The Guzzi says HI

De Guzzi vindt er ’t zijne van…

Share This:

26 reacties


 1. Haha, nette observatie, Erik. Zullen we het onderweg een keer proberen, de Guzzi op wodka te laten lopen? Ja leuk, ga ik doen!

  Beantwoorden

 2. Zal ze vast lekker vinden. Er zit trouwens sowieso al 5-15% alcohol in benzine gemengd heden ten dage ook wel bekend als ethanol! In de prijsvechters zelfs meest want dat is lekker goedkoop door de subsidie op ethanol! En zogenaamd milieu neutraal. Wel jammer dat grote delen van Brazilië niet te eten hebben omdat de landbouw ingenomen wordt door rietsuiker teelt om ethanol van te brouwen, ach dat rijke westen ook…..

  Beantwoorden

 3. Verwacht niet dat het gaat lukken tot 20% water gaat je motor nog trekken tenzij je 80% sterk wodka vind :-).

  Beantwoorden

  1. Nou Roy, dan gaan we toch op zoek naar 80 procent sterke wodka. Dat lijkt me in Rusland geen probleem. Ik sta op 90 procent. Jottem.

   Beantwoorden

 4. Woeste plannen, impulsen….. hij bereid het toch nu al voor???? En op de Gallore is alles nog bakeliet, ja zelfs de banden.

  Beantwoorden

  1. i.p.v. wodka gieten in het fijne keeltje van mejuffrouw Galore, weet ik wel iets beters, vraagt ook wat voorbereiding, én is minstens zo’n woest plan:

   – voor de financiering van de reis, ga een bank beroven.

   – Nóg beter:
   ga NIET de bank beroven…., maar ga je eigen bankrekening hacken en typ een 10 met 9 nullen erbij.
   Net zoals de ECB de laatste jaren ook doet/heeft gedaan…, terwijl ze met droge ogen durven te beweren, dat ze, …écht eerlijk en stervens waar (!)….., “het op de geldpers hebben bijgedrukt”.
   (Dit alles onder het motto “Grijp de kassa & verneuk de massa”)

   Beantwoorden

 5. Die laatste in de supermarkt is erg grappig. Zo herkenbaar.

  Beantwoorden

 6. Vanmorgen 300km met de 996SPS geknald! even op en neer naar Biggelaar in Oisterwijk, verse koppelingsplaten laten monteren. Zaakje begon enorm te happen bij het wegrijden, lullig als je al hortend en stotend vertrekt in je stoere race leer. Van de week ook al een radiale koppelingspomp gemonteerd, man man man wat een verschil, zeer goed en licht doseerbaar. Nu weet jij ook dat je de koppeling op het circuit helemaal niet gebruikt, enkel bij het wegrijden, maar toch, het staat lekker geil! As woensdag circuitdagje op Mettet, yiehaa!

  Beantwoorden

 7. Betreft het wodka gebruik, mijn voorstel zou ook niet zijn om de hele reis op wodka af te leggen (dit geld meer voor guzzi als voor Paul)
  ivm met blijvende schade.

  Gezien de voorspoedige crowdfunding campagne, waarom wachten op september ? Eerst dacht ik nog aan een doordacht plan ivm met het klimaat maar daar kun je toch niets meer op aan. Dus gewoon gaan met met die……

  Beantwoorden

 8. Moet nog naar mijn jongens, Erik. Dat ticket moet ik nog bij elkaar sparen. Anders ga ik ze twee jaar niet zien, gaat niet lukken. Ben werk aan het zoeken, maar gek genoeg vind ik niets. Wil tien uur per dag werken, uren maken. Maar vooralsnog vind ik het niet eens in de spoelkeuken.

  Beantwoorden

 9. Maar ik kan natuurlijk ook bedenken dat ik tijdens de reis mijn Jongens even opzoek. Wat ik van reis-1 heb geleerd is dat als ik dingen/mensen los kan laten, ik ze op een of andere manier weer terugkrijg. Dat gaat nu wat moeilijk, zo in Utrecht op de zolderkamer. Dus het kan zomaar zijn dat ik veel eerder vertrek dan ik steeds in mijn hoofd heb. Kutweer krijg ik toch wel. Wat jullie?

  Beantwoorden

 10. Geen idee hoe de media wereld werk maar je hebt met je boek behoorlijke pers aandacht gekregen. weet niet wie of hoe dat geregeld heeft maar ik zou ze allemaal weer op trommelen om ze warm te krijgen voor het volgende avontuur.
  Dus in plaats van werk te zoeken in een spoelkeuken zou ik konten likken richting de media. Laat het nu goed uitkomen dat je homo bent geworden en de media wereld nog steeds door mannen wordt gedomineerd.

  Beantwoorden

 11. Uhhh volgens mij heb je al bijna je streefbedrag bij elkaar geklauwd, stom bedoel natuurlijk bij elkaar gecrowed. Ik zou zeggen wie controleert waar je het aan uit geeft, als jij vind dat je naar je kloters moet vliegen voor vertrek, dan doe je dat toch lekker? Het enige wat je verschuldigd bent is een reisboekie, dat gaat er toch wel ooit komen, over een paar jaar ofzo. Alleen die 3 mille voor repatriering van jezelf en de gallore, ik zou zeggen stop die in een terug tocht via Azie, breid het uit naar Australie ofzo stap daar op een boot naar Ushuaia en je bent weer waar je moet zijn, nouja bijna. Je crowed makkelijk geld bij elkaar, tegen die tijd toch ook weer………..

  Beantwoorden

  1. Roy, ik verbaas mij over jouw milde lankmoedigheid….., alsof je jezelf opnieuw hebt (uit)gevonden.
   Is er een jehova aan de deur geweest, heb je van Jomanda’s water gedronken, wordt 2016 een heel goed wijnjaar..?

   Beantwoorden

 12. Yep Rienck, de heer is in mij gevaren, heeft er rond gedobberd en geconcludeerd dat er geen fuck voor hem te redden valt, dus doe ik het nu maar weer eens zelf, op naar Roy 51.0

  Mooi woord lankmoedig, als je het googled kom je op een christipedia site (dat zegt weer iets over heer Rienck); Lankmoedig (Lat. longanimus, Eng. longsuffering, Duits langmütig) is iemand die de moed opbrengt om van iemand anders zijn gebrek, bijvoorbeeld zijn onbekwaamheid of zijn zedelijk falen, te verdragen. Lankmoedigheid is de eigenschap van lang en veel te verdragen en te vergeven. In dat opzicht denk ik dat ik niet erg lankmoedig ben. Op een meer reguliere site staat: als je niet snel boos wordt wanneer daar wel reden voor is…… is er reden voor dan?

  Beantwoorden

 13. Overigens de naam Rienck, dat riekt bij mij naar die zwendelaar Rienck Kamer die nogal wat mensen geld afgetroggeld heeft door stukken woestijn in de US te verkopen zijnde prima investeringen voor holiday resorts enzo………..

  Beantwoorden

 14. Er zweeft hier nog een rond Roy, die mensen geld aftroggelt (heet tegenwoordig crowdfunding) en stukken woestijn belooft…….

  Beantwoorden

 15. Roy, enerzijds siert het jou.
  “het laatste hemd heeft geen zakken”, oftewel wij moeten het hier doen, en we kunnen niets meenemen.
  En dus kunnen/zullen velen, op hun leven reflecterend, zich afvragen waarom hij zich in vredesnaam zo heeft opgewonden over futiliteitjes, waarvan vele niet te beïnvloeden, dan wel helemaal niet eens je zaak om tegen aan te bemoeien.

  Desalniettemin, zie ik de kwestie ‘funds-van-de-crowd aanwenden voor andere/privé zaken’ toch enigszins als je integriteit en oprechtheid te grabbel gooien. De door jou aangehaalde ‘beleggingsdeskundige’ lijkt zo op het juiste moment hier op te duiken. (Deus ex machina in authentieke zin)

  Het voelt een beetje aan als het voor de gek houden van mensen, die heer van Hooff het allerbeste gunnen en daarvoor hun portemonnee willen, dan wel hebben getrokken. (Hij zal niet de eerste zijn, die, al hetgeen wat met veel inspanning is opgebouwd, in een vlaag van zelfdestructie kapot maakt en eenzaam & berooid achterblijft).

  Ik hou zelf van eerlijke mensen, die ‘doen wat ze zeggen & zeggen, wat ze doen’.
  Je kunt mensen slechts éénmaal voor de gek houden, daarna ben je hen voor altijd kwijt.
  Ik hoop dan ook, dat Paul zijn rug weer gaat rechten. Zonder dit te verlangen overigens.

  Maar, wellicht is dit de eeuwige strijd tussen ‘De Rekkelijken’ vs. ‘De Preciesen’.

  Naschrift:
  zoek in mij niet een christelijke drijfveer.
  Ik ben meer aanhanger van de 4 klassieke deugden, die ik zo veel mogelijk voor mezelf nastreef en ook apprecieer bij de mensen waarmee ik mijn tijd wil doorbrengen.

  Beantwoorden

 16. Enige mate van naïviteit moet ik toch wel concluderen in bovenstaand. Het is geen belegging wat heer van Hooff aanbied enkel digitaal meeliften op een mogelijke reis gevolgd door ooit dat zelfde verhaal in verkorte versie analoog. Niets meer en minder, als je rendement wilt behalen moet je niet hier zijn. Mij maakt het geen drol uit waar ie van dat geld naar toe gaat, is zijn beslissing. Schrijven er over doet ie toch wel!

  Vraag min af met hoeveel mensen je de 4 klassieke deugden kunt delen, denk dat je een aardig solitair bestaan leid of lijdt.

  Beantwoorden

  1. Jij neemt het hier op voor malafide RodeKruis-collecteurs en kinderpostzegelactie-verkopers, bij wie de inkomsten in hun achterzak verdwijnt voor eigen doeleinden.

   Collecteren voor een reis naar Tokio met de belofte om hiervan verslag te doen, is iets geheel anders dan datzelfde geld aanwenden, omdat je, al verpieterend op een zolderkamertje, zit te jammeren over je nageslacht, dat je onbedoeld/ongewenst/ongewild verwekt hebt bij een simpel, edoch sluw & berekenend boerinnetje uit Bolivia. (Enig inzicht in zijn voorgeschiedenis had al deze ellende kunnen voorkomen).

   Tokio is een trein, die reeds op de rails is gezet. De vorige, eerste reis was nog onbevangen. Nu wordt eenzelfde belofte op voorhand aangeboden c.q. verkocht, waarmee van vrijblijvendheid geen sprake meer is. Het is nu een meer zakelijke overeenkomst geworden. Jouw woorden “mogelijk” en “ooit” zijn dan ook niet meer van toepassing.
   Echter, de held is van een van-levenslust-blakende alfa in een grienende bèta verworden. En jij stimuleert dit zelfs: pappen, nathouden & goedpraten.
   Ik voorzie dan ook, dat het nog erger gaat worden.

   Beantwoorden

 17. Hee pssst Rienck, niet zo happen man, dit alles is om heer van Hooff te prikkelen, want die schittert hier weer eens door afwezigheid (ws zo stoned als een garnaal zijn zolderkamertje aan het ‘witten’). Ik realiseer mij net dat ik hier al zo’n 10 jaar (ieeekkkk kword oud) mee loop dus ken de pappenheimers hier wel een beetje. Reken er maar op dat Paulus op die motor stapt en er een spetterend verhaal vanaf gaat komen, hij kan namelijk niet veel anders 😛

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *