italiaanse designschoenen, sjeezus en die bloedjes van een kinderen van hem moeten zeker schoenen gaan poetsen later om vaders de dronkaard te onderhouden, fraai vooruitzicht!

  According to Roy – 15:49 (op 21 Juli ’08)
 14. Ik raak oprecht ontstemd als tekst en uitleg moet geven over mijn whereabouts hier. Ik ben bezig met de omschakeling van mijn leven. Van totale vrijheid op mijn geliefde motorfiets naar een vast postadres in een achterlijk land als Bolivia met op de koop toe twee kinderen. Twee! Ik woonde samen met Linda, Lotte, Lieve Paola en haar schattige dochterje Sofia die dol op me was en ik op haar. Nu is iedereen vertrokken en zit ik in mijn eentje in een dood huis te werken aan mijn boekje. Soms gaat dat goed, soms niet. Vandaag niet. Als ik mazzel heb, val ik voor zes uur ´s ochtends in slaap nadat ik elke oneffenheid op het plafond heb bestudeerd. Ik slaap op een doorgezakt, stinkend matras, terwijl ik godsganse nacht besprongen word door vlooien. In mijn schoenen zaten gaten. Zo groot dat zelfs de Bolivianen vonden dat ik nieuwe nodig had, maar ik stelde dat liever even uit. Mijn Italiaanse designschoenen kocht ik op de zwarte markt voor 20 euro. Ik vond ze te duur, maar Roxana drong aan. In 2,5 maand ben ik één (1) keer in de disco geweest, dat was met lieve Lotte. Mijn enige uitlaatklep zijn mijn vrienden hier vanwie de meeste zijn vertrokken. Pedro is mijn allerbeste maatje. Bij hem kan ik mijn hart kan luchten en door hem voel ik me nog een beetje Nederlander. Ook hij vertrekt. Bij Linda schuif ik rond 9 uur aan de bar, omdat een drankje dan tot tien uur de helft kost, 0,50 eurocent voor een wodka cola. Ik kauw op cocabladen om een maaltijd uit te sparen. Als iemand wat geld naar me overmaakt dan doet hij dat (hopelijk) omdat hij me wat lucht gunt, of uit dank voor drie jaar mooie foto´s, teksten, filmpjes en weet ik wat. Voor die glimp die jullie even deed ontsnappen uit de routine. Ik ben ontzettend dankbaar dat mensen dat doen. Maar als het zo moet, heb ik liever dat jullie je geld in je zak houden. Of beter: maak het over aan het Rode Kruis, de Novib, Mensen in Nood of weet ik wat voor multinationals. Dan weet je zeker dat je geld naar het salaris van de directeur gaat. Of nog beter, maak het over naar de katholieke kerk. Die krijgt weer processen aan zijn broek vanwege het gezuig van dat priesterstuig aan al die minderjarige pielemuisjes in Australie. Met liefde, en snel, maak ik het geld aan jullie weer over. Doeg.

  According to Paul – 18:59 (op 21 Juli ’08)
 15. Babs en andere meiden. Het was heerlijk in Toscane. Zat de eerste week in een soort kasteel middenin een oud dorp in de buurt van het kustplaatsje Cecina. In het dorp werd levendig gekwekt. De hele dag.

  Ook ‘s avonds.

  En daar kon je vanaf het balkonnetje heerlijk van meegenieten. Veel geschreeuw. Vlammende discussies. Kreten van onbegrip. Typisch Italiaans trammelante di emozione. Niet vreemd dat zo’n land niet besturen is.

  En ja, uiteraard voor ‘n prikkie (we blijven natuurlijk wel gewoon Hollands) strakke kledingdingetjes gekocht. De hoogtepunten: een tijggggrrrrrrprint blouse van Cavalli en een full-metal spiegelzonnebril van Dolce & Cabana. God, wat funky!

  Tot m’n achteraf spijt geen puntige designschoenen gekocht. Die spijt slijt overigens rap; ik ben toch meer – ouwe hip hopper en toch ook wel houser als ik ben – een sneakerman.

  Overigens zou ik maar 2 weken op vakantie gaan. Ik en m’n gezinsposse hadden het zo naar ons zin dat we besloten hebben een weekje langer te blijven. Op Marktplaats vond ik een romantisch huisje op de grens van Umbrie. Die was al wel verhuurd, maar door een sterfgeval moest een familie de vakatie afblazen. De een z’n dood is de ander z’n vakantie, zeg maar.

  Het huisje was paradijselijk. Het grensde aan een olijfboomgaard, we mochten groenten uit de moestuin halen en er was een door lavendel, vol kleurige vlinders en bijen, omgeven azuurblauw zwembad. Je kan het slechter treffen.

  Of Paul, nu komt het bruggetje, het slecht treft, kan ik nog niet beoordelen. Aan z’n laatste mailtje is hij, of ben jij, niet happy met het moraliserende karakter van de bijdrages.

  Overigens hoef ik m’n centen niet terug. Ik heb nooit vrijwillig iets overgemaakt. Wel voor schrijfwerk wat je geleverd hebt. En daar was ik zeer content over.

  Ik ontwaar overigens ook steeds meer spelfouten en afnemende scherpte in de bijdrages van Roy. Die in een keukenclinch lijkt te liggen met Luc. Is iedereen misschien niet een beetje toe aan vakantie?

  According to martijn – 23:03 (op 21 Juli ’08)
 16. Kijk even naar dit filmpje. Wordt zelfs de grootste zuurpruim vrolijk van: http://youtube.com/watch?v=_eu7TqVmjYY&f..
  Deze vallenato legende is op 8 augustus te zien op de Antilliaane feesten. Ook weer zo’n evenement waar je gegarandeerd happy van wordt. Gegarandeerd een jaar lang!

  According to martijn – 23:34 (op 21 Juli ’08)
 17. Vallenato? Dat is te gek en Colombiaans! Waar Martijn? Waar?

  According to Thomas – 03:50 (op 22 Juli ’08)
 18. Over geld gesproken, ovloV verzekering, 850 euro, moet er wel eerst een klasse 3 alarm in voor 650 euro (maar meneer dan wordtie wel in de sleutel ingebouwd) RDW keuring, 250 Euro maar dan eerst nieuwe bandjes (225×17”), 600 Euro, doe dan maar gelijk een trekhaak ook, afneembaar ja, 600 Euro, moet er natuurlijk ook een aanhanger achter om de motoren te kunnen vervoeren weer 600 Euro en dan 18 Augustus een trackday op Z’voort 135 Euro, ohja ook nieuwe bandjes voor de 998, 300 Euro, lijkt wel of het geld mijn zak uitvliegt en dan als klap op de vuurpijl een keuken, zonder blikken of blozen vragen die gasten er zo 20 mille of meer voor en dan moet de badkamer nog verbouwd en het dak omhoog, nieuwe meubelen, mijn zoontje is morgen jarig die PSP moet er dan naar eens komen, dus komop Paul geef me niet die crap over hoe slecht jij het hebt, heb je graag gesponsoord op je reis maar het leven is jouw keuze, en die kritiek daar vraag je om! Ohja italiaanse design schoentjes heb ik, maar kies toch meestal zakelijk voor de suede broques van van Lier lekker ballerig en zooooooo hollands. Komop meiden het weer klaart hier al op, de zomer komt er echt aan! IK stap ffies op de wielrenfiets voor een km of 100…..

  According to Roy – 05:59 (op 22 Juli ’08)
 19. Thomas: Hoogstraaten, Belgica. Kijk op http://www.antilliaansefeesten.be..

  Roy: ik wil ook gaan wielrennen. Wil ‘n racefiets op marktplaats kopen. Ben 1.78 lang. Welke framemaat moet ik dan hebben? En waar moet ik nog meer op letten?

  According to martijn – 08:28 (op 22 Juli ’08)
 20. lekker hollands gekanker op de ex-winnaar haha… “als je wint heb je vrienden, rijen dik, ECHTE VRIENDEN” . . . . . . . . . . . . .

  According to maarten – 12:42 (op 22 Juli ’08)
 21. Begin je geblaat zat te worden Roy. Zal vandaag je zuurverdiende centjes terugboeken. Je hebt ze nodig.

  According to Paul – 18:24 (op 22 Juli ’08)
 22. Een half uurtje later… Net als jij ga ik ook vaak kort door de bocht Roy. Slaap al weken slecht en daar word ik toch een partij chagrijnig van, en wat ligt geraakt. Stuur je geld wel terug. Ik heb genoeg van jullie gekregen. Goede tip: koop kaarten van Coen en Karin-Marijke. Twee dappere Nederlanders die met vallen en opstaan aan de weg timmeren. Andere tip: koop foto´s van Thomas, getalenteerde gozer die inmiddels alle pech van de wereld heeft. Zijn pa gaat erg slecht. Ik ga morgen naar Bs As en heb daar werkelijk geen fuck zin in. Wil het liefst bij Roxie zijn. Ben wel blij om De Guus weer te zien. Ik hoop om 6 augustus terug te zijn. De tiende heb je hier de revocatorio, soort van herverkiezing van Evo, of hij wordt keihard weggestemd. Het hangt erom. Hier kan serieus de pleuris uitbreken. Ik wil proberen om wat beschouwende verhalen te tikken voor een Nederlandse krant. EN HEEL GRAAG ZOU IK HET EMAIL ADRES VAN DE FAMILIE VAN LOON WILLEN KRIJGEN. Sorry voor het gezever. Weet het soms ook even niet meer. Mazzel

  According to Paul – 19:53 (op 22 Juli ’08)
 23. De zin komt vanzelf wel, wanneer je op de fiets zit! Hopelijk hebben die jongens in Buenos Aires een beetje puik werk gemaakt zodat de Guus weer rake klappen levert en je als de wiedeweerga weer in Roxyland bent! Weet je al hoe je gaat rijden? Door de chaco van Argentina, of Paraguay? Vanaf morgen gaan we richting Asuncion, Paraguay [de 8 maanden van de auto loopt af] en zullen dan nog even afzakken naar Formosa en Chaco van Argentina, om wat Indianen op te zoeken… Dus misschien komen we elkaar dan nog tegen? Zou leuk zijn… Wij hebben nog een zak drop!

  According to Karin-Marijke en Coen – 23:15 (op 22 Juli ’08)
 24. Ooopps en voor ik het vergeet. Ik weet het je hebt ze meegemaakt, maar op de ruta 14 naar boven vanaf Buenos Aires zit bij km 341 de beruchte politie… wij hebben met onze stomme kop ik-weet-niet-hoeveel-euro’s betaald. [leergeld]. Maar laat het jou niet overkomen… lees de draad op het Horizons-Unlimited forum: http://www.horizonsunlimited.com/hubb/so..

  Kop stijf houden en karren… los vemos.. ciao amigo

  According to Karin-Marijke en Coen – 01:02 (op 23 Juli ’08)
 25. Eens gegeven blijft gegeven, koop er maar italiaanse designschoentjes voor de Twins van!

  According to Roy – 08:54 (op 23 Juli ’08)
 26. Heren heren nou toch…

  Luc: check deze site: http://www.lavallenata.com/

  According to martijn – 11:17 (op 23 Juli ’08)
 27. Martijn, bedankt. Ik weet niet echt wat ik er mee moet trouwens en ook niet hoe zo’n reclame op zo’n buitenlandse site terecht komt, wat moet je als adverteerder op zo’n site?? Maar dit zijn echt dingen waar je mij helemaal gek mee kunt krijgen hoor. Het ergste zijn de klanten die hier in mijn zaak alles uit komen zoeken en zich helemaal voor laten lichten en vervolgens thuis achter de computer op zo’n kutsite alles gaan bestellen. En dan ook nog het idee hebben dat ze in hun recht staan, bah. Ze vergeten dat ik hier alles neer moet zetten, ruimte moet hebben, de lampen moet laten branden, naar de klanten toe moet (in mn bmw, dat kost ook geld) en dat ik een hoop tijd aan ze moet besteden, zonder zaken zoals de mijne zouden ze niks via het internet bestellen want daar zijn die spulletjes toch te duur voor. Stel je voor dat je je motorfiets of je auto ook voor minimale marges via het internet zou kunnen kopen, nee ik heb er geen goed woord voor over hoor, sorry. Op deze manier verdwijnen de leuke zaken waar je nog aandacht krijgt, en dan klaagt iedereen achteraf dat ze nergens meer een leuke winkel kunnen vinden, vind je het raar of zo Bah. Kan daar best boos over worden.

  Nou ja, laat maar verder. Het is wel wat moois he Paul, hoor nou toch al een tijdje dat ik lees dat je morgen naar BA gaat, hoe lang duurt morgen bij jou?? Kom nou toch zeg, als jij straks daadwerkelijk op die motorfiets zit dan ben je zielsgelukkig, dat weet ik zeker!! Wel lekkere feestvierders daaroo trouwens, maar voor de echte schoonheden kan je geloof ik beter naar Amsterdam gaan of ligt dat aan de beeldkwaliteit?? Brrrr….veel drank nodig!
  Snap trouwens niet dat jij je door het gezeiver van SR nog in de lure laat leggen, whahahahaha, heeft die gozer je toch weer eens lekker te pakken he! De een maakt zich druk over de prijs van Wodka Cola en de ander over de prijs van Michelins voor zn 998. Waar zijn de ECHTE problemen?? Coca bladeren kauwen om een maaltijd uit te sparen, doe niet zo zielig man! Lees het bericht van je enige echte vriend, Pedro-Peerke-Paulus de Boskabouter nog eens na.
  Nou ja, goeie reis naar BA en wees op tijd terug. Denk aan the Rock met de twee van Hooffjes aan boord!

  Thomas man, sterkte met je pa.

  According to Luc – 12:39 (op 23 Juli ’08)
 28. Sorry jongens. Ik slaap gewoon te slecht. Ben nou zo moe dat ik bijna over mijn nek moet. Iedereen heeft zijn duiveltje. De mijne is dat ik niet op eigen kracht kan slapen. Heb ik zo’n 20 jaar last van en het lijkt alsof het met het verstrijken van de jaren erger wordt. Vandaar de stuff, en die is hier moeilijk te vinden. Roy en ik hebben het bijgelegd. Vannacht om 11 uur naar bed gegaan en tot zeven uur in de ochtend liggen woelen. Vandaag naar Bs As en heb een busrit van 44 uur voor de boeg. Waarschijnlijk ben ik overleden als ik aankom. Wat doen we in dat geval met de Guzzi? Trouwens Luc, je kaartje is vorige week aangekomen. Roxana dankt je en ik ook. Willen jullie in de tussentijd jullie aandacht richten op Thomas. Als er een goede energie kan gebruiken is hij het wel. En tot mijn grote blijdschap straalt deze site nog altijd wat uit. Overigens heb ik Pedro gedicteerd. Was zo pissig (slaapgebrek) dat ik zin had om te fucken. Zal ik niet meer doen. Bueno, over een paar dagen zit ik weer op mijn geliefde fiets. Heb net wat foto’s uit Bs As. gekregen. Mijn bike ligt volledig uit elkaar. Lator

  According to Paul – 18:35 (op 23 Juli ’08)
 29. weer mijn commentaar van hedenmiddag weg???
  Paul sterkte met je busrit en goede reis terug naar Sucre, is toch een best eind op de motor. zet die foto’s eens op de site, ben ook wel benieuwd wat ze allemaal gesloopt hebben.
  Roy ik heb echt medelijden met je hoor, jongen wat wordt jij toch uitgekleed..
  Daan, even terug naar de real world, ik heb een stationsfiets voor je, staat wel in woerden, weet je iemand die hem op kan halen?
  groeten nico

  According to nico – 20:23 (op 23 Juli ’08)
 30. oh shit, die vallenato tips zijn bedoeld voor Thomas. Altijd al slecht geweest in namen …
  Dus Thomas: kijk op http://www.antilliaansefeesten.be voor het festival (echt een rico programma). En luister naar http://www.lavallenata.com/ voor, si senor, vallenato (of eindeigt het met ‘n ‘a’?)

  En Luc: ik heb een mooie designkeuken gezien in Toscane. Wil ‘m daar kopen. Ben ik dan goedkoper af?

  En Paul: val niet in slaap op de motor van BA naar The Rock. Overigens lijken cocabladeren mij ook niet echt een probaat slaapmiddel. Als ik de slaap niet kan vatten door gepieker, ga ik wel eens liggend met m’n handen op m’n buik ontspanningsoefeningen doen. Een beetje Yoga, zeg maar. Rustig ademen, tegen jezelf zeggen dat je zeegeruis hoort, dat je tenen, en daarna je been, en daarna je buik en daarna je hele lichaam helemaal ontspannen is. Een soort meditatie. Als ik dat 10 minuten volhoud ben ik geheid weg. Zo niet, dan wil een ruk (aan den pik of aan de joint) doorgaans ook wel helpen. Maar goed, die middelen ken jij al.

  En Roy: ik ben 1.78. Welke framemaat moet ik dan nemen voor ‘n racefiets.

  According to martijn – 20:31 (op 23 Juli ’08)
 31. Stop mij in een auto/bus/trein/vliegtuig en ik ben zo vertrokken, heerlijk is dat, wel met oordopjes in, heerlijk in je eigen dormenland. Met de Guz onder je ballen gaat het weer goed komen Paul!!!

  According to Roy – 21:27 (op 23 Juli ’08)
 32. Inderdaad heeft Paul me zitten dicteren. Ik vond het nogal heftig, maar hij was echt in een mineurstemming dus heb ik er maar aan toegegeven. We hebben er later (onder het genot van ´n bakkie koffie!) over zitten babbelen. Had daarna het idee dat het beter met hem ging. Het slaapprobleem van Paulus lijkt mij diverse oorzaken te hebben. Één ervan is, dat z´n hoofd niet rustig is; hij/het blijft maar malen. Ik heb hem eens behandeld en daarna sliep hij wel goed. Al was het slechts voor enkele dagen. Heb hem ook enkele Tai Chi en Qi Gong oefeningen geleerd, maar die dient hij dan wel regelmatig te doen om het effect te laten hebben. Hoe dan ook, Paul is een erg onrustig type. Terwijl de rust toch vanuit jezelf dient te komen. Hij moet nog heel wat leren wat dit betreft.
  Ikzelf ga komende zondag (met pijn in het hart) Sucre verlaten en weet nog niet óf en wanneer ik weer terug zal keren. Iedereen wil dat ik blijf of snel zal terugkomen, maar mijn visum loopt binnenkort af. Dus moet ik het land uit. En na meer dan ´n jaar Sucre onveilig te hebben gemaakt, ben ik er ook wel aan toe, om weer even te gaan reizen. Eerst naar Santa Cruz en Saimapata. Daarna weet ik het nog niet. Wellicht Brazilië. We sulle wel sien.
  Ga zo meteen Paulus even uitzwaaien op de busterminal. Wil er zeker van zijn, dat ie de goeie bus instapt. Je weet tenslotte maar nooit met hem, nietwaar?
  Iedereen heel veel groetjes,
  Peer

  According to Pedro – 22:17 (op 23 Juli ’08)
 33. Beste Paul als je kijkt terug op deze bus Jajaja niet liggen als nieuw en een knuffel je hopen roll up Olavarria een knuffel en de Eagles hoop dat u graag hier zijn enkele foto’s van uw Guzzi
  español » holandés Traducir Proponer una traducción mejor
  Gracias por proponer una traducción al Traductor de Google.Tus sugerencias nos servirán para mejorar la calidad de las traducciones en futuras actualizaciones de nuestro sistema. Beste Paul als je kijkt terug op deze bus Jajaja niet liggen als nieuw en een knuffel je hopen roll up Olavarria een knuffel en de Eagles hoop dat u graag hier zijn enkele foto's van uw Guzzi

  According to RUBEN (MOMIA) AGUILAS ARGENTINAS – 00:12 (op 24 Juli ’08)
 34. According to RUBEN (MOMIA) AGUILAS ARGENTINAS – 00:13 (op 24 Juli ’08)
 35. Hé Paul hier je neef weer eens uit Noordwijk. Hoe staat het ermee? Kom je nog eens terug naar Nederland of heb je het hier wel gezien? Leuke site heb je trouwens. Aan de commentaren te zien heb je aan belangstelling geen gebrek. Moet ook wel een kick geven denk ik dat er toch wel aardig wat mensen naar je omkijken. Maar ja spreek je wel weer denk ik. Veel plezier en tot ziens. Hans Wempe

  According to Hans Wempe – 00:36 (op 24 Juli ’08)
 36. Hans, net nog in Noordwijk geweest, heerlijk 100 km gefietst, wat is Meyendel tussen Scheveningen en Katwijk toch een fraai stuk natuur. Iemand vertelde me dat Paul vroegah nogal eens in het Stippie kwam? zit er nog steeds. En nu; vamos ala playa, het is zomer in Anal, lekker flesje witte wijn mee, stokbrood en wat kaasjes, wie gaat er mee?

  According to Roy – 12:56 (op 24 Juli ’08)
 37. Roy, ik morgen naar de playa. En wat voor fietsframe moet ik nou nemen als 1.78 meter korte?

  Overigens vermoed ik een Chinese puzzel te hebben opgelost. Volgens mij is Peer/Pedro een alter ego van Paul. Als mijn konspirisy tejorie klopt, dan kan dit blog nog een heel verrassende wending krijgen …

  According to martijn – 17:52 (op 24 Juli ’08)
 38. Tsja ik rij met een 58cm frame en meet 1.88, en zou eigenlijk een 60-62cm frame moeten maar ik vind het fijner (en mooier) om met een hogere zadelpen en langere stuurpen te rijden. Wat ben je van plan te gaan fietsen en wat wil je er voor uitgeven? voor rond de 1000 Euro koop je tegenwoordig nette fietjes nieuw zonder dat je de rommel van iemand anders koopt. Als je beginner bent zou ik dat aanraden enk dat een 56 frame je goed zal bevallen. De hedendaagse shitmano en campagnolo zijn gewoon goed, ook in de instapklasses, de 105 en veloce groep zijn zeer degelijk, persoonlijk zou ik voor de campa groep kiezen, maar dat komt dat ik een italiaanse fiets heb, Bianchi al meer dan 100 jaar historie volledig italiaans opgebouwd in de mooiste kleur ooit, celeste groen!

  According to Roy – 19:35 (op 24 Juli ’08)
 39. Oef Roy, dat klinkt wel heeeel stoer, die kleur. Zit nu veel op marktplaats te neuzen naar Italiaanse fietsen. Ik had ook een Copi op het oog. Voor rond de 300 euro kan ik ‘n mooie (met niet-kenners-oog bekeken) fiets kopen.

  Gewoon om ‘s uit te proberen.

  Vindt het heerlijk om stukjes te fietsen (30 tot 50 km of heen en weer naar het werk). Dat deed ik altijd op oude peugeot racefietsen. Vond ik wel funky.

  Maar na 2 flinke buikschuivers (oorzaak: snelheid icm bier en slechte remmen) vond m’n vrouw het welletjes. Vandaar dat ik dus wat nieuwer materiaal wil zonder meteen 1000 euri stuk te slaan. Kijk even op het linkje voor het soort fiets dat ik mooi vind. Benieuwd naar je mening!

  http://www.marktplaats.nl/index.php?url=..

  En zeg maar als ik het helemaal fout heb …

  According to martijn – 22:06 (op 24 Juli ’08)
 40. Martijn, leuk bedacht, maar dat heb je toch fout. Hoewel Paul en ik dezelfde initialen (PvH) hebben, ben ik toch een totaal andere persoon. Paul en ik hebben elkaar vorig jaar in Sucre ontmoet en zijn veel met elkaar opgetrokken. Je zou er de tekst(en) van Paul nog eens op na kunnen lezen. Ik ben reservebelg (geboren/getogen in Noord-Brabant) en heb de laatste 15 jaar in Drenthe gewoond. Dit is mijn eerste grote (lees lange) reis sinds 25 jaar en heb hiervoor mijn voetstappen gezet in/op diverse landen en continenten. Nu dus Zuid-Amerika waar ik nog véél meer van wil gaan zien. Heb tenslotte alle tijd en als het me ergens bevalt, blijf ik ‘hangen’. Zoals nu in Sucre cq Bolivia.
  Overigens heeft Paul z´n bus gemist gisteren en moest ie er met een taxi achteraan. Ga er vanuit dat alles toch is goed gekomen en dat ie inmiddels in Argentinië zit. Op weg naar z´n Guusje, die hij behoorlijk heeft gemist de laatste tijd……
  Groetjes aan iedereen en tot…
  Peer

  According to Pedro – 00:50 (op 25 Juli ’08)
 41. Er staan ook een paar Alan’s te koop for wenag, zijn klassiekers, maarja ga je er echt mee knallen dan verdenk ik je er weer van in buikschuivers te eindigen.

  Wat denk je hier van, ene pracht van een Colnago, italiaanser kan het niet, 56cm perfect voor jou, met Shitmano Ultrega, erg goede groep. http://www.marktplaats.nl/index.php?url=..

  Of deze, de celeste groene, wel iets duurder maar is nog niet op geboden, jammer dat ie shitmano is afgemonteerd….
  http://www.marktplaats.nl/index.php?url=..

  According to Roy – 06:38 (op 25 Juli ’08)
 42. Thanks Roy, maar als ik klik, kom ik steeds op m’n oude advertentie uit.
  Kun je de titels van de advertenties geven, bijvoorbeeld ‘Colnago Master’ zodat ik gericht kan zoeken. Of op welke pagina’s staan de advertentie als ik bijvoorbeld bij marktplaats/racefietsen zoek op ‘56’ of ‘colnago’?

  En Pedro, maak er een mooie reis van!

  According to martijn – 08:46 (op 25 Juli ’08)
 43. Ik heb helaas op het moment weinig tijd om te fietsen terwijl het hier zo mooi is voor die hobby, werken en daarna aan mn nieuwe huisje knutselen, pfff, veel werk en wel leuk om te doen als je er alle tijd voor hebt maar als het allemaal een beetje tussendoor moet is het toch minder…. Gisteravond na 23.00 eindelijk eens het zomergevoel opgepikt, terrassen in Maastricht zaten bomvol! Heerlijk.
  Ben wel wat jaloersig op jullie strandverhalen, dat zand is wel verdomde ver weg als je in Maastricht woont, tsja, dat hebben we hier dan weer niet he…het is ook nooit goed!!

  Echt iets voor Paul om die bus te missen he, ik zie hem al gaan met wat coca bladeren tussen zn tanden en een plastic zakje met wat spulletjes, grapjas.

  Thomas, zit je nog in Panama??

  Grtz

  According to Luc – 10:56 (op 25 Juli ’08)
 44. O ja, Martijn, Italiaanse keuken????? Ze zijn zonder meer erg mooi, ik ga ook met alle plezier iedere twee jaar naar de Eurocucina in Milaan, de grootste keukenbeurs (in combi met de meubelbeurs) in Europa, de wereld denk ik wel. Die Fiera in hartje Milaan is er niet meer maar daar is een hypermodern gebouw voor in de plaats gekomen aan langs de rondweg, maar dat terzijde. Ik heb ook wel aardig wat van die keukens verkocht maar intussen neemt in NL het enthousiasme voor deze producten wat af, de mensen willen toch liever iets degelijks denk ik. Want man o man, wat kunnen die Italianen een enorme mooie troep maken zeg! Sorry, maar echt, ik heb nog nooit in mn leven zulke mooie nepproducten gezien. Helaas dat het op den duur een beetje begint op te vallen dat het een beetje slecht in elkaar zit, en daarnaast betaal je er ook nog eens de hoofdprijs voor. Waar ze ook erg goed in zijn is het uit productie nemen van series die niet zo best lopen, van het ene op het andere moment nemen ze dan afscheid van zo’n product en kan je er niks, maar dan ook echt niks, meer van krijgen, lekker handig. Nee, aan mijn lijf geen poloneise meer met die rotzooi, daarom krijg je mij ook niet meer in een Itakken auto, bekijk het maar met je troep. Het is wel een mooi land verder en ze hebben er heel erg lekker eten!! Maar dat schijt je de dag erna weer uit he.
  Verder zijn de heren Italianen erg goed in het heel erg duur maken van hun export producten, spullen die in het thuisland bijna niks kosten worden in het buitenland voor de hoofdprijs verkocht, dus een vrachtje regelen zou nog best eens de moeite kunnen lonen als je die rotzooi perse wil hebben…. Tip van de dag: Koop er ook fijn van die Italiaanse apparaten in, dan weet je zeker dat je problemen krijgt!! (vanwege de service kan je die wel beter in NL bestellen trouwens, op de Veemkade in Adam bv, daar werken bovendien een paar hele lekker wijven (uh, meiden maar dat klinkt zo netjes en dat past niet, sorry dames), daar zijn ze wel goed in he…

  According to Luc – 11:12 (op 25 Juli ’08)
 45. Bedankt voor de tip, Roy!
  Ik heb al een Alan gekocht (56 cm) op marktplaats van een oud-profrenner inclusief een doos vol kleding en schoenen in mijn maat. En dat alles voor 150 euri. Nou jaaaaaa……

  According to martijn – 13:42 (op 25 Juli ’08)
 46. Zo Zo Paul,

  Oude problemen gaan ook weer weg Paul.Eerst maar weer een stukkie reizen,dan vader worden.Ik herinner me dat als iets heel bijzonders en ik hoop jij ook.
  Ga nu eerst 2 weken vakantie vieren in Spanje,daarna mag Roy wel een keer stoppen als hij weer door De Zilk koerst (nr 208)Kan ik gelijk even uitleggen hoe Paul ongeveer in elkaar steekt.
  Onrustig?Afspraken niet nakomen?Zuiplap?
  BTW.,Mooie tijd trouwens Paul(Harry,Jean-Paul)in het Stippie.Rijd er nooit langs zonder even terug te denken aan het korte barretje en die mooie glazen met de muziek van Karel.”
  Paul is een avonturier die graag onder de mensen is.Iedereen heeft wel eens wat jongens en niet kunnen slapen maakt je wel eens sjagerijnig.Voor de kerst maak ik weer wat over Paul,want ik ben reuze benieuwd en scheelt mij een reis van drie dagen.Hele leuke foto van jullie twee.Blijf werken aan je boek en verspil niet te veel energie aan het verdedigen van jezelf en wat je daar uitvreet.
  Ga je goed vent en ik blijf je bij…..

  According to Kees – 18:27 (op 25 Juli ’08)
 47. Zo mannen (en speciaal voor Luc) net terug van la Playa, lekker biertje gedronken bij de surfclub, nu met het zand tussen mijn tenen de BBQ aan het opstoken met een lekker koud glas witte wijn, en vannochtend bij Nieuwkoop wezen varen door natuurgebied met een fluister electroboot, meiden wat is Anal moooooooooooiiiiii!!!!!

  According to Roy – 18:51 (op 25 Juli ’08)
 48. Jezus Luc, dat belooft niet veel goeds. Heb net besloten om maar zelf een keuken te bedenken. Met vrolijke azuurblauwe en caribean groene tegelmuren. Met degelijke keukenspullen in een soort strandbar sfeertje. Dat je elke dag het gevoel hebt dat je in je eigen Zuid-Amerikaanse / Polninesische (Molukse vrouw) strand vertoeft. Beetje zeemuziek, reggae en latin op de achtergrond, wat palmboompjes, een bamboe barretje en Siempre Fiesta. Uno cerveza por favor. Si senor. Oh oh oh, wat kan het leven een feest zijn!

  Moet Roy volgens mij ook vinden, want die hedonist er ook een eind op los. Goed man. Vrije vogels rule the world.

  Komt het bruggetje naar Paul: veel succes jongen en kill die highway. En lachen dat je de bus gemist had, Ik zie je al in die taxi achter de bus aankachelen. Luid vloekend, mag ik hopen.

  According to martijn – 22:04 (op 25 Juli ’08)
 49. Hi, nothing to do with guzzigalore but : http://haha.nu/amazing/italian-motorbike..

  According to Lindsay – 23:27 (op 25 Juli ’08)
 50. Ja Luc, ben sinds woensdagmiddag weer in NL, m’n broer haalde me op van Schiphol en we reden direct door naar het Zuiderziekenhuis in Rotterdam waar m’n vader ligt.
  Hij heeft longkanker, te laat ontdekt, dus intussen veel uitzaaingen naar voornamelijk z’n ruggewervel.
  Hij is 73 jaar en rookt al zo’n 40 jaar niet meer… De kerel was nooit ziek; geen griepje niks, altijd actief, wilde ik hem zien, moestie eerst in z’n agenda kijken, dan kon hij de week wel een gaatje vrijmaken…
  En nu binnen een week loopt hij te vechten met z’n ademhaling en voor z’n leven; 97% zuurstof, 5 liter per dag…
  Ik ben effe de weg kwijt…

  According to Thomas – 03:33 (op 26 Juli ’08)
 51. Ben in Bs As. Beetje moe. Hopelijk maandag een updat want er is een groot treffen 350 km hier vandaan. Over de motor, je zult het niet geloven, van binnen is hij nog als nieuw. Alsof hij niet is gebruikt. Heel Argentinie staat paf. Vannacht om drie uur vertrekken we. Maandag zijn we terug. Met het boek gaat het erg goed. Je zult verstelt staan als we het eerste hoofdstuk presenteren. Ben een beetje gaar. Bedankt voor de vele reacties. 44 uur in de bus gezeten. Ciao, en hebben we het ineens over FIETSEN?

  According to Paul – 03:57 (op 26 Juli ’08)
 52. Nee, ik was de rust zelve. Roxie had me een kalmeringspilletje gegeven en zat een beetje zennerig te wezen. Ben weer aan de pam. Moet toch wat.

  According to Paul – 04:19 (op 26 Juli ’08)
 53. Sorry Thomas, ik weet hoe het is om je vader zo te zien en ik heb er gemengde herinneringen aan, erg droevige maar ook dankbare gevoelens. Kwens je sterkte man!

  According to Luc – 17:13 (op 26 Juli ’08)
 54. Paul, je gaat motorrijden!!!! Wat zul je gelukkig zijn! Geniet er van!

  According to Luc – 17:15 (op 26 Juli ’08)
 55. sterkte Thomas.
  profiteer van de tijd die je nog hebt.
  Nico

  According to nico – 22:32 (op 26 Juli ’08)
 56. Bedankt, Luc en Nico!

  According to Thomas – 00:24 (op 27 Juli ’08)
 57. Heel veel sterkte Thomas.
  Martijn

  According to martijn – 02:35 (op 27 Juli ’08)
 58. Thomas, denk dat het bij de/onze leeftijdscategorie hoort dat je mensen waarvan je vroeger dacht die kunnen niet stuk, ziet weg vallen. Mijn vader is 7 jaar geleden overleden, beer van een vent, speelde in 4 orkesten trompet (tot ergenis van mijn moeder), liep 3 keer per dag een uur met de hond, super conditie, maar toch begaf zijn hart het ineens. Om dan je vader ineens hulpeloos in een ziekenhuis te zien liggen is een klap. Gelukkig dat de arts inzag dat mijn vader zo niet verder wilde leven, na een week is hij overleden. Probeer het meeste uit deze tijd te halen en koester al de mooie herinnering van toen en nu, sterkte.

  According to Roy – 06:48 (op 27 Juli ’08)
 59. Het wonderbaarlijke leven van Guzzi. Wat een prachtige motor is ze toch Paul.
  Thomas heel veel sterkte met je vader. Geef hem een dikke kus van mij, ook al ken ik hem niet.

  Nico, dank voor aanbod, ik heb inmiddels een fiets gevonden! En zojuist deed zij mij verrassen door haar achterband psfffuuuuuuueeewh te laten zeggen. Een lekke band dus. Goed je hebt klein leed en groot leed zal ik maar zeggen. Liefs Daan

  According to Daantje – 15:37 (op 27 Juli ’08)
 60. Bedankt voor het medeleven meiden, doet me goed!

  Roy, ik weet het, het hoort bij onze leeftijdscategorie, maar man, man, man, ‘t komt wel aan hoor.
  Die ouwe moest even een paar dagen geduld hebben voordat ik terug was uit Panaland, maar die glimlach van ‘m, afgelopen donderdag toen ik aankwam, vergeet ik m’n leven niet meer!

  According to Thomas – 17:42 (op 27 Juli ’08)
 61. Man, wat loopt die Guzzi toch mooi. Rammeltje is verdwenen. Heb een erg goede monteur in Bs As gevonden. Kleppen stellen doen we dus voortaan in Bs As. Ben erg blij weer in Argentinie te zijn. Mensen behandelen me hier als een vorst. Wat een ontzettend lief en grappig volk. Groot verschil met Boliland. Stond weer eens op het podium een man of driehonderd toe te spreken in het Spaans. Ook weer in de krant. Grappig hoor. Mooi weekeinde gehad. Wil nog even naar de koppeling laten kijken. Knijpt wat zwaar. Btw: Who the fuck is Pieter Webeling? http://www.veertigdagen.nl Ken PIedro al twintig jaar, een van mijn beste vrienden en ik ben toch wel zo ongelooflijk trots op ‘m. Met hem werk ik dus samen. Gaat wat beloven, mijn boekie. Sterkte Thomas. Heb mijn moeder ook zo zien liggen, al weer 24 jaar geleden.

  According to Paul – 03:50 (op 28 Juli ’08)
 62. Thomas, heel veel sterkte.
  greten,
  Bar

  According to Barb – 08:27 (op 28 Juli ’08)
 63. Thomas, sterkte.
  Paul, rij voorzichtig.
  Dominicus

  According to Dominicus – 10:15 (op 28 Juli ’08)
 64. GROOT NIEUWS, GROOT NIEUWS. Morgen ben ik op de nationale televisie in Argentinie. Een ochtendprogramma Mañanas informales. http://www.minformales.arnet.com.ar/ Kijken gemiddeld zo’n veertig miljoen mensen naar. Mañanas informales is in een groot gedeelt van Zuid-Amerika te zien. Wordt zelfs uitgezonden in de States. Pablito goes global. Wat ontzettend grappig land is Argentinie toch. Zal jullie op de hoogte houden en proberen zelf ook te filmen. Wat grappig allemaal zeg.

  According to Paul – 16:54 (op 28 Juli ’08)
 65. En wat is de reden, irritantste Analer in Argentinie? of heeft het met je reis nog te maken?

  According to Roy – 17:08 (op 28 Juli ’08)
 66. Leuk! Kunnen wij dat ook nog ergens volgen?

  According to Daantje – 18:48 (op 28 Juli ’08)
 67. Reis. Mensen dragen me hier werkelijk op handen. ‘t Is niet te geloven. Sta hier gewoon handtekeningen uit de delen. Het verschil met Anal is dat we alles al hebben meegemaakt en gezien – vanachter het beeldscherm. Bedoel, haal de Guzzipoelier niet eens. Hier heeft men oog voor de ware avonturier. Jullie begrijpen dat ik ‘t over mezelf heb. Bovendien zie ik er erg goed uit – niet eens voor mijn leeftijd – en dat werkt als je op televisie wilt komen. Had hier erg graag gewoond. De Argentijnse vrouw heeft ineens erg veel interesse in me. Maar, zoals jullie me kennen – ik houd mijn poot stijf. (Ja, ga met dat zinnetje maar eens goochelen). Behoor toe aan The Rock. Of je ‘t kunt volgen? Tuurlijk, gewoon afstemmen op canal 3, tussen 9 en 11, locale tijd. Zal mijn kleine cameraatje meelaten draaien voor een compilatie. Mazzel.

  According to Paul – 20:18 (op 28 Juli ’08)
 68. hahaha, wat grappig, geniet van alle aandacht!

  According to Barb – 20:21 (op 28 Juli ’08)
 69. Paulo, je wordt een televisiester. Funky man! Moet je PR-matig zeker uitnutten voor je boek als het uitkomt in NL. Of … als een soort voorproefje gebruiken/teaser voorafgaande aan de publicatie. Anyway, zolang erover je geluld wordt, tel je mee. Vasthouden die aandacht zou ik zeggen. Maak het groot!!!!

  According to martijn – 21:38 (op 28 Juli ’08)
 70. Paul, tis inderdaad niet te geloven! 😉

  According to Thomas – 01:42 (op 29 Juli ’08)
 71. Hé Thomas, heel veel sterkte. Niet alleen voor jou, maar ook voor je vader. Kan me voorstellen wat het voor je betekend, wanneer je ´n dierbare ziet lijden. Mijn vader is 44 jr geleden op jonge leeftijd héél plotseling overleden. Zonder ziekbed. Het tegenovergestelde van m´n moeder, die zes jr geleden is heengegaan. Het eerste geeft ´n klap waar je langzaam overheen komt. Het tweede is bijna mensonterend. Je ziet je eigen moeder, een potige, levendige en vooral vrolijke vrouw, zichzelf helemaal uitwonen. Met ´n hoeveelheid morfine, waarmee je ´n complete kudde olifanten zou kunnen uitroeien, en veel andere troep. Dat is niet prettig. In de eerste plaats niet voor haar. Maar ook niet voor de omgeving. Hoop dat je vader dat bespaard mag blijven.
  Paul, leuk dat je TV-ster wordt! Hoop niet dat je nu naast je Italiaanse designschoenen gaat lopen. :-)) Zo-wie-zo zou ik de tip van Martijn mbt je boek ter harte nemen. Is dat programma ook te zien in Santa Cruz, want daar ben ik momenteel.
  Afgelopen zaterdag was er groot feest in de Joy Ride, vanwege het 7-jarig bestaan. Het was tegelijk ook mijn afscheidsfeestje. Werd op ´n gegeven moment nog voor het voetlicht gesleept. Bijna letterlijk! In tegenstelling tot jou, zit ik daar niet zo op te wachten, maar het was toch wel leuk. Men heeft mij héél duidelijk gemaakt, dat niemand blij is/was met mijn vertrek uit Sucre. Blijkbaar heb ik toch iets verkeerd gedaan. Laatste avond/nacht in Sucre was hoe dan ook weer ´n geweldige happening. Zelfs Ayke was weer van de partij!!! Was trouwens wel blij dat ik zondag met het vliegtuig naar Santa Cruz ben gegaan; ´n half uurtje vliegen is toch nét iets anders dan 12 uur hobbelen in een bus.
  Hé Paulus, ga ongeneerd genieten van je tijd in Bs.As. cq Argentinië en alvast ´n hele goeie reis terug naar Sucre.
  Groetjes,
  Peer

  According to Pedro – 01:59 (op 29 Juli ’08)
 72. Paul, bedankt voor de leuke tekst in het woordenboekje. Heb de mixer en het boek over Pablo Escobar bij Roxana afgegeven.
  Kerel, het ga je goed en heel veel plezier. Geniet van alle aandacht en nogmaals goeie reis naar Sucre, dat ik al bijna begin te missen. Santa Cruz is toch niet mijn stad. Ga zsm naar Saimapata.
  Groetjes,
  Peer

  According to Pedro – 02:13 (op 29 Juli ’08)
 73. Ben een beetje zenuwachtig. Veertig miljoen mensen, best een hoop. En dan nog wel in het Spaans. Waar zal ik ‘t eens over hebben? Nog tips? Peertje, Santa Cruz is ook mijn stad niet, al schijnen er de mooiste vrouwen van Zuid-Amerika rond te stappen. BTW, jij moest zonodig weg uit Sucre. Dus niet gaan lopen zielepieten. Gewoon terugkomen, amigo.

  According to Paul – 03:00 (op 29 Juli ’08)
 74. Kijk altijd al gedacht dat er een iemand van de familie beroemd zou worden !!!Nou paul als dat zo door gaat mag de rock wel uitkijken ! Straks wordt je de james bond van argentinie ! Wij gaan ff genieten van een welverdiende vakantie in italie en wel in torbole aan het gardameer met surfplank !
  Mir en fam.

  Mir

  According to mir – 07:26 (op 29 Juli ’08)
 75. Iedereen bedankt voor het medeleven. Mijn vader is afgelopen nacht ingeslapen, ben blij dat hij niet meer hoeft te lijden.

  Paul: die 40 miljoen zitten gelukkig niet allemaal voor je neus, merk je niks van! Verder gewoon even vragen wat ze gaan vragen lijkt me…ben je een beetje voorbereid.

  Groet allemaal!

  According to Thomas – 08:23 (op 29 Juli ’08)
 76. Thomas, gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd.
  Liefs Barb

  According to Barb – 08:51 (op 29 Juli ’08)
 77. Thomas gecondoleerd, zusje van Paul

  According to Daantje – 09:19 (op 29 Juli ’08)
 78. Gecondoleerd Thomas en veel sterkte de komende tijd.
  Martijn

  According to martijn – 10:56 (op 29 Juli ’08)
 79. Thomas, ik zal je niet lastig vallen over mijn eigen dingetje met het overlijden van mijn vader maar ik vond het erg in/aangrijpend. Ik ben blij voor je dat je nog op tijd bij hem was. Mijn eigen zus zat toen op Bali en was ook nog op tijd terug, mijn vader kon helaas niet meer glimlachen maar voor mn zus was het heel fijn om hem nog aan te kunnen raken enzo.
  Succes deze dagen en voor de toekomst en met je moeder, als je die nog hebt.

  Ja, helaas wordt het lijstje van afvallers steeds groter naar mate je ouder wordt, reden te meer om er alles uit te halen wat er in zit, live life to max, zeg ik altijd maar, en dat is een slogan uit een reclame campagne van pepsi, met dank aan Martijn en de zijnen…

  Wat een enthousiasme Paul, als je weer eens in de schijnwerpers staat, volgens mij wordt je daar heel blij van, en van je brommer denk ik!!

  Grtz

  According to Luc – 12:08 (op 29 Juli ’08)
 80. Thomas, gecondoleerd met het verlies van jouw vader. Ik wens je alle sterkte toe de komende tijd.

  X Sigrid

  According to Sigrid – 13:22 (op 29 Juli ’08)
 81. Paul, dit is toch te leuk, op de Argentijnse tv! Misschien komt jouw ‘achter de schermen kennis’ van de KRO nog van pas… Focus gewoon op de persoon die de vragen stelt, de rest (camera’s, technici, etc) daar wordt je zenuwachtig van! Wat spannend!! Je gaat toch wel vertellen over de site en het boek!!! Misschien moet je de site toch weer in het engels doen, om nog wat nieuwe sponsoren binnen te harken. En toekomstige lezers van het boek der boeken! Ik ga het boek van Pieter zeker kopen, ik ben heel benieuwd!
  Rij voorzichtig, Paul! Leuke foto van jou en Rox. Het is een mooie vrouw!

  Veel liefs, Sig

  According to Sigrid – 13:54 (op 29 Juli ’08)
 82. Zou hij nu echt “live on air” zijn..

  According to Daantje – 15:33 (op 29 Juli ’08)
 83. Gecondoleerd Thomas. Dank god op je blote knieen dt je hem nog hebt kunnen zien. In die zin ben ik blij voor je. Voor de rest, suerte parce. Heb even geen woorden. Verloor mijn moeder toen ik twintig jaar oud was. De meest ingrijpende gebeurtenis uit mijn leven. Ben toch een jaar of twee de weg volkomen kwijt geweest. Maar alles slijt. Pffjoe, was leuk op tv. Een soort van Barend en van Dorp maar dan met en bloedmooie presentatrice. Heb me laten vertellen dat ‘t het meest populaire programma van Argentinie is. Guzzi en ik reden zo de studio binnen. Groot applaus. Echt te gek. Geloof dat ik een minuut of 20 aan het woord ben geweest, kunnen er ook vijf geweest zijn. Intussen lieten ze foto’s van mijn reis zien. Ze waren erg onder de indruk en behandelden met groot respect. Kwam goed uit mijn woorden en was niet zenuwachtig. Hele leuke ervaring. Ik krijg nog een copietje van de uitzending. Zal eens kijken of ik dat het op net krijg. Geloof dat ik hier in Argentinie niet veel fout kan doen. Vertelde dat ik voor elk wissewasje voor de motor terugkom. Hele leuke ervaring. Sterkte Thomas. En kopen dat boek van Pieter, wordt een bestseller. Zo mooi opgeschreven. http://www.veertigdagen.nl

  According to Paul – 18:08 (op 29 Juli ’08)
 84. Ik hoop voor je dat The Rock ook gekeken heeft in Sucre, als ze daar Arg tv kunnen krijgen, ziet weer eens even wat voor vlees ze in de kuip heeft!!
  Grtz

  According to Luc – 18:42 (op 29 Juli ’08)
 85. Nou Paul, dit vind ik nou echt leuk voor je, al die aandacht! Misschien kan je de uitzending in stukjes knippen en uppen op joejtoep. Episode 1, 2, etc….

  Verder iedereen bedankt voor het medeleven, was eigenlijk niet van plan om het op dit blog te melden, dus stuurde ik Paul een mailtje… Maar het is goed.

  Groet

  According to Thomas – 19:20 (op 29 Juli ’08)
 86. Deze blog Thomas is onderhand een real live reality zeepje aan het worden, er is nu zelfs al iemand van hier bij mij thuis geweest, zij het als reizende verkoper 🙂 gaat denk ik zomaar vervolgd worden dat verhaal. Even goed gecondoleerd met het overlijden van je vader Thomas, goed dat je nog afscheid van hem hebt kunnen nemen en goddank dat ie niet al te lang heeft moeten lijden, wat dat aangaat zijn we in Anal tamelijk menselijk bezig heb ik zo’n idee.

  Ben net terug van strand, het is een superweertje, maar dat mag ook wel op mijn verjaardag, de vers getapte fluitjes gleden er van zelf in.

  Paul, om je uit te droom te helpen, denk dat je sinds het overlijden van je moeder de weg definitief kwijt geraakt bent, maar dat heeft wel oa dit gebeuren veroorzaakt plus 2 toekomstige koters, het leven neemt maar geeft even zo goed!

  According to Roy – 20:15 (op 29 Juli ’08)
 87. Roy, wat een wijze woorden…
  Maar gefeliciteerd met je verjaardag!
  hoe oud/jong ben je nou geworden?

  According to Barb – 21:24 (op 29 Juli ’08)
 88. Thomas, veel sterkte met het verwerken van het verlies.
  Goed dat je bent teruggekomen om hem nog te zien.
  Nico

  According to nico – 21:46 (op 29 Juli ’08)
 89. Uploaden die opname Paul, en even ondertitelen voor ons natuurlijk.
  Een spaanse vertaling van je boek misschien?
  Doet de Guz het weer goed? Zal toch wel iets meer gedaan zijn dan kleppen stellen en koppeling vervangen.
  gefeliciteerd Roy, ben je al gestopt met vertellen hoe oud je wordt?
  prettige avond gewenst.

  According to nico – 21:51 (op 29 Juli ’08)
 90. Hé Thomas, gecondoleerd met het heengaan van je vader. Heel veel sterkte de komende tijd.
  Sluit me aan bij de tekst van Roy, die ik bij deze van harte wil feliciteren met z´n verjaardag.
  Groetjes,
  Peer

  According to Pedro – 21:52 (op 29 Juli ’08)
 91. Roy, ondanks het droeve nieuws van Thomas zijn vader wil ik je toch graag feliciteren met je verjaardag. Ik heb even gezocht naar wat spaanstalige kinderen – het gaat hier ten slotte wel over de Zuid-Amerikaanse reisavonturen van Paulo de Motorster – om een liedje voor je te zingen. Het heeft heel wat productieurengekost, maar al met al ben ik behoorlijk tevreden met het resultaat.
  Komt ie:
  http://youtube.com/watch?v=l_yjdPPQFI0

  Vier je het in De Koe?

  According to martijn – 23:21 (op 29 Juli ’08)
 92. Paul, ik loop niet te zielepieten hoor. Het is gewoon het constateren van een feit. Heb toch ´n beetje m´n hart verpand aan Sucre waar ik ´n gewéldige tijd heb gehad. Moet overigens wel weer even wennen aan een hotelkamer ipv m´n eigen apartementje.
  Wat het vrouwelijk schoon betreft: over smaak valt niet te twisten. Iedereen zegt dat in Colombia de mooiste rondhuppelen. Ben daar nog niet geweest, dus geen oordeel. Voor mij zijn (tot nu toe) de mooiste vrouwen in Venezuela en Bs.As. Of heb je, behalve voor de presentatrice, slechts oog gehad voor Guusje… Het kan natuurlijk ook zijn, dat de dames momenteel welingepakt over straat lopen. Het is tenslotte winter in Bs.As.
  Heb behoorlijk zitten zappen vanochtend, maar helaas geen Guzzi, die de studio kwam binnenploffen. Zal dus moeten wachten totdat jij het kopietje of het net heb gezet. Lijkt me voor jou inderdaad een leuke ervaring te zijn geweest.
  Nogmaals, ´n giga goeie terugreis naar Sucre.
  Groetjes,
  Peer

  According to Pedro – 01:15 (op 30 Juli ’08)
 93. Venezuela heeft het hoogst aantal cosmetische chirurgische (zo woordenboek ingeslikt oh nee jaartje ouder dus wijzer………..neeuuuhhhh) ingrepen onder de vrouwen. Ik mocht een aantal malen (zakelijk) daar vertoeven maar dat is de vrouwen aan te zien ook, geef mij maar de gewone hollandse gezonde vrouw!!!!!

  Voor de nieuwsgierige, ik zit 3 jaar van/aan de goede kant van de 40, mogen jullie uitmaken welke kant dat is.

  Waarom krijg ik het idee dat Paul binnenkort weer harstikke ziek gaat worden zodat de terugkeer naar Boliland keer op keer uitgesteld gaat worden?

  According to Roy – 06:59 (op 30 Juli ’08)
 94. Hey Paul! Como estás? No sé si te acordás de mi, yo soy el argentino que trabajaba en Flying Dog en Lima y hoy no podía creerlo cuando te ví en televisión!

  La verdad que me alegró mucho que hayas logrado terminar tu travesía! Si todavía estás en Buenos Aires cuando leas este post te invito a tomar unas cervezas al Milhouse Hostel (estoy trabajando ahi ahora). Cualquier cosa llamá al hostel y pediles que te den mi celular.

  Un abrazo Paul!

  Federico

  According to Federico – 07:03 (op 30 Juli ’08)
 95. Whahahahaha Roy, 47 dus. Hm, of dat de goeie kant is….kwee ni. Mn broertje wordt in september (4e) 50. Hij klaagt steen en been daarover. Zou meteen een geweldige grap zijn als jullie hem ALLEMAAL gaan mailen op die dag. Voor de goeie orde, hij heeft totalemente afgehaakt op deze blog omdat hij ontmanteld werd als Pigo de Conego, dht op het veld, Stella, nou ja, en al die andere snijbonen, incl. die zieleknijper, hoe heet ie ook alweer, Freek? Lijkt me wel een bak om hem eens lekker lastig te vallen met zn allen op die memorabele dag. ZN e-mail adres is guusakker@hotmail.com

  Ik heb trouwens al eens eerder gevraagd aan Paulus; wat is er mis met de meisjes in Adam??? Hij heeft er toch aardig op los gefietst in de hoofdstad en zo’n straf kan het niet geweest zijn, mijnheer had het altijd over glace-koeken, die kan je in Zamerika niet vinden volgens mij??!!

  En Roy, ik denk dat je gelijk gaat krijgen, Paul heeft over een paar dagen ernstige pijn in zn buik en kan de aanvang van zn terugreis niet beginnen….

  Grtz

  According to Luc – 13:13 (op 30 Juli ’08)
 96. Zo die Argentijn heeft me gisteren dus op de televisie gezien. Het duurt een paar dagen voordat ik de opname krijg toegestuurd en hatsjoe, ben inderdaad verkouden aan het worden. Heb ook een ingegroeide teennagel waarna moet worden gekeken. Heb de opname teruggekeken. Zag er goed uit. Zat er ontspannen bij, beetje boerenkool Spaans te kletsen. De entree van de Guzzi was werkelijk briljant. Wat een leuke mensen hier. Van Roxana hoor ik taal noch teken. Ik zal vandaag proberen er wat chocolade van te maken. Intussen nog altijd aan het schrijven. Heb 4 hoofdstukken af. Belooft echt wat te worden meiden. Als ik Alaska af heb zal ik op de site zetten. Groeten, moet achter het scherm vandaan. Heb last van mijn rug.

  According to Paul – 17:06 (op 30 Juli ’08)
 97. Nou, wat zal het worden: een verkouden Argenteennagel in combinatie met een ingegroeide rug?
  Ben benieuwd!

  According to Thomas – 22:04 (op 30 Juli ’08)
 98. Een grote hamer doet wonderen op zo’n moment denk ik. Tenzij je een plank voor je kop hebt, dan komen er ook nog spijkers aan te pas.
  We zijn nog steeds onderweg naar Paraguay…. zijn al 60km opgeschoten met vorige week! Ben benieuwd of we het gaan halen voordat het visum afloopt. En of we Paulus nog treffen onderweg?
  Gisterennacht om 2300uur nog een pickup uit de berm getrokken op 1800 meter. Bezopen gasten… en een lol dat ze hadden…

  According to Karin-Marijke en Coen – 00:00 (op 31 Juli ’08)
 99. Cosmetische verbouwingen. Dat fenomeen is de laatste jaren behoorlijk populair. Maar niet alleen onder vrouwen ook onder mannen begint het meer en meer furore te maken. Hieruit blijkt weer, hoe (on)tevreden men is met het eigen lichaam. Vaak aangepraat door ´slimme´ reclamejongens/meisjes. (sorry Martijn) Met een gezondere leefstijl en goede beweging zou dit allemaal overbodig zijn. Lees maar ´ns op zijn website (zijn laatste) ´De Jan Kraak Vrijdag Column´. Wellicht gaan je ogen open en wordt je je bewuster van de dingen die je voorgeschoteld krijgt.
  Ook neemt men bv geen tijd meer om te koken en nuttigt kant en klaar maaltijden, die opgewarmd worden in de magnepipi. Als je zou weten wat dat apparaat voor schade aanbrengt, zou je hem direct bij het grofvuil neerzetten. Voor meer info kijk maar eens op: http://www.jankraak-taichitao.nl onder het kopje: Magnetron ongezond; Foute energie. Hierin wordt oa verwezen naar diverse wetenschappelijke onderzoeken met links naar uitgebrachte rapporten. Een andere interessante site: http://www.mercola.com..
  Ik vind overigens wel, dat iedereen de vrijheid heeft te doen en te laten wat hij/zij zelf verkiest. Ook mbt de eigen gezondheid, leefstijl, etc.. Maar als je in de problemen komt, begin dan niet te klagen.
  Hier laat ik het even bij.
  Groetjes, Peer

  According to Pedro – 04:52 (op 31 Juli ’08)
 100. Nou Luc laat die combi oven-magon maar zitten, oh dat waren we al van plan…… Ken de goede man niet Pedro, evenmin op zijn site gekeken, maar wat wij al nooit deden was melk opwarmen in magno voor de kleine, is al jaren bekend dat het goede vet daardoor omgezet wordt in minder goede (om niet het woord slecht te gebruiken). Het enige waar we hem voor gebruiken is om brood te ontdooien, maar misschien moeten we dat ook maar laten.

  Weet je wat ik ook zo’n mooie trend vind? Het anale kind wordt te dik (dat kun je wel zien op strand) dus wat doen we massaal, suikervrije limonade ed, alleen vergeten ze dat die sacharine/aspartaan en hoe heten ze nog meer kunstmatige zoetstoffen het zenuwgestel van kinderen ernstig aantast, ach daar komen we met zijn alle over 20 jaar achter, leuk voor de ziektekosten premie! En het mooie is dat je nu bv geen fruityoghurt met gewone suiker meer bij de AH kunt krijgen…….. rare wereld. Mijn vader zei altijd overal waar te voor staat is niet goed, behalve tehuis (en televisie zei ik dan, weet niet waarom ik altijd een klap kreeg dan) men moet weer eens terug naar de eenvoud! We hebben het gewoon met zijn alle tegoed!

  According to Roy – 07:57 (op 31 Juli ’08)
 101. Overigens Luc, is rekenen niet je sterkste kant? Ik zal je aanbieding nog eens goed nakijken….

  According to Roy – 08:30 (op 31 Juli ’08)
 102. Ah, ik merk opeens dat ik nog van de oude garde ben, begrijp, na nog eens gerekend te hebben, dat een jaartje ouder dan SR ben. Je kunt natuurlijk ook gewoon zelf je aardappelen schillen, gewone yochurt kopen en er zelf fruit in doen, een stukje vlees bij een fatsoenlijke slager kopen, zuivere olijfolie gebruiken en af en toe eens op de verpakking kijken wat er zoal in een product zit. Ik hoef al die kant en klaar troep niet, in ALLES zitten smaakmakers, suikers en allerlei ongure toevoegingen. Laat voor mij maar zitten.
  Maar sorry SR, kweet dat het donker was in ‘de koe’ maar dacht dat ik juist errug goed was in rekenen, dat jij zo’n ouwe kop heb kan ik natuurlijk niks aan doen. Zal wel aan de tropenjaren in Zandhap liggen 😉

  Is Paul op zn teentjes getrapt?? Zal ie daar ook wel pijn aan hebben!! Schiet op met dat boek (in het Spaans) de Argentijnen zitten nu allemaal daarop te wachten, volgend jaar zijn ze je al lang weer vergeten….

  GRtz

  According to Luc – 11:15 (op 31 Juli ’08)
 103. Roy, dat ik jou nou moet horen over overconsumptie……

  According to nico – 18:42 (op 31 Juli ’08)
 104. Kan niet anders zeggen dat de laatste dagen die magnetron maaltijden van Appie een uitkomst waren, volgende week zal ik eens op die site van Jan Kraak kijken Pedro, maar nu eerst dat cordon bluetje met kaasvulling en aardappeltjes en boontjes/worteltjes achter het deurtje plaatsen!
  Voorlopig kijk ik m’n ogen uit bij AH!

  Eet u allen smakelijk!

  According to Thomas – 19:36 (op 31 Juli ’08)
 105. Nico, ik ga voor kwaliteit niet kwantiteit, zo heb ik vandaag mijn opa fiets uit 1959, ja echt meiden ingeruild, de gazelle was total loss, sturmey archer gaar maar ergste bracket gescheurd en niet eens op een las. Heb een kek Johny Loco beachrider terug gekocht, ben ik ineens helemaal hip……..toch? Maar het is toch zo Nico, we hebben in dit land te veel geld en te veel vrije tijd, dat merk je goed op dit soort avonden als de sportauto’s/motoren en glimmende haglies door mijn stranddorp tuffen voor, ja voor wat eigenlijk?

  According to Roy – 21:50 (op 31 Juli ’08)
 106. Ja, met een Johnny Loco ben je ineens helemaal hip. Vooral in de Achterhoek en Noord-oost Groningen. Ik zou me er niet meer mee durven vertonen in Mooi Mokum.
  Ik rij toch liever op m’n ouwe Sparta oma-fiets uit de jaren ’60. Zo’n klein ding met hoog stuur. Met een beetje fantasie denk je dat je op een low rider zit. Ga zaterdag m’n nieuwe racefiets ophalen in Assen. Een Alan, op advies van Roy…

  Heb er ook meteen maar 1 voor m’n zoontje gestuurd zodat we gezamenlijk kunnen toeren. Gezellig. Wie weet kom ik wel eens in dat duindorp van jou, Roy.

  En meiden, geef mij ook maar de magnetron. Dankzij die dagelijkse straling hoef ik geen geestverruimende middelen meer tot mij te nemen om briljante reclameconcepten te bedenken. Zit er zelfs aan te denken om direct na de ochtenddouche m’n hoofd 15 seconden in de microwave te stoppen!

  En Paul, wanneer krijgen we de beelden? Ben je nu beroemder dan Maradona?

  According to martijn – 23:10 (op 31 Juli ’08)
 107. Roy, volgens mij ga je voor kwaliteit bij de kwantiteit 🙂

  Paul, waar zijn de beelden? of kunnen we wat zien op de site van de argentijnen?

  According to nico – 23:54 (op 31 Juli ’08)
 108. Over de magnepipi nog even het volgende. Producten, na opgewarmd te zijn in dat app., bevatten 0,0 nutriënten, mineralen en vitaminen. Het wordt dus meer maagvulling dan voeding. Verontrustender, echter, is het feit dat zelfs je bloedsamenstelling veranderd na het nuttigen van zaken uit de magnepipi. En dat al na enkele seconden!! Dit is ook één van de redenen dat magnetrons, vóór de val van het IJzeren Gordijn, in die landen verboden waren. Maar nogmaals, iedereen moet voor zichzelf uitmaken hoe hij/zij met dit soort zaken omgaat. En als Martijn zijn hoofd in zo´n apparaat wil steken… had gehoopt dat ie slimmer zou zijn.

  Paul is te ´ziek´ om de terugreis te aanvaarden. Met een ingegroeide verkoudheid in combinatie met ongebalanceerde teennagels lukt het natuurlijk nooit, om een motor te besturen. Volgens mij heeft ie het gewoon té goed naar z´n zin in Bs.As. Lijkt me dat ie daar (wellicht) meer in de belangstelling staat dan in Sucre. Hij is tenslotte ´n TV-ster in Argentinië, nietwaar(?) In Sucre zal het nog wel even duren, voordat hij die status bereikt. Tot nu toe is hij (slechts) hoffotograaf van de Motoqueros.
  Groetjes,

Share This:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *