Van niets naar nummer 1 bij boekhandel De Vries

Het is de bedoeling dat je niet te vroeg piekt in het leven. Heb jij wel eens op 1 gestaan, Roy, of Barrie?

Share This:

10 reacties


 1. Man ik piek van het ene hoogtepunt naar het andere en soms wel paar keer acher elkaar oh wacht dat bedoel je vast niet, jij hebt het over literair hoogtepunt? Tsja daar kom ik niet verder dan blogger van de week te zijn op deze obscure site (nog 2 dagen deze roemruchte eer) dus nee ik kan niet eens in jouw schaduw staan. Over 700 jaar zie je een Nelleke van der Krogt, die er nu al zo oud uit ziet, innig met professor van der Kaft met fluwelen handschoenen aan een exemplaar van jouw boek bejubelen als magistrale vondst, nee dat kan ik niet zeggen dat ik dat heb achter gelaten!

  Wat mij wel opvalt is dat de stapels van nr 2-10 lager zijn dan de jouwe, toch meer van verkocht? Toeval wil dat ik het boek op plek 2 gouden jaren onlangs op Schiphol gekocht heb, maar nog niet aan toe gekomen, heb eerst het gooische vrouwen equivalent van Tatjana van Zanten, Supergelukkig, gelezen. Man man wat een roddel, achterklap, sex, drugs en rock&roll in die haarlemse regio zeg!!!!!! Nu probeer ik mij door Eindelijk oorlog van Herman Koch te worstelen, voor het eerst dat ik mij door een Koch heen moet worstelen!

  Beantwoorden

  1. Nee Paul, zeker nog niet gepiekt in het leven, tenzij je natuurlijk mijn spreekbeurt van groep 2 meetelt, die ging over zeehondjes en toen mocht de beste spreekbeurt van de heeeeeele school op de radio en toen en toen won ik en toen kwam de radio op school en toen kwam ook Jules de Korte, en toen zat ik in zijn radioprogramma en toen…. maakte ik natuurlijk een hele stomme spreekfout en toen voelde het verpest voor mezelf.

   Maargoed ouders trots, op tape opgenomen en zorgvuldig bewaard, alleen jammer dat ik er zelf op mijn 14de ofzo muziek overheen heb opgenomen toen ik geen bandje kon vinden…

   Beantwoorden

 2. Ahhhhhh wat schattig die Barbie, ik zie je al helemaal zitten bij Jules op schoot! Maar nu sta ik ook nog eens in de schaduw van Barbwire want zelfs zo’n verhaal kan ik niet naar eer en geweten oplepelen! Dat van die casettebandjes kan ik wel beamen, ik schijn vroeger nogal conference achtige vertellingen gedaan te hebben tussen de schuifdeuren als 10 jarig pikkie ofzo die mijn ouders ook opnamen op jaja BASF of wat was het TDK, Memorex bandjes en je begrijpt het al die zijn door mij ook overgetaped met top 40 muziek uit de jaren 70!!!!! Met je vingers op rec en play en dan optijd starten maar vooral net op tijd stoppen voor dat de jock weer begon te kletsen….. wat een tijden.

  Beantwoorden

 3. Het leven is een grote piek oftewel feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen, en dat heb je prima gedaan Paul!
  Zelf vergeet ik die slingers wel eens maar gelukkig is er meestal wel een dierbare in de buurt die je dan weer op nummer 1 zet.

  Beantwoorden

 4. Goed zo Roy, blijf maar in mijn schaduw staan, en ja idd al die tdk bandjes om top-40 muziek op te nemen hhaha in de tachtiger jaren dan…

  Hoest in Fryslan Paul, heb je m laten vertalen in het Fries?

  Beantwoorden

 5. Ja goed hoor wrijf het maar in dat ik van een eerder bouwjaar ben maar nog lang geen 50 zoals Paulus! Paul pas op he als die grappenmakers daar in het hoge noorden roepen it ken net!

  Beantwoorden

 6. Hallo allemaal,
  Net terug van Motorport Leeuwarden waar Paul een prachtige presentatie heeft gegeven over zijn reis.
  Eigenlijk tijd te kort.
  Alles keurig geregeld bij Motorport met hapjes en drankjes en mooie motoren
  Het boek vertalen in het fries zou leuk zijn maar levert niet zo veel op.
  Ik heb er nu al een.
  In het Spaans en Engels levert het misschien meer op.

  Dominicus

  Beantwoorden

 7. Gisteravond bij de boekpresentatie van Paul in Leeuwarden geweest. Man en zadel waren duidelijk aanwezig.
  Paul weet zijn toehoorders op een meeslepende wijze te boeien. Hij vertelt zijn verhaal zoals hij reist: zonder tijdsgeest maar met een doel. En dat einddoel, het zuidelijktste puntje van Zuid- amerika is meer simbolisch. Het uiteindelijke doel volgens Paul is: “Be open minded” en je gaat veel aardige, mooie en lieve mensen ontmoeten.
  Het bezoek van deze presentatie is een aanrader voor een ieder die de kans krijgt.

  Beantwoorden

 8. Paulo hombre. Ben trots op je. Die droom…. uitgekomen. En wat heb je er voor gezweet. En ik heb genoten van elke druppel. Zoveel toffe guzzigalore jaren. Dude, het heeft veel betekend!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *